#Arabada dinlenecek yabancı Şarkılar müzik dinle

Sertaç Altan - Aşk Dediğin 04:26

Sertaç Altan - Aşk Dediğin

Hep umutsuz ve çaresiz seni beklerken Tek korkumsa heyacanımı kaybetmekten Gelecek mi sevecek mi diye diye düşünmekten Her gece hep böyle ümitlerimi yitirmekten Gelecek mi sevecek mi diye diye düşünmekten Her gece ..

Vera feat. Aylin Aslım - Elveda 03:34

Vera feat. Aylin Aslım - Elveda

Sen kaşları keman bir güzel hanım eye muhtaçtın bende olmayan git diyemem seni bırakamam gel saklanalım küçük evimizde sen nağme dudaklı çocuk bakışlı asla suçun yok lütfen ağlama sokaklar tekinsiz hüzünlü ve sessiz e ol..

Yüksel Özkasap  Ayrılık Ateşten Bir Ok 03:05

Yüksel Özkasap Ayrılık Ateşten Bir Ok

Ayrılık ateşden bir ok Nazlı yardan hiç haber yok Benim derdim herkesten çok Ben nasıl yanmıyam, dağlar, dağlar, dağlar İcine düştüm bir selin Kimse bilmez nedir halim Nazlı yarim olmuş gelin Ben nasıl yanmıyam, ..

Zafer Peker  Anlamazsın 04:23

Zafer Peker Anlamazsın

Siliyor dünlerimi yine ah Bir başıma bırakıpta beni Duymazlıktan geliyorsun bak Yapamazsın olmaz ama yalnız kalırsın Geri dönemez misin o günlere yanmaz mısın ah Sabahı getirsem yine bıraksam koynuma sarılmaz mısın yar A..

Anneyle Yolculuk 02:19

Anneyle Yolculuk

Annesiyle yolculuk yapan genç radyoda sevdiği şarkılar çıkınca kendinden geçiyor ...

  • JET TV tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Traktörle Tarla Süren Köpek Sosyal Medyayı Salladı 00:37

Traktörle Tarla Süren Köpek Sosyal Medyayı Salladı

Traktörde içli şarkılar dinleyip tarlayı süren köpeğin görüntüsü paylaşım rekorları kırıyor...

Kenan Doğulu & Yalın - Ünzile 04:14

Kenan Doğulu & Yalın - Ünzile

Ünzile insan dölü On kardeş beşi ölü Büyüdükçe un ufak Ve gelir de görücü İnci gibi dişi Görücü bilir işi Söğüdüm ağlar gider Olur hatun kişi Varmadan sekizine Ergin oldu Ünzile Hem çocuk hem de kadın Onikisinde ana Bir ..

Özge Çelikırmak - Be Adam 04:30

Özge Çelikırmak - Be Adam

Soldu tüm çiçekler Sonbaharda olurya hep böyle şeyler Kırmayalım hiç acıtmayalım Bizi daha neler neler bekler Ne rüzgar ne fırtına Kanayan iki kalp var burada Solmuş kömür renginde Yapma be hayat Ne rüzgar ne fı..

Agit - Firardayım Anne 03:38

Agit - Firardayım Anne

Yağmurlu bir günde Dersim gibiyim Dostum dediklerimi sallı vermişim Sazım sırtımda, Yar uykuda Akan göz yaşımı silemiyorum Firardayım Anne aranıyorum gündüz gece soruluyorum şiir: Sürgünde geçen günlerim, mapus ..

Gülay Özer - Gönül gurbet ele Varma 03:39

Gülay Özer - Gönül gurbet ele Varma

Gönül Gurbet Ele Varma, Ya Gelinir Ya Gelinmez. Her Güzele Gönül Verme, Ya Sevilir Ya Sevilmez. Gel Ey, Gel Ey Ey. Her Güzele Gönül Verme , Ya Sevilir Ya Sevilmez. Gel Güllü'm Gel, Gel Tellim Gel, Gel Nazlım Gel, Gel ..

Neredesin Firuze  Erol Büyükburç 03:15

Neredesin Firuze Erol Büyükburç

İnleyen nağmeler ruhumu sardı bir rüya ki orda hep şarkılar vardı Uçan kuşlar, martılar Yeşil tatlı bir bahar gülen şen sevdalılar vardı Arzular orada, dert oradaydı bir deniz ki aşk dolu dalgalar vardı U..

Traktörle Tarla Süren Köpek Sosyal Medyayı Salladı 00:37

Traktörle Tarla Süren Köpek Sosyal Medyayı Salladı

Traktörde içli şarkılar dinleyip tarlayı süren köpeğin görüntüsü paylaşım rekorları kırıyor izleyelim efendim..

  • JET TV tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
A Capella Boğaziçi  70'ler 06:04

A Capella Boğaziçi 70'ler

Belki klasik bir Türk filminde kulağınıza çalındı ilk kez, belki de aile yadigarı bir 45’lik etiketinde gözünüze takıldı; hepimizin hatıralarının bir köşesinde neredeyse yarım asırdır eskimeden çaldı bu güzel şarkılar..

  • JET TV tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülben Ergen - Esasen 03:57

Gülben Ergen - Esasen

Ayrıla ayrıla Tam koptu zaten Beni de zamana bırak istersen Doğma büyüme senleyim esasen... Bana bırak bugünü yarına bak mı diyorsun Bir de ben, dünü kafaya takarım biliyorsun Ayrıla Ayrıla tam koptu zaten Beni de za..

Fatma Turgut - Yıllar Sonra 04:06

Fatma Turgut - Yıllar Sonra

Sarsam sarsam seni kollarımla Duysam yine nefesini Hatırla okul günlerimizi Ayrılmaz bir çifttik senle Şimdi ayrıldık ama hala seviyorum İstiyorum seni Yıllar sonra yıllar sonra yıllar sonra Yine eskisi gibi ..

Ebru Yaşar - Sekiz Ve Dokuz 04:20

Ebru Yaşar - Sekiz Ve Dokuz

Azar, azar içimde büyüdü aşkın Şimdi ne yere göğe sığıyor Tutamadım içimde patladı aşkın Yavaş, yavaş kanıma sızıyor Seninle olması sarılıp uyuması Göz göze bakması bile yetiyor Seninle olması sarılıp uyuması Göz ..

Eypio-Yoksun Başımda 01:38

Eypio-Yoksun Başımda

Yoksun başımda yalnızım yok sırdaşımda Kimse yokmu sen dışında Koydum altında elim taşında Göz yaşımda dert başımda Gönder beni burdan ışınla Yalnızım yazın kışında sordum yok dedi senin suçunda (2X)Gitsin diyo gözün a..

Twinkle Twinkle Little Star - İngilizce Çocuk Şarkıları 02:46

Twinkle Twinkle Little Star - İngilizce Çocuk Şarkıları

İngilizce Twinkle Twinkle Little star şarkısı. Bu defa Külkedisi Sindirella hikayesinin konsepti ile İngilizce Çocuk şarkıları kanalında. İngilizce Şarkılar - Twinkle Twinkle Little Star Şarkı sözleri: Twinkle Twinkle ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçini Şarkıya Döken Çiğdemci Amca 01:29

İçini Şarkıya Döken Çiğdemci Amca

Şarkılar ki; insanın kelimelerle anlatamadığı onlarca şeyi barındırdığı ezgiyle lisanı bile bilmeyen kişilere kolayca aktarabiliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Balicinin Rakı Deneyimi 03:13

Balicinin Rakı Deneyimi

Balici kardeşimizin rakı içip sesiyle şarkılar şiirler söylemesini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İran Polisi Dans Eden Türk'e Müdahale Ederse 00:58

İran Polisi Dans Eden Türk'e Müdahale Ederse

İran Tebriz'de Türkçe şarkılar eşliğinde dans eden Türklere İran polisi müdahale ediyor. Alandaki Türklerin duruma tepki gösterip polisin engellemesine müsaade etmediği görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı...

Cihan Güçlü -Seni Çok Özledim 04:07

Cihan Güçlü -Seni Çok Özledim

Ayrıldık evet yıllar önce Çok zor bir karardı Beraberdik yıllar boyu Mutlu bir hayattı Bugün hala yalnızsam Bunca zaman haklı olmalı Olmadı Seni çok özledim Unuttum bütün kırgınlıkları Olmuyor böyle hiç senden ..

Tan - Sözümü Tutamadım 05:30

Tan - Sözümü Tutamadım

Sana bir şarkı daha yapacağım Adı unuttum seni olacak İyi niyetle söylenen Yalanlar günah olmazmış Bilmiyorum Niye söyledim hasta kalbime Uyudum yenildim Zamana direndim Kurduğum hayalmiş affet Yarım aklıma yen..

Kutsi - Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor 04:59

Kutsi - Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor

yarım kalan birşeyler var aklımdan hiç çıkmıyorlar hataları bende yıllarca aradın yıllarca yar hata senin kanında var saçmalayıp duruyorum bazan kendimden korkuyorum birisi var mı kalbinde doğru söyle arkadaşça s..

Emre Aydın - Bitti Tebrikler 03:59

Emre Aydın - Bitti Tebrikler

Tebrikler, kurtuldun bak bizden, Kolay olmadı ama, bitti tebrikler. Tebrikler, kutla yaptığını, Çok istedim çok uğraştım bitti tebrikler. Ben, yarım aklımla ben, Fark etmedim, sesinde biz yoktuk konuşurken. Ben, ya..

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ) 05:07

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ)

Düşlerin parlayıp söndüğü yerde Buluşmak seninle bir akşam üstü Umarsız şarkılar dudağımda bir yarım ezgi Sığınmak gözlerine sığınmak bir akşam üstü Gözlerin bir çığlık bir yaralı haykırış Gözlerin bu gece çok uzaktan ge..

Dans Eden Türk Gence İran Polisi Müdahale Etti 00:58

Dans Eden Türk Gence İran Polisi Müdahale Etti

İran Tebriz'de Türkçe şarkılar eşliğinde dans eden Türklere İran polisi müdahale etmiş. Alandaki Türklerin duruma tepki gösterip polisin engellemesine müsaade etmediği görüntüler sosyal medyada paylaşılmış...

  • JET TV tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sosyal Medya Bunu Konuşuyor Hadisenin Ela Dansı Olay Yarattı 08:01

Sosyal Medya Bunu Konuşuyor Hadisenin Ela Dansı Olay Yarattı

Dün gece yarısı Instagram'da paylaştığı video ile milyonlarca kişiye ulaşan Hadise'nin dansı olay yarattı. Hem sosyal medyada hem de magazin servislerinde gündem olan Hadise o dansı; Alsam mı bi dal dudaklarından? ???? ..

  • BETA tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce
HiraiZerd_-_Mavi_-_Official_Audo 03:09

HiraiZerd_-_Mavi_-_Official_Audo

Hiraiden Müthiş Bir Yorum Şarkılar Türküler Evrenseldir.....

  • Zgz_Levent tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İlker Pehriz - Penceredeki Çiçek 03:49

İlker Pehriz - Penceredeki Çiçek

Bir sonbahar akşamı yaşanan zorlu yılların ardından Yıllarca gezdiği sokaklar artık çok uzaktı ona oo Penceredeki çiçek gibi kapandı gözleri Eski bir saat gibi durdu minik kalbi Penceredeki çiçek gibi kapandı gözleri..