#Arabadan cephanelik Çıktı

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış 01:52

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış Gaziantep'te 2 gün önce kaybolarak ailesini ve Türkiye’yi endişeye sevk eden 2 buçuk yaşındaki Hatice Kübra’nın kaçırılma görüntüleri ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla sokakta oynadığı sırada y..

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

Deaş Mezarlıkları Bile Tahrip Etmiş 01:22

Deaş Mezarlıkları Bile Tahrip Etmiş

Deaş Mezarlıkları Bile Tahrip Etmiş Fırat Kalkanı Harekatı ile DEAŞ'tan temizlenen ve hayatın normale döndüğü Cerablus'ta terör örgütü mensuplarının bölgede bulunduğu sürede mezarlıkları da tahrip edip taşlarını kırdığ..

Abd'den Pkk_Pyd'ye Havadan Silah Yardımı 00:28

Abd'den Pkk_Pyd'ye Havadan Silah Yardımı

Abd'den Pkk_Pyd'ye Havadan Silah Yardımı ABD'nin, PKK/PYD'ye silah yardımı yaptığı ana ilişkin görüntüler ortaya çıktı...

Kendini müziğin ritmine bırakan abla Seyredelim 01:32

Kendini müziğin ritmine bırakan abla Seyredelim

Bir akrabasının düğününe katılan genç kadın, çalan müziğe kendini kaptırınca ortaya komik görüntüler çıktı. Düğünlerde çekilen komik görüntüleri herkes izlemiştir... Ancak bu kez kendini çalan müziğe kaptıran ablanın yap..

  • Cowboy tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Arap Turistleri Havalimanı'na Götüren Lüks Minibüs Bariyerlere Çarptı. 02:16

Arap Turistleri Havalimanı'na Götüren Lüks Minibüs Bariyerlere Çarptı.

Arap Turistleri Havalimanı'na Götüren Lüks Minibüs Bariyerlere Çarptı. İstanbul Kurtköy'de Arap turistleri, Sabiha Gökçen Havalimanı'na götüren lüks minibüs bariyerlere çarptı. 1 ÖLÜ 5 YARALI Kazada minibüsün önünden..

  • Haberler tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ön Tekerleği Yolda Bırakan Jip 00:54

Ön Tekerleği Yolda Bırakan Jip

Kanada’da otobanda seyreden cipin tekerliği çıktı, faciadan kıl payı dönüldü. Ön sağ tekerleği bir anda yerinden çıkan araç, neyse ki süratli değildi ve hemen yolun sağına geçerek durmayı başarabildi. Tekerlekten kopan l..

  • Cowboy tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adana’da Patlama Anı Güvenlik Kameralarında 00:39

Adana’da Patlama Anı Güvenlik Kameralarında

Adana’da Patlama Anı Güvenlik Kameralarında Adana’da valilik otoparkında gelen patlama iş yeri kameralarına an be an yansıdı. Adana’da valilik otoparkında bombalı araçla yapılan saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ..

Kuyu Kazılırken Ayı İnine Denk Gelmesi 02:19

Kuyu Kazılırken Ayı İnine Denk Gelmesi

kuyu ayı mağarasında çıktı. Bolu'da yaşanan ilginç olayı haydi seyredelim...

  • Cowboy tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Oynanan Büyük Oyun! 02:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Oynanan Büyük Oyun!

Erdoğan’a oynanan büyük oyun! A Haber’de yayınlanan Kadraj programına konuk olan Eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yılmaz, Tayyip Erdoğan’ı Lahey’de yargılanma oyunu..

Merve Oflaz Ateşli Öpüşme Sahnesi İpek Erdem Frikik Bacak Şov 05:53

Merve Oflaz Ateşli Öpüşme Sahnesi İpek Erdem Frikik Bacak Şov

Merve Oflaz Ateşli Öpüşme Sahnesi İpek Erdem Frikik Bacak Şov MERVE OFLAZ Afbeeldingen Van Merve Oflaz Merve Oflaz - Vikipedi Hayatı Filmografisi Reklam Filmleri Kaynakça Merve Oflaz (@Merveoflaz) • Instagram Fotoğraflar..

  • PengoTV tarafından
  • 23.350 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı 03:51

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı Türk Kızılayı’nın Musul da Senin Yurdun kampanyası kapsamında 527 tonluk insani yardım malzemesi taşıyan konvoy Erbil’e ulaştı. İnsani yardım malzemeleri tırlardan depola..

Klasik Otomobil Son Modele Böyle Meydan Okudu 01:12

Klasik Otomobil Son Modele Böyle Meydan Okudu

Amerikan klasik otomobili son teknolojiye meydan okudu Chevrolet'in 50 yıl arayla üretilen iki otomobili çarpışma testinde karşı karşıya geldi. 1959 model Bel Air ile 2009 model Malibu'nun çarpışma testinde galip gelen t..

Evsiz İnsanlara Gizlice Tatil Hediyesi Bırakan Ninjalar 03:15

Evsiz İnsanlara Gizlice Tatil Hediyesi Bırakan Ninjalar

Youtuber nigahiga yeni yıl yaklaşırken evsiz insanlara hediyelerini ninja kıyafetleri içerisinde verdi. Yeni yıla eğlenerek ve sevdiği insanlarla girmek herkes için önemli ancak evsiz insanlar için yeni yılın pek bir öne..

  • Cowboy tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adam Bir Türlü Tutturamadı 00:19

Adam Bir Türlü Tutturamadı

adam bi türlü tutturamıyor, tercihide yanlış çıktı komik video..

Düğün Hatırası Suya Düştü 00:50

Düğün Hatırası Suya Düştü

Düğün fotoğrafları için ideal bir manzara bulan gelin ve damat, konuklarını da alarak ahşap iskeleye çıkıp, poz verdiler. Ancak tam fotoğraf çekilirken eski iskele ağırlıklarına dayanamayarak bir anda yıkıldı ve herkes ç..

  • Cowboy tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Antalya’da Korkunç Cinayet 05:51

Antalya’da Korkunç Cinayet

Antalya’da Korkunç Cinayet Antalya'nın Kaş ilçesinde 9 gündür aranan İsviçre ve Türk vatandaşlığı bulunan 29 yaşındaki Fulya Özdemir’in, bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Özdemir'in cesedi, evin yakınında battan..

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada 00:36

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kame..

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı 01:06

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı Adana'da terör örgütü DEAŞ üyelerinin saklandığı eve düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’ndeki 4 ..

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı 01:14

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı Diyarbakır’da iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan silahlı kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Olay, dün akşam saatlerinde merkez Kay..

Kevin mermiyi Morgan Freeman ile harmanlıyor 00:10

Kevin mermiyi Morgan Freeman ile harmanlıyor

Kevin mermiyi Morgan Freeman ile remix yapılınca çok güzel video ortaya çıktı . haydi seyredelim..

  • Cowboy tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzlemesi Aşırı Zevkli Şeylerde Bugün: Trafo Merkezindeki Köpük Partisi 01:43

İzlemesi Aşırı Zevkli Şeylerde Bugün: Trafo Merkezindeki Köpük Partisi

İzlemesi keyifli şeylerde bugün! Philadelphia'daki PECO enerji trafosunda meydana gelen patlama sonrası köpük yangın söndürme sistemi devreye girdi ve ortaya bu muhteşem görüntüler çıktı...

  • PengoTV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yunanistan 3 Darbeci Haini İade Edecek 02:27

Yunanistan 3 Darbeci Haini İade Edecek

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Yunanistan'a kaçan darbeci askerlerden 3'ü için karar çıktı. Yunanistan firari üç askeri iade etme kararı verdi. Ayrıntıları A Haber muhabiri Manolis Kostidis aktardı...

Obama komedi programına katıldı.Reytingler Alt Üst Oldu 00:39

Obama komedi programına katıldı.Reytingler Alt Üst Oldu

ABD Başkanı Barack Obama, ünlü komedyen Jerry Seinfeld'in şov programına konuk oldu. Programın çekimleri Beyaz Saray'da yapılınca ortaya çok eğlenceli görüntüler çıktı. ABD’nin efsanevi komedyenlerinden Jerry Seinfeld’ı..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yiğit Bulut - Türkiye'de Yemek Programı Yapan Yabancılar Ajan! 01:18

Yiğit Bulut - Türkiye'de Yemek Programı Yapan Yabancılar Ajan!

A Haber'de yayınlanan Söz Teması programına katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut döviz karşısında hızla değer kaybeden TL için, 15 Temmuz'da olduğu gibi halkımız iradelerine sahip çıktı ve doların düşüşünü sağ..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Teröristbaşı Gülen'e Usulsüz Pasaport 02:01

Teröristbaşı Gülen'e Usulsüz Pasaport

Meclis Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Gülen ile ilgili çarpıcı bir bilgiye ulaştı. Gülen'in 1990 yılında 'evrakta sahtecilik ve usulsüzlük' yaparak yeşil pasaport sahibi olduğu orta..

Brezilya'da Futbol Sezonu Gözyaşlarıyla Kapandı 00:46

Brezilya'da Futbol Sezonu Gözyaşlarıyla Kapandı

Breziya 1. futbol liginde sezon iki hafta aradan sonra oynanan maçlarla tamamlandı. Uçak kazasında hayatını kaybeden Chapecoense takımı oyuncu ve yöneticileri maçların tamamında anıldı. Bazı stadlarda taraftarlar özel ..

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı 03:38

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı İstanbul’da bankamatiklere yerleştirdikleri düzeneklerle vatandaşların banka ve kredi kartını kopyalayarak yaklaşık 2 milyon lira vurgun yapan şebeke çöke..