#Arabadan cephanelik Çıktı

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017 03:53

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017

Rusya'da oynanan maçta Krasnodar, Fenerbahçe'ye maç boyunca üstünlük kurdu ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'de özellikle Emenike'nin ilk 11 başlaması ve goldeki hatası dikkat çekti. Krasnodar'ın golünü..

Deniz ve Nergiz Gerginlik - Kuliste Bana Öyle Bir Kelime Kullandı ki 13:51

Deniz ve Nergiz Gerginlik - Kuliste Bana Öyle Bir Kelime Kullandı ki

İşte Benim Stilim 7. Sezon 30 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 106. bölümünde Bahar Candan, Nergiz Nesrullayeva'nın kendisiyle arkadaş olmaya çalıştığını söyleyerek bunun da güzel olduğunu söyledi. Öykü Serter ise herg..

  • ANKA tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray Muslera Büyük Kavga 00:38

Galatasaray Muslera Büyük Kavga

Trabzonspor ile Galatasaray, Süper Lig’in 27.haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda karşı karşıya geldi. Trabzonspor – Galatasaray maçında kavga çıktı. Maçı Trabzonspor 2-1 kazanırken, son dakikalarda sahada yaşananlar m..

Catherine Zeta Jones Kimdir? 01:12

Catherine Zeta Jones Kimdir?

25 Eylül 1969 tarihinde İngiltere'de Galler'in bir balıkçı köyünde doğmuştur. iki erkek kardeşi vardır. 4 yaşında Katolik kilisenin düzenlediği toplantılarda şarkı söyleyip dans eden küçük yıldız, 11 yaşına gelince sahne..

Neslihan Doğrusözün Elbisesi OLAY Oldu! Bakın Yarışmacılar Ne Dedi! 10:11

Neslihan Doğrusözün Elbisesi OLAY Oldu! Bakın Yarışmacılar Ne Dedi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 31 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 107. bölümünde Neslihan Doğrusöz konseptinde sunucu olduğunu söyleyince Öykü Serter podyumu Neslihan'a bıraktı ve Neslihan sunuculuk performansını sergiledi. B..

  • ANKA tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı 04:26

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybını çok iyi değerlendirdi. Akhisar engelini rahat bir oyunla 3-1 geçen siyah beyazlılar adeta 9 puanlık bir galbiyet elde etti ve en yakın rakibinin 4 puan ön..

Le Pen'in Lübnan Ziyaretinde Başörtüsü Krizi 00:50

Le Pen'in Lübnan Ziyaretinde Başörtüsü Krizi

Fransa’da Cumhurbaşkanlığı için yarışan aşırı sağcı Ulusal Cephe lideri Marine Le Pen’in Lübnan ziyaretinde başörtüsü krizi çıktı. Seçim kampanyası çerçevesinde Lübnan’a giden Le Pen’in Beyrut Müftüsü Abdullatif Deryan ..

Eminenin Kıyafeti Kemal Doğuluya Fenalık Getirdi! 10:52

Eminenin Kıyafeti Kemal Doğuluya Fenalık Getirdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 31 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 107. bölümünde Bahar Candan Deniz Serkanova'dan daha kötü biri varsa o da Emine Aydın'dır deyince ikili arasında kavga çıktı. Simay Tokatlı ise Emine'nin aya..

  • ANKA tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivorda Büyük Kriz - Sabriye Serhat Akına Tekme Attı 01:26

Survivorda Büyük Kriz - Sabriye Serhat Akına Tekme Attı

Survivor 2017 de konsey alanında olay çıktı.Her seferinde olay çıkaran Sabriye bu defada yine kriz çıkmasına neden oldu.o anlarda yaşananlar videomuzda ,iyi seyirler dilerim.....

  • ANKA tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Gerçek Bahar Candan Simay Kavgasının Sebebi Belli Oldu! 11:33

İşte Gerçek Bahar Candan Simay Kavgasının Sebebi Belli Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde Tuğba Çiğdem, Bahar Candan'ın iki gündür giydiği pijamalarla podyuma çıkmasını eleştirince ikili arasında kavga çıktı. Simay Tokatlı'da Tu..

  • ANKA tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Yarışmacı Maryam Haeri Ortalığı Salladı! 12:00

Yeni Yarışmacı Maryam Haeri Ortalığı Salladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde elenen Nergiz Nesrullayeva'nın yerine yarışmaya dahil olan Maryam Haeri podyuma çıktı. Peki yarışmacıların Maryam'ı nasıl karşıladı? Marya..

  • ANKA tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD Konsolosluğu Tercümanında 'FETÖ' Şüphesi 01:04

ABD Konsolosluğu Tercümanında 'FETÖ' Şüphesi

Adana'da bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ABD Adana Konsolosluğu tercümanı Hamza Uluçay'ın evinde yapılan aramada, 21 adet 1 dolarlık banknot ele geçirildi. Edinilen bilgiye gör..

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor 01:30

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor

eski milletvekili Ozan Ceyhun birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cami İmamına diyor ki sen teröristleri ihbar ediyorsun bir casussun. Bu ne demektir o cemaatede aynı suçlamayı yapıyor hatta camiye giden cemaatide..

Derya Can'dan Buz Altında Yeni Dünya Rekoru 03:39

Derya Can'dan Buz Altında Yeni Dünya Rekoru

Dünya dalış rekortmeni milli sporcu Derya Can, buzla kaplı gölde 120 metrelik yatay dalışla yeni bir dünya rekoru kırdı. Avusturya'nın Weissensee kentinde 35 santimetre kalınlığındaki buzla kaplı Weissensee Gölü'nde reko..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barcelona Dünya Mobil Kongresi 08:26

Barcelona Dünya Mobil Kongresi

Business Line’ı bu hafta tamamen IT konusuna ayırdık. En büyük teknoloji fuarlarından birinde, Barcelona’dayız. Son 10 yılda çok hızlı gelişen dijital teknolojide 2017 yılında öne çıkan eğilimlerin ve geleceğe ilişkin te..

Neslihan Bahara Alev Aldı Sinirlendi! Çıkışta Görüşelim Bahar! 13:24

Neslihan Bahara Alev Aldı Sinirlendi! Çıkışta Görüşelim Bahar!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde Bahar Candan, Neslihan Doğrusöz'ün kendisini kıskandığını, Bahar'ın sponsoru olan bir markayı arayarak Bahar'ın markayı kötülediğini bu yü..

  • ANKA tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feride Hilal Akın - Bilir Mi 03:38

Feride Hilal Akın - Bilir Mi

Söz ağızdan çıktı bir kere Anladım gönülde vardı Şimdi bana yalnız Gitmesi kaldı Ne yazık ki hakim bey Bir ifadem, bir müdafam yok Sadece dört satırlık Son sözüm kaldı Bilir mi? Yerime gelen kıymetini bilir mi..

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı 03:41

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı

Telefon şirketleri akıllı telefonlarının en son sürümlerini İspanya’nın Barselona kentinde 12’ncisi yapılan Dünya Mobil Kongresi’nde piyasaya sundu. Çinli teknoloji devi Huawei, rakipleri Apple ve Samsung’un yokluğunda P..

Porsiyonluk Köstebek Pasta 06:47

Porsiyonluk Köstebek Pasta

Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vanilya Yarım paket kabartmatozu 2 su barda..

Borussia Dortmund 3-0 Hamburg (Maç Özeti - 4 Nisan 2017) 03:27

Borussia Dortmund 3-0 Hamburg (Maç Özeti - 4 Nisan 2017)

Borussia Dortmund 3-0 Hamburg (Maç Özeti - 4 Nisan 2017) 4.4.2017, Borussia Dortmund 3 – 0 Hamburg Almanya Bundesliga’da Borussia Dortmund, Hamburg’u ağırladı. Ev sahibi Dortmund sürprize izin vermedi ve maçı 3-0 kazanm..

Emine Aydın ve Simay Tokatlı Arasında Gerginlik Tırmandı 11:42

Emine Aydın ve Simay Tokatlı Arasında Gerginlik Tırmandı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 111. bölümünde Simay Tokatlı eldiven konsepti için Emine Aydın'ın düz, sade bir eldivenle gelmesini uygun bulmayınca ikili arasında kavga çıktı. Kerimcan ..

  • ANKA tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahsun Kırmızıgül - Daye 04:46

Mahsun Kırmızıgül - Daye

Bu başıma gelenleri sayamam Hiçbir kalbi kırmamışım kıramam Yokluğunda yandı gönlüm kavruldu Daye sana doymamışım doyamam Yaban elde neler geldi başıma Düşündükçe aklar düştü saçıma Hep zalimler çıktı benim karşıma..

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB 00:55

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) 02:31

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017)

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) Canlı Performans Beyaz Show’un 10 Mart konuklarından Hayko Cepkin ve Beyaz, Ayla Çelik’in meşhur “Bağdat” şarkısına düet yaptılar! Hayko Cepkin Rock tarzı ile Bey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deniz Serkanova - Mahşerin Üç Atlısı Gibiler 14:49

Deniz Serkanova - Mahşerin Üç Atlısı Gibiler

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 111. bölümünde Simay Tokatlı, Deniz Serkanova ile artık daha az konuşma kararı aldığını söyleyince Deniz, Emine Aydın, Simay ve Bahar Candan'ın kulis yapt..

  • ANKA tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ŞOK! Bahar Candan Yolda Yürürken Direğe Çarptı! 08:38

ŞOK! Bahar Candan Yolda Yürürken Direğe Çarptı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 111. bölümünde Simay Tokatlı, Bahar Candan'a sen böyle giyinmiş birini nasıl yorumlarsan aynısını sana yapıyorum deyince bu yorum çok beğenildi. Emine A..

  • ANKA tarafından
  • 1.283 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ŞOK Gelişme! Aleyna ve Bahar Birbirine Girdi! Hayatta Gördüğüm En Kötü Şey! 06:46

ŞOK Gelişme! Aleyna ve Bahar Birbirine Girdi! Hayatta Gördüğüm En Kötü

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 111. bölümünde Bahar Candan, Aleyna Eroğlu'nun kombininde kendisini taklit ettiğini söyleyince ikili arasında kavga çıktı. Tuğba Çiğdem ise Bahar'ın da ba..

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

Bahar Candan Duygunun Ağlamasına İSYAN Etti! Onu Korumayın Bana 10:08

Bahar Candan Duygunun Ağlamasına İSYAN Etti! Onu Korumayın Bana

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 111. bölümünde Simay Tokatlı, Duygu Çevik'in Deniz Serkanova'nın ayakkabılarını giydiği için Deniz'i savunduğunu söyleyince Deniz o ayakkabıların kendisin..

  • ANKA tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şok! O Konu Açılınca Bahar Candan Stüdyoyu Terk Etti! 13:48

Şok! O Konu Açılınca Bahar Candan Stüdyoyu Terk Etti!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Bahar Candan, Deniz Serkanova'nın kendi saç modellerini taklit ettiğini iddia edince ikili arasında gerginlik çıktı. Kemal Doğulu, Bahar Ca..

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce