#Arabalarda son ses Çalan adını bi̇lmedi̇ği̇ni̇z basslı Şarkı müzik dinle

Schmidt Throws A Fit  Season 6 Ep 21  01:11

Schmidt Throws A Fit Season 6 Ep 21

Schmidt, yeni vakfı için Schmidt Charitable Trust adını kullanamayacağını keşfeder, bu nedenle Cece, onun ilk adını kullanmasını önermektedir...

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. 04:16

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi.

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı 25 Aralık Mahallesi'nde ikamet eden Selma-Fatih Demir çifti yeni dünyaya gelen bebeğine 15 Temmuz gecesi yaşana..

HazEr Ciftinden Yeni Fotograflar 02:48

HazEr Ciftinden Yeni Fotograflar

Star Tv ekranlarında yayınlanan Adını Sen Koy dizi oyuncuları HazEr Ciftinden Yeni Fotograflar!!!..

  • ANKA tarafından
  • 586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boza Nasıl Yapılır Hindistan Usulü 04:23

Boza Nasıl Yapılır Hindistan Usulü

hinduların sattu drink adını verdiği bir içeceğin nasıl yapıldığına şahit oluyoruz nasıl yapıldığını izlediğinizde adını bile duymak istemiceksiniz..

  • JET TV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Davetsiz Misafir _ Kilis 1:06:17

Davetsiz Misafir _ Kilis

STV’de, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla ekrana gelen gezi-eğlence programı Davetsiz Misafir bu hafta tarihi höyükleri, kaleleri, camileri ve kebapları ile ünlü Kilis’e gidiyor. Kilis’te ilk olarak adını şehrinden ..

Mustafa Ceceli - Anmam 03:43

Mustafa Ceceli - Anmam

En başa dönmeye hiç gerek yok anladım, anladım Giderken bile arkama hiç bakmadım, bakmadım Nelerden vazgeçtim pişman olmadım, olmadım Sonunu düşünen kahraman olamaz korkmadım, korkmadım Demedim mi dünya güzeli Aşk bitin..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Ünlü Damat Adayı Birkan Key'in Acı Günü 03:12

Ünlü Damat Adayı Birkan Key'in Acı Günü

Katıldığı evlendirme programlarıyla adını duyuran damat adayı Birkan Key'in ablası Kader Key, İstanbul'da v.rularak .ldürüldü. Geçen cumartesi günü yaşanan olayda, evlilik programlarıyla adını duyuran Birkan Key'in eş..

  • BETA tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dünyanın En Küçük Kedigili Paslı Kedi 01:57

Dünyanın En Küçük Kedigili Paslı Kedi

Paslı kedi (Prionailurus rubiginosus) küçük bir yaban kedisi. Bengal kedisi ile yakın akrabadır. Paslı kedi 40 cm'lik gövde boyu ve 20 cm kuyruk uzunluğu ile en küçük kedilerdendir. Adını boz sarı kürkü üzerindeki paslı..

  • JET TV tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi 03:35

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi

MALZEMELER 2,5 su bardağı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı yoğurt, 1 çay kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, Kızartmak için bolca yağ. ************************* Bugün de bizim ora..

Dede ile torun arasında -ev dağıtma- kavgası 02:04

Dede ile torun arasında -ev dağıtma- kavgası

GÜLÜMSER AKYOL'UN 30 YIL ÖNCE BİR OĞLU OLDU. ONA ÇOK SEVDİĞİ KAYINPEDERİNİN ADINI VERDİ. İDDİAYA GÖRE O TORUN ADINI TAŞIDIĞI DEDESİNİ HAYATTAN KOPARDI. BİRİ KARA TOPRAĞA, DİĞERİ DE CEZAEVİNE GİRDİ...

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Duaa Arnav Khushi Türkçe   Altyazılı 03:28

Duaa Arnav Khushi Türkçe Altyazılı

Dua Kime sorayım ki neden böyle Dilsiz bu Dünya sanki O mutlu anıları nerelerden bulsam İzi olmayan bir zaman var sanki Kim bilir kaç tane insan feryat figan Hayatın birçok felsefesi var Gözlerde düşler niye? Nasipt..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.031 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sefo - Tutsak (Sözleri_Lyrics) - Tüm Şarkilar - One Little Lyrics 11:41

Sefo - Tutsak (Sözleri_Lyrics) - Tüm Şarkilar - One Little Lyrics

Şarkı Al Sevgilim Sanatçı Semicenk, Funda Arar Albüm Al Sevgilim YouTube'a lisanslayanlar Netd Müzik Video Dijital Platform Ve Ticaret A.Ş (EVA RECORDS adına) ve 2 Müzik Hakları Topluluğu Şarkı Leylim Yar Sanatçı Canbay ..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Bengü'nün Muhteşem Evi! 00:53

Bengü'nün Muhteşem Evi!

Müzik dünyasına genç yaşta adım atan Bengü, son 10 yıla beş albüm sığdırmayı başarmış çok disiplinli yaşayan bir sanatçı. Evinde vakit geçirdikçe ve hayata bakışını dinledikçe bundan iyice emin oluyoruz. İzmir Amerikan K..

  • ANKA tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın Artık Polemiklerin İçinde Olmak İstemiyorum 02:56

Demet Akalın Artık Polemiklerin İçinde Olmak İstemiyorum

Demet Akalın, yeni yılı Kalamış’ta bulunan Wyndham Grand otelde karşıladı. Sahne öncesi, eşi Okan Kurt ve kızı Hira’yla birlikte kameraların karşısına geçen Akalın, “Artık polemiklerin içinde olmak istemiyorum.” sözleriy..

  • BETA tarafından
  • 502 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sefa Doğanay Onu Bir Türlü Taklit Edemedim, İçimde Ukde Kaldı 02:03

Sefa Doğanay Onu Bir Türlü Taklit Edemedim, İçimde Ukde Kaldı

Komedyen Sefa Doğanay, türkücü İbrahim Tatlıses'in taklidini yapamadığını ve içinde ukde kaldığını açıkladı. Doğanay, Taklit edilemeyecek kusursuzlukta bir yeteneği var. Diğer sanatçılar beni yanlış anlamasın. Hepsinin ..

  • JET TV tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fatih Kazancı - Yoluna Düştüm 03:50

Fatih Kazancı - Yoluna Düştüm

Yoluna Düştüm şarkı sözleri ile Yağmurum olsan da yağsan dudaklarıma Güneşim olsan da vursan tenime Denize çalan o güzel gözlerine Feda ettim kendimi bir tek sözüne Yoluna Düştüm Acıma bana ölmüşüm Sebebi gülüşün, öpüş..

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Fatma Turgut - Unuttum Gitti (Official Video) 03:38

Fatma Turgut - Unuttum Gitti (Official Video)

Söz - Müzik: Emre Aydın Düzenleme: Fatma Turgut, Barış Ertunç, Hüseyin Deniz, Ozan İnam Lyrics: Kaybettim diyelim, bilmediğim bir şeyi Unuttum sende Unutmak kullanışlı Yoruldum ya da ayakta kalmaktan Büyüdüm diyelim, ..

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro 02:59

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro

Söz: Sancak & Taladro Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Mix: Buğra Kunt Mastering: Emre Kıral Video & Kurgu: Burak Fatsa Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro Beni duvarlara yine vurma. Canımı al ama kurtulma. Bir bils..

Sana Dönmeyeceğim - Toprak ft. Berkay (Official Video) #2017 04:08

Sana Dönmeyeceğim - Toprak ft. Berkay (Official Video) #2017

Toprak ve Berkay’ın birlikte yaptığı düet şarkı “Sana Dönmeyeceğim” isimli yeni şarkısını dinleme sayfasındasınız. Toprak (Ft.Berkay) – Sana Dönmeyeceğim Şarkı Sözleri; Benim sana verdiğim değerin Önemin sadece yarısın..

  • Aykut AKSU tarafından
  • 2.530 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayşen Birgör & Cengiz Kurtoğlu - Kalpsiz 03:52

Ayşen Birgör & Cengiz Kurtoğlu - Kalpsiz

Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Orçun Kurtoğlu, Aydın Kurtoğlu, Ferit Özkan, Seçkin Özer Müzik Yönetmeni : Seçkin Özer Aranjör: Seçkin Özer Genel Koordinatör: Mesut Uyanık Mix: Koray Püskül Mastering: Seçkin Özer Kayıt : Studio..

Özgün Çınar - Datça 03:05

Özgün Çınar - Datça

Şarkı Sözleri: Şehir güzel ama Tüm duygular âmâ Bir avuç gökyüzü, bir sap çiçek yokluğunda… Kalsan kalınmıyor, Kaçsan kaçılmıyor, Boş amaçlar uğruna ne ömürler tükeniyor… Ama gün gelip bu düzene dur demek lazım, O günü ..

Muazzez Ersoy - Silemezler Gönlümden 03:05

Muazzez Ersoy - Silemezler Gönlümden

Muazzez Ersoy - Silemezler Gönlümden Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Dilimi bağlasalar Anmasam hiç adını Gözümü dağlasalar Görmesem hiç yüzünü Elimi bağlasalar Tutmasam ellerini Silemezler gönlümden Ne aşkını ne seni Düny..

  • PengoTV tarafından
  • 2.804 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Mustafa Ceceli  Es 04:29

Mustafa Ceceli Es

Anladım bu son durak Beni anılarla yalnız bırak Tutmam gereken bir matemin var Hislerin var unutmam gereken Yanar yanar durur Kalbim kan ağlar ağlar durur Senin bende kalan günahın var Sözlerin var unutup gittiğin Es ner..

Hadise Sıfır Tolerans 03:45

Hadise Sıfır Tolerans

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım Ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.442 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..