#Arabalarda son ses Çalan adını bi̇lmedi̇ği̇ni̇z basslı Şarkı müzik dinle

Senem Demircioğlu & İklim Tamkan  Artık Her Şey Bitti 03:53

Senem Demircioğlu & İklim Tamkan Artık Her Şey Bitti

İnceldiği yerden kopsun, dediğin şeyler koptu Artık bıktım, dediklerin bıktı senden Biliyor musun, sonunda olan bize oldu Anımsa, güzel günlerden konuşurduk eskiden Artık her şey bitti, geceleri sokağa çıkma Artık her şe..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Tuğba Yurt - Sığınak 04:06

Tuğba Yurt - Sığınak

Sığınak şarkı sözleri ile Neler çektin gönül Onun umurunda değil Bazı şeyler var insanın Elinde değil Sormaz ki o zalim Neyin var neyin yok Hayata küsme sakın Suç sende değil Sevdam yüreklerde hep olmuş ziyan Bir ömü..

Tolgahan Tarıoğlu - Bu Kalp 04:07

Tolgahan Tarıoğlu - Bu Kalp

Söz & Müzik: Tolgahan Tarıoğlu Düzenleme: Tolgahan Tarıoğlu Yönetmen: Zeki Sergen Tezel Bu Kalp şarkı sözleri ile Al beni yanında saklanan bi ses duyulmadan Bir adım atarsa kör sormadan Yollara düşerse hiç durmadan..

Aydın Kurtoğlu  Tüh Tüh 03:15

Aydın Kurtoğlu Tüh Tüh

Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Ceyhun Çelikten Düzenleme: Serkan Balkan ı bir kenara yazıp da İki vah vah bir tüh tüh beni hatırla Yediğin her kazıkta Aşk haddini bildirir Silmez asla, adını bir kenara yazıp da İki vah vah bi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.234 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilal SONSES - Sebepsiz Boş Yere 03:40

Bilal SONSES - Sebepsiz Boş Yere

Söz: Yusuf Akpınar Müzik: Kadir Roman Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Kurgu: U Medya Yönetmen: Cem Kılıç Klavye: Davut Samet Sarıhan Bateri: Ali Akcan Bas: Savaş Akbaba, Özgür Burak Karagenç Gitar:..

Hadise ve Gökhan'dan Muhteşem Düet  I Love Rock'n Roll - 03:25

Hadise ve Gökhan'dan Muhteşem Düet I Love Rock'n Roll -

hadise ve gökhan,dan muhteşem düet - I love rock'n roll - o ses türkiye.. ve ayrıca ı love rockn roll müziğide rock müzik ve sonuna kadar rockla alakası var ki rock severlerin çoğunun gökhanın çıkardığı o boğuk sesi sev..

DAHA Fragmanı 01:13

DAHA Fragmanı

12 OCAK'TA SİNEMALARDA! 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır..

Daha - Fragman 01:08

Daha - Fragman

DAHA (Sinema Filmi) 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır. G..

  • PengoTV tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Dönence 06:46

Barış Manço - Dönence

Dün çoktan döndü buralarda Ve ben simsiyah bir gecenin koynunda yapayalnız bekliyorum Duyuyorum, görüyorum bir gün gelecek dönence biliyorum Simsiyah gecenin koynundayım yapayalnız Uzaklarda bir yerlerde güneşler do..

Ahmet Kaya - Halay Havası 02:28

Ahmet Kaya - Halay Havası

Gökte bulut yerde kar Seçilmez olmuş dağlar Ne bir ses ne bir ışık Oy lili, oy lili, oy lili Ağamsın sen Paşamsın sen karanlık Namlular ışıtmaz geceyi, oy lili. Çevirdiler gece vakti Dağların gecesiydi Aslan gi..

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen ( Akustik ) 02:51

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen ( Akustik )

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu bir yasak aşk öyküsü çok da acıklı Birazdan evleniyor yarim ondan bu acı Birde başımda dönüyorken bizim bu şarkı Mutluluk hediyem şarkımda senin olsun Ey tanr..

Bulut Atlası - Ölü Şehir 05:09

Bulut Atlası - Ölü Şehir

Nedensiz Bir Ağlayış Mıydı Benimkisi Ne Zaman Kurtulucağını Bilmeden Üstelik Her Yeri Karanlık Tıpkı Bir Gece Gibi Belki Uzun Sürer Bu Çığlık Her Defasında Kanarcasına Sanki Ellerin Elimde Fazla Yalan Bu Rüyada Bu Son Pa..

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı 03:54

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı

Kara mamba (Dendroaspis polylepis), Elapidae familyasından son derece saldırgan ve zehirli bir yılan türü. Anavatanı Afrika olup, dünyanın ikinci en uzun zehirli yılanıdır. Erişkin kara mambaların ortalama boyu 2,5 metr..

  • PITIRCIK tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Usta Oyuncu Harry Dean Stanton Hayatını Kaybetti 00:41

Usta Oyuncu Harry Dean Stanton Hayatını Kaybetti

Sinema dünyasından bir yıldız daha kaydı. Kült filmlerin usta oyuncusu Harry Dean Stanton, 91 yaşında hayata veda etti. ‘Paris Texas’, ‘Godfather II’, ‘Alien’ ve ‘Twin Peaks’ filmlerindeki rolleriyle hatırlanan Stanton, ..

Sibel Can - Boş Çerçeve 05:02

Sibel Can - Boş Çerçeve

Sibel Can - Boş çerçeve Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Bırakma ellerimi Bırakma yalnız beni Son defa seyredeyim O yaşlı gözlerini Artık bülbül ötmüyor Gül dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı Ah boş kalan çerçevede ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevcan - Vay Be 03:41

Sevcan - Vay Be

Sevcan - Vay Be Şarkı Sözleri: Her ayrılık, hep aynı Giden gider, kalan sağlar hep ağlar Yok bugünün dünden bir farkı Hasret elimi kolumu bağlar Bu devran böyle sürdükçe Ben hep mutsuz yastayım Zaman bizden götürdükçe..

Can Jersey - Yıldız 03:57

Can Jersey - Yıldız

Yıldız şarkı sözleri ile Bırakıcam rapine ambargo Olamaz kimse bana denk bro Sanarsın New York city ama değil Bura Esenler chicago Fiyakalı Bentley Alıcam Cupa Del Rey Rakibin bensem Kod adım sensei Bana dersin keko Um..

Ece Gürsel Ft. Dj Sözden  Boş Duvarlar Teaser 00:44

Ece Gürsel Ft. Dj Sözden Boş Duvarlar Teaser

Bizde sevdik bir zamanlar Kaç kere düştük aynı hatalara Yüreği olmayanı unut gitsin Adını yazsın boş duvarlara..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrem Derici - Senin Hastan 02:52

İrem Derici - Senin Hastan

Senin Hastan şarkı sözleri ile Gözün arkada kaldıysa, Önünü göremezsin Aşk dediğin laf değil Deli eder adamı Alev alev yaktıysa Bi’ daha sönemezsin Hancı mı, yancı mı, eski bi’ sancı mı Koyamadım adını Çok canım ac..

Ekin Ekinci - Yanımda Kal 03:49

Ekin Ekinci - Yanımda Kal

Yanımda Kal şarkı sözleri ile Bu yürek sana tutsak Biliyorum suçluyum Hakkım değil sevmek Sanki yanı başımda Ellerin nefesin bana uzak kalbin Sessizliğine yanarım gitme Yokluğunda yüreğim delice Haykırır senin adını ..

Kemal Karakuş - Bu Aralar 03:35

Kemal Karakuş - Bu Aralar

Bu Aralar şarkı sözleri ile Birden çıktın karşıma nefes alamadım Bedenim dondu adım atamadım öyle kalakaldım Bu nasıl güzellik Allahım aman değmesin nazar Aklımda sen varsın bu aralar Başıma ne geldi anlamadım Gözle..

Zeynep Bastık, Oğuzhan Koç - Her Mevsim Yazım Akustik 03:06

Zeynep Bastık, Oğuzhan Koç - Her Mevsim Yazım Akustik

Her Mevsim Yazım şarkı sözleriyle; Gözümde bir yerdesin ordan çok zor inişin Adını koyalım mı artık bu gidişin Söyler misin nerdesin ordan yok mu dönüşün Sonu yok mu söyle ne olur bunca kavga dövüşün Bir başka oldum se..

Baran Sertkaya - Kanmam 03:25

Baran Sertkaya - Kanmam

Kanmam şarkı sözleri ile... Kaldı mı senden benden daha geriye bir şeyler? Aldı mı aklını başından verdiğin sözler? Sardım hep en başa, senden medet umduğum günler. Farkın ne her defasında yine yalan hisler. Seni..

Jackal - Kirlenir 02:19

Jackal - Kirlenir

Kirlenir şarkı sözleri ile Kirlenir ritmim Bedenime kadar Kaç gece oldu Sararken ay Yansıman vurur hep Kaçıncı yas bu İçimde nefret Hep bi fiyasko Git bro iş bul Tell em up Zor mu Sesiz kuşku Sokaklarda koştum Diz..

Asmin Ata - Bunca Yıl 02:51

Asmin Ata - Bunca Yıl

Bunca Yıl (Yaprak Gibi) şarkı sözleri ile Maviler saçına düşer Toprağı kanatır Budanır kanatların Anlaşılmaz bunca yıl nasıl Rüzgara kapıldığın Aşk benim tenimi çalıp Korkağı yaratır Islanır yanaklarım Anlaşılmaz bunc..

Ender AYAN - SARHOŞ 02:51

Ender AYAN - SARHOŞ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; KAFAMDA PARONAYA ZU..

  • Ender AYAN tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Arda - Muammam 03:04

Arda - Muammam

Muammam şarkı sözleri ile Muammam oldun muammam Hiç umudum yok ama son bi duam var Muammam oldun muammam Belki dönersin tanrım duyarsa Kaç uzun gece daha var Beni yordu vedalar Tebessümleri pahalı Izdırabı bedava ..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..