#Arabalarda son ses Çalan adını bi̇lmedi̇ği̇ni̇z basslı Şarkı müzik dinle

Sessiz Bir Yer Türkçe Atlyazılı Teaser 00:30

Sessiz Bir Yer Türkçe Atlyazılı Teaser

2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmal..

Rode NT USB Mikrofon İncelemesi 17:26

Rode NT USB Mikrofon İncelemesi

Rode'un yayıncılar ve hatta amatör müzisyenler için tasarladığı, NT USB mikrofonu inceliyoruz. Mikfonun öne çıkan özellikleri, cardioid ses alım şekli, şık tasarım, entegre pop filtre ve elbette yüksek ses kalitesi...

  • BETA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sessiz Bir Yer Orijinal Teaser 00:29

Sessiz Bir Yer Orijinal Teaser

2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmal..

Paranormal Olaylar Cinli Hatun Vakasında Bir Gece Geçirdik 36:35

Paranormal Olaylar Cinli Hatun Vakasında Bir Gece Geçirdik

Yaklaşık 1 yıl önce gitmiş olduğumuz Dul Hatun Vakası isimli yere tekrar gittik. Yakın tarihte bizim videomuzu izleyen evli bir çifte adres vermiştik ve oraya gittiklerinde ilginç olaylar yaşadıklarını bize söylediler ve..

  • JET TV tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 6 yıl önce
‘Tampon’ bölgede sıcak dakikalar! Yunanistan'dan mültecilere sert müdahale 02:06

‘Tampon’ bölgede sıcak dakikalar! Yunanistan'dan mültecilere sert müda

Yunanistan’a ve oradan da Avrupa'ya gitmek için Kastanies Sınır Kapısı’na gelen mültecilere, Yunan askerleri tarafından biber gazı ve ses bombaları ile müdahale edildi. Türkiye'nin çeşitli illerinden Yunanistan’a oradan ..

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor 06:04

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor

Diyarbakır'da, işitme cihazı kırılan Süleyman Yılmaz (4), 2 aydır sessizliğe mahkum oldu. Süleyman'ın yürüme engelli annesi Ceylan Yılmaz (32), işitme cihazının tamiri için firma tarafından kendilerine gönderilen ve yakl..

Bir Varmış Bir Yokmuş Mert Fırat Film İzle 1:39:46

Bir Varmış Bir Yokmuş Mert Fırat Film İzle

Bir Varmis Bir Yokmus filmi'nin yönetmenliğini İlksen Başarır yapmaktadır.Romantik türündeki filmin başröllerinde Mert Firat, Melisa Sözen, Anil Altinoz gibi oyuncuları görmekteyiz.2015 yapımı olan Bir Varmış Bir Yokmuş'..

  • PengoTV tarafından
  • 7.936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:58

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vladimir Putin, acımasız bir lider ve usta manipülatör olarak bilinir. Bu videoda Vladimir Putin'in hayatından en güzel anları göreceksiniz. Nadir genç Putin fotoğrafları, politikacılar, gençler ve ailelerle olan ilişkil..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melankolia 03:07

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melan

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/zjMwJRiT Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/I8piYkCG Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla 04:11

Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla

Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla Dinle Şarkı Sözleri : Kahvenin önünden şöyle bir salınıp geçerken Hayat duruldu sanki zamana deymeden Bulaşır neşesi konuşup söylerken Ağırır gam keder insanın kalbinden Mahal..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri 05:16

Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri

Hülya Avşar, ilk evliliğini 1979'da Mehmet Tecirli'yle yaptı. Fakat bu evlilik uzun soluklu olmadı. İki yıl sonunda bitirdiler.2. Coşkun Sabah 1980'lerin sonunda Hülya Avşar ve Coşkun Sabah bir aşk yaşamışlardı ve 1988'd..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.336 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Real madrid 2-2 Borussia Dortmund - Maç Özeti izle 04:14

Real madrid 2-2 Borussia Dortmund - Maç Özeti izle

Şampiyonlar Ligi'nde ilk tur gruplarında 6. ve son maçlar bu gece oynandı ve üst tura çıkan takımlar belli oldu. Gecenin en önemli maçında F Grubunda Real Madrid, Borussia Dortmund karşısında 2-0 öne geçmesine karşın üs..

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri 01:26

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri Türk mühendislerinin yerli ve milli imkanlarla ürettikleri, sadece enerji kullanarak barutsuz mermi atabilen Sapan , sesin 10 katı hızda hedefe ulaşabilip ve dakikada ..

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m 05:45

Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m

Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m Dinle Babaya Şiir : Müslüm Baba Dedim Efendim Evlat Dedi. Çok Seviyorum Dedim. hangimiz sevmedik dedi bir his var sanki gidecek dedim hasret rüzgarıdır dedi Çok Masum bakıyor De..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.557 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Demet Akalın - Giderli Şarkılar 04:41

Demet Akalın - Giderli Şarkılar

Bu kalbin üzülmesine izin vermiycem Sevgi saygı ne varsa yitirdik Mutlu sonu görmeden asla ölmiycem Giden kazansa illa ki bilirdik Çat diye kaldırıp atıyorum resimlerimizi duvardan Herkes nasibini alır giderli şarkılarda..

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi 00:23

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi

Fenerbahçe, THY Euroelague’in 10. haftasında Ülker Sports Arena’da karşılaştığı İspanyol ekibi Real Madrid’i 78-77’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmaya Fenerbahçe; Ali Muhammed, James, Kalinic, Vesely ve Udoh ile Real M..

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı 04:16

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı

Samsun'da 1 yaşındaki bebeğin 5 adet taş bulunan safra kesesi kapalı ameliyatla alındı. Laparoskopik cerrahi (kapalı ameliyat) operasyonunu gerçekleştiren Doç. Dr. Mithat Günaydın, Kesedeki küçük taşlar çocuklar için ri..

2018-2019 9.SINIF,MATEMATİK KÜMELER SORU ÇÖZÜMLERİ 31:16

2018-2019 9.SINIF,MATEMATİK KÜMELER SORU ÇÖZÜMLERİ

1.sorunun çözümü 01:26n2.sorunun çözümü 02:52n3.sorunun çözümü 03:57n4.sorunun çözümü 05:09n5 sorunun çözümü 06:02n6.sorunun çözümü 06:54n7.sorunun çözümü 08:53n8.sorunun çözümü ..

ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay 56:08

ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay

Herkese merhaba arkadaşlar.Dikkatlice okumanızı istiyorum, teşekkürler. 100.000 beğeniden sonra yeni bölüm gelecektir.nDaha önce 4 mezar vakasının yaşandığı yerde 1 gece geçirdik, sizlerde çok beğendiniz.Bu seferde şeyt..

Tan Taşçı - Dur 04:41

Tan Taşçı - Dur

Ben hep buradaydım sen bakmadın, bakamadın Davranışların bambaşkaydı Çözüm buldum fırsat vermedim, erteledin Terkedeşlerin alçakçaydı İyileştir kollarında yine Bu yalvarmalar son bulsun Söz verdim içimden geçen sese Kad..

  • PITIRCIK tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 8 yıl önce