#Arabalarda son ses Çalan adını bi̇lmedi̇ği̇ni̇z basslı Şarkı müzik dinle

Ed Sheeran'ın 'Shape of You' Şarkısına Muhteşem Keman Cover'ı 03:59

Ed Sheeran'ın 'Shape of You' Şarkısına Muhteşem Keman Cover'ı

Keman tutkusuyla çektiği vidoları ile büyük beğeni toplayan Amadeea'dan muhteşem cover geldi. Ed Sheeran'ın son şarkısı Shape of You için bir cover hazırlayan Amadeea'nın o çalışması.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.624 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burcu Güneş - Seni Bir Tek 03:37

Burcu Güneş - Seni Bir Tek

Senin bana gülüşün,benim o an ölüşüm sözlere sığmaz… Bu da benim görüşüm, senin gibi birisi bir daha çıkmaz… Senden bana gelen o, rüzgarla süzülüşüm esmeye doymaz, Yalnız seninle oluyor benim aşka dönüşüm, kimseye kalmaz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım ( Akustik ) 03:09

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım ( Akustik )

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden önce yoktu yalnızlığım Sen gidince geldi yanıma Bilmiyordum nasıl bekler insan Geceler nasıl hain, günler nasıl düşman Nerdesin sen diğer ya..

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) 03:30

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik)

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdek..

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Emel Sayın Gideceğin Yere Beni de Götür 02:36

Emel Sayın Gideceğin Yere Beni de Götür

Gideceğin yere beni de götür Sorana başımın belası dersin Götür de istersen yerlerde yatır Elimde gönlünün dermanı dersin. Adını iğneyle işle tenime Kölemdir desende gitmez zoruma Bunlar ne derlerse mektuplarıma ..

Derleme - Çavreşamın 04:30

Derleme - Çavreşamın

Türkçe Çevirisi Ardından çok aradım Seni sordum her yere Tepelerdeki keklik gibi Kara gözlüm Kara gözlüm gel yanıma Hastayım sensin sebebim Kara gözlüm gel yanıma Halsizim sensin sebebim Çok narin güzelsin Bu gönlün i..

Emin Arbani - Berivane 04:57

Emin Arbani - Berivane

Kulîlka li mala Xanê Esmere bêrîvanê Min bi qurbanê rebenê Danî derde qelenê Navê lawik nizanim Navê keçikê Siltanê Poz gulê, xizim zerê Kesera ser keserê Türkçe Çevirisi Canım, canım, canım Xan’ın evinin çiçeği Esme..

Yavuz Bingöl - Yemin 05:23

Yavuz Bingöl - Yemin

ŞARKI SÖZLERİ Bu sevdanın dalında hep yanmaya mı yeminin Erken gelen hazanda hep solmaya mı yeminin Bulutlarda yansın diye adını dağlara verdim Toprağa anlatsın diye sesimi sulara verdim Her mevsim uyansın diye sev..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.242 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Yaşar - Kalmam 03:28

Ebru Yaşar - Kalmam

Kalmam şarkı sözleri ile Bi yanım git diyo bi yanım kal Bi yanım ölüm bi yanım can Zaten gururum ayaklarının altında Bi yanın şeytan bi yanın saf Bi yanım yaz bi yanım kar İhanetinin Ben hariç herkes farkında Dili y..

Tuğçe Kandemir - Yağmur 04:11

Tuğçe Kandemir - Yağmur

Tuğçe Kandemir - Yağmur Müzik Dinle Şarkı Sözler Şu koca dağlar Onlarda benim hüznümden daha çok var Ağla, lütfen çok ağla Senin kalbinden büyük bir kibrin var. Sana değmez. Etmiyorum itiraf, Etmiyorum bertaraf Ama her..

Murat Demir - Sonunda 04:45

Murat Demir - Sonunda

Murat Demir - Sonunda Dinle Son'unda şarkı sözleri ile Yüreğin yanacak, yanacak beni gördüğün o anda Keşkeler çoğalacak , çoğalacak sonbahar başlarında Suretim kalacak, kalacak her daim hatıranda Unutmak kolay mı..

Alper Ayyıldız  -  Ağustos Sırılsıklam 03:26

Alper Ayyıldız - Ağustos Sırılsıklam

Alper Ayyıldız - Ağustos Sırılsıklam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bilmem hangi rüzgar attı. Nerden esti tuttum. Hangi dalga sayesinde kıyıma kadar vurdun? Dön nerden geldiysen eğer oraya. Söyleyeceklerini suya yaz. Okunab..

Zara Mutlu Ol Yeter 03:42

Zara Mutlu Ol Yeter

ŞARKI SÖZLERİ: BELKİ DE DİLİNDEN BU ŞARKI DÜŞMEZ DİLİN SÖYLESE DE GÖNLÜN HİSSETMEZ BİLSEN BİLE BENİM İÇİN FARK ETMEZ BİR TEK DİLEĞİM VAR MUTLU OL YETER BUNU SANA YAZDIĞIMI BİLMEZSİN BİR YABANCI ŞARKI GİBİ DİNLERSİN BENİ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağrı Çığ Sığırcı - O Yaz Gecesinde 03:43

Çağrı Çığ Sığırcı - O Yaz Gecesinde

Şarkı Sözleri: Sımsıcak bir yaz akşamı Şarkılarda yalnızlık tadı Hem acı hem de komik Umurunda değilim Kimse beni aramıyor Kimse beni düşünmüyor Ben seni düşünüyorum Sen neredesin? Belki şimdi, bir deniz kenarında,..

Fifth Harmony - Thats My Girl 03:44

Fifth Harmony - Thats My Girl

Fifth Harmony - Thats My Girl 19 Eyl 2016 tarihinde yayınlandı..

  • Candy tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat İnce Ft. Ahmet Şafak  Yalansiz Sevdim Seni 04:28

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak Yalansiz Sevdim Seni

Sevdim Seni Dert etme kendine İnim inim inleme Sus! Bir kere dinle. Çıkarsız sevdim seni Üşürken ısınmaya hasret gecelerde Yalansız sevdim seni Ölüme esen sabah yellerinde. Yanarcasına sevdim seni Çırasız ateşinle yana..

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

Nusret'in Misafirlerine Müslüm Gürses Dinletmesi 00:14

Nusret'in Misafirlerine Müslüm Gürses Dinletmesi

Dünyaca ünlü kasap Nusret, mekanına gelen misafirlerinin Müslüm Gürses'in 'Adını Sen Koy' şarkı isteğini yerine getirdi...

  • JET TV tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sinan Akçıl Ve İzel Uçankuş Tv'de Canlı Yayında Düet Yaptı 00:54

Sinan Akçıl Ve İzel Uçankuş Tv'de Canlı Yayında Düet Yaptı

Bu gece “Gece Kuşu”nun konuğu ünlü sanatçı Sinan Akçıl’dı. Uzun süredir ortalarda gözükmeyen ünlü sanatçı İzel programa telefonla bağlanarak Sinan Akçıl’a bir sürpriz yaptı. Sinan Akçıl ve İzel’in canlı yayında yaptığı d..

  • BETA tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Christina Aguilera - Your Body 04:40

Christina Aguilera - Your Body

Your Body Christina Aguilera's official music video for 'Your Body'. Click to listen to Christina Aguilera. (Vucüdun Christina Aguilera'nın Vücudunuz için hazırladığı resmi video. Christina Aguilera'yı dinlemek için tı..

  • Candy tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi 04:02

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi

Senden sonra Boş odalar yatak soğuk Nedenler sorma Mazi hatır sormaz olur Serbest olmak İnan alışmadığım bi duygu Gerçekler kabus gibi Tatmadım hiç uyku Her baktığımdan yandım Ne sabah çalan alarmın ne yastığım da saçlar..

Barış Manço - Al Beni 03:51

Barış Manço - Al Beni

Bir damla suya hasret Kurumus bir dal gibiyim sensiz Dalgalara kapilmis küreksiz dümesniz Bir sal gibiyim sensiz Dinle sevdicegim gözbebegim tatli dillim Bu belki de sana son seslenisim Al al beni tut elimden al y..

Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet 04:46

Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eda Gören - Dinmeyen Özlemin 02:54

Eda Gören - Dinmeyen Özlemin

Dinmeyen Özlemin şarkı sözleri ile Kaldın kendi kendine Düştün yollara yine Söyle aradığını buldun mu Birden kulağımda bir ses Burnumda bir koku İçime bir titreme kondurdu Kırık bi kalp bırakıp ardında Başlar mı yen..

Mahmut Çınar - Güz Geçer 04:16

Mahmut Çınar - Güz Geçer

Şarkı Sözleri Güz geçer, üzülme güz geçer Sevdaysa izi kalır yüzünde, aldırma... Yalancı bir güneş hayat boyu Mavi bir kuş ötüşü camında, aldanma... Bir rüya duyar, bir ses görürsün İçinde, evin olmuş bir his bulursun Ne..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hudayinabit - Yasin Bozkurt 04:19

Hudayinabit - Yasin Bozkurt

Şarkı Sözü Derine dalıp ses çıkarmayalım Bedenlerimiz nedenlerini konuşuyorlar susalım Tabiyki bilirsin herşeyi bi bak sessizliğidemi Hüdayinabitiz biz kendisi kendiyle olanı Denize açılır gibi kucakla ve Dalgalar gelip..

Sedef Şensoy - Kaç Kaç 02:55

Sedef Şensoy - Kaç Kaç

Kaç Kaç şarkı sözleri ile Aklımın içinde olaylar Ah kafamda bir sürü adam var Hangisi kalıcak yanımda bilemiyorum Söz verip tutmalar gereksiz Çünkü gözler çok fazla hedefsiz Kulağıma sesler geliyor ama duyamıyorum Ses e..

Tora Çolak - Bal Aşkım 04:21

Tora Çolak - Bal Aşkım

Bal Aşkım şarkı sözleri ile Sen benim kalbimde bir mühür gibi Yazıldın o anda ilk emir gibi Yetmez ki bir ömür sevmeye seni Götürsün aşkımız sonsuza bizi Bekledin demek, özledin demek İşte yanındayım bal aşkım Sen beni..

Volkan Konak  Dertliyim Kederliyim 03:54

Volkan Konak Dertliyim Kederliyim

Volkan Konak - Dertliyim Kederliyim Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri; Dertliyim kederliyim Her ne desan kanarum Gülmedum bu dünyada Hem ağlar hem yanarum Derenin kiyileri Ata vurdum yulari Gene mi aldi seni Sevdaluk u..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.291 görüntüleme
  • 7 yıl önce