#Arabalarda son ses Çalan adını bi̇lmedi̇ği̇ni̇z basslı Şarkı müzik dinle

Ferhat Göçer - Hüküm (Official Performance Music Video) 04:01

Ferhat Göçer - Hüküm (Official Performance Music Video)

Söz: Şakir Askan - Ferhat Göçer Beste: Ferhat Göçer Düzenleme: Sonay Yağız Vokal / Ritim Gitar: Ferhat Göçer Solo / Ritim Gitar: Sonay Yağız ''Hüküm'' şarkı sözleri: Seni benden alan neyse Ömür boyu düşmanımdır benim S..

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..

Tamer - Biri Vardı 04:27

Tamer - Biri Vardı

Biri Vardı şarkı sözleri ile Siyah degibeyazdi sana olan bütün bu duygularim, Dayanilir gibi degiartik senli rüyalarim Cözülür yavas yavas dügmeler, Arzular beden tüm hücreler, Bak kopuyor kiyametler koptugu yerdeyim ..

Esra Balamir - Jargon 03:07

Esra Balamir - Jargon

Jargon şarkı sözleri ile Aşk, sana göre hep sıradan Bana göre, hayat kurtaran! Var mı, yanlış sularda yüzüp Elleriyle kaybettiğini, unutan? Mürekkebi kurumamış gidişimin Hani bir çırpıda unutabilirdin? Hatırla; son sö..

Utk - Devamke 02:36

Utk - Devamke

Devamke şarkı sözleri ile Şah mat! olacakken geldi son hamle Sofradan eksilmedi,kuru soğan bamye Çabalarken hayatla kalmıştık kan-ter İlahi güçle çıktık yola olamazsınız engel Klas giy,elit takıl,sanacaklar şampiyon K..

Ahkam - Uçurum 02:52

Ahkam - Uçurum

Uçurum şarkı sözleri ile Sürüyorum uçurumun ucuna Yavaşlamam asla Gittiğimde buradan huzurla Ne eksik kalırım ne de fazla Niye kaçışıyorlar Sanki farkılı bir son var Niye şaşırıyorlar Her şey apaçık orada Bu ne garip ..

Düşdünya - Sis 04:44

Düşdünya - Sis

Sis şarkı sözleri ile Sesler birer birer gitti Bu oyun kazanansız bitti Bulutlar toprağa küstü Ve ümit boynunu büktü Bir kez Son bir kez ağlasak İlk kez gibi Hiç durmadan bizi avutsa Hayat böyle geçer mi Bu kabuslar ..

Yaşar Rahmi Çağıan & Hüseyin Kağıt - Hayat Bize Küsmüş 04:21

Yaşar Rahmi Çağıan & Hüseyin Kağıt - Hayat Bize Küsmüş

Yaşar Rahmi Çağıan & Hüseyin kağıt - Hayat Bize Küsmüş (Video Klip) 2017 Tüm müzik videoları yüksek ses ve görüntü kalitesinde seyredelim.com'da!..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.445 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Tekbaş (LaWje) Mikail Aslan  Çû Çem Kürtçe 04:04

Ali Tekbaş (LaWje) Mikail Aslan Çû Çem Kürtçe

LaWje: We started to do an exploration on music in the central Hakkari city and in the surrounding villages in 2003. With this, we aimed at mapping the characteristics and forms of music of the city in order to gain an i..

  • PengoTV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsmail Aras Deli - Unuttum Duymayı 02:28

İsmail Aras Deli - Unuttum Duymayı

İsmail Aras Deli - Unuttum Duymayı Dinle sözler Dur biraz düşüneyim olanları Hazmedeyim yalanları Ses ver bana Unuttum Duymayı Bunlar hep sensizliğimden Bunlar hep sessizliğimden Yürüdüm yürüdüm yürüdüm Bomboş..

Deko - Ara 03:33

Deko - Ara

Deko - Ara Dinle Söz: Deko Beste : Erol Şahin Düzenleme: Deko - Erol Şahin Nakarat; Ara onları yine karakollara düştüler ara ara Beceriksiz heriflerin dertleri beni geremez başka kapıya Düştüler dara ara ara başla..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel 02:19

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel Dinle Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdeki yaş bile Beklenmedik b..

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl - Çok Sevmek Yasaklanmalı 04:20

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl - Çok Sevmek Yasaklanma

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl'ın, DMC etiketiyle yayınlanan Çok Sevmek Yasaklanmalı isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Yönetmen: A..

Pınar Süer - Sana Bir Şey Olmasın 03:24

Pınar Süer - Sana Bir Şey Olmasın

Pınar Süer - Sana Bir Şey Olmasın Müzik Dinle Şarkı sözleri Öylesine sev ki beni, bizi gören herkes kıskansın. Öylesine tut ki elimi, kalp atışım hızlansın. Korkuyorum gidersen söyle nasıl nefes alırım, Hani sendin be..

Aydın Kurtoğlu - Söz 03:49

Aydın Kurtoğlu - Söz

Aydın Kurtoğlu - Söz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Geliyor haberlerin İhanet zaferlerin O senin günah gözlerin Kimin kalbine değdi Dilimin duaları Tek senin nöbetçindi Gönlümün sevda sancısı Adın elveda şimdi Bir hazin s..

Emrah Karaduman Feat Ebru Yaşar -  En Güzel Yenilgim 02:48

Emrah Karaduman Feat Ebru Yaşar - En Güzel Yenilgim

Emrah Karaduman Feat Ebru Yaşar - En Güzel Yenilgim Müzik Dinle Şarkı sözleri O güzel günler daha Ne kadar uzakta acaba? Kanadımı kırdın ya Başkasına gökyüzü olama Duam belli duyan belli Gerisi taktir-i ilahi Eceli..

Gökmen Esgin - Hayal Meyal 03:34

Gökmen Esgin - Hayal Meyal

Gökmen Esgin - Hayal Meyal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Son bir defa daha sarılsam Yalvarsam ağlasam kal diye haykırsam Yine gideceksin bana veda edeceksin Yaşanmamış bir aşk düşle diyeceksin Hayal meyal hatırlarsın Bel..

Hande Yener - Bu Kafayla 04:45

Hande Yener - Bu Kafayla

Hande Yener - Bu Kafayla Müzik Dinle Şarkı Sözleri YERİME KOY HADİ,DOLDURSUN ASALETİMİ VE ONA DA YAŞAT AŞKIN ESARETİNİ UZAK DUR KARIŞMA HAYATIMIN TEK ANINA KORKMA SAVAŞMAM SENİNLE VAKİT HARCAYAMAM KÖTÜ KONUŞMAK BANA..

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın 03:57

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öylesine sev ki beni, bizi gören herkes kıskansın. Öylesine tut ki elimi, kalp atışım hızlansın. Korkuyorum gidersen söyle nasıl nefes alırım, Hani sendin ..

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik) 04:16

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik)

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik) Dinle Bir Derdim Var şarkı sözleri ile bir derdim var artık tutamam içimde gitsem nereye kadar kalsam neye yarar hiç anlatamadım, hiç anlamadılar herkes neden düşman he..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adem Gümüşkaya - Sorarım Sana 04:09

Adem Gümüşkaya - Sorarım Sana

Adem Gümüşkaya - Sorarım Sana Dinle Sorarım Sana şarkı sözleri ile Unutur muyum o güzel günleri? Mazi kıymetlidir kalbe dokunur Verilen sözlerin hepsi yalan dolan Son defa baktığım gözden okunur Bu işin sonunu düşün..

İlhami Yava - Gökyüzünde Bir Yıldız 03:52

İlhami Yava - Gökyüzünde Bir Yıldız

İlhami Yava - Gökyüzünde Bir Yıldız Dinle Gökyüzünde Bir Yıldız şarkı sözleri ile Gün gelir de ayrılık, Sessiz bir çığlık gibi, Gün olur geçen yıllar, Bizi ayırırsa… Gökyüzünde bir yıldız, Sana gülümseyecek… Bir..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferhan Tutaşer - Şehirle Parkımız 04:13

Ferhan Tutaşer - Şehirle Parkımız

Ferhan Tutaşer - Şehirle Parkımız Dinle Şehirle Parkımız şarkı sözleri ile Farklı hayatları yan yana yaşamıştık. Ben şımarık bi bülbül, sen karaya hayran balık. Kaçmama, inkârlara geceler yetmez ..

Ebru Gündeş - Hayrandım 04:36

Ebru Gündeş - Hayrandım

Ebru Gündeş - Hayrandım Dinle HAYRANDIM (Şarkı Sözleri) Arada bir hatırımı sormadın İki güzel cümle kurmadın Üzüldüm gönlümü almadın İnsan yerine koymadın Özünde sözünde bir değil Gözümde değerin sersefil Sen be..

Nev - Sevdalarım 04:52

Nev - Sevdalarım

Nev - Sevdalarım Dinle Sevdalarım şarkı sözleri ile Ne sevdalar, büyük aşklar Yaşadım ben her köşende Son ayrılık fena vurdu İzleri var Kadıköy’de Ah İstanbul, Kal de bana Sevdiğimi geri ver bana Ah İstanbul, Ben g..

Sana Sakladım - Aslı Demirer 04:16

Sana Sakladım - Aslı Demirer

Sana Sakladım - Aslı Demirer Dinle Söz-Müzik: Aslı Demirer & Mert Carim Düzenleme: Serkan Ölçer Mix-Mastering: Barış Büyük Yönetmen: Bora Çifterler Renk Düzenleme: Emir Yanat (1000 Volt) Şarkı Sözü: Ne var ne yoksa i..

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla 03:52

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla Dinle Düzenlemeler: Paul Dwyer Yönetmen: Kaan Gökgöz Murat Göğebakan Anısına Söz: Ömer Faruk Güney Müzik: Bora Ayanoğlu Şarkı sözleri: Zaman hancı bulut yolcu Şimdi gitti en son yolc..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.781 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hande Ünsal - Seni Sever Miydim 03:25

Hande Ünsal - Seni Sever Miydim

Hande Ünsal - Seni Sever Miydim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim sende durum ne? Söyle, hiç ümit yok mu? Sevgime layik olmayan insanlari Nolur sevme, olur mu? Diyorlar, biri varmiş Kalbinde sevgi yasakmiş Benimle geçi..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım 03:25

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Geri dönme bilirim yine gidersin Sakın sevme beni yerle bir edersin İçimdeki ateşi söndüremezsin Aşk yürek ister, ki sahip değilsin Aşk yürek ister, ki sah..