#Arabalarda son ses Çalan adını bi̇lmedi̇ği̇ni̇z basslı Şarkı müzik dinle

İlk kez annemin sesi 03:00

İlk kez annemin sesi

İlk kez annemin sesi En tatlı uyum, sevdiğimiz kişinin sesidir. (Jean de La Bruyère) Yüksek sesle söyler söylemez her şey biraz farklı oluyor. (Hermann Hesse) Sadece herkes hangi sesin onun sessizliğini bildiğini bili..

  • JET TV tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eba, 5. Sınıf Türkçe 1.Bölüm İzle (MEB Ziya Selçuk) 26:41

Eba, 5. Sınıf Türkçe 1.Bölüm İzle (MEB Ziya Selçuk)

Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ses-olaylari..

  • EBA tarafından
  • 168 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eba, 4. Sınıf Fen Bilimleri 1.Bölüm İzle 04:52

Eba, 4. Sınıf Fen Bilimleri 1.Bölüm İzle

aydinlatma-ve-ses-teknolojileri..

  • EBA tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rahatsız edici çıngırakların yakalandığı bir gün 01:00

Rahatsız edici çıngırakların yakalandığı bir gün

çıngıraklı yılanların çıkardığı ses herkesi korkuttuğu bir gerçek, bu işi profesyonelce yapan insanların olduğunu bilmek bir nebze olsa da rahatlıyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 4 yıl önce
En şanslı hırsız 13:09

En şanslı hırsız

böyle şans bir bizde yoktur .Chan Kong-Sang ya da Jackie Chan Sing Lung ya da bilinen adıyla Jackie Chan, dövüş ustası, aktör, yönetmen, yapımcı, senarist, dublör, dublör koordinatörü, ses dublajcısı, kameraman ve şarkıc..

  • PengoTV tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kendini Elektro Gitar Sanan Musluk 00:20

Kendini Elektro Gitar Sanan Musluk

Banyosundaki musluğu açan adam musluğun elektro gitar gibi ses çıkardığını görünce hemen kamerasını o anları kaydetmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
DS X E-Tense Concept Car Geleceğin Arabası 02:01

DS X E-Tense Concept Car Geleceğin Arabası

otomobilin yarısı geleneksel direksiyon simidi ve pedallarla çalıştırılmak üzere tasarlanmıştır, ancak diğeri, sürmek istediğinizde, biraz katlanabilir koltuk sayesinde oturduğunuz ayrı bir kozadır. Kozada, kırmızı deri ..

  • PengoTV tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tuna İpek - HARMAN (Official Video) 02:35

Tuna İpek - HARMAN (Official Video)

Tuna İpek’in yeni şarkısı HARMAN, şimdi tüm dijital platformlarda! Söz : Tuna İpek , Jam Directed By : Sadık Hazırcı Kayıt : AMG Mix : Jam Mastering : Rez Beat : Emde51 Kurgu : Sadık Hazırcı HARMAN Sözleri ; sigara ve..

MAĞARADA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay (Kilise) 44:52

MAĞARADA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay (Kilise)

DİKKAT! Videoyu izlemeye başlamadan önce bu kısımı okumanızı istiyoruz.En iyi deneyim ve detaylar için kulaklık kullanmanızı öneriyorum veya yüksek ses ile izlemenizi.100.000+ Beğeni gelirse bizi çok mutlu etmiş olursunu..

Otobüste maske tartışması 01:25

Otobüste maske tartışması

Fatih'te otobüse binen bir kişi telefonla konuştuğu sırada maskesini çenesine indirince diğer yolcuların tepkisini çekti. Çıkan tartışma üzerine Maskeyle konuşunca ses gitmiyor diyerek kendini savunan vatandaşa diğer y..

Kilometrelerce ötede yaşanan patlama anının paniği kamerada 03:13

Kilometrelerce ötede yaşanan patlama anının paniği kamerada

Sakarya’nın Hendek ilçesinde havai fişek fabrikasının patlama anında oluşan ses yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki merkez ilçe Adapazarı'ndan duyuldu. Şehir merkezinde bulunan bir esnaf korku dolu o anları anlatırken, pat..

Ivanka Trump'a Halasından Sert Sözler 02:11

Ivanka Trump'a Halasından Sert Sözler

Amerikan Başkanı Trump ve çocuklarına aile içinden gelen eleştirilere bir yenisi daha eklendi. Trump'ın yeğeni Mary, ses kayıtlarını paylaştı. O kayıtlarda Trump'ın kardeşinin, kızı Ivanka'ya ağır sözler sarf ettiği orta..

Sosyal medyada tepki çeken silahlı magandaya bin 294 TL ceza 00:14

Sosyal medyada tepki çeken silahlı magandaya bin 294 TL ceza

Antalya'da otoyol emniyet şeridine lüks otomobilini park ettikten sonra portatif sandalyeye oturarak tabancayla havaya ateş eden maganda, jandarma ekiplerince yakalandı. Elindeki kuru sıkı tabancayı otluk alana atan şahs..

Sinop’ta su samuru kameraya böyle yansıdı 01:25

Sinop’ta su samuru kameraya böyle yansıdı

Sinop'ta nesli tükenme tehlikesi altında olan su samurları, denizde cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Sinop kent merkezindeki Kurt Kuyusu mevkisinde arkadaşlarıyla birlikte denize giden Ersin Muhammed Karaman, (35) ..

Fatih'te Yabancı Uyruklu Genç Kızın Sır Ölümü 01:46

Fatih'te Yabancı Uyruklu Genç Kızın Sır Ölümü

Fatih'te yabancı uyruklu 20 yaşındaki genç kız apartman merdivenlerinde ölü olarak bulundu. Genç kızın ölümüne ilişkin 3 kişi gözaltına alındı. Olay sabah 5.30 sıralarında Molla Gürani Mahallesi Şakrak Sokak'ta bulunan 4..

Tavan Vantilatörü Montajı Nasıl Yapılır ? 05:44

Tavan Vantilatörü Montajı Nasıl Yapılır ?

Tavan vantilatörü doğru bir şekilde montaj yapılmazsa balans yapma ( sallanma ) ve ses çıkartma gibi problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Yetkili tavan vantilatörü teknik servislerinden destek alarak tavan vantil..

Tavan vantilatörü sallanma sorunu ? 12:00

Tavan vantilatörü sallanma sorunu ?

Tavan vantilatörü doğru bir şekilde montaj yapılmazsa balans yapma ( sallanma ) ve ses çıkartma gibi problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. https://www.hunterfan.com.tr/ Bizi Sosyal Medyada Takip Edin! https://w..

Dalgıç Erencan Özcan- ''Depremin sesini unutamıyorum'' 02:33

Dalgıç Erencan Özcan- ''Depremin sesini unutamıyorum''

Depremin merkez üssüne 3 mil uzaklıkta balık çiftliğinde balıkların bakımını yapmak için dalış yaptığını belirten Erencan Özkan, yaşadıklarını şöyle anlattı: Deprem anında dalıştaydım, balıkları kontrol ediyordum, o an..

Kovid-19 Aşısını Geliştiren Türk Doktor! 02:35

Kovid-19 Aşısını Geliştiren Türk Doktor!

Türk bilim insanlarının kurucusu olduğu Alman biyoteknoloji şirketi BioNTech'in, ABD'li ilaç firması Pfizer ile birlikte geliştirdiği aşı, tüm dünyada büyük ses getirdi. Peki bu aşı neden önemli? Ne kadar zamanda ne kada..

İşte İstanbul Kart Bakiye Yükleme Cihazındaki Sesin Sahibi Seslendirme Sanatçısı Funda Eskin 01:48

İşte İstanbul Kart Bakiye Yükleme Cihazındaki Sesin Sahibi Seslendirme

İstanbul Kart Bakiye Yükleme Cihazındaki Ses Funda Eskin, İşte İstanbul Kart Bakiye Yükleme Cihazındaki Sesin Sahibi Seslendirme Sanatçısı Funda Eskin İşleminiz Yapılıyor Lütfen Bekleyin, Kart Yüklemeniz Gerçekleşti, ..

Milli Helikopter Motorumuz TS-1400 02:44

Milli Helikopter Motorumuz TS-1400

Tüm Türkiye’nin kulağındaki pası, Eskişehir’den yükselen milli helikopter motorumuz TS-1400’ün çıkardığı o çok ama çok güçlü ses sildi. Türk mühendisleri tarafından geliştirilen milli helikopter motorumuz, ilerleyen yıll..

MİNECRAFT HEXXİT - AYI ABİLER - BÖLÜM 1 13:39

MİNECRAFT HEXXİT - AYI ABİLER - BÖLÜM 1

Discord : https://discord.gg/sChUMyR4nnEtiketler:nnminecraft hexxit nasıl indirilir,nminecraft hexxit bölüm 1,nminecraft hexxit nasıl indirilir telefona,nminecraft hexxit burak oyunda,nminecraft hexxit nasıl indirilir wi..

  • Emrullah tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Oğlunu unuttu sevgilisine üzüldü! 01:41

Oğlunu unuttu sevgilisine üzüldü!

19 YAŞINDAKİ LİSE ÖĞRENCİSİ, ANNESİNİN ODASINDAN SES GELDİĞİNİ DUYUNCA ELİNE ALDIĞI BIÇAKLA İÇERİ GİRDİ. KARŞISINA ÇIKAN ANNESİNİN ERKEK ARKDAŞI OLUNCA, ÖFKESİNE YENİK DÜŞTÜ...

Tekmeler Sonrası İstediği Korna Sesine Ulaşan Adam 00:11

Tekmeler Sonrası İstediği Korna Sesine Ulaşan Adam

Aracının durmayan kornasını susturmak için tekmeleyen adam her tekmede farklı bir ses çıkınca ortaya böyle bir video çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Marketteki Müşterinin Aklını Alan Adam 00:23

Marketteki Müşterinin Aklını Alan Adam

Markette raflardaki ürünü inceleyen müşterinin arkasından yaklaşıp elindeki boru ile ses çıkaran adam, müşteriyi fena korkutmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Telefonların içindeki Sensörler Aktif Edilirse! Nükleer Kış, Açlık! 1:01:49

Telefonların içindeki Sensörler Aktif Edilirse! Nükleer Kış, Açlık!

02:00 Hayati Sır Masumiyeti Anlatıyor! 13:28 Uyanın Dünyayı Yakıyorlar! 16:08 Dünyadaki Gıda Kıtlığı İçin Alarm Veriliyor! 25:23 Masumiyetinizi Koruyun, Cenneti Kaybedersiniz! 26:36 Neden Cenneti Kaybetme Riskiyle Karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekileri Uzaklaştırmış 01:42

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekil

Zeytinburnu'nda bir temizlik görevlisinin 5 katlı binanın yıkılmasından kısa süre önce çevredeki vatandaşları uyararak olası bir faciayı önlediği ortaya çıktı. Dün, Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde önceki gece gelen sesle..

Çanakkale Köprüsü'nde 29 Tabliye Tamamlandı 01:22

Çanakkale Köprüsü'nde 29 Tabliye Tamamlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale'de yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nde 87 tabliyeden 29'unun montajının tamamlandığını açıkladı. Mega tabliye bloklarının bir bölümünün yerlerine monte edilmesiyle köp..

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek 01:40

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek Şarkı Sözleri kac yil oldu saymadim koyden goceli mevsimler geldi gecti gorusmeyeli hic haber gondermedin o gunden beri yoksa bana kustun mu unuttun mu beni dun yine seni andim gozlerim do..

Can Ozan - Aşk 03:16

Can Ozan - Aşk

Söz & Müzik: Canozan Yönetmen: Ahmet Can Tekin Bas gitar: Buğra Ortakçı Davul: Ertuğrul Biber Keman: Sönmez Ceren Deniz Çello: Feride Berin Öget Back vox: Eda Sena Şenceylan, Damla Topçu, Deniz Bayoğlu Kayıt: Recordium, ..