#Arabalarda son ses Çalan adını bi̇lmedi̇ği̇ni̇z basslı Şarkı müzik dinle

Mana - Yeşil Işık 04:18

Mana - Yeşil Işık

Yeşil Işık şarkı sözleri ile Yağmurlar yağıyor yüreğime damla damla Akıyor içime gözlerin Rüzgarlar esiyor başımda serin serin Dinmiyor bendeki hasretin Bir şeyler söylemek geçiyor aklımdan oysa Fırtınalar kopsa da kon..

Okan  Volkan - Bazen 02:37

Okan Volkan - Bazen

Bazen şarkı sözleri ile Bazen aklıma geliyor o deli bakışları zaten ben delin olmuşum ne istiyorsun benden aklıma geliyor o deli bakışları zaten ben delin olmuşum ne istiyorsun benden Artık sulanmasın gözlerin bakması..

Nil Nur Aleks  - Blıck 03:24

Nil Nur Aleks - Blıck

B L I C K şarkı sözleri ile ALEKS: Ich lieb dein strahlen im Blick wenn du lachst Und denk an dich von früh bis in die Nacht Moja Ljubavi ich hoff du fühlst wie ich Denn meine Welt dreht sich nur noch um dich ► NIL: S..

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan 03:32

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan

İsyan şarkı sözleri ile Dalar gözler ufuklara elbet vardır bir sebebim, Açıklaması güç ama anlatmayı denerim, Şu hayatta var olup yaşamaktı tek emelim, Dökülen bu satırlarda haykırıldı ecelim. Hadi bakalım hayat hesap ..

Gamze - Anlamıyosun 03:28

Gamze - Anlamıyosun

Gamze - Anlamıyosun Dinle Söz ve Müzik: Gamze &Kerem Ökten Prodüktör & Düzenleme: Kerem Ökten Yapım: Beyaz Müzik Yapımcı: Kerem Ökten Yönetmen : Enes Bilal Taşçı Fotoğraflar: @ilkeruzunalan Montaj : Murat Aygör Menajer..

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) 04:40

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik)

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sevdan kuşlar misali Gelip kalbime kondu Ömrüm kışlar gibiydi Sonsuz bir bahar oldu Esmer bir akşam vakti Senle yeniden doğdum Benden çaldıkları unut de..

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle 03:40

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle Dinle Bu Kalp Seninle şarkı sözleri ile Seni yaşamak, senden bilmek gibi Başıma gelen her güzelliği Seni yaşamak, uzun yola çıkmak gibi Varmaktan çok gitmenin keyfi Sen bir bahar şenliği..

Tuğçe Kandemir - Yokluğunda ( Akustik ) 03:04

Tuğçe Kandemir - Yokluğunda ( Akustik )

Tuğçe Kandemir - Yokluğunda (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaybet bu öfkeni İçinde sakladığın Terk et o derdini Benden almadığın Sabret sonu aynı değil Söylüyorum Dinle, rüyaların her gün aynı Olmayacak Şimdi vaz..

Yalın - Ben Olamazdım 03:52

Yalın - Ben Olamazdım

Yalın Ben Olamazdım Şarkı Sözleri Kıyısında ağladığın efkara bağladığın Sımsıcak kuytu bir liman Üzgünüm ben olamazdım Kıyısında ağladığın efkara bağladığın Sımsıcak kuytu bir liman Üzgünüm ben olamazdım Dinle ne var..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Nedim Zeper - Seneler 03:42

Nedim Zeper - Seneler

Son sözümde akşam olmadı mı? Rengini saçlarımdan almadı mı? Seneler geçiyor, Yüzünü görmüyorum, Ayrılırken gözlerimden olmadın mı? Seneler durmuyor, Yere göğe sığmıyor, Geri dönüş olmuyor biliyorsun... Ayrılık u..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Kuzey Kore bu kez başaramadı 01:08

Kuzey Kore bu kez başaramadı

Kuzey Kore'nin yaptığı son füze denemesinin başarısız olduğu öne sürüldü. Mart ayı başında yaptığı başarılı füze denemeleriyle dikkat çeken Kuzey Kore, sabah saatlerinde yeni bir füze fırlattı. ABD ordusu, füzenin fırl..

Swansea 1-3 Tottenham (Maç Özeti - 5 Nisan 2017) 01:39

Swansea 1-3 Tottenham (Maç Özeti - 5 Nisan 2017)

Swansea 1-3 Tottenham (Maç Özeti - 5 Nisan 2017) 05/04/2017 ‘de İngiltere Premier Lig ‘de oynanan Swansea City – Tottenham maçında; Ev sahibi maça hızlı baslıyarak golü buldu ilk yarıyı böyle kapatırken son dakikalara k..

The Last Man On Earth Season 3 Ep. 16 00:50

The Last Man On Earth Season 3 Ep. 16

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

ABD'nin Ek Askerleri Afganistan'a Yardımcı Olacak Mı 01:37

ABD'nin Ek Askerleri Afganistan'a Yardımcı Olacak Mı

Amerika Savunma Bakanlığı, Afganistan'da son dönemde artan saldırıları önlemek üzere ülkeye 4 bin asker gönderiyor. Savunma Bakanı Jim Mattis, Afganistan'da yaşanan son durumu “Amerika Afganistan’da kaybediyor” sözleriyl..

Final Nedir 05:47

Final Nedir

Final zamanı geldi! Sınavlar sınavlar. Vize biter, final başlar, final biter bütünleme başlar.Kimi stresli kimi mutsuz kimiyse bitse de gitsek kafasında! Bitse de gitsek kafasındakiler haklı bir yandan. Zira hemen ardınd..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Real Madrid 3 - 1 Paris Saint-Germain Şampiyonlar Ligi Maç Özeti 05:10

Real Madrid 3 - 1 Paris Saint-Germain Şampiyonlar Ligi Maç Özeti

Son 16 turunun en önemli eşleşmesinde, Paris Saint-Germain'in daha iyi oynadığı maçta Real Madrid son dakikalarda bulduğu gollerle 3-1 kazandı..

  • OFSAYT tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor 01:39

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor Anadolu Ajansı abonelerine önemli bir haber duyurdu: Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı'nda iki haftadır savaş uçakları operasyonlara katılmıyor. T..

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu 01:37

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Avrupa Parlamentosu'nun Rus basınıyla ilgili aldığı kararı, Batı toplumunun demokrasi anlayışındaki bozukluk olarak nitelendirdi. Mosk..

Helal Sana be , Komodinin Üzerinden Düşen 11 Aylık Kardeşini Havada Yakalayan Çocuk 00:28

Helal Sana be , Komodinin Üzerinden Düşen 11 Aylık Kardeşini Havada Ya

11 aylık çocuğunu komodinin üzerine koyan anne Tila Levi arkasını döndüğü sırada korkunç bir kaza gerçekleşmek üzereydi. Annesinin arkasını dönmesinden sonra yerinden hareket eden ufaklık boşluğa doğru düştüğü sırada sup..

  • Cowboy tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..