#Arabanın kaportasından Çıkan ballar

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti 07:12

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti

Maltepe'de ablasını sınava yetiştirmek isteyen bir motosikletli kaza yaptı. Kazada yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen öğrenciyi sınava polis ekiple..

Söz | 26.Bölüm 2:30:06

Söz | 26.Bölüm

Yavuz, annesinin ölümü ile ilgili gerçekleri öğreniyor...nBir tarafta Büyükelçiliği korumaya çalışan Tim diğer tarafta daha büyük bir tehlikenin ortaya çıktığından habersizdir. Büyükelçinin getirdiği kötü haber ülke ve m..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol katediyorlar 09:20

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol kate

Muş’ta yaz mevsiminde yüksek rakımlı yaylalarda zorlu yaşam koşullarıyla mücadele eden ve bölgede ‘berivan’ ismiyle bilinen kadınlar, kızgın güneş altında her gün 10 kilometre yol katederek, koyun ve keçilerin süt sağımı..

Kadını Bölgesinde İstemeyen Ördek 00:59

Kadını Bölgesinde İstemeyen Ördek

Arkadaşı ile ormanlık alanda yakın bir yerde yürüyüşe çıkan kadın önüne çıkan ördek yüzünden zor anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı 06:40

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale’de dünyaca ünlü balon uçuşları pandemi süreci içerisinde tedbirler ile devam ediyor. Özellikle uzak doğulu turistlerin tercihi olan balon uçuşlarına bu yıl Rus turistler..

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları 03:42

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları

Bursa'da bir grup atlet, yürüyüş ve koşu yapmak için Uludağ'ın zirvesine tırmandı. Fırtınaya yakalanan atletler uçmamak için kayalara tutunarak hayatta kaldı. Bursa ve İstanbullu atletler, Uludağ'ın zirvesine çıkmak için..

Çankırı'da boşanma kavgasında tekmeler havada uçuştu, o anlar kameraya yansıdı 01:20

Çankırı'da boşanma kavgasında tekmeler havada uçuştu, o anlar kameraya

Çankırı'da boşanma aşamasındaki çift arasında çıkan tartışmaya yakınları da dahil olunca kavga çıktı. Çıkan kavgada tekmeler, tokatlar havada uçuşurken olayın ardından 3 şahıs gözaltına alındı. Kavga anı ise anbean kamer..

Sarıyer'de 2 gecekondu alevlere teslim olarak kül oldu 02:47

Sarıyer'de 2 gecekondu alevlere teslim olarak kül oldu

Sarıyer'de boş gecekonduda çıkan yangın yan tarafta bulunan ve baba-oğul iki kişinin yaşadığı gecekonduya sıçradı. Çıkan yangında iki gecekonduda yanarak kullanılamaz hale geldi. Gecekonduda yaşayan baba ve oğlunun sağlı..

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo 03:53

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo

Düzenleme : Wolker Söz : Wolker & Canbay & Primo Mix Mastering : Wolker Montaj&Vfx : Flowking Sözler : Canbay Oluruna bıraktı kimler hayatta , Kader bu kitler ayaktan , Çok düşünen gittin araktan , Bizi düşüren hep ..

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu 04:34

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu

Denizli’de içinde barındırdığı 182 çeşit kuş türünden dolayı ‘Kuş Cenneti’ olarak bilinen Süleymanlı Yayla Gölünde bölgede bu yılki az yağış sebebiyle yaklaşık 30 metre çekildi. Geçtiğimiz aylarda Kesin Korunacak Hassas..

LPG yüklü kamyonun balatasında yangın çıktı, facia son anda önlendi 01:09

LPG yüklü kamyonun balatasında yangın çıktı, facia son anda önlendi

Kocaeli'de seyir halinde olan LPG tüpü yüklü aracın balatasında çıkan yangın, kısa sürede söndürülürken büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. Bir kişi ise yangın tüpü ile müdahale esnasında çıkan gazdan zehirlenerek hast..

Dert Dinleme Başı 10 TL Alan Genç Gezgin, Derdiyle Kendisini Ağlatana da 100 TL Veriyor 04:22

Dert Dinleme Başı 10 TL Alan Genç Gezgin, Derdiyle Kendisini Ağlatana

Otostopla Türkiye turu macerasına çıkan 22 yaşındaki gezgin Aytaç Şimşek, 3 yılda 50 il gezdi, yüzlerce insanın derdini dinledi. Dert dinleme başı 10 TL alan genç gezgin, derdiyle kendisini ağlatana da 100 TL veriyor. İs..

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor 03:14

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor

Ordu'da, ilkbahar aylarında yaylalara çıkan besiciler, havaların soğumasıyla birlikte alçak kesimlere dönmek için gün sayıyor. Büyükbaş hayvanların ayrıldığı ancak küçükbaş hayvanların otlatıldığı yaylalarda besiciler, o..

Yanan Bölgeler Havadan Görüntülendi 04:23

Yanan Bölgeler Havadan Görüntülendi

Mersin'in Anamur ilçesinde iki noktada çıkan orman yangında zarar gören bölgeler drone ile havadan görüntülendi. Anamur ilçesi ile Antalya'nın Gazipaşa ilçesi sınırı yakınlarındaki kızılçam ormanlarında çıkan yangını kon..

18 Yaşındaki Genç, 1 Yılda Otostop Çekerek 50’den Fazla Şehir Gezdi 01:46

18 Yaşındaki Genç, 1 Yılda Otostop Çekerek 50’den Fazla Şehir Gezdi

Yaklaşık 1 yıl önce İstanbul'dan yola çıkan 18 yaşındaki Selçuk Şahin 50'den fazla şehri otostop çekerek gezdi. Son olarak Mardin'e gelen Şahin, Türkiye turunun ardından Güney ve Latin Amerika'yı gezmeyi planlıyor. Ağrıl..

Gurur Aydoğan'dan Hilal Altınbilek açıklaması- Şehir dışından geldiğinde görüşüyoruz 03:41

Gurur Aydoğan'dan Hilal Altınbilek açıklaması- Şehir dışından geldiğin

Annesi Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından Oya Aydoğan’ın izinden giden ve oyunculuğu seçen Gurur Aydoğan Bebek’te kameralara takıldı. Karantina konusunda artık tecrübe sahibi olduğumuzu anlatan Aydoğan “İnşallah bu son..

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor 03:57

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor

Küresel iklim değişikliğinin etkisi altında olan Türkiye’de 2021 yılında sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi arıcılığı da etkiledi. Van’da istenilen yağışların olmaması, havanın aşırı ısınmasıyla birli..

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi 00:38

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi

Mersin'in Aydıncık ilçesindeki yangın karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Aydıncık ile Gülnar ilçesi arasında yer alan Pembecik Mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için böl..

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı 01:22

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı

Gümüşhane'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 44 yaşındaki Ökkeş Alkan, herkese maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmelerinin yanı sıra mutlaka aşı olmaları çağrısında bulundu. Kelkit..

Dezenfektan üretilen iş yerinde yangın! 30 dükkan ve çok sayıda araç yandı... 02:31

Dezenfektan üretilen iş yerinde yangın! 30 dükkan ve çok sayıda araç y

Başakşehir'de bulunan İkitelli Çevre Sanayi Sitesi'nde dün akşam çıkan yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşlar sonucu yaklaşık sekiz saat sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın dün akşam 21.00 sıralarında Ba..

17 yaşındaki Cemile'nin katili yakalandı! Acılı anne A Haber'e konuştu- Evladım elimden kayıp gitti 02:11

17 yaşındaki Cemile'nin katili yakalandı! Acılı anne A Haber'e konuştu

Sultangazi’de Cemile Şenel'in öldürülmesiyle ilgili aranan firari Nusret T. yakalandı. Olay, 3 Ağustos günü saat 23.00 sıralarında Sultangazi 50.Yıl Mahallesinde meydana gelmişti. Cemile Şenel (18) arkadaşlarıyla evde o..

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon 03:59

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon Pokemon Go çıktığında tüm dünyayı etkisi altına alan çılgın bir oyun haline gelmişti. Fakat zamanla çeşitli sebeplerden sonra oyunun popülaritesi giderek azaldı. Yaklaşık 1 ay içerisin..

Çukurca’da Şiddetli Çatışma 02:15

Çukurca’da Şiddetli Çatışma

Çukurca’da Şiddetli Çatışma Hakkari'nin Çukurca ilçe ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK’lılar arasında çatışma çıktı. Alınan bilgilere göre, akşam saatlerinde bir grup PKK’lı terörist tarafından ilçe merkezi girişindeki ..

Örnek Davranış... Otobüs Durağında Bulup Polise Teslim Ettiler 03:03

Örnek Davranış... Otobüs Durağında Bulup Polise Teslim Ettiler

Örnek Davranış... Otobüs Durağında Bulup Polise Teslim Ettiler Eyüp Edirnekapı'da dün akşam saatlerinde komşusunun kızı Zahide Öner ile gezintiye çıkan Hanife Önder isimli bayan, otobüs durağının hemen yanında sarı bir ..

Urfa'da Kanlı Alacak Verecek Kavgası 01:10

Urfa'da Kanlı Alacak Verecek Kavgası

Urfa'da Kanlı Alacak Verecek Kavgası Şanlıurfa’da önceden aralarında husumet bulunan akraba iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı...

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı 02:18

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı 24 Ağustos 2016 tarihinde başlayan Fırat Kalkanı Harekatı'nda bugüne kadar muhaliflerin, 119 meskun mahalde yaklaşık 1010 km2'de kontrolü sağladı. Muhaliflerin T..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Renk Seçimine Göre Kişilik Analizi 01:48

Renk Seçimine Göre Kişilik Analizi

Renk Seçimine Göre Kişilik Analizi Bu videoda seçtiğiniz renge göre kişilik analizi yapmak mümkündür. Yapmanız gerekenler ise oldukça basit. Karşınıza çıkan 4 adet renkten sizin en çok hoşunuza gideni seçmeniz. Böylelikl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ankara'yı Kana Bulayacaktı!.. Işid (Deaş) Üyesi Terörist Ölü Ele Geçirildi 02:07

Ankara'yı Kana Bulayacaktı!.. Işid (Deaş) Üyesi Terörist Ölü Ele Geçir

Ankara'yı Kana Bulayacaktı!.. Işid (Deaş) Üyesi Terörist Ölü Ele Geçirildi ANKARA Eryaman'da güvenlik güçleri canlı bomba eylemi yapacağı değerlendirilen bir teröristin bulunduğu binaya operasyon düzenledi. Operasyon s..

Adana'da Trafikteki Kavga Kanlı Bitti 00:59

Adana'da Trafikteki Kavga Kanlı Bitti

Adana'da Trafikteki Kavga Kanlı Bitti Adana'da trafikte çıkan tartışma nedeniyle bir kişi ağır yaralandı. Olay anı cep telefonu kamerasıyla görüntüle..