#Aracın tavanında yolculuk yapan kuzu

Zamanda Yolculuk 35.Bölüm 31:50

Zamanda Yolculuk 35.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 35. bölümünde; 1452 yılına ait tarihi olayl..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanda Yolculuk 36.Bölüm 34:23

Zamanda Yolculuk 36.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 36. bölümünde; İstanbul'un fethi konu edilm..

Zamanda Yolculuk 37.Bölüm 31:00

Zamanda Yolculuk 37.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 37. bölümünde; 1453 yılına ait tarihi olayl..

Zamanda Yolculuk 39.Bölüm 30:12

Zamanda Yolculuk 39.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 39. bölümünde; 1480 yılına ait tarihi olayl..

Zamanda Yolculuk 40.Bölüm 30:43

Zamanda Yolculuk 40.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 40. bölümünde; 1481 yılına ait tarihi olayl..

Zamanda Yolculuk 41.Bölüm 34:28

Zamanda Yolculuk 41.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 41. bölümünde; 1481 yılına ait tarihi olayl..

Zamanda Yolculuk 42.Bölüm 30:20

Zamanda Yolculuk 42.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 42. bölümünde; 1495 yılına ait tarihi olayl..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanda Yolculuk 43.Bölüm 32:03

Zamanda Yolculuk 43.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 43. bölümünde; 1512 yılına ait tarihi olayl..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanda Yolculuk 44.Bölüm 30:11

Zamanda Yolculuk 44.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 44. bölümünde; 1514 yılına ait tarihi olayl..

Zamanda Yolculuk 45.Bölüm 30:41

Zamanda Yolculuk 45.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 45. bölümünde; 1516 yılına ait tarihi olayl..

Aybike Turan'dan Kitap Önerisi: Pyongyang Kuzey Kore'ye Bir Yolculuk 02:46

Aybike Turan'dan Kitap Önerisi: Pyongyang Kuzey Kore'ye Bir Yolculuk

Hanımefedi tavırlarıyla gönüllerde taht kuran oyuncu Aybike Turan, bu kez de kendine has üslubuyla bizlere güzel bir çizgi roman tanıtıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Tolga Çevik ve Ezgi Mola - Uzaya Yolculuk 15:18

Tolga Çevik ve Ezgi Mola - Uzaya Yolculuk

Kanal D ekranlarında yayınlanan Ezgi Mola ve Tolga Çevik'in uzaylıyı oynadığı sahne sizlerle, iyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankara'da Tehlikeli Yolculuk 00:36

Ankara'da Tehlikeli Yolculuk

Başkent'te bir binek otomobil taşıdığı yükle tehlike saçtı. Ulus civarında bir vatandaş tarafından görüntülenen olayda bir binek otomobil üzerinde bir yük ile trafikte ilerledi. Üzerindeki yükle trafiği tehliyekeye sokar..

İzmir'de patenle tehlikeli yolculuk 00:28

İzmir'de patenle tehlikeli yolculuk

İzmir'de ayaklarında paten bulunan 4 çocuğun şehir içi yolcu otobüsünün arkasına tutunarak yolculuğu tehlikeye davetiye çıkardı...

Minibüste üst üste yolculuk! Sosyal mesafe hiçe sayıldı... 00:53

Minibüste üst üste yolculuk! Sosyal mesafe hiçe sayıldı...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın coronavirüs vakalarındaki artışın en fazla olduğu illerden biri olarak açıkladığı Bursa’da, doğu yönünde çalışan minibüslerde sosyal mesafeye uyulmaması halkı tedirgin ediyor...

Metrobüslerde sosyal mesafesiz yolculuk 02:26

Metrobüslerde sosyal mesafesiz yolculuk

İstanbul’da akşam saatlerinde metrobüslerde sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı görüldü...

Ata mesleği demircilikte yarım asırlık yolculuk 03:48

Ata mesleği demircilikte yarım asırlık yolculuk

Antalya'nın İbradı ilçesinde 68 yaşındaki Ali Aldemir, ata mesleği olan demirciliğe yarım asırdır devam ediyor...

Takside alkol bardağıyla yolculuk 01:27

Takside alkol bardağıyla yolculuk

İDDİAYA GÖRE KISITLAMADA TAKSİYE BİNİP İÇKİ İÇTİ. ELİNDEKİ ALKOL BARDAĞIYLA POLİSE YAKALANAN KADIN UZUN SÜRE ARAÇTAN İNMEMEK İÇİN DİRENDİ. KENDİNCE YAPTIĞINA BİR BAHANE BULDU AMA O DA İNANDIRICI OLMADI...

KARANTİNA SÜRESİ BİTMEDEN YOLCULUK YAPTI 00:50

KARANTİNA SÜRESİ BİTMEDEN YOLCULUK YAPTI

KURALLARI İHLAL EDEN YOLCU İLE OTOBÜS FİRMASINA TOPLAM 8 BİN 100 LİRA CEZA KESİLDİ...

Sepetli motosikletle tehlikeli yolculuk kameraya böyle yansıdı 00:33

Sepetli motosikletle tehlikeli yolculuk kameraya böyle yansıdı

Antalya'da, sepetli motosiklet sürücüsünün tehlikeli yolculuğu, arkasında giden başka sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Antalya'da çekildiği belirtilen görüntülerde; plakası olmayan, 3 tekerlekli ve..

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki 01:49

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki Adıyaman'da, Diyarbakır Büyükşehir Eşbaşkanlarının gözaltına alınmasıyla ilgili basın açıklaması yapan HDP'lilere vatandaşlardan tepki geldi. Adıyama..

Çekim Yapan Belgeselcinin Kafesine Girdi 01:04

Çekim Yapan Belgeselcinin Kafesine Girdi

Çekim Yapan Belgeselcinin Kafesine Girdi Avustralya açıklarında su altında çekim yapan belgeselci, köpek balığı saldırısına uğradı. Su altına indirilen kafesten çekim yapan şahıs, ‘büyük beyaz’ cinsi köpek balığının sal..

Güvercini Kendine Muavin Yapan Şoför 01:32

Güvercini Kendine Muavin Yapan Şoför

Kahramanmaraş’ta halk otobüsü şoförü, her gün sefere güverciniyle birlikte çıkıyor. Zeytin adını verdiği güvercini kendine muavin yapan şoför, yolculuk esnasında meslektaşlarını daha dikkatli olmaya davet ederek, hayvanl..

  • JET TV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Buzlu Yolda Drift Yapan Kamyon Şoförü 01:40

Buzlu Yolda Drift Yapan Kamyon Şoförü

Buz tutmuş orman yolunda drift yapan kamyon şoförü kameraya yansıdı. Görüntülerin adresi Bosna Hersek. Görüntülerde bir kamyon buz tutmuş orman yolunda drift yaparak ilerliyor. Faciaya davet çıkaran kamyon şoförünün tehl..

Drift Yapan Sürücüye Araç Fiyatı Kadar Cezası Kesildi 00:10

Drift Yapan Sürücüye Araç Fiyatı Kadar Cezası Kesildi

Konya'nın Karatay ilçesinde otomobili ile drift yapan sürücüye 5 bin 10 lira para cezası kesildi. Polis, bir vatandaşın çektiği görüntüden yola çıkarak aracın plakasını kısa sürede tespit etti. Plakadan otomobilin sürücü..

Irkçılık Yapan Kadına Mükemmel İnsanlık Dersi (gerçek Yaşanmış Olay ) 04:20

Irkçılık Yapan Kadına Mükemmel İnsanlık Dersi (gerçek Yaşanmış Olay )

Irkçılık Yapan Kadına Mükemmel İnsanlık Dersi (gerçek Yaşanmış Olay )..

Arıza Yapan Atm Para Saçtı 00:20

Arıza Yapan Atm Para Saçtı

Arıza Yapan Atm Para Saçtı Malezya’da ATM’den para çeken genç, beklenmedik bir durumla karşılaştı. Arıza yapan ATM, bir anda para saçmaya başladı. ATM, bir anda para saçmaya başlayınca genç ne yapacağını şaşırdı...

Fırat Kalkanı Harekatı Kapsamında Görev Yapan 2 Uzman Çavuş, Işid'in Havan Topuyla Düzenlediği Saldırıda Yaralandı 01:17

Fırat Kalkanı Harekatı Kapsamında Görev Yapan 2 Uzman Çavuş, Işid'in H

Fırat Kalkanı Harekatı Kapsamında Görev Yapan 2 Uzman Çavuş, Işid'in Havan Topuyla Düzenlediği Saldırıda Yaralandı Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında görev yapan 2 uzman çavuş, IŞİD'in havan topuyla düzenledi..

Antalya'da Arazi Taraması Yapan Jandarma Ekibine Ateş Açıldı- 1 Şehit 00:39

Antalya'da Arazi Taraması Yapan Jandarma Ekibine Ateş Açıldı- 1 Şehit

Antalya'da Askere Ateş Açıldı- 1 Şehit.Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki ormanlık alanda arazi taraması yapan jandarma ekibine ateş açıldı. Saldırıda yaralanan bir uzman çavuş hastanede şehit oldu. Antalya'da ormanlık ..

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı 00:29

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı Şanlıurfa'da Erdoğan'ın posterinin bulunduğu billboarda 'Dünya 5'ten büyüktür. Dik dur eğilme. İnanlar seninle' sloganlarını yazarak reklam yapan müteahh..