#Aralarında kentin tanınmış işadamlarından orkide yağları’nın sahibi ahmet küçükbay’ın da bulunduğu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı 00:44

Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Taciz Ateşleri Misliyle Karşılık Bulacaktır 04:57

Taciz Ateşleri Misliyle Karşılık Bulacaktır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Türkiye’nin PYD/YPG konusundaki hassasiyetlerinin dikkate alınması gerektiğini bir kez daha çok net şekilde ifade ediyorum. Kaldı ki bu bu örgütün Afrin bölgesinden Türkiye’ye doğru açtığı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

'Adana- Urfa kebabı' tartışması Gaziantep’te tatlıya bağlandı 06:25

'Adana- Urfa kebabı' tartışması Gaziantep’te tatlıya bağlandı

Gaziantep'te bir araya gelen Şanlıurfalı ve Adanalı kebap ustaları, birbirlerine kebaplarını yedirdi. Uzun süredir devam eden 'en güzel kebap' tartışması, ustaların iki lezzetin de kendine has olduğunu kabul etmesiyle ta..

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü 01:05

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü

Kudüs’te bir kamyon kentin en işlek caddelerinden Armon Hanatziv’de çoğunlukla askerlerin olduğu kalabalığın arasına daldı. Polisin terör saldırısı olarak değerlendirdiği olayda, 3’ü kadın biri erkek olmak üzere en az 4 ..

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu 02:40

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın vaka sayılarının yükseldiğine dikkat çektiği Gaziantep’te çarşılarda yoğunluk devam ediyor. Polis ekipleri, cadde ve sokaklarda kurallara uymayıp, nizami maske takmayanlara cezai işlem uy..

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu) 06:00

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu)

Mersin Nüfusu ile Akdeniz Bölgesi’nde yer alan kültürel değerlerle dolu bir sahil kentidir. Mersin'in tarihi M.Ö.6300'lü yıllarda başlamış olup;Sonu gelmez kumsallarıyla,Tatunisiyle,portokal ve liman bahçelerinin yanı sı..

Ver Kaç Türk Film İzle 1:29:40

Ver Kaç Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..

Başbakan Yıldırım  ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya geldi 01:42

Başbakan Yıldırım ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya g

Yıldırım, İTÜ denildiğinde 1970'li yıllardaki Gümüşsuyu, Taşkıla'daki öğrencilik yıllarının, hatıralarının ve hocalarının aklına geldiğini belirtti. Bir kez daha anılarının tazelendiğini aktaran Yıldırım, İTÜ toplantıla..

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı 03:43

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı

Rize’de inşaatı devam eden çay çarşısının camları takılmaya başlayınca dünyanın en büyük çay bardağı da kendini göstermeye başladı. Rize’nin sembolü çaydan yola çıkılarak tasarlanan devasa projede sona yaklaşılıyor. Kar..

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti 02:33

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı sırasında gerçekleşen hava saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Zafer Er’in baba ocağına taziye z..

Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti 03:17

Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti

Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti Mustafa Kemal Atatürk tam 78 yıl önce bugünaramızdan ayrıldı.Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü dolay..

ABD Rakka operasyonu için Suriye'ye 400 asker gönderdi 00:50

ABD Rakka operasyonu için Suriye'ye 400 asker gönderdi

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) terör örgütü DEAŞ'le mücadele için Suriye'ye 400 asker daha gönderdi. Bu kuvvetler deniz piyadeleri ve komandolardan oluşuyor. Söz konusu birliklerin DEAŞ'in kalesi konumunda bulunan Rak..

Arda Turan Umreden Döndü 01:10

Arda Turan Umreden Döndü

Milli takım kadrosundan çıkarılmasından kısa süre sonra umreye giden Barcelonalı futbolcu Arda Turan, İstanbul’a döndü. A Milli Futbol Takımı'nın Makedonya ile Üsküp'te oynadığı hazırlık maçı sonrası takım uçağında Mil..

Çanakkale Küçükkuyu'da Denizde 41 Kaçak Yakalandı 01:00

Çanakkale Küçükkuyu'da Denizde 41 Kaçak Yakalandı

Küçükkuyu'da denizde 41 kaçak yakalandıÇANAKKALE 'nin Ayvacık İlçesi, Küçükkuyu Beldesi'nden Yunanistan'ın Midilli Adası'na yasa dışı yollardan lastik bot ile geçmeye çalışan aralarında çocuklarında bulunduğu yabancı uyr..

Bangladeş Başbakanı Hasina; Batı Arakan'ın Acısını Hisssetmiyor 01:12

Bangladeş Başbakanı Hasina; Batı Arakan'ın Acısını Hisssetmiyor

Myanmar ordusunun katliamlarından kaçarak Bangladeş'e sığındılar. Türkiye'nin de aralarında bulunduğu birkaç ülke hariç herkes acılarına sessiz kaldı. Arakanlı Müslümanlara kapılarını açan Bangladeş'in Başbakanı Şeyh Has..

45 Kişilik Otobüste 136 Kaçak Bagajlardan Taştılar! 00:22

45 Kişilik Otobüste 136 Kaçak Bagajlardan Taştılar!

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde bir otobüste 136 kaçak göçmen yakalandı. Otobüste yapılan incelemede, Türkiye'ye yasa dışı yollardan girdikleri belirlenen aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Afganistan, Pakistan, İra..

Ünlülerden Türk Polisine Mesaj 02:23

Ünlülerden Türk Polisine Mesaj

Aralarında İbrahim Tatlıses, Yavuz Bingöl, Seda Sayan ve Alişan'ın da bulunduğu ünlüler, sosyal medya hesaplarından Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümünü kutladı...

CHP Genel Merkezi'nde Protesto 01:34

CHP Genel Merkezi'nde Protesto

CHP Genel Merkezi önünde toplanan ve sonuçları parti genel merkezinde takip eden ve aralarında CHP eski Parti Meclis Üyesi ve eski Gençlik Kolları Genel Başkanı Ayhan Yalçınkaya'nın da bulunduğu bir grup partili, yönetim..

Adnan Oktar Ve Grubunun Aylık Geliri Şoke Etti 02:47

Adnan Oktar Ve Grubunun Aylık Geliri Şoke Etti

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonda, gözaltına alınanların sayısı 182'ye yükseldi. Mali Şube ekiplerinin araştırmalarında, Adnan Oktar ve grubunun aylık 1 milyon doların üzer..

  • BETA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Berberoğlu Fezlekesi Meclis'e Ulaştı 02:55

Berberoğlu Fezlekesi Meclis'e Ulaştı

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun da aralarında bulunduğu 8 milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılması için hazırlanan 10 yeni fezleke meclise ulaştı. Böylece meclise ulaşan fezleke sayısı bin 346 oldu. Ö..

SAHTE SATIŞ İLANIYLA DOLANDIRICILIK 01:14

SAHTE SATIŞ İLANIYLA DOLANDIRICILIK

ARALARINDA KÜTAHYA'NIN DA BULUNDUĞU 8 İLDE DOLANDIRICILAR YAKALANDI..

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası 00:35

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası

Güney Kore’nin başkenti Seul’de bir mahkeme, Volkswagen’in bu ülkedeki bir yöneticisini, hileli emisyon testleri skandalıyla ilişkili olarak çevre kanununa muhalefet ve evrakta sahtecilik suçlamalarıyla 1 yıl 6 ay hapis ..

Dilencinin Parası Ekmek Arası Dönerden Çıktı 00:34

Dilencinin Parası Ekmek Arası Dönerden Çıktı

Konya'da, zabıtaya yakalanmamak isteyen dilencinin topladığı paraları yanındaki ekmek arası dönerin içine gizlediği ortaya çıktı. Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk alanlarında ..