#Aralarında kentin tanınmış işadamlarından orkide yağları’nın sahibi ahmet küçükbay’ın da bulunduğu

Battalion 1944  Announcement Trailer 05:06

Battalion 1944 Announcement Trailer

( Tabur, Unreal Engine 4 kullanarak PC ve Konsolda WW2 türünü yeniden canlandıran klasik çok oyunculu atıcıların yoğunluğunu tekrar kavrar Tabur 1944, klasik çok oyunculu atıcıların çekirdeğini tekrar ele geçirir ve WW2..

  • BETA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüm Odası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:02

Ölüm Odası Türkçe Altyazılı Fragmanı

İki kız kardeş Leah ve Vee, tanınmış bir gangstere ait depoyu yakan abileri Michael'i kurtarmak için bir banka soymaya zorlanır. Soyguna başlayan kız kardeşlerin topladıkları paranın abilerini kurtarmaya yetmez. Bunun üz..

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:57

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

William Bradley Brad Pitt (Брэд Питт, 18 Aralık 1963 doğumlu) Amerikalı bir aktör ve yapımcıdır. Kendi şirketi Plan B Entertainment altında yapımcı olarak bir Akademi Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül ve aday göst..

İki Kafadar - Chinese Connection 2013 Türk Filmi İzle 1:26:54

İki Kafadar - Chinese Connection 2013 Türk Filmi İzle

Konusu: Çocukluklarından bu yana Mahmutpaşa Pasajı'nda çalışmakta olan Altan ve Şükrü artık çıraklığı bırakıp kendi işlerini yapmanın zamanı geldiğine karar verirler. Bu piyasadaki tanınmış tefecilerden biri olan Fadıl'd..

Bestemsu Özdemir, Hakkında Çıkan Aşk İddialarına İsyan Etti 01:24

Bestemsu Özdemir, Hakkında Çıkan Aşk İddialarına İsyan Etti

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti 00:29

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Bayraklı Mahallesi 1918. Sokak’ta bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete gelen 41 yaşındaki Serah E. ile market sahibi 44 yaşındaki Burhan Ç. arasında he..

Arkadaşında Yatıya Kalan Canan Hoşgör Hayatının Kabusunu Yaşadı 04:32

Arkadaşında Yatıya Kalan Canan Hoşgör Hayatının Kabusunu Yaşadı

Oyuncu Canan Hoşgör, yatıya gittiği arkadaşına yanında götürdüğü yaklaşık 200 bin dolarını (yaklaşık 950 bin lira) çaldığı gerekçesiyle dava açtı. Oyuncu Hamdi Alkan'ın iki kez evlenip boşandığı eski eşi oyuncu Canan Hoş..

  • BETA tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Kartal'a Bir Şok  Da Potada 01:31

Kartal'a Bir Şok Da Potada

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor, uzatmaya giden maçta deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan'ı 94-91 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip bu sonuçla ligde ilk mağlubiyetini aldı. Yeşilg..

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler 04:04

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, kanalında yaptığı pek çok programa katılan yarışmacıları ünlü etti. Adeta kimin elinden tutsa o isim ünlü olduReyting rekorları kıran programlarından ç..

  • PengoTV tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum 03:49

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Akıncı Üssü'nden kaçarken yakalanan örgütün sivil imamlarından Hakan Çiçek, çantasından çıkan 28 bin 920 doları yolda bulduğunu öne sürdü. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz ..

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi 08:13

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi Adana'nın Aladağ İlçesi'nde yangın söndürme havuzuna düşüp boğularak can veren 11 yaşındaki Berkay Duysak'ın 8 yıl önce boşanan anne ve babası, mezarlık yeri konu..

Kavga Ettiği Kuzeni Tarafından Burnu Isırılarak Koparıldı 05:01

Kavga Ettiği Kuzeni Tarafından Burnu Isırılarak Koparıldı

Hastaneye kaldırılan gencin burnu bir saat süren operasyonla yerine dikildi. Yüzde 80’i tutmayan burnun yerine gencin vücudunun başka yerinden doku alınacak. Edinilen bilgiye göre olay, Eyyübiye ilçesi Yamaçaltı kırsal M..

Çocuklar Duymasın 43. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 43. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 43. Bölüm Fragmanı yayında! Soru - Cevap oyunu çiftlerin arasını bozuyor! Zero Tuna'nın, çiftler arasında oynamak için getirdiği soru-cevap oyunu sorun oluyor. Haluk'un, gelen soruya verdiği cevap Melt..

Görenler Şok Oldu 00:54

Görenler Şok Oldu

Deniz aslanı dinlenmek için öyle bir yer seçti ki görenler şok oldu. Görüntüler ABD’nin başkenti Washington’dan. Kentin Freeland bölgesinde bir alışveriş merkezinin otoparkına aracını çeken kadın, geri döndüğünde otomob..

Göç Eden Kuşlar Paniğe Neden Oldu 01:01

Göç Eden Kuşlar Paniğe Neden Oldu

ABD’nin Teksas eyaletinde, göç eden kuşların otoyoldaki araçlara yakın uçması paniğe neden oldu. Bu hem korkutan hem de şaşırtan durumun sebebiyse, kentin, kuşların göç güzergahında bir toplanma noktası olması...

  • JET TV tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kar Nedeniyle İki Bin Uçuş İptal Oldu 00:57

Kar Nedeniyle İki Bin Uçuş İptal Oldu

Amerika'nın Denver Kenti kar yağışına teslim oldu. Kentin Uluslararası Havalimanı'nda iki binden fazla uçuş gerçekleştirilemedi...

Almanya’da Terör Operasyonu 02:13

Almanya’da Terör Operasyonu

Almanya’da Terör Operasyonu Almanya’da bir binada bombalı saldırı için hazırlık yapıldığı şüphesiyle, polis ekipleri Chemnitz kentinde bir eve baskın yaptı. Almanya’nın Saksonya eyaletine bağlı Chemnitz kentinde bomba..

Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Irak’ta Bombalı Saldırı 50 Ölü 00:17

Irak’ta Bombalı Saldırı 50 Ölü

Irak'ta medyana gelen çifte bombalı saldırılarda en az 50 kişinin hayatını kaybettiği en az 87 kişinin ise yaralandığı bildirildi.Irak'ın güneyinde yer alan Nasıriye ve El Samava kentlerinde meydana gelen çifte saldırıda..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya'da Pkk Yandaşları Polisle Çatıştı 01:07

Almanya'da Pkk Yandaşları Polisle Çatıştı

Almanya'nın Düsseldorf kentinde gösteri düzenleyen terör örgütü PKK yandaşları polisle çatıştı.Düsseldorf polisinin, ülkede yasaklı olan PKK'yı simgeleyen bez parçaları ile terörist başı Öcalan posterlerini taşımamak şar..

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

Tarihi Çarşıya Yerleştirilen Deve Figürleri Görenlerin Dikkatini Çekiyor 04:00

Tarihi Çarşıya Yerleştirilen Deve Figürleri Görenlerin Dikkatini Çekiy

Tokat’ta tarihi İpek Yolu üzerine yerleştirilen deve figürlerinden oluşan kervan dikkat çekiyor. Tokat’ta uygarlık kurmuş tüm medeniyetlerin izlerini taşıyan, 5 asır önce kentin tarihi ticaret merkezini oluşturan çarşı t..

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..

Gölcük Tabiat Parkı'nda sonbahar güzelliği 03:50

Gölcük Tabiat Parkı'nda sonbahar güzelliği

Bolu'da, sonbahar ile birlikte renk cümbüşünün yaşandığı Gölcük Tabiat Parkı, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Çam ormanları arasında saklı Gölcük Tabiat Parkı'na gelenler, eşsiz göl manzarasının tadını çıkardı. İst..

Adıyaman'daki Perre Antik Kenti'nde bin yıllık mezar bulundu 01:04

Adıyaman'daki Perre Antik Kenti'nde bin yıllık mezar bulundu

Adıyaman'daki Perre Antik Kenti'nde süren kazı çalışmalarında, bin yıllık insan iskeleti ortaya çıkarıldı. Doğu Roma Dönemi'ne ait olduğu düşünülen buluntular inceleme altına alındı. Adıyaman'ın Örenli Mahallesi'nde bul..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..