#Aralarında kentin tanınmış işadamlarından orkide yağları’nın sahibi ahmet küçükbay’ın da bulunduğu

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti 02:02

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti

Rusya, Birleşmiş Milletlerin Suriye'ye acımasızca bir kimyasal saldırı sonrasında araştırmacılarla işbirliği yapmasını gerektiren kararı veto etti. Rusya, BMGK'daki İdlib tasarısını veto etti.ABD, İngiltere ve Fransa tar..

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı 05:43

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri'nin yeni uçuş eğitim yılının açılışını, Ege'nin kuzeyine yaptığı özel uçuşla gerçekleştirdi. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün de eşlik ettiği dörtlü..

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3 22:17

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3

Discord sunucumuz; https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta 5,ngta san andreas,ngta 6,ngta vice city,ngta 4,ngta 5 gerçek hayat,ngta 6 trailer,ngta 5 online,ngta araba,ngta advance,ngta adana,ngta aç,ngta andreas,ng..

  • Emrullah tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fetö Firarileri Tır'da Yakalandı 04:07

Fetö Firarileri Tır'da Yakalandı

Fetö Firarileri Tır'da Yakalandı DARBE darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevlerinden ihraç edilen ve haklarında yakalama kararı bulunan 3 komiser, öğretim görevlisi, öğretmen, eski gazetecini..

Cumhuriyet Gazetesi Yönetici Ve Yazarlarına Yönelik Soruşturma 00:56

Cumhuriyet Gazetesi Yönetici Ve Yazarlarına Yönelik Soruşturma

Cumhuriyet Gazetesi Yönetici Ve Yazarlarına Yönelik Soruşturma İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarlarının da aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına a..

RTÜK'e Fetö Operasyonu 21 Gözaltı 01:24

RTÜK'e Fetö Operasyonu 21 Gözaltı

RTÜK'e Fetö Operasyonu 21 Gözaltı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında RTÜK'e düzenlenen operasyonda, aralarında bir daire başkan yardımcısı ile üst kurul uzman ve uzman yardımcı..

Gözaltına Alınan Hdp'li Vekiller Neyle Suçlanıyor 02:41

Gözaltına Alınan Hdp'li Vekiller Neyle Suçlanıyor

Gözaltına Alınan Hdp'li Vekiller Neyle Suçlanıyor Demokratik Toplum Kongresi (DTK), KCK ve 6-8 Ekim olaylarına yönelik soruşturmalar kapsamında ifade vermeye gitmedikleri için aralarında HDP Eş Genel Başkanları Selahatt..

Konya'da Fetö'den 43 Öğretmen Gözaltına Alındı 04:11

Konya'da Fetö'den 43 Öğretmen Gözaltına Alındı

Konya'da 43 Öğretmen Gözaltına Alındı Konya'da gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda aralarında kadınların da bulunduğu 43 kişi gözaltına alındı..

Hrant Dink Cinayeti Davası 01:55

Hrant Dink Cinayeti Davası

Hrant Dink Cinayeti Davası Ramazan Akyürek, Coşgun Çakar, Ali Fuat Yılmazer ile ana dava dosyası sanıklarının da aralarında bulunduğu 35 kişinin yargılandığı davanın 20. duruşması başladı...

Hava Kuvvetleri Personeline Yönelik Fetö Operasyonu 00:46

Hava Kuvvetleri Personeline Yönelik Fetö Operasyonu

Hava Kuvvetleri Personeline Yönelik Fetö Operasyonu Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Konya merkezli 19 ilde Hava Kuvvetleri Komutanlığında görevli, aralarında pilotların da bu..

Almanya’dan Afganlara sınır dışı 01:03

Almanya’dan Afganlara sınır dışı

Almanya, aralarında suçluların da bulunduğu 34 Afgan'ı sınır dışı ederek Afganistan'a gönderdi...

Çocuğunu Kaybeden Ünlü İsimler! 02:10

Çocuğunu Kaybeden Ünlü İsimler!

Çoçuklarını kaybederek derin acılar yaşayan,aralarında dünyaca ünlü starların da bulunduğu babaların kimler olduğunu sizler için derledik.İyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Darbeci Generaller Hakim Karşısında 01:34

Darbeci Generaller Hakim Karşısında

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin tutuklu eski 2. Ordu Komutanı Orgeneral Huduti ve 2. Ordu Kurmay Başkanı Angun'un da aralarında bulunduğu 76 sanık hakkında açılan davanın ilk duruşması, Malatya'da başladı...

Cenevre Görüşmeleri Öncesi Suriyeli Muhalifler Hücuma Geçti 01:09

Cenevre Görüşmeleri Öncesi Suriyeli Muhalifler Hücuma Geçti

Suriye krizine diplomatik çözüm arayışları için taraflar 23 Mart'ta Cenevre'de buluşmaya hazırlanırken muhalifler Şam ve Hama'da hücuma geçti. Özgür Suriye Ordusu'nun da aralarında bulunduğu silahlı gruplar Hama kent m..

Darbe Planlayıcıları Hakim Karşısına Çıkıyor 02:13

Darbe Planlayıcıları Hakim Karşısına Çıkıyor

Fetullahçı Terör Örgütünün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Karargahı'nda yaşanan eylemlere ilişkin, aralarında sözde Yurtta Sulh Konsey üyelerinin de bulunduğu 221 sanık hakim karşısına çıkıyor...

Ankara’da Darbe Girişimi Davası Başladı 02:15

Ankara’da Darbe Girişimi Davası Başladı

Aralarında eski generallerin de bulunduğu 221 şüpheli hakim karşısına çıktı. Şüpheliler mahkeme salonuna yürümek zorunda bırakıldı. Sanıklar yürürken bazı göstericiler ölüm cezası lehine sloganlar attı ve sanıklar için u..

Fetöden 15 Kişi Yakalandı 00:28

Fetöden 15 Kişi Yakalandı

Fetö Mütevelli Heyeti Sorumlusunun da Aralarında Bulunduğu 15 Kişi Adliyeye Sevk Edildi..

Sivas'ta Liseli Kızların Kavgası 01:09

Sivas'ta Liseli Kızların Kavgası

Sivas'ta Şeyh Şamil Mahallesi'nde bulunan 75'inci Yüzyıl Ortaokulu bahçesinde aralarında daha önceden husumet bulunduğu iddia edilen liseli kız öğrencilerin kavgası kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de Feci Kaza Kamerada 01:53

İzmir'de Feci Kaza Kamerada

İzmir'in Menderes ilçesinde, yangına müdahaleden dönen arazöze bir aracın çarpması sonucu meydana gelen feci trafik kazasında, aralarında orman işçilerininde bulunduğu 6 kişi yaralanmış ve bir orman işçisi ölmüştü. Feci ..

Düğünde Kız Tarafı İle Erkek Tarafı Kavga Etti, Gelin İle Birlikte 11 Kişi Yaralandı 01:54

Düğünde Kız Tarafı İle Erkek Tarafı Kavga Etti, Gelin İle Birlikte 11

Samsun'da düğünde kız tarafı ile damat tarafının kavga etmesi sonucu aralarında gelinin de bulunduğu 11 kişi hastanelik oldu...

Ankara'da Terör Örgütü DEAŞ'a Operasyon 29 Gözaltı 02:10

Ankara'da Terör Örgütü DEAŞ'a Operasyon 29 Gözaltı

Ankara'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon kapsamında, aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu 29 kişi gözaltına alındı...

Haluk Levent'e 8 Yıl Sonra Beraat 07:56

Haluk Levent'e 8 Yıl Sonra Beraat

İstanbul'da yağma , tehdit , çek-senet tahsilatı olaylarına karıştığı iddia edilen ve şarkıcı Haluk Levent'in de aralarında bulunduğu 19 sanık hakkındaki dava 8 yıl sonra karar bağlandı. Mahkeme heyeti, “çıkar amaçlı..

  • BETA tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğlunun Tedavisi İçin Yaprak Saran Anneye Afrin'deki Askerden Destek 02:15

Oğlunun Tedavisi İçin Yaprak Saran Anneye Afrin'deki Askerden Destek

İzmir'de doğuştan beyin felci ve kronik akciğer yetmezliği bulunan oğlunun tedavi masraflarını karşılayabilmek için yaprak saran anneye, aralarında Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan bir askerin de bulunduğu ço..

28 Şubat Davasında 21 Sanığa Müebbet Hapis Cezası 01:43

28 Şubat Davasında 21 Sanığa Müebbet Hapis Cezası

28 Şubat davasında aralarında İsmail Hakkı Karadayı, Çevik Bir ve Çetin Doğan'ın da bulunduğu 21 sanık müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Davada 68 sanığın beraatına karar verildi...