#Aralarında kentin tanınmış işadamlarından orkide yağları’nın sahibi ahmet küçükbay’ın da bulunduğu

31 İlde FETÖ Operasyonu 100 Gözaltı Kararı 00:27

31 İlde FETÖ Operasyonu 100 Gözaltı Kararı

Konya merkezli 31 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 100 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Konya merkezli 31 ilde FETÖ/PDY soruşturması kaps..

Türk Hackerlar Milyonların Takip Ettiği Sosyal Medya Hesaplarını Ele Geçirdi 00:49

Türk Hackerlar Milyonların Takip Ettiği Sosyal Medya Hesaplarını Ele G

Uluslararası sivil toplum örgütlerine ve bazı spor kulüplerine ait sosyal medya hesapları kimliği belirsiz Türk bilgisayar korsanları tarafından hacklendi. Aralarında Borussia Dordmund, Birleşmiş Milletler ve Uluslarara..

Edirne’de FETÖ’nün Askeri Yapılanmasına Operasyon 00:25

Edirne’de FETÖ’nün Askeri Yapılanmasına Operasyon

Edirne'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, aralarında astsubayların da bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.Edirne Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında, Emn..

Denizli'de 15 Fetö'cü Tutuklandı 00:54

Denizli'de 15 Fetö'cü Tutuklandı

Ankara merkezli 81 ildeki Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında Denizli'de gözaltına alınan 17 zanlıdan 15'i tutuklandı.'Mahrem imamlara' yönelik soruşturma kapsamı..

Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı 01:49

Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı

Gündem Kocası kaçınca kadın saldırganla baş başa kaldı 30 Eylül 2017, 06:14 IHA Çorum'da, evlerinden çıkan öğretmen çiftin sokak ortasında önünü kesen silahlı saldırgan korku dolu anlar yaşattı. Koca otomobile binip kaça..

Ankara Ve Aksarayda 21 Ögretmene  FETÖ Operasyonu 01:44

Ankara Ve Aksarayda 21 Ögretmene FETÖ Operasyonu

Aksaray merkezli 2 ilde FETÖ soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda mesleğinden ihraç edilen aralarında kadınlarında bulunduğu 21 öğretmen gözaltına alındı.Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı darbe girişimi ardından ..

500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı 01:06

500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de kar payı vereceğiz vaadiyle babası Muhsin Yaşar ile birlikte 235 kişiden 500 milyon lira...GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de ka..

  • PengoTV tarafından
  • 2.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ai̇le Arasında  Fi̇lmi̇ Görücüye Çıktı 09:20

Ai̇le Arasında Fi̇lmi̇ Görücüye Çıktı

KM yapımın yeni filmi Aile Arasında , 1 Aralık'ta sinemaseverlerle buluşacak. Yönetmenliğini Ozan Açıktan'ın üstlendiği, senaryosunu ise Gülse Birsel'in kaleme aldığı filmin galası Kanyon AVM'de gerçekleşti. Galada bası..

  • BETA tarafından
  • 579 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tacizci Doktora 175 Yıl Hapis Kurbanların Bazıları Olimpiyat Şampiyonu 00:59

Tacizci Doktora 175 Yıl Hapis Kurbanların Bazıları Olimpiyat Şampiyonu

Amerika Birleşik devletleri jimnastik takımının spor doktoru Larry Nassar'a taciz suçundan 175 yıl hapis cezası verildi. Nassar, aralarında Olimpiyat şampiyonu sporcuların da bulunduğu yaklaşık 160 kişiye cinsel tacizde ..

Yeşil Yol Türkçe Dublaj Hd İzle 3:00:52

Yeşil Yol Türkçe Dublaj Hd İzle

Edgecomb, hikayesini anlatırken bir huzur evinde yaşamaktadır ve hapishanedeki görevinin üzerinden yıllar geçmiştir. Edgecomb' un hapishanedeki görevi, hücrelerinden alınan idam mahkümlarını, elektrikli sandalyenin bulun..

Ankara'da kadın cinayeti! Boşandığı karısını öldürüp kızını yaraladı! 02:13

Ankara'da kadın cinayeti! Boşandığı karısını öldürüp kızını yaraladı!

Ankara'da Salih Ö.(38), takip ettiği eski eşi Ebru Yüksel (33) ile erkek arkadaşı Mustafa D.(32) ve yanlarında bulunan kızı İsra Ö.'yü (4), oturdukları sitenin bahçesinde kurşun yağdırdıktan sonra kendi kafasına ateş ede..

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış 01:52

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış Gaziantep'te 2 gün önce kaybolarak ailesini ve Türkiye’yi endişeye sevk eden 2 buçuk yaşındaki Hatice Kübra’nın kaçırılma görüntüleri ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla sokakta oynadığı sırada y..

Bodrum Masalı 39.Bölüm - Ateşten Gece Baskını! 03:59

Bodrum Masalı 39.Bölüm - Ateşten Gece Baskını!

Ateş, Aslı'nın hasretine dayanamıyor; gece yarısı sürpriz yapıyor! Aralarındaki problemleri atlatmayı başaran Aslı ile Ateş, eski günlerine dönmeyi başarırlar. Ateş, gece yarısı Aslı'ya baskın yapar. Aslı'nın odasına pen..

  • ANKA tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar  Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası 01:27

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası

BOLU'da ilişki yaşadığı kadının 13 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan evli öğretmen İsmail S., 14 yıl 4 ay, 22 yaşındaki Emre G. ise 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Öğret..

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular 00:41

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular

Taraflar, Suriye'nin Idlib kentindeki son dekatalizasyon bölgesinin sınırları konusunda Rusya, İran ve Türkiye ortak bir bildiride bulundular. Savaş yırtılan ülkedeki dört adet de-tırmanış bölgesi altı aylık bir süre boy..

Martıların Efendisi - Fragman  22 Aralık’ta Sinemalarda 01:48

Martıların Efendisi - Fragman 22 Aralık’ta Sinemalarda

İnsanların gözleri ara sıra dalgınlaşır ya, gizli ülke orasıdır işte! Martıların Efendisi 22 Aralık’ta Sinemalarda İstanbul’da deniz kıyısında sakin bir yaşam süren Martıların Efendisi’nin (MEF) uzun zamandır beklediği ..

  • ANKA tarafından
  • 1.639 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD, 13 Yaşındaki Türk Çocuğu Konuşuyor 01:55

ABD, 13 Yaşındaki Türk Çocuğu Konuşuyor

ABD'deki San Diego Francis Parker Ortaokulu'nun 8. sınıf öğrencisi Kenan Pala'nın evsizler ve kimsesizler için yaptığı çalışmalar nedeniyle, kentte bu yıl 23 Ocak, 'Kenan Pala Günü' ilan edildi Kaliforniya Valisi adına S..

Prof. Dr. Engin Arık'tan Toryum gerçekleri 10:09

Prof. Dr. Engin Arık'tan Toryum gerçekleri

Prof. Dr. Arık, 21. yüzyılın madeni olarak gösterilen toryum ile ilgili önemli araştırmalar yapıyordu. Arık’a göre, sadece Isparta’daki toryum rezervi Türkiye’nin yüz yıllık enerjisi ihtiyacını karşılayabilecek kapasitey..

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İniyor 06:16

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İ

Sıcak havalardan etkilenmemek, hayvanlardan daha yüksek verim sağlayıp, tereyağı ve peynir yapmak için yeşil meraların bulunduğu Toros Dağları'nın zirvelerine, Akseki’nin yaylalarına Nisan ve Mayıs aylarında çıkan yörükl..

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor 03:22

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor

Konu: Monument to the violinist , Hollanda Amsterdam'da belediyenin ve konser salonunun bulunduğu yer olan Stopera'da, kemancının heykelini yapmak için mermer zemin kırıldı. Bu eserin yaratıcısı gerçekten de sınırları ..

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün! 44:06

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün!

2:00 ???? Dolar seçim ertesi ne olur? 5:40 ???? Yalanın gerçeği titretti bir dönemdeyiz ! Pandemi de bunu gördük ! 10:30 ???? Türkiye’nin laik antilaik Sünni Alevi sağcı solcu problemi yoktur ! Türkiye’nin problemi boğaz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 7 ay önce
Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Cart Kaba Kağıt Tarık Akan 01:05

Cart Kaba Kağıt Tarık Akan

Aslında doğuştan beşik-kertmesi nişanlı olan; ama birbirlerini hiç tanımayan iki gencin öyküsü. Nazlı (Gülşen Bubikoğlu) zengin işadamı Mümtaz’ın (Hulusi Kentmen) kızıdır. Adnan (Tarık Akan) ise Mümtaz’ın eski arkadaşı R..

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Sıla'dan Şoke Eden Görüntü Batum'da Oyun Masasında Sabahladı 07:11

Sıla'dan Şoke Eden Görüntü Batum'da Oyun Masasında Sabahladı

Şimdilerde ayrılık acısını unutmaya çalışan Sıla ekim ayında Batum'da bir oyun masasında sabahladı. Batum'da oyun masasında sabahladığı tarihlerde Sıla'nın, Ahmet Kural'la ilişkisi devam ediyordu. Magazin programında; Sı..

  • BETA tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
RTE Recep Tayyip Erdogan Hiç Görmediğiniz Fotoğrafları , Çocukluğu Gençliği 03:44

RTE Recep Tayyip Erdogan Hiç Görmediğiniz Fotoğrafları , Çocukluğu Gen

RTE Recep Tayyip Erdogan Hiç Görmediğiniz Fotoğrafları , Çocukluğu Gençliği Başbakan Erdoğan, Usta'nın Hikayesi adlı belgeselde çocukluğundan öğrencilik yıllarına, aile yaşamından siyasete kadar yaşadıklarını izleyici..

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle 1:48:22

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle

Konusu: Hiç istemedikleri halde, kötü şans veya kader sonucu zoraki mezar kazıcılığı part time şeyhliğe soyunmak zorunda kalan ve bu yolla insanların ince sorunlarına çare bulan Ali (Emre Kınay) ve Sudi'nin (Şevket Çoruh..

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle 2:12:13

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle

Ertuğrul ile Günalp arasındaki hesaplaşma, Ertuğrul’un Günalp’ı alt etmesi ve onu affetmesi ile sonuçlandı. Bu sırada obadan Köpek’i öldürmek üzere ayrılan Aslıhan Hatun, amacına ulaşamayıp kendi canından oldu. Obadakile..

Diriliş Ertuğrul 118. Bölüm Hd İzle 2:24:24

Diriliş Ertuğrul 118. Bölüm Hd İzle

Halime, Kayı Obası’nda toprağa verilmiş ve Ertuğrul bunun üzerine bir süre yalnız kalmak istemişti. Osman’a bir süt anası bulunabilmesi için civar obalara alplar gönderilmişti. Ancak uygun bir süt anası bulunamamıştı. Er..

Gençliğim Eyvah 3. Bölüm 2:07:17

Gençliğim Eyvah 3. Bölüm

Gençliğim Eyvah 3. Bölüm Özeti: DNA testinin sonuçları, Hacer ve Nuriye’nin eline geçince Arif de Zekeriya da sokağa atılırlar. Üstelik dükkanlardan da kovulurlar. İki kafadar şimdi hem evsiz hem de işsizdirler. Ahmet, A..