#Aralarında kentin tanınmış işadamlarından orkide yağları’nın sahibi ahmet küçükbay’ın da bulunduğu

Engelli Genç ile Ayının Muhteşem Dostluğu 01:20

Engelli Genç ile Ayının Muhteşem Dostluğu

Rusya'nın Moskova şehrinde yaşayan Aleksandrov isimli genç, Nizhegorodsky sirkinde gösteri sırasında 18 metreden yere düşüp İki bacağı ve bir kolunu kırmış. Aleksandrov sirkte büyütüp beslediği ayı ile büyük bir dostluk ..

  • JET TV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nihat Doğan İle Hakan Hatipoğlu Arasında Gerilim 01:22

Nihat Doğan İle Hakan Hatipoğlu Arasında Gerilim

Turabi'nin oyun dışı kalmasının ardından tek başına mücadele eden Nihat, Anıl'ın ayağının çarpması sonucu gole itiraz etti. Hakan ile aralarında tansiyon yükseldi..

  • BETA tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıfır Bir Özgürün Vurulma Sahnesi 04:02

Sıfır Bir Özgürün Vurulma Sahnesi

Adana'nın Hürriyet Mahallesi'ne doğup büyümüş olan 3 arkadaş, Savaş, Cio ve Özgür işsizliğin de getirdiği başıboşlukla hırsızlık, gasp, yaralama gibi çeşitli suçlarla cezaevine girip çıkmışlardır. 20'li yaşlarındaki bu g..

Sıfır Bir 4. Sezon 11. Bölüm İzle (Sezon Finali) 52:49

Sıfır Bir 4. Sezon 11. Bölüm İzle (Sezon Finali)

Adana'nın Hürriyet Mahallesi'ne doğup büyümüş olan 3 arkadaş, Savaş, Cio ve Özgür işsizliğin de getirdiği başıboşlukla hırsızlık, gasp, yaralama gibi çeşitli suçlarla cezaevine girip çıkmışlardır. 20'li yaşlarındaki bu g..

İzlanda Doğa Güzelliği 00:23

İzlanda Doğa Güzelliği

İzlanda'nın bir dizi buzul gölünün en büyük ve en ünlüsü olan Jökulsarlon, aralarında Batman Begins, James Bond ve son olarak da Game of thrones.......

  • PengoTV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bakan Çavuşoğlu- -2. Aşama siparişi verildi, ihracat izni temasındayız 01:02

Bakan Çavuşoğlu- -2. Aşama siparişi verildi, ihracat izni temasındayız

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Pakistan ziyareti dönüşünde uçakta aralarında CNN TÜRK Ankara Temsilci Dicle Canova'nın da yer aldığı gazetecilerin sorularını yanıtladı...

Sünnet düğününde silahlar çekildi- 3 ölü, 5 yaralı 00:56

Sünnet düğününde silahlar çekildi- 3 ölü, 5 yaralı

Balıkesir’de sünnet düğününde aralarında husumet bulunan 2 aile üyeleri karşılaşınca kavga çıktı. Tarafların birbirine silah çektiği kavgada 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda jandarma ve..

Sgk'ya Fetö Operasyonu- 33 Gözaltı 03:05

Sgk'ya Fetö Operasyonu- 33 Gözaltı

Sgk'ya Fetö Operasyonu- 33 Gözaltı Adana merkezli İstanbul, Ankara ve Eskişehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) SGK yapılanmasını yönelik operasyonda 33 kişi gözaltına alındı. Ada..

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı 01:28

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı

Halep’ten aralarında yaralıların da olduğu yaklaşık bin 200 kişiyi taşıyan ilk tahliye konvoyu muhaliflerin bölgesine ulaştı. Yeşil otobüslerden oluşan konvoy, Raşidin semti üzerinden Türkiye sınırında muhaliflerin kontr..

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölümcül Deney_ Dejavu - Türkçe Altyazılı Fragman 02:33

Ölümcül Deney_ Dejavu - Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup üniversite öğrencisi klinik bir ilaç denemesinde yer alır. Deney beklenmedik bir yan etkisi ortaya çıkar ve kendilerine ölenlerin vahşi görüntülerini gösterir. Beklenmedik yan etki dolayısıyla nasıl öldürülecekl..

Bodrum Masalı 38.Bölüm - İkiliden Herkesi Şaşırtan Haber! 05:42

Bodrum Masalı 38.Bölüm - İkiliden Herkesi Şaşırtan Haber!

Su, Kelebek'in kendisine yalan söylemesinden dolayı onu affedemiyor ve ayrılmaya karar veriyor. Kelebek ise Su'nun kendisini affetmesi için elinden geleni yapıyor. Aralarında geçen tartışma sonrası Su, Kelebek'ten ayrılm..

  • ANKA tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boş Beşik Türk Filmi İzle 1:12:23

Boş Beşik Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Anadolu’nun orta yeri… Aralarında büyük bir sevgi olan Ağa kızı Fatma ile oba beyi Ali, evlenirler. Büyük beklentilere rağmen bu çiftin bir türlü çocukları olmamaktadır. Çevreden gelen yoğun baskılara ve y..

  • Tv Series tarafından
  • 4.135 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PKK'lılar Yunanistan'a Kaçarken Yakalandılar 02:21

PKK'lılar Yunanistan'a Kaçarken Yakalandılar

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde sahte kimlik kullanarak yasadışı yollarla yurtdışına çıkış yapmak isteyen aralarında sözde Ağrı bölge sorumlusunun da olduğu 4 PKK'lı jandarma tarafından yakalandı. Şüphelilerin yakalandığı ar..

Diriliş Ertuğrul 92.Bölüm İzle 2:20:53

Diriliş Ertuğrul 92.Bölüm İzle

Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüler. Çetin geçen koşu..

Sana Dönmeyeceğim (1969) Türkan Şoray & Murat Soydan Türk Filmi İzle 1:35:31

Sana Dönmeyeceğim (1969) Türkan Şoray & Murat Soydan Türk Filmi İzle

Sana Dönmeyeceğim; 1969 yapımı başrollerini Türkan Şoray ile Murat Soydan'ın paylaştığı Türk Filmidir. Tek parça olarak izleyebilirsiniz. Filmde, yıllar önce ayrılan bir çiftin yollarının tekrardan kesişmesi konu edil..

  • KAPALI SET tarafından
  • 3.575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı 01:01

Ver Elini Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı

Ver Elini Aşk 10. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Aşk oyunları başlıyor! Ayperi'nin babası Hayri, Kaan'a son sözünü söylüyor! Lalin, Ayperi ve Kaan arasındaki aşk oyunlarını ilk anlayan kişi olur. Ayperi, bu sözü duyduğunda..

Merakla Beklenen Acı Tatlı Ekşi Filminin Galası Yapıldı 02:57

Merakla Beklenen Acı Tatlı Ekşi Filminin Galası Yapıldı

Başrollerini Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci'nin paylaştığı Acı Tatlı Ekşi adlı filmin galası Kanyon AVM'de gerçekleştirildi. Galaya, aralarında Hülya Avşar, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak’ın da olduğu çok sayıda davetli..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Çakır Doğum Gününde Oktay Kaynarca İle Verdiği Samimi Görüntüler Hakkında 01:06

Deniz Çakır Doğum Gününde Oktay Kaynarca İle Verdiği Samimi Görüntüler

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatlı Bela Fragman 01:26

Tatlı Bela Fragman

Birlikte büyüyen Arda, Erdem ve Fırat'ın hayatları, bir gece kapılarının önünde bir bebek bulmalı ile alt üst olur. Gençler büyük bir şok içerisindedir. Ne yapacaklarını bilmeyen Arda, Erdem ve Fırat, ilk iş olarak bebeğ..

Tatlı Bela Fragman #2 01:36

Tatlı Bela Fragman #2

Birlikte büyüyen Arda, Erdem ve Fırat'ın hayatları bir gece kapılarının önünde bir bebek bulmaları ile altüst olur. Gençler büyük bir şok içerisindedir. Ne yapacaklarını bilemeyen Arda, Erdem ve Fırat ilk iş olarak bebeğ..

The Shape of Water - Suyun Sesi Türkçe Dublaj İzle 2:03:19

The Shape of Water - Suyun Sesi Türkçe Dublaj İzle

Soğuk savaş döneminin Amerika'sında yaşayan Elisa yalnız bir kızdır. Sessiz, rutin bir hayatı olan Elisa, gizli ve yüksek güvenlikli bir devlet laboratuvarında temizlikçi olarak çalışır. Ancak günün birinde Elisa'nın hay..

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi 02:59

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi

Konu: İlk eşinden 2014’te ayrılan Anastasia, Brandon ile tanıştıktan sonra, ona o sıralarda 1,5 yaşında olan kızı Raina’dan bahsetti. Yeniden ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan genç kadın, küçük kızını da onlarla birli..

  • JET TV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canice katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan acı haber geldi! Günlerdir kayıptı 02:27

Canice katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan acı haber geldi! Günler

Antalya'da yaşayan #AzraGülendamHaytaoğlu koronavirüse yakalandıktan sonra yanında kaldığı ablasıyla tartıştı. Bunun üzerine evden kimliğini bile almadan çıkan genç kız ablasına Bir abiyle kalacağım dedi ve izini kaybe..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Eurovision'da Makedon Şarkıcıya Evlilik Teklifi Geldi 01:56

Eurovision'da Makedon Şarkıcıya Evlilik Teklifi Geldi

Oylamaların adaletsiz olduğu gerekçesiyle Türkiye'nin katılmadığı Eurovision'da bir ilk yaşandı. Yarışmada ülkelerin bulunduğu alana giden sunucu Makedonya’dan gelen ekibin solisti Jana Burčeska’yla söyleşi yapmaya başla..

  • JET TV tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polise Ateş Açıp Kaçan Şüpheliler Aranıyor 02:06

Polise Ateş Açıp Kaçan Şüpheliler Aranıyor

Karaman'da polisin dur ihtarına uymayarak polise ateş açıp kaçan şüphelilerin içinde bulunduğu öne sürülen araç, Emniyet ve Jandarma'nın ortaklaşa operasyonu ile Konya’nın Ereğli ilçesinde terk edilmiş halde bulundu. Pol..

Terör Örgütü Ypg Pkk'ya Verilen Silahlar Afrin'de Ortaya Çıktı 01:33

Terör Örgütü Ypg Pkk'ya Verilen Silahlar Afrin'de Ortaya Çıktı

Terör örgütü YPG/PKK'nın, büyük bölümü Türkiye'nin NATO müttefiki ABD menşeli tonlarca silah ve mühimmatının bulunduğu dev yer altı deposu Afrin'de gün yüzüne çıkarıldı...

Cani Adam Boşandığı Eşini Sokak Ortasında Bıçakladı 00:58

Cani Adam Boşandığı Eşini Sokak Ortasında Bıçakladı

İzmir'in Bornova ilçesinde özel güvenlik görevlisi, boşandığı eşini sokakta bıçaklayarak ağır yaraladı, olay anı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Alınan bilgiye göre, bir şirkette özel güvenlik olarak çalışan E.Ç, Çamdib..

Cinayeti 'Paylaşılamayan kız' ortaya çıkardı! 02:11

Cinayeti 'Paylaşılamayan kız' ortaya çıkardı!

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde 3 gün önce ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu Enes Merdivan'ın (19), yakın arkadaşı İ.Ç. (19) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. İ.Ç.'nin ayrıca köyde yapılan aramalara katıldığı tespit e..