#Aralarında kentin tanınmış işadamlarından orkide yağları’nın sahibi ahmet küçükbay’ın da bulunduğu

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu 05:25

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Koronavirüs sürecinde sosyal mesafeye uymak zorunda olan bin kişi kapasiteli tesis, plajda..

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

Kambur balina, kano kullanan iki kadına dehşeti yaşattı 00:58

Kambur balina, kano kullanan iki kadına dehşeti yaşattı

Amerika'nın Kaliforniya eyaletindeki Avila sahilinde dehşete düşüren bir an yaşandı. Kano kullanan iki kadını bir anda yutmaya çalışan kambur balina saniye saniye görüntülendi. Kaliforniya Avila sahilinde kuş gözlemcile..

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Alanya’da Alabora Olan Tekne Karaya Çıkarıldı 04:48

Alanya’da Alabora Olan Tekne Karaya Çıkarıldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde kale açıklarında kötü hava şartları alabora olduktan bir süre sonra batan ve Rus uyruklu yolcunun hayatını kaybettiği tur teknesi, 15 metre derinlikten çıkartılarak yat limanına getirildi. Ol..

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:34

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Antalya’da yüzde 40 bedensel engelli Hüseyin Oğan (46), cüzdanını çaldırdıktan sonra kimliğini çıkartmak için gittiği nüfusta, kendi kimlik bilgilerinde ölen çocukluk arkadaşının fotoğrafını gördüğünü iddia etti. Neye uğ..

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bakım ve onarım 02:33

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bakım ve onarım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan, Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nde yapılacak bakım ve onarım çalışmasıyla ilgili açıklamada, Çalışmalar ayda 5 gece olmak üzere toplamda 75 günlük gece çalışmasıyla tamamlanacaktı..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

95. Dakikada Kaleciden Röveşata 00:20

95. Dakikada Kaleciden Röveşata

Güney Afrika Ligi'nin 11. haftasında Baroka ile Orlando Pirates karşı karşıya geldi. 1-1 biten karşılaşmanın 90. dakikada sahalarda ender görülen bir gol atıldı. Ev sahibi ekibin kalecisi Masuluke Oscarine, mücadelenin s..

70'inden Sonra Kuran-ı Hatmetti 01:58

70'inden Sonra Kuran-ı Hatmetti

er hafta Türkiye'yi Seyahatname programıyla karış karış gezen Kerim UIak'ın bu haftaki durağı Kilis oldu. Kilis'te 70'inden sonra Kuran-ı Kerim öğrenen köyün yaşlı kadınlarını da ziyaret etti. Ulak, Kilis'i gezdi, gördü ..

Hadise Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey 03:30

Hadise Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey

HADİSE Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey... Bu video da Türkiye'nin en ünlü kadınlarda olan Hadise hakkında bilinmeyenleri derledik.Umarım beğenirsiniz.İyi Seyirler :))..

  • ANKA tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sahaya Girip Defansına Yardım Eden Teknik Direktör 01:53

Sahaya Girip Defansına Yardım Eden Teknik Direktör

Meksika Kapanış Ligi'nde bu hafta oynanan Guadalajara Chivas - Club America maçında bu kadarı da pes dedirtecek türden bir olaya şahit olundu. 75. dakikada maçı 1-0 yenik sürdüren Club America'nın 65 yaşındaki arjantinli..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Derbide Frikik Dersi Eliyle Oraya Atamazdı 01:23

Derbide Frikik Dersi Eliyle Oraya Atamazdı

LaLiga'nın önemli derbilerinden biri olan Real Betis-Sevilla maçında ev sahibi ekipten Riza Durmisi harika bir frikiğe imza attı...

Adana'lı Nusr-Et Dezz-Et 00:31

Adana'lı Nusr-Et Dezz-Et

Dünya çapında ünlenen et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe’nin ‘Saltbea’ taklidini yapanlara hergün yenileri eklenmeye devam ediyor. Bu sefer de bir kadın, Adana’ya özgü mumbar dolması yaparken gözlük takıp mumbarlar..

  • PITIRCIK tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutuplarda Görevli Kanadalı Öğretmene 1 Milyon Dolarlık Ödül 01:43

Kutuplarda Görevli Kanadalı Öğretmene 1 Milyon Dolarlık Ödül

İngiliz Varkey GEMS Vakfı tarafından verilen geleneksel Küresel Öğretmen Ödülü nün bu yılki sahibi Kanadalı Maggie MacDonnell oldu. Birleşmiş Milletler ve birçok ülkeden üst düzey yetkililerin katıldığı Birleşik Arap ..

Arjantin 1-0 Şili (Gol: Lionel Messi) 00:49

Arjantin 1-0 Şili (Gol: Lionel Messi)

Dünya Kupası 2018 Elemeler Güney Amerika 2018 ‘de Oynanan Arjantin – Şili maçında; Ev sahibi Arjantin konuk ettiği Şili karşısında ilk yarısını Lionel Messi’nin attıgı penaltı goluyle 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarı..

Kaleci, İnanılmaz Pozisyonda Topu Kurtarmayı Başardı 01:27

Kaleci, İnanılmaz Pozisyonda Topu Kurtarmayı Başardı

Arjantin'de oynanan River Plate - Belgrano karşılaşmasında kaleci, 4'e 1 pozisyonda topu kurtarmayı başardı. Arjantin'de oynanan River Plate - Belgrano maçı tarihte eşine az rastlanır bir pozisyona sahne oldu. Mücadele..

İşte Benim Stilim 7. Sezon - 114. Bölüm Tek Parça 3:07:39

İşte Benim Stilim 7. Sezon - 114. Bölüm Tek Parça

İşte Benim Stilim 7. Sezon 09 Nisan 2017 Pazar günü yayınlanan 114. Bölümünde haftanın finalinde neler yaşandı? Hangi yarışmacı dans konseptine nasıl hazırlandı? Hangi yarışmacı kostümü ve sahne şovuyla jüriden kaç puan ..

  • ANKA tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FT Tottenham 4 - 0 Bournemouth Maç Özeti 02:59

FT Tottenham 4 - 0 Bournemouth Maç Özeti

5/04/2017 ‘de İngiltere Premier Liginin 32. Haftasında Oynanan Tottenham – Bournemouth maçında; Ev sahibi Tottenham konuk ettiği Bournemouth karşısında ilk yarısını 2-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında skoru 4-0 yap..

Sabri Sarıoğlu Trafik Kazası Geçirdi 01:57

Sabri Sarıoğlu Trafik Kazası Geçirdi

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Sabri Sarıoğlu trafik kazası geçirdi. Sabri'nin çarptığı kamyonun sahibi olayla ilgili; 'Olur böyle şeyler, cana geleceğine mala gelsin' ifadesini kullandı...

İşte Sarıyer’deki İnfazın Şüphelisi; İran Halkın Mücahitleri 00:46

İşte Sarıyer’deki İnfazın Şüphelisi; İran Halkın Mücahitleri

Sarıyer’de öldürülen TV kanalları sahibi İranlı Saeed Karimian ve ortağı Muhammet El Almutairi’nin infazında İran Halkın Mücahitleri kuşkusu var. İran’ın şirkete bir kadın ajan yerleştirdiği, örgütün rahatsız olduğu beli..

Paris Saint 3 1 Germain Maç Özeti İzle 07:12

Paris Saint 3 1 Germain Maç Özeti İzle

30.4.2017, Nice 2 – 1 Paris Saint-Germain Fransa Ligue 1’de Şampiyonluk yarışı veren iki takım karşı karşıya geldi. Nice ile PSG karşı karşıya gelirken ev sahibi Nice, Balotelli, Ricardo Perreira ve Donis’in golleriyle m..

Şehit Başsavcının Ölümüne İlişkin Soruşturmada 2 Kişi Adliyede 01:08

Şehit Başsavcının Ölümüne İlişkin Soruşturmada 2 Kişi Adliyede

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Alper ve makam şoförü Akşehirli'nin hayatını kaybettiği kazayla ilgili kamyonun şoförü ve sahibi adliyeye sevk edildi...

Düğün Konvoyunun Önünü İş Makinesiyle Kestiler 00:45

Düğün Konvoyunun Önünü İş Makinesiyle Kestiler

Muğla’nın Marmaris ilçesinde hafta sonu gerçekleşen bir düğünde inşaat malzemeleri satan firmanın personeli, evlenen patronlarının düğün arabasının önünü iş makinesiyle keserek bahşiş istedi. Marmaris’e bağlı Selimiye Ma..

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2017-Spa Ödülü İçin Büyük Mücadele Bölüm 93 37:04

Survivor 2017-Spa Ödülü İçin Büyük Mücadele Bölüm 93

Survivor 2017'nin 93. bölümünde oynanan ödül oyununda Ünlüler ve Gönüllüler Spa ödülünün sahibi olmak için mücadele ettiler.....

  • ANKA tarafından
  • 551 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim 7. Sezonun Birincisi Kim? 27:23

İşte Benim Stilim 7. Sezonun Birincisi Kim?

İşte Benim Stilim 7. Sezon 26 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 155. bölümünde Büyük Finalinde 8 finalist Aleyna Eroğlu, Burcu Yakasız, Dilara Taşkın, Duygu Çevik, Merve Sevin, Neslihan Doğrusöz, Simay Tokatlı ve Tuğçe Eki..

  • ANKA tarafından
  • 579 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Küçük Tayı 02:08

Dünyanın En Küçük Tayı

Rusya'nın Leningrad bölgesindeki bir at çiftliğinde dünyanın en küçük tayı dünyaya geldi. Yaklaşık 3 kg. ağırlığındaki tayın boyu 29 santimetre. Tayın sahibi, hayvana Gulliver ismini verdiklerini açıkladı...

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Bilmem Eşim Bilir- Arabayı Kazanan Çift - Ayça Çaltıllı ve Samet Özer! 01:28

Ben Bilmem Eşim Bilir- Arabayı Kazanan Çift - Ayça Çaltıllı ve Samet Ö

Kanal D’nin, sunuculuğunu Ufuk Özkan’ın yaptığı, sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in 1 Temmuz Cumartesi günü ekrana gelen bölümünde arabayı Ayça Çaltıllı ve Samet Özer çifti kazandı! “Ben Bilmem Eşim Bilir..

  • ANKA tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otogarda Bilet Kavgası 3 Yaralı 03:29

Otogarda Bilet Kavgası 3 Yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde otobüs terminalinde iki ayrı işletme sahibi arasında bilet meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı...

Napoli Baskıdan Nasıl Çıkılır Dersi Verdi! 00:43

Napoli Baskıdan Nasıl Çıkılır Dersi Verdi!

Napoli'nin Benevento'yu ağırladığı karşılaşmada ev sahibi ekip adeta 'baskı altında nasıl atağa çıkılır' dersi verdi...