#Aralarında kentin tanınmış işadamlarından orkide yağları’nın sahibi ahmet küçükbay’ın da bulunduğu

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu 01:37

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Avrupa Parlamentosu'nun Rus basınıyla ilgili aldığı kararı, Batı toplumunun demokrasi anlayışındaki bozukluk olarak nitelendirdi. Mosk..

Kiralık Katiller Film İzle 1:34:47

Kiralık Katiller Film İzle

Filmin Konus: Jane büyük bir şirkette çalışmaktadır. Çalıştığı bu şirketin içinde kirli işler döndüğünün yani kaçakçılık yapıldığının farkına varır. Jane’nin şirketin içinde olan bitenden haberdar olduğunu öğrenmeleri uz..

  • Tv Series tarafından
  • 2.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 40.Bölüm - Prenses Kelebek! 04:29

Bodrum Masalı 40.Bölüm - Prenses Kelebek!

Gençler Üzüm'ü kandırmak için Kelebek'e makyaj yapıyor; ortalık karışıyor! Haydar Efe'nin ölümcül hastalığı, herkesi derin bir acıya boğar. Doktorların önerisi sonrası Haydar Efe'nin her dileğinin gerçekleşmesini isteyen..

  • ANKA tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küçük Enişte Valbuena 01:18

Küçük Enişte Valbuena

Fenerbahçe'nin güçlü fiziğiyle ön plana çıkan yeni transferi Mathieu Valbuena'nın Marsilya'da oynadığı dönemde Lorient kalecisi Fabien Audard ile ettiği kavga. Audard'ı Valbuena'nın elinden zor almışlar...

  • JET TV tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ -  Gece Dinlecek En Güzel Arapça Şarkılar 1:34:55

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ - Gece Din

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci (أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎) Bütün zamanların en güzel sesli şarkıcısı olarak anıldığı Mısır'da 20. yüzyılın başında doğdu. Dakhaliye Eyaleti'nin Sinbillaveyn yerleşimi yakınlarındaki Tama..

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan 04:30

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan Uyan Ey Gözlerim:Bir Sabah Namazını Kaçıran Sultan III. Murat'ın Hicranıdır Sultan III. Murad Han, Padişah II. Selim Han’ın 6 erkek çocuğundan biridir. Bundan gayrı merhum padişahın 3 tan..

  • Dini Mubin tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye Kararına Hükümetten Yanıt Geldi 04:08

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye Kararına Hükümetten Yanıt Geldi

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye Kararına Hükümetten Yanıt Geldi AP, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için bugün 'dondurulsun' kararı aldı. Hükümet'ten yanıt gecikmedi. AB Bakanı Ömer Çelik, Esasen bu kararı yok hü..

Behzat Ç. 93. Bölüm Sansürsüz 1:06:45

Behzat Ç. 93. Bölüm Sansürsüz

Behzat Ç. 93. Bölüm Özeti : Sertan adında bir genç, evindeki bir masa üzerinde, vücudu, ameliyat edilmiş gibi, kesiklerle dolu olarak bulunur. Cinayeti aydınlatmak için ipuçlarını takip etmeye başlayan Behzat Ç. ve Cina..

  • dizi tarafından
  • 23.038 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tesla'yla Kapışayım Derken Spin Atıp Madara Olan Porsche! 00:20

Tesla'yla Kapışayım Derken Spin Atıp Madara Olan Porsche!

'Dadcz' isimli kanalın paylaştığı videoda, Tesla marka aracın arkasında bekleyen Porsche'li sürücü, Tesla'nın hızlı kalkışının ardından kendi çapında olayı bir mücadeleye dönüştürmeye karar veriyor ve Tesla'nın peşine dü..

  • JET TV tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Rihanna Hassan Jameel İle Havuzda Uygunsuz Görüntülendi!! 01:59

Rihanna Hassan Jameel İle Havuzda Uygunsuz Görüntülendi!!

Ünlü şarkıcı Rihanna, Toyota'nın varisi olarak bilinen ve dünyanın en büyük aile şirketi Abdul Latif Jameel'in oğlu Hassan Jameel ile havuzda uygunsuz görüntülendi. Barbadoslu ünlü şarkıcı Rihanna'nın Suudi milyarder iş..

  • ANKA tarafından
  • 1.553 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane Özgü ve Baran - Kimse Bilmez Düeti 03:25

Adı Efsane Özgü ve Baran - Kimse Bilmez Düeti

Adı Efsane'nin Sibel ile Fiko karakterine can veren iki başarılı oyuncusu Özgü Kaya ile Baran Bölükbaşı'nın Kimse Bilmez düeti Oyunculuklarıyla olduğu kadar sesleri ile de izleyicinin gönlünde taht kuran Adı Efsane'nin..

  • ANKA tarafından
  • 1.844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

Osasuna - Barcelona: 0-3 01:56

Osasuna - Barcelona: 0-3

LaLiga 15. hafta mücadelesinde Barcelona, Osasuna'yı Suarez ve Messi'nin iki golüyle 3-0 mağlup etti. Estadio El Sadar'da oynanan karşılaşmaya baskılı bir oyunla başlayan Barcelona, 8. dakikada Suarez ile çok net bir po..

 Hadise, Büyük Paralar Yatırdığı Mekandan Ceketini Alıp Çıktı 00:41

Hadise, Büyük Paralar Yatırdığı Mekandan Ceketini Alıp Çıktı

Şarkıcı Hadise'nin Bodrum macerası kısa sürdü. Rakibi Hande Yener gibi plaj işletmeciliğine soyunan Hadise, iş ortaklarıyla arası açılınca Bodrum'u terk etti. Gözde tatil beldesi Bodrum Tilkicik Koyu'nda işletme ortağı o..

  • ANKA tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı 00:44

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı Avrupa Parlamentosu oylama sonuçları günün en merak edileni zira Türkiye'nin AB müzakereleri AP oylaması sonucuna göre dondurulabilir. İşte AP Türkiye oylamasın..

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti 00:55

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, kabinesini belirlemeye devam ediyor. Trump en kritik görevlerden biri olan Dışişleri Bakanlığı’na enerji devi Exxon Mobil’in CEO’su Rex Tillerson’ı seçtiğini duy..

Koç Boğa Burç Ve Aşk Uyumu 02:57

Koç Boğa Burç Ve Aşk Uyumu

Aceleci Koç’un bu durumda yavaşlaması ve vites küçültmesi gerekmektedir. Koç’un yıldırım hızını ancak çekici Boğa’nın okşayışları yavaşlatabilir. Siz ise bazen fazla ciddileşen Boğa’nın hayatına sürpriz ve eğlence katabi..

  • GülRa tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş'ın Beklediği Haber Geldi! 00:41

Beşiktaş'ın Beklediği Haber Geldi!

Beşiktaş'ta Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca'nın lisansı çıktı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Talisca'nın lisansının çıktığı ve teknik heyetin uygun görmesi halinde Süper Lig'in ilk haftasında Antalyaspo..

  • OFSAYT tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı 01:12

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) üyelerinin kendi aralarındaki anlaşmanın ardından, örgüte üye olmayan petrol üreticisi ülkelerle de üretim miktarını azaltma konusunda anlaşmalarıyla petrol fiyatları son 18 ayın e..

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

Suriye: Rusya, Deyr ez Zor'da üs kurmayı planlamıyor 03:56

Suriye: Rusya, Deyr ez Zor'da üs kurmayı planlamıyor

Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, Rusya'nın Deyr ez Zor'da askeri üs kurmayı planlandığına dair iddiaları reddetti. Russia Today (RT) televizyonuna konuşan Muallim, Rusya'nın Deyr ez Zor'da üs kuracağına dair iddial..

Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi 00:59

Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Kızılca, son yolculuğuna uğurlandı. Baba Kızılca'nın sözleri ..

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Halep'in Doğusunda Ateşkes Sağlandı 00:56

Halep'in Doğusunda Ateşkes Sağlandı

Suriye ordusunun, Rusya ve Şii milislerin desteğiyle muhaliflerin kontrolündeki Halep’in doğusuna operasyonu sürerken, ateşkes haberi geldi. Reuters, Rusya’nın Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Vitaly Çurkin’e dayand..

Trump, Silicon Vadisi Patronları İle Bir Araya 00:46

Trump, Silicon Vadisi Patronları İle Bir Araya

Amerika’nın yeni başkanı seçilen Donald Trump, kampanya boyunca kendisine en sert muhalefeti yürüten Silikon Vadisi’nin patronları ile bir araya geldi. Bilişim ve sanayi dünyasının dev isimleri, seçilmesinden bu yana il..

Sibel Can'a Büyük Şok! Fişini Çektiler 01:35

Sibel Can'a Büyük Şok! Fişini Çektiler

Başrollerini Sibel Can ve Emre Kınay'ın paylaştığı Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan Sevda'nın Bahçesi adlı dizinin ömrü 4 bölüm sürdü. Kanalın yeni sezonunda büyük umutlarla başlayan, başrollerinde ise Sibel Ca..

  • ANKA tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi 12:30

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 (Geniş Özet) Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti Fenerbahçe - Feyenoord 1-0 Feyenoord - Fener..

Oxtail kebab,from Kayseri, a city of Anatolia.... 19:18

Oxtail kebab,from Kayseri, a city of Anatolia....

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Kayseri’yi ekrana getiriyor. Kayseri’de ilk olarak ilginç bir yemeğin peşine düşen Davetsiz Misafir, dananın kuyruk kısmından yapılan ..

 Kore Gazisi Süleyman Astsubay ile Koreli Ayla İstanbulda Buluştu! 03:28

Kore Gazisi Süleyman Astsubay ile Koreli Ayla İstanbulda Buluştu!

Kanal D ile Günaydın Türkiye - Kore Gazisi Süleyman Astsubay ile Koreli Ayla, İstanbul'da buluştu! Ayla filmi, 1950 yılında Türkiye'nin, Kore'ye asker göndermesiyle başlıyor! Süleyman Astsubay ve Koreli Ayla'nın hikayesi..

  • ANKA tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce