#Aralarında kentin tanınmış işadamlarından orkide yağları’nın sahibi ahmet küçükbay’ın da bulunduğu

Jüpiter'in Uydusunda Su Püskürmesi 06:45

Jüpiter'in Uydusunda Su Püskürmesi

Jüpiter'in Uydusunda Su Püskürmesi Astrofizikçi Dr. Umut Yıldız, NASA'nın Jüpiter'in uydusu Europa da su buharı bulmasını değerlendirdi...

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergilendi 01:09

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergilendi

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergilendi ABD'nin başkenti Washington'da açılan Kur’an-ı Kerim Sanatı: Türk ve İslam Eserleri Müzesi'nin Hazineleri sergisi, ziyaretçi akınına uğradı...

15 Temmuz Fotoğraf Sergisi Brüksel'de 02:01

15 Temmuz Fotoğraf Sergisi Brüksel'de

15 Temmuz Fotoğraf Sergisi Brüksel'de Avrupalı Türk Demokratlar Birliğince (UETD), Belçika'nın başkenti Brüksel'de 15 temmuz darbe girişimi fotoğraflarından oluşan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine il..

Jungle Sığınmacı Kampında Yangın Çıktı 00:38

Jungle Sığınmacı Kampında Yangın Çıktı

Jungle Sığınmacı Kampında Yangın Çıktı Fransa'nın Calais kentindeki Jungle sığınmacı kampının tahliyesine devam ediliyor. Sığınmacı kampında onlarca çadır dün gece ateşe verildİ...

Halep'te Muhalifler 3000 Konut Mahallesi'ne Girdi 00:57

Halep'te Muhalifler 3000 Konut Mahallesi'ne Girdi

Halep'te Muhalifler 3000 Konut Mahallesi'ne Girdi Suriye'nin Halep kent merkezindeki 300 bin kişiyi rejim kuşatmasından kurtarmaya çalışan muhalifler 3000 Konut Mahallesi'ne girdi. Muhaliflerin 3000 Konut Mahallesi'ni ..

Dabıklılar Deaş'tan Temizlenen Köylerine Geri Dönüyor 00:42

Dabıklılar Deaş'tan Temizlenen Köylerine Geri Dönüyor

Dabıklılar Deaş'tan Temizlenen Köylerine Geri Dönüyor Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütü DEAŞ'tan kurtardığı, Suriye'nin kuzeyindeki Azez'e bağlı Dabık köyü sakinleri yavaş yava..

 Maşa ile Koca Ayı 30. Bölüm - Mawa Kawa 06:59

Maşa ile Koca Ayı 30. Bölüm - Mawa Kawa

Mawa KAwa'nın bu bölümünde işler pek de iyi gitmez. Bahçesini kontrol eden ayıcık, çiçeklerinin solduğunu görünce, çiçeklerini bakıma almaya karar verir. Çiçeklerin büyümesi için hazırladığı iksir Maşa'nın üzerine dökülü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Büyük Kahin Vanga (Türkçe) 52:36

Büyük Kahin Vanga (Türkçe)

Büyük Kahin Vanga (Türkçe) Tarihin en büyük kahinlerinden Bulgar Baba Vanga'nın hayatı ve kehanetleri hakkında Türkçe belgesel...

  • Dini Mubin tarafından
  • 5.360 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Canim Kardeşi̇m 79.Bölüm Başkan Mi̇ne 10:29

Canim Kardeşi̇m 79.Bölüm Başkan Mi̇ne

Müge okuldan gelir. Müge sınıf başkanı olmak istiyordur. Galip bey de kızını destekler. Ve sınıf başkanı seçimi için çalışmaya başlarlar. Mine de başkan olmak ister. Annesi ona evlerinin bahçesin de başkanlık yapmasını ö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Derin - Depth ( Глубина)  Kısa Film İzle 03:55

Derin - Depth ( Глубина) Kısa Film İzle

Moskova'da Shot, Глубина (Derinlik) ft. Наадя, Samuel Proffitt'in yeni EP'si The Grey Notebook'un ilk müzik videosudur. Samuel Proffitt ile Наадя (Naadia) arasındaki bu unutulmaz ve işbirliğine dayalı iş birliği, Moskova..

  • Film İzle tarafından
  • 2.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehmetçik'in Yeni Tüfeği Dakikada 700 Mermi Atıyor 01:10

Mehmetçik'in Yeni Tüfeği Dakikada 700 Mermi Atıyor

Mehmetçik'in Yeni Tüfeği Dakikada 700 Mermi Atıyor Türk mühendis ve işçisi tarafından geliştirilerek seri üretimine başlanan, dakikada 700 mermi atabilen ve dünyadaki emsallerinden çok daha üstün özelliklere sahip mill..

  • Haberler tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi 05:08

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi Hakkari’nin Çukurca ilçesinde güvenlik güçleri, teslim olan 2 teröriste insanlık dersi verdi. Çukurca ilçesi Üzümlü Bayrak Tepe bölgesine Zap bölgesinden gelerek tes..

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı 00:51

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı Fransa’nın başkenti Paris’te, aynı sokaktaki tam 26 araç kundaklandı imliği belirsiz kişilerce molotofkokteyli atılmak suretiyle kundaklanan araçlar alev alev yandı. İtfaiye ekipl..

Londra Tasarım Müzesi yeniden açılıyor 04:49

Londra Tasarım Müzesi yeniden açılıyor

Britanyalı tasarımcı, mobilya zinciri Habitat'ın kurucusu Sir Terence Conran, bir defasında en önemli eserinin Londra Tasarım Müzesi'nin kurulması olduğunu söylemişti. Şimdi müze, Londra'nın müze semti olan Kensington'a ..

Dünyanın En Küçük Geyiği Chevrotain 01:08

Dünyanın En Küçük Geyiği Chevrotain

Cüce geyikgiller (Tragulidae), Afrika'nın ve Asya'nın tropik ormanlarında rastlanılan bir çift toynaklı familyası. Sadece 10 türden oluşan bu familyanın mensupları ancak tavşan büyüklüğündedirler ve geviş getirenler alt ..

  • Cowboy tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Yeni Yılbaşı Filmi 2017 Çok çok iyi gelecek 03:52

En Yeni Yılbaşı Filmi 2017 Çok çok iyi gelecek

Wes Anderson'dan Başrolünde Adrien Brody'li Yılbaşı Filmi. Adrien Brody'nin başrolünde olduğu yönetmenliğini Wes Anderson'ın yaptığı Yeni Yıl için filmi yayınlandı. Bir trende başlayan filmin hikayesi kötü hava koşulla..

  • Cowboy tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fenerbahçe- 1 - Gençlerbirliği- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba 03:09

Fenerbahçe- 1 - Gençlerbirliği- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Fenerbahçe sahasında Gençlerbirliği'ni ağırladı. Mücadeleyi Gençlerbirliği 2-1 kazandı. Fenerbahçe'nin golünü 24. dakikada Yiğithan Güveli kaydederken, Gençlerbirliği'nin gollerini 56. d..

Galatasaray 3 - AS Monaco 2 (12.09.2000) maçın geniş özeti 05:52

Galatasaray 3 - AS Monaco 2 (12.09.2000) maçın geniş özeti

2000-2001 sezonu Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray, İstanbul Ali Sami Yen Stadı'nda konuk ettiği Fransa'nın Monaco takımını Mario Jardel, Gheorghe Hagi ve Oliveira Capone'nin golleriyle 3-2 mağ..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chelsea Rakip Tanımıyor 05:50

Chelsea Rakip Tanımıyor

Premier Lig'de haftanın en önemli maçında Manchester City ile Chelsea karşı karşıya geldi. Dev maçı kazanan taraf ise 3-1 ile Chelsea olurken müsabakaya damgasını vuran isim 1 gol 1 de asist ile oynayan Costa oldu. Ma..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Osmanlı Dosyalar Hurda Diye Satıldı 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Osmanlı Dosyalar Hurda Diye Satıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de Abdullah Gül Müzesi'nin açılışında konuştu. Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin Türkiye'nin önüne kesme çabası olduğunu yineledi tarihi yapan millet olarak, tarihimizi gel..

İtalya’da Halk, Anayasa Değişikliğine Hayır Dedi 01:32

İtalya’da Halk, Anayasa Değişikliğine Hayır Dedi

İtalya’yı bekleyen büyük tehlike İtalya’da halk, anayasa değişikliğine hayır dedi. Referandum sonrası Başbakan Renzi istifa edeceğini açıkladı. Remzi’nin istifa kararı İtalya’nın AB’den kopacağı yorumlarını beraberinde g..

Obama komedi programına katıldı.Reytingler Alt Üst Oldu 00:39

Obama komedi programına katıldı.Reytingler Alt Üst Oldu

ABD Başkanı Barack Obama, ünlü komedyen Jerry Seinfeld'in şov programına konuk oldu. Programın çekimleri Beyaz Saray'da yapılınca ortaya çok eğlenceli görüntüler çıktı. ABD’nin efsanevi komedyenlerinden Jerry Seinfeld’ı..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şeb-i Arus Törenleri Başladı 01:03

Şeb-i Arus Törenleri Başladı

Mevlana'nın 743. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un da katıldığı Kandil uyandırma merasimi ve Sevgi ve hoşgörü yürüyüşü ile başladı...

Analiz - Enerji Lobileri Kömürü Neden İstemiyor 09:58

Analiz - Enerji Lobileri Kömürü Neden İstemiyor

Türkiye'nin en önemli gider kaynağı olan enerjinin üzerinde enerji lobileri tarafından kirli oyunlar oynanıyor. Her yıl ithalata giden 100 doların #'ü enerjiye harcanıyor. Buradaki pastayı kaçırmamak isteyen lobiler kömü..

Nusaybin Zeynel Abidin Camii Şeyh Muhammed El Haznevi 54:33

Nusaybin Zeynel Abidin Camii Şeyh Muhammed El Haznevi

22 yıl önce Nusaybin Zeynelabidin Camii 1994 yılından Nusaybin'i ziyaret eden Şeyh Muhammed El-Haznevi'nin Zeynelabidin Camiindeki programının görüntüleri ortaya çıktı. 1994 yılından Nusaybin'i ziyaret eden Şeyh Muhammed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.888 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amerika Birleşik Devletleri ile İsrail arasında soğuk rüzgarlar esiyor 01:07

Amerika Birleşik Devletleri ile İsrail arasında soğuk rüzgarlar esiyor

Netanyahu- Dostlar birbirini Güvenlik Konseyi'ne götürmez Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) geçtiğimiz cuma günü Yahudi yerleşimleri politikası konusunda İsrail'i kınamasının ardından Amerika Birleşik Devle..

ZİNDAN ADASI Shutter Island 2:18:04

ZİNDAN ADASI Shutter Island

Özet ve Detaylar Scorsese'nin olgunluk çağı ürünlerinden Zindan Adası da, yönetmenin bir çok filmi gibi yine bir başyapıt statüsünde. Filmde, Teddy Daniels ve Chuck Aule isimli iki polis memurunun, Rachel Solando adlı bi..

  • Film İzle tarafından
  • 6.917 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karlov'un Katili 15 Temmuz'da Bakın Neredeymiş 02:30

Karlov'un Katili 15 Temmuz'da Bakın Neredeymiş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek önemli açıklamalarda bulundu. STV'nin dizisinde Büyükelçi Karlov'a yapılan suikastin birebir senaryosunun yer almasının ardından daha önceki dizilerde de bu tür senaryoları..

Abd - Pyd Ortaklığı Gün Gibi Ortada 03:05

Abd - Pyd Ortaklığı Gün Gibi Ortada

Amerika Birleşik Devletleri'nden yine kafa karıştıran açıklamalar gelmeye devam ediyor. ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, terör örgütü PYD'ye silah yardımı yaptıklarını kabul ederken, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Ton..