#Aralarında kentin tanınmış işadamlarından orkide yağları’nın sahibi ahmet küçükbay’ın da bulunduğu

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule The Lord of the Rings: The Two Towers 2:59:24

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule The Lord of the Rings: The Two Towers

Özet ve Detaylar Yüzük Kardeşliği adındaki ilk film, Tolkien fanatikleri ve hikayeyle yeni tanışanlar tarafından çok beğenilmiş ve yönetmeni Peter Jackson’ı roman hayranlarının gözünde zirveye taşımıştı. İkinci film ise ..

  • Film İzle tarafından
  • 14.231 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan'dan flaş açıklamalar 01:38

Başbakan'dan flaş açıklamalar

Başbakan'dan flaş açıklamalar BAŞBAKAN Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Başbakan Yıldırım, Milletten yana tavır koyan Sayın Devlet Bahçeli'ye de teşekkür e..

Rize’de Heyelan- 2 Ölü 02:55

Rize’de Heyelan- 2 Ölü

Rize'nin Pazar İlçesi'nde şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelanda yıkılan evinde altında kalan karı koca hayatlarını kaybetti. Rize'de etkili olan şiddetli yağış Pazar İlçesi Aktaş Köyü İnce Mahalle'de bu gece sa..

Filipinler cezai sorumluluk yaşını 9'a indiriyor 01:39

Filipinler cezai sorumluluk yaşını 9'a indiriyor

Filipinler, cezai sorumluluk yaşını 15'ten 9'a indirmek için ceza kanununda reform yapmaya hazırlanıyor. Düzenleme, Devlet Başkanı Rodrigo Duterte'nin uyuşturucu çeteleriyle mücadele planının parçası olarak gündeme gel..

Dünya ülkeleri 2017 yılına merhaba dedi 01:00

Dünya ülkeleri 2017 yılına merhaba dedi

Dünya doğudan batıya 2017 yılını coşkuyla kutluyor. Yeni yıla ilk giren büyük şehir Yeni Zelanda'nın başkenti Auckland oldu. Sky Tower'da düzenlenen kutlamalara binlerce kişi katılırken, yapılan havai fişek ve lazer göst..

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı 01:26

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı Emniyet, MİT'ten gelen istihbarat notuna dayanarak, İstanbul, Gaziantep, Ankara, Antalya ve İzmir'de IŞİD kaynaklı uçak kaçırma ve sabotaj eylemi olabileceği k..

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü 01:13

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü Musul'un doğusunda operasyona giden bir askeri konvoya bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlendi. 70 Iraklı askerin hayatını kaybettiği bildiri..

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe 02:10

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe Tunceli'de yapılan operasyonda 10 PKK'lı terörist öldürüldü. Tunceli'de yürütülen operasyonda terör örgütü PKK üyesi 10 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. 17 Ekim 2016 21:38 ..

Obama'ya -Rusya'ya Yaptırım Uygularken Çin'i Göz Ardı Etme- Uyarısı 02:32

Obama'ya -Rusya'ya Yaptırım Uygularken Çin'i Göz Ardı Etme- Uyarısı

Rusya’nın siber saldırıları ve Amerika’nın buna yanıtı üzerinde yaşanan ihtilaf yeni yılda da devam ederken, bu konunun Obama yönetiminin son günleri ve Trump’ın başkanlığının ilk zamanlarında da ciddi bir sorun teşkil e..

  • PengoTV tarafından
  • 1.192 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Ankara Kızılcahamam 56:32

Maceracı _ Ankara Kızılcahamam

Murat Yeni’nin sunduğu Maceracı programının Ankara Kızılcahamam bölümünde neler olacak? Maceracı’nın yeni bölümü olan Ankara Kızılcahamam bölümünü HD ve tek parça olarak Küre TV’den izleyebilirsiniz...

'Rusya Türkiye Üzerinden Azerbaycan ve Gürcistan'ı Saf Dışı Bırakmaya Çalışıyor' 09:26

'Rusya Türkiye Üzerinden Azerbaycan ve Gürcistan'ı Saf Dışı Bırakmaya

Amerika’nın eski Bakü Büyükelçisi Matthew Bryza, Rusya-Türkiye yakınlaşmasına farklı bir bakış açısı getirdi ve Rusya’nın asıl amacının Türkiye’yi kullanarak Gürcistan ve Azerbaycan’ı daha fazla kontrol altına almak, ayn..

Alanya'da Sağanak Sonrası Yollar Göle Döndü 02:20

Alanya'da Sağanak Sonrası Yollar Göle Döndü

Alanya'da Sağanak Sonrası Yollar Göle Döndü A AA Antalya’nın Alanya İlçesi’nde deniz üzerinde 3 ayrı hortum oluşurken, İncekum Mahallesi’nde ise ceviz büyüklüğünde dolu yağdı. Alanya’nın Alanya İlçesi İnceku..

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem 05:31

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem Gülen Cemaati'nin lideri Fethullah Gülen son arzusunun, kendisini ve cemaatini terörist ilan edenlerin yüzlerine tükürmek olduğunu söyledi. Gülen Cemaat..

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 00:44

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 19 Ekim 2016 16:03 Osmaniye'de iki mahalleye 3 havan mermisi atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Osmaniye'nin Amanos Dağı eteklerindeki ..

Uğur Böcekleri - Başlık Parası (Bizden Size,1984) 04:14

Uğur Böcekleri - Başlık Parası (Bizden Size,1984)

Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın,1984 te TRT'nin Bizden Size programında yayınlanmış Başlık Parası skeci. Kayıt : Emre Siyahoğlu..

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı 03:29

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı TSK: Afrin'den havan mermisi atıldı, karşılık verildi. 20 Ekim 2016 12:24 Türkiye'ye Afrin'den havan mermileri atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder TSK:..

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira 01:21

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira Edinilen bilgilere göre, İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri yurt dışından kaçak yollarla getirilen çok sayıda cep telefonunu ve yaprak jelatinin piyasaya sür..

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor 06:19

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor Kayseri’de gömülü olduğu iddia edilen savaş uçaklarıyla ilgili araştırmacı-yazar Stuart Kline, Hasdal Kışlası'na adı verilen komutanın torunu olan Uluhan Hasdal’ın 1992 yılında ..

Hdp'li Vekil Teröristin Cenazesine Katıldı 00:59

Hdp'li Vekil Teröristin Cenazesine Katıldı

Hdp'li Vekil Teröristin Cenazesine Katıldı Erzincan’da güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürülen terör örgütü PKK mensubu Selman Tiryaki’nin cenazesi, Diyarbakır’da toprağa verildi. Cenazeye, Halkların Demokratik ..

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz 03:44

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve bazı MHP Milletvekilleri başkanlık sistemine ilişkin Anayasa değişikliği teklifine 'hayır' oyu vereceklerini bildirdi. MHP milletvekill..

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem 01:40

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçe Kaymakamı Kadir Güntepe, son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için ilçe girişlerine ve güvenlik bina..

Kent merkezinde buz tırmanışı 01:04

Kent merkezinde buz tırmanışı

Avrupa'nın büyük bir kısmını etkisi altına alan soğuk hava koşulları günlük hayatı zorlaştırsa da, bu durumu avantaja çevirenler de var. Çekya'nın Liberec kentinde oluşan buz duvara tırmanan dağcılar gibi...

Obama'ya Ellen'in Övgüsü 05:23

Obama'ya Ellen'in Övgüsü

Ellen Show'un misafirleri bu hafta Obama ve ailesiydi. Eğlenceli dakikalar yaşanan programda Obama'nın halleri görülmeye değerdi. Başkan Obama'nın görevdeki son gününü anmak için Ellen, Başkan Obama ve Eşiyle birlikte en..

  • PengoTV tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Caferi_ 'Astana Görüşmeleri Acı Vericiydi 04:57

Caferi_ 'Astana Görüşmeleri Acı Vericiydi

Suriye'nin BM Daimi Temsilcisi Beşar Caferi, barış görüşmelerinde “Başka gündemleri olan ve yabancı güçler için çalışan Suriyelilerle aynı odada oturmanın kendileri için çok acı verici olduğunu” söylemesine rağmen söz ko..

İngiltere'den Başarısız Füze Denemesi 01:31

İngiltere'den Başarısız Füze Denemesi

İngiltere'nin başarısız füze denemesi tartışmalara yol açtı. Nükleer bir denizaltıdan fırlatılan füze, Afrika'nın batı kıyısı yerine ABD'ye doğru gitti. Muhalefet partileri olayı tepkiyle karşılarken İngiltere Başbakanı ..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

UETD Genel Merkezine Saldırı 01:36

UETD Genel Merkezine Saldırı

Avrupalı Türk Demokratlar Birliğinin (UETD) Almanya'nın Köln kentinde bulunan genel merkez binasına boya, taş ve sopalarla saldırı düzenlendiği bildirildi...

Murat Boz, Yarışmacıyı Sahneye Oturup İzledi-Gamze Dursun 04:00

Murat Boz, Yarışmacıyı Sahneye Oturup İzledi-Gamze Dursun

O Ses Türkiye'nin jüri üyelerinden Murat Boz, performansıyla herkesi mest eden yarışmacıyı ikna edebilmek için ilginç bir yola başvurdu. TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen programlarından 'O Ses Türkiye'nin önceki akşam ya..