#Aralarında kentin tanınmış işadamlarından orkide yağları’nın sahibi ahmet küçükbay’ın da bulunduğu

Dünya Haber: AP: Brexit Sürecinde Vatandaşlar Pazarlık Konusu Yapılamaz 01:11

Dünya Haber: AP: Brexit Sürecinde Vatandaşlar Pazarlık Konusu Yapılama

İngiltere'nin 44 yıllık Avrupa Birliği (AB) macerası sona ererken, Avrupa Parlamentosu'nun (AP) Brexit anlaşmasını kabul etmesi için şartlar belirlendi. Brexit müzakerelerinin 2 yıl sürmesi bekleniyor. AP Başkanı Antoni..

Eminenin Kıyafeti Kemal Doğuluya Fenalık Getirdi! 10:52

Eminenin Kıyafeti Kemal Doğuluya Fenalık Getirdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 31 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 107. bölümünde Bahar Candan Deniz Serkanova'dan daha kötü biri varsa o da Emine Aydın'dır deyince ikili arasında kavga çıktı. Simay Tokatlı ise Emine'nin aya..

  • ANKA tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor 01:00

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor

Halep’teki sivillerin tahliyesi Türkiye’nin girişimiyle yeniden başladı. Doğu Halep bölgesindeki yaralıları taşıyan 20 otobüs, kuşatma bölgesinden çıkmak üzere yeniden rejimin kontrol noktasına hareket etti. Türkiye sını..

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi 01:58

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi

Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları, yıl sonu zirvesi için Brüksel’de biraraya geldi. Zirvenin gündeminde göç, güvenlik, Avrupa Birliği-Ukrayna Ortaklık Anlaşması, Rusya, Brexit ve Suriye konuları var. Fransa Cum..

AB: 01:35

AB: "Suriye'de Yeterince Etkili Olamadık"

Halep gündemiyle toplanan AB liderleri Suriye rejimi, Rusya ve İran’ı sivillere yönelik ayrım gözetmeyen saldırılarından dolayı kınadı. Zirvede doğu Halep halkının onurlu şekilde güvenli bölgelere gitmelerine izin veril..

Abraham Lincoln Kimdir? 01:22

Abraham Lincoln Kimdir?

(d. 12 Şubat 1809 - ö. 15 Nisan 1865), ABD'li siyasetçi, devlet başkanı, hukukçu. Amerika Birleşik Devletleri'nin 16. başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin ilk başkanıdır...

Kemal Doğulu - İçindeki Frapanlığı Öldüremedin! 06:27

Kemal Doğulu - İçindeki Frapanlığı Öldüremedin!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde Tuğba Çiğdem jürinin yorumlarını alırken Kerimcan Durmaz, Emine Aydın ile Simay Tokatlı'nın ne konuştuğunu merak etti. Simay ise Emine'nin..

  • ANKA tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD 1:04:11

Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD

Turgay Başyayla, bu hafta başkent Ankara’nın en özel ilçelerinden Kızılcahamam’a konuk oluyor. Ankara’da neler yenir diye merak edenlere özel lezzetler sunan Başyayla, Kızılcahamam’ın ormanlarında kasap köfte, beşi bir y..

Davetsiz Misafir _ Mersin HD 1:02:22

Davetsiz Misafir _ Mersin HD

Turgay Başyayla, bu hafta Akdeniz’in güzel şehri, tantuninin başkenti Mersin’de 120 yemek çeşidini ekrana getiriyor. Davetsiz Misafir, yeni lezzetler keşfetmek isteyenleri, Akdeniz’in çeşidi bol yemeklerini merak edenl..

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2 03:58

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor..

Apple, AB Komisyonu'nun Kararını Temyize Götürüyor 00:35

Apple, AB Komisyonu'nun Kararını Temyize Götürüyor

Apple, Avrupa Birliği Komisyonu’nun İrlanda’da ödemesine hükmettiği 13 milyar euroluk vergi cezasına karşı bu hafta içinde temyize gidecek. Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji şirketinin kıdemli başkan yardım..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrasya Tüneli’nden Böyle Geçti 00:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrasya Tüneli’nden Böyle Geçti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Avrasya Tüneli’nden ilk geçişini bir minibüsle yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın tünelden geçtiği o anlar kameralara yansıdı. Cumhurba..

Davetsiz Misafir _ Ağrı 1:04:46

Davetsiz Misafir _ Ağrı

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ağrı’yı ekrana getiriyor. Ağrı gezisine Doğu Beyazıt ilçesiyle başlayan Davetsiz Misafir, ilk olarak Doğu Beyazıt’a has sarımsaklı yoğ..

Eşkiya Film İzle 2:02:40

Eşkiya Film İzle

35 yıl önce Cudi dağlarında bir grup eşkıya jandarma tarafından yakalanır. 35 yıl içinde eşkıyaların hepsi ya hastalıktan ya da bölgedeki hesaplaşmalardan ötürü can vermiştir. Biri dışında; Baran...Baran 35 yıl sonra hap..

  • Film İzle tarafından
  • 14.639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lozan Antlaşması izle 18:56

Lozan Antlaşması izle

Lozan Antlaşması’nın 54. yılı nedeniyle hazırlanan belgeselde; İsmet İnönü'nün Lozan Antlaşması değerlendirmesi yer almaktadır. Belgeselde ayrıca Lozan Antlaşması'nın süreci ile ilgili bilgiler ve görüntülere yer verilme..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.284 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı 04:32

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, vefatının 80'inci yıldönümünde Edirnekapı Mezarlığı’ndaki kabri başında dualarla anıldı. Usta şairin torunu Selma Argon da törene katılıp dedesine dua etti. İstiklal Marşı’nın yazarı Mill..

Kerimcan Durmazın Korku Evi Macerası Gülme Krizine Soktu! 11:39

Kerimcan Durmazın Korku Evi Macerası Gülme Krizine Soktu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 110. bölümünde Tuğba Çiğdem konseptinde korku evine gittiğini söyleyince yarışmacılar Tuğba'nin kombininin korku evi için uygun olup olmadığı konusunda karars..

  • ANKA tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kabakçığın Hayatı / Ma vie de Courgette Türkçe Altyazılı Fragman 01:58

Kabakçığın Hayatı / Ma vie de Courgette Türkçe Altyazılı Fragman

Kabakçığın Hayatı (Ma vie de Courgette) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Kabakçık, 9 yaşındaki bir oğlan için ilginç bir takma ad olabilir, ama onun kendine has hikayesi aslında şaşırtıcı derecede evrensel. An..

  • PengoTV tarafından
  • 2.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rus Büyükelçi Karlov'a Suikast Samanyolu TV'de işlenmiş 02:24

Rus Büyükelçi Karlov'a Suikast Samanyolu TV'de işlenmiş

FETÖ'nün yayın organlarından Samanyolu TV'de daha önceden yayınlanan bir dizide, Rus Büyükelçi Karlov'a suikastın işlendiği ortaya çıktı. Suikast sahnesi, Karlov'a yapılan suikastle birebir benzerlikler taşıyor. FETÖ'nün..

Bir Garip Aşk 36. Bölüm Fragmanı 00:46

Bir Garip Aşk 36. Bölüm Fragmanı

Bir Garip Aşk 36. bölüm fragmanı yayınlandı! ARNAV, LAVANYA’DAN AYRILDIĞINI HERKESE SÖYLER Arnav, Lavanya’dan ayrılma kararı aldığını herkesle paylaşır. Raizada ailesi büyük bir şaşkınlık içerisindedir. Ancak Anjali diğe..

  • PengoTV tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1960 İhtilali Sonrası Halk Eğitimine Yönelik Çalışmalar izle 04:43

1960 İhtilali Sonrası Halk Eğitimine Yönelik Çalışmalar izle

Kadri Kaplan ile Halkevleri'nin kapatılması ve Türk Kültür Dernekleri'nin kurulması hakkında yapılan röportaj..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anıtsal Alanlar 4.Bölüm izle 28:28

Anıtsal Alanlar 4.Bölüm izle

EBU Anıtsal Alanlar - 4 Projesi kapsamında Danimarka'nın hazırladığı “Dikkat Mayın adlı belgeselde; 2. Dünya Savaşı sırasında Alman işgal kuvvetlerinin Danimarka'nın batı kıyısı boyunca 1.5 milyon mayın döşemesi ve günü..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İran_ Riyal Serbest Düşüşte 02:58

İran_ Riyal Serbest Düşüşte

İran’ın para birimi Riyal, Dolar karşısında tarihi bir düşüş kaydetti. Haziran ayından bu yana Riyal Dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti. 1 Dolar bugün 41 bin 300 Riyal’e eşit. Uzmanlara göre ülkede yaptırımlardan..

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor 01:00

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor

Amerika Birleşik Devletleri, 35 Rus diplomatı ‘istenmeyen adam’ ( persona non grata) ilan ederek ülkeden sınırdışı etme kararı aldı. Washington Büyükelçiliği ve San Fransisco Konsolosluğu’nda görevli 35 Rus diplomata ve..

Çanakkale Geçilemedi 1.Bölüm izle 51:33

Çanakkale Geçilemedi 1.Bölüm izle

Savaş Karakaş, Peter Stanley ve Keith Jeffery'in sunuculuğunu yaptığı belgeselin 1. bölümünde; Osmanlı Devleti'nin 1. Dünya Savaşı'na girmesi, İngiltere'nin Yeni Zelanda ve Avustralya'dan topladığı askerler, Çanakkale Sa..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.538 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uzaydan Debbie Kasırgası 01:02

Uzaydan Debbie Kasırgası

NASA, Avustralya'nın Queensland eyaletini vuran Debbie Kasırgası'nın uzaydan çekilmiş görüntülerini yayınladı. Kasırganın hızı saatte 270 kilometreye ulaşıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 8 yıl önce
″Mars’ı Güneş Rüzgarları Kuruttu″ 01:20

″Mars’ı Güneş Rüzgarları Kuruttu″

Mars da bir zamanlar dünyaya benzeyen bir gezegendi. Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi’nin (NASA) Mars'taki uzay aracı Curiosity’nin verilerini değerlendirdiği araştırma sonucuna göre Mars’ı güneş rüzgarları kuruttu...

  • Umut Tv tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uluslararası Uzay İstasyonu 2016 yılın boyunca dünya neler olduğunu yayınladı 03:42

Uluslararası Uzay İstasyonu 2016 yılın boyunca dünya neler olduğunu ya

Uluslararası Uzay İstasyonu'na Dünya'nın yayılan yüzeyinde aşağı seyredelim. 2016 boyunca ISS gemiye astronotlar geniş çöller, izole dağ bölgeleri ve kalabalık şehirler yakalayan Dünya'nın sürekli değişen yüzünü belgeley..

  • PengoTV tarafından
  • 1.442 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tabula Rosa Fragman - Fragman izle 01:00

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle

Tabula Rosa filminin fragmanı yayınlandı! Şehir keşmekeşi içinde garip bir dalgınlıkla yürümekte olan kadın. O esnada oradan geçmekte olan bir adam, kadını mutlak bir kazadan kurtarmıştır. Kadının elinde bir çanta dol..

  • PengoTV tarafından
  • 2.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce