#Aralarında kentin tanınmış işadamlarından orkide yağları’nın sahibi ahmet küçükbay’ın da bulunduğu

Sekiz şehir hastanesi bu yıl kapılarını açacak 01:25

Sekiz şehir hastanesi bu yıl kapılarını açacak

Kamu-özel ortaklığı modeli ile yapılan, toplamda yaklaşık 41 bin yataklı şehir hastaneleri çalışması kapsamında, bu sene 8 şehir hastanesi kapılarını açacak. ANKARA - YEŞİM SERT KARAASLAN Kamu-özel ortaklığı modeli il..

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta Onay 01:18

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45’inci Başkanı Donald Trump’ın yemin ederek göreve başlamasından iki gün sonra İsrail işgal altındaki Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için yeni konutların inşasına yeşil ışık yak..

Tuğçeden Dillere Destan Olacak Tanımlama - Cılıbılı 13:40

Tuğçeden Dillere Destan Olacak Tanımlama - Cılıbılı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 117. bölümünde Bahar Candan, Maryam Haeri'nin kombinini konseptine uygun bulmayınca dün çok iyi anlaştığı Tuğçe Ekim bu konuda Bahar'a nasıl katıldım de..

  • ANKA tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması 08:13

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması

Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişiklik teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından parti grubuna teşekkür etti. Yıldırım'ın teşekkürünü ilettiği önemli bir isim de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ol..

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede 01:11

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede

Danny Boyle’un yönetmen koltuğunda oturduğu 1996 yapımı ‘Trainspotting’, devam filmiyle yeniden beyaz perdede. ‘Trainspotting 2’de başrolü 20 yıl önce olduğu gibi yine Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller ve Ro..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi 03:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi

47 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu down sendromlu İbrahim Ertepe için doğum günü partisi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde tanıştığı ve Zeytinb..

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

Talimatı Verdi_ Sınıra Duvar Örülüyor 01:39

Talimatı Verdi_ Sınıra Duvar Örülüyor

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, Meksika sınırına duvar örme vaadini hayata geçirmek için ilk resmi adımı attı. Trump, iki ülke sınırına duvar örülmesiyle kaçak göçmenlere göz yuman eyaletlere mali yaptırım içeren iki..

Yörelerimiz Türkülerimiz 22.Bölüm 29:46

Yörelerimiz Türkülerimiz 22.Bölüm

Atilla İçli’nin sunuculuğunu yaptığı programın 22. bölümünde; Antalya’nın Finike ilçesi türküler eşliğinde tanıtılmaktadır...

Sessiz Cennet Gazipaşa 1.Bölüm 31:51

Sessiz Cennet Gazipaşa 1.Bölüm

Programın 1. bölümünde; Gazipaşa'nın tarihçesi anlatılmaktadır. Programda ayrıca Selinus ve Testeras Antik Kentleri ile Korsanini Mağarası'nın görüntüleri yer almaktadır...

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki 01:06

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye’ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi. Askerlerin iadesi hakkında üç farklı mahkemede görülen davaların ikisinde 5 ask..

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti 00:50

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı’nda görevli dört üst düzey diplomat istifa etti. Amerikan basınında yer alan haberlere göre, Dışişleri Bakanlığı müsteşarlarından Patrick Kennedy, bakan yardımcıları Joyce..

Euro Grubu Başkanı_ _Korumacı Değiliz 00:55

Euro Grubu Başkanı_ _Korumacı Değiliz

Euro Grubu Başkanı ve Hollanda Maliye Bakanı siyasi istikrarsızlık risklerine karşı küresel serbest ticaretin artması ve Avrupa iç piyasasının derinleşmesinin yüksek büyüme sağlayabileceğini söyledi. Brüksel’de düzenlen..

32. Gün-1986 Sirte Körfezi Krizi İzle 11:03

32. Gün-1986 Sirte Körfezi Krizi İzle

ABD ve Libya arasında 1986 yılında yaşanan Sirte Körfezi krizi. Ronald Reagan ve Muammer Kaddafi'nin karşılıklı demeçleri. Ali Kırca'nın Mehmet Ali Birand ile Libya'dan yaptığı canlı bağlantı...

Kemal Sunal Doktor Civanım Mutlu Son 00:36

Kemal Sunal Doktor Civanım Mutlu Son

Şehirde bir hastanede hademelik yapan Kemal kendi köyüne döndüğünde bir doktormuş gibi karşılanır. Bu durumu bozmayan Kemal köyün doktoru haline gelir. Ruşen Ağa'nın kızı Sümbül'e aşık olan Kemal'in rakibi İhsan Ağa'nın ..

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

Maceracı _ Muş 1:13:13

Maceracı _ Muş

Baharın seslerini dinleyip, yüzünü güneşe dönmüş muhteşem lalelerin memleketine gitmeye, Anadolu’nun doğusunda keyifli bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? O halde Maceracı’nın ardına düşmeye hazırlanın! Çünkü Maceracı bu ..

Tuğçe Ekin Konuşamadı Bahar Gülme Krizine Girdi! 09:58

Tuğçe Ekin Konuşamadı Bahar Gülme Krizine Girdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 118. bölümünde Bahar Candan, Tuğçe Ekim'in elenmemesi için dua edeceğini söyleyince Tuğçe, Bahar'ı öpmek istedi. Bahar sarıldıktan sonra seni çok özleyec..

  • ANKA tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Doğuludan OLAY Yorum - Merveyi Kıskanıyorsunuz! 14:48

Kemal Doğuludan OLAY Yorum - Merveyi Kıskanıyorsunuz!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 118. bölümünde Bahar Candan, Merve Sevin'in Simay Tokatlı ve kendisi gibi giyindiğini iddia ederek Merve'nin üstüne gitti. Kemal Doğulu ise Bahar ve Simay..

  • ANKA tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı 01:23

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde freni patladığı iddia edilen bir kamyonun 12 araca çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre, 1 kişi öldü, 10’dan fazla kişi yaralandı. Kaza, Gebze E5 k..

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

Yörelerimiz Türkülerimiz 44.Bölüm 29:30

Yörelerimiz Türkülerimiz 44.Bölüm

Atilla İçli'nin sunuculuğunu yaptığı programın 44. bölümünde; Bursa'nın İnegöl ilçesinin yöresel özellikleri ve gelenekleri türküler eşliğinde tanıtılmaktadır...

Sonunda Buda Oldu! Özeleştirinin Böylesi! 07:29

Sonunda Buda Oldu! Özeleştirinin Böylesi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 119. bölümünde Dilara Taşkın'ın elbisesi abiye bulunmadı. Kemal Doğulu ise Dilara'nın cuma şıklığını umursamadığını iddia etti. Dilara haftaya cuma şıklığı iç..

  • ANKA tarafından
  • 480 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceracı _ Afyon HD 1:07:57

Maceracı _ Afyon HD

Bu hafta da yerinizden hiç kalkmadan Anadolu’nun çok özel duraklarına uğramayı, şahane sohbetlere eşlik etmeyi ve en orijinal tatları yerinde tanımayı ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise Maceracı Afyon gezisini kaçırm..

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü 00:19

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında icra edilen hava harekatı ve çatışmalarda gün içerisinde 14 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi. TSK, DEAŞ başta olmak üzere ..

Maceracı _ Hatay 1:12:27

Maceracı _ Hatay

Eşine az rastlanır tatların, sonu gelmez kahkahaların, en güzel sohbetlerin ve elbette yepyenibir şehri tanımanın özlemi içinde misiniz? Eğer cevabınız evet ise bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın. Çünkü Maceracı tüm n..

 He-Man 10. Bölüm - Türkçe Dublaj 21:05

He-Man 10. Bölüm - Türkçe Dublaj

İhtiyaç İçin Bir Dost - He-Man 10. Bölüm Güçsüzlüğünden umutsuzluğa düşen Teela'nın kendine güvenen bir dostu olan Ileena, Eternia'nın Transmutatör'üne el koymaya çalışmak için kendisini bağımlılık yaratan bir iksir kul..

  • ANKA tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

5 KW'tan TRT'ye 7.Bölüm İzle 30:40

5 KW'tan TRT'ye 7.Bölüm İzle

Programın 7. bölümünde; 1948 Londra Olimpiyatları’nın radyo yayını, Demokrat Parti’nin kuruluşu ve ilk tek dereceli seçimler konu edilmektedir...

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 3.Bölüm 25:30

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 3.Bölüm

Taylan Çamdoruk'un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; 1. Dünya Savaşı'nın başlaması, Almanya'nın Osmanlı Devleti'ni savaşa çekme planları, Mustafa Kemal Atatürk'ün Çanakkale Cephesi'nde ve diğer cephelerdeki gö..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce