#Aralarında kentin tanınmış işadamlarından orkide yağları’nın sahibi ahmet küçükbay’ın da bulunduğu

Dolunay 9. Bölüm - Nazlı Seni Sevmiyor 08:26

Dolunay 9. Bölüm - Nazlı Seni Sevmiyor

Star Tv nin sevilen dizisi Alya'nın Nazlı ile ilgili gerçekleri açıklamasına Deniz'den beklenmedik bir tepki gelir...

  • ANKA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçeli'den Chp'ye Kör Niko’nun Meyhanesine Gidip İçsinler 01:04

Bahçeli'den Chp'ye Kör Niko’nun Meyhanesine Gidip İçsinler

Devlet Bahçeli, CHP'nin Çanakkale Şehitliği'ndeki programında içki içilmesine değinerek “Şehitlerimizin yoğunluk kazandığı ve Türkiye'nin bağımsızlığının ilk adımı olan yerde içkiyle akşam sohbetleri yakışmaz. Türkiye'de..

Kolombiya  Eln Örgütü Rus Rehineyi Öldürdüğünü Açıkladı 01:00

Kolombiya Eln Örgütü Rus Rehineyi Öldürdüğünü Açıkladı

Kolombiya’nın, FARC’tan sonra en büyük gerilla hareketi olan Ulusal Kurtuluş Ordusu (ELN) elindeki Rus rehineyi öldüklerini açıkladı. ELN örgüt liderlerinden Yerson Reuters’e yaptığı açıklamada, Kolombiya’nın Choco bölg..

Artık Susma 1.Tanıtım 00:58

Artık Susma 1.Tanıtım

Türkiye’nin en güvenilir ismi Seda Sayan ve ekranların sevilen yüzü Uğur Arslan, “Artık Susma” ile yeni sezonda Show TV’de izleyicilerle buluşacak. Seda Sayan ve Uğur Arslan’a konusunda uzman, Türkiye’nin en tecrübeli mu..

  • ANKA tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahu Tuğba'dan Vatan Şaşmaz Açıklaması 01:09

Ahu Tuğba'dan Vatan Şaşmaz Açıklaması

Vatan Şaşmaz’ın telefonundan Ahu Tuğba’nın ismi ve fotoğrafı çıktı şeklinde haberler çıktı. Konu hakkında ilk açıklama Ahu Tuğba’dan geldi. Onur Akay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ahu Tuğba’nın açıklamaların..

  • ANKA tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burak Özçivit Starda 02:28

Burak Özçivit Starda

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit Star Tv nin nin Yeni sezon Tanitiminda yer aldi...

  • ANKA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kim Kardashian'ın Jackie Kennedy Pozuna Tepki Yağdı 01:17

Kim Kardashian'ın Jackie Kennedy Pozuna Tepki Yağdı

Makyajla Amerika Birleşik Devletleri Başkanı John F. Kennedy'nin eşi Jackie Kennedy'nin imajına bürünüp poz veren Kim Kardashian, sosyal medyada büyük tepki çekti...

  • ANKA tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kartal'ın Rakibi Paramparça 02:42

Kartal'ın Rakibi Paramparça

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Monaco paramparça oldu. Fransa Ligue 1'de Nice, son şampiyon Monaco'yu 4-0 mağlup etti. Maça fırtına gibi giren Nice 6. dakikada Balotelli'nin penaltıdan attığı golle 1-0 öne ge..

Lazio, Milan'ı Ezdi Geçti  4-1 01:55

Lazio, Milan'ı Ezdi Geçti 4-1

İtalya Serie A'nın 3. haftasında Milan'ı konuk eden Lazio, Ciro Immobile'nin üç gol attığı maşı 4-1 kazandı ve rakibine bu sezon ki ilk mağlubiyetini tattırdı. Mücadelede milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'da forma giydi..

El Hamra’da 5 Asır Sonra İlk Kez Ezan Okundu 01:21

El Hamra’da 5 Asır Sonra İlk Kez Ezan Okundu

Endülüslü Müslümanlar tarafından İspanya'nın Granada kentinde yapılan El Hamra Sarayı'nın duvarları 5 asır sonra ilk kez ezan ile yankılandı. Duvarlarının Kur'an'dan ayetlerle ve Müslüman şairlerin şiirleriyle kaplı oldu..

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı 01:32

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı

Karayipler'i vuran ve can kayıplarıyla maddi hasara neden olan İrma Kasırgası, ABD'nin güneydoğu ucundaki Florida eyaletine ulaştı. Küba kıyılarından sonra Florida Keys adalar grubunu vuran Irma Kasırgası daha sonra Mia..

3.Havalimanı İnşaatındaki Son Durum Havadan Görüntülendi 03:27

3.Havalimanı İnşaatındaki Son Durum Havadan Görüntülendi

Türkiye’nin en önemli projelerinden olan İstanbul Yeni Havalimanında montajı tamamlanan yolcu köprüleri ilk kez görüntülendi. Yüzde 64.5’i tamamlanan havalimanındaki son durum havadan görüntülenirken, ana terminal binası..

Sokak Hayvanları İçin Mini Restoran Oluşturdu 02:05

Sokak Hayvanları İçin Mini Restoran Oluşturdu

Silivri’nin Selimpaşa Mahallesinde restoran işletmeciliği yapan Selçuk Kıroğlu, işyerinin yanına sokak hayvanları için de mini restoran açtı. Silivri’nin Selimpaşa Mahallesi’nde restoran işletmeciliği yapan Selçuk Kıroğl..

Rusya, Deyr Ez Zor'a Mayın Temizleme Görevlilerini Gönderiyor 02:37

Rusya, Deyr Ez Zor'a Mayın Temizleme Görevlilerini Gönderiyor

Rusya'nın, IŞİD'in yıllardır süren kuşatmasının kırıldığı Deyr ez Zor kentine 175 mayın temizleme görevlisi göndereceği belirtildi. Rusya Deyr ez Zor’a gıda ve ilaç yardımı ulaştırdı. Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri El Sani İle Bir Araya Geldi 00:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri El Sani İle Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen görüşme 2.5 saat sürdü. Katar Emiri'nin ziyareti dün duyurulmuştu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, El Sani'nin ziyareti ile ilgili şunları söylemişti: Dün Pak..

Topbaş Avrupa Yakasının Çöpünün Yüzde 25’ini Bertaraf Etmiş Olacağız 09:04

Topbaş Avrupa Yakasının Çöpünün Yüzde 25’ini Bertaraf Etmiş Olacağız

1,5 milyon kişinin elektrik ihtiyacını karşılaması planlanan Türkiye’nin ilk Evsel Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi İnşaatı Sözleşmesi’nin imza töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Avru..

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı 04:06

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, arife günü evleri yanan 4 kişilik aile, bağışlanan hurda minibüste hayatta kalma mücadelesi veriyor. Yaklaşan kışın korkusunu yaşayan Bali ailesi, devletten ve hayırseverlerden yardım bekliyor..

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler 05:01

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler

Kazakistan’ın en büyük şehri Almatı ülkenin kültür merkezi olduğu kadar Orta Asya’nın da kültür merkezi haline geliyor. Bu stratejinin bir parçası olarak “Asya’nın Starları” adlı müzik festivali Almatı’da en iyi sesleri ..

CHP Delege Seçiminde Kavga Çıktı  2 Yaralı 01:08

CHP Delege Seçiminde Kavga Çıktı 2 Yaralı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde gercekleştirilen delege seçimlerinde kavga çıktı. Kavgada yaralanan biri parti üyesi, diğeri Merkezefendi Belediyesi Meclisi üyesi iki kişi hastaneye k..

Messi ve Eşinin Eğlenceli Anları 00:17

Messi ve Eşinin Eğlenceli Anları

Barcelona'nın dünya yıldızı Lionel Messi, eşiyle birlikte yüz değiştirme programlarını kullanarak böyle eğlendi. Messi'nin paylaştığı bu görüntüleri sosyal medyayı salladı...

Neymar Ve Cavani Arasında Duran Top Krizi 00:24

Neymar Ve Cavani Arasında Duran Top Krizi

PSG'nin sahasında Lyon'u 2-0 mağlup ettiği maça, Neymar ve Cavani'nin duran toplarda yaşadığı anlaşmazlık damgasını vurdu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan  IKBY Referandumdan Vazgeçmeli 07:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan IKBY Referandumdan Vazgeçmeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan IKBY referandum kararına ilişkin Vazgeçmelerini bekliyoruz dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin referandum kararıyla ilgili, “Irak Bölgesel Kürt Yönetimi'ni, bu..

Erdoğan  Çocukluk Hikayesiymiş  Böyle Şey Olur Mu Ya 04:18

Erdoğan Çocukluk Hikayesiymiş Böyle Şey Olur Mu Ya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barzani'nin ısrarlı referandum (Irak'ın bölünmesi) girişimine ilişkin ABD ziyareti öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Çocukluk hikayesiymiş, böyle şey olur mu ya? ifadelerini kullan..

TSK Sıfır Noktasında Tatbikata Ara Vermiyor 00:26

TSK Sıfır Noktasında Tatbikata Ara Vermiyor

TSK'nın, Türkiye'nin Irak sınırının sıfır noktasında, Silopi ilçesi ile Habur Sınır Kapısı arasındaki tır parkı karşısında bulunan boş arazide önceki gün başlattığı tatbikat 3'üncü gününde devam ediyor. Alanda, ZPT ve ta..

Şeyma Subaşı O Kıyafetlere Ne Kadar Ödedi 02:44

Şeyma Subaşı O Kıyafetlere Ne Kadar Ödedi

Yılın düğünü olarak adlandırılan Acun Ilıcalı'nın Franasada gerçekleşen düğünde eşi Şeyma Subaşı'nın giydiği 4 kıyafet için ödenen para dudak uçuklattı...

  • ANKA tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakarya'da 73 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi 00:50

Sakarya'da 73 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Sakarya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 72 kilo 970 gram eroin ele geçirildi, 1 şüpheli yakalandı.Alınan bilgiye göre, doğu illerinden İstanbul'a uyuşturucu sevk edileceği bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Nar..

İşte İhanetin Belgesi  Tam 120 Tır 00:24

İşte İhanetin Belgesi Tam 120 Tır

ABD'nin PKK'nın Suriye kolu olan YPG'ye 120 tırlık ağır silah yardımı ve zırhlı araç sevkiyatı yaptığı bildirildi...

Ataşehir’de Sıla Rüzgarı 01:56

Ataşehir’de Sıla Rüzgarı

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali, ünlü şarkıcı Sıla’nın verdiği konseriyle başladı. 26 Eylül’e kadar sürecek festival boyunca 7 mahallede 14 sanatçı konser verecek. Ataşehir Belediyesi..

  • ANKA tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü 01:38

İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü

İtalya gösteri uçuşu yapan savaş uçağı denize çakıldı .İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde İtalya Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağı gösteri sırasında düştü, pilot öldü. İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde fa..

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi 03:26

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi

ABD Başkanı Donald Trump; İran, Libya, Somali, Suriye, Yemen, Çad, Kuzey Kore ve Venezuela vatandaşlarına sıkı güvenlik kontrolleri ve buna bağlı seyahat kısıtlamaları öngören yeni bir karara imza attı. x Beyaz Saray'da..