#Aralarında kentin tanınmış işadamlarından orkide yağları’nın sahibi ahmet küçükbay’ın da bulunduğu

Huawei P10 Ve P10 Plus İncelemesi 14:52

Huawei P10 Ve P10 Plus İncelemesi

Huawei'nin P10 ve P10 Plus modellerini inceliyoruz. P10 Plus temin eden Cepport'a teşekkür ediyoruz...

  • BETA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım: ABD Bu Yanlıştan Vazgeçmelidir 01:30

Başbakan Yıldırım: ABD Bu Yanlıştan Vazgeçmelidir

Başbakan Yıldırım ABD'nin terör ordusu kurma planına ilişkin NATO içindeki bir ülke, Türkiye'nin sınırlarını koruyacağı yerde terör örgütüyle bir olup, askeri bir örgüt kuruyor. ABD bu yanlıştan vazgeçmelidir dedi...

Torul Kalesi cam seyir terası büyülüyor 09:17

Torul Kalesi cam seyir terası büyülüyor

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde 240 metrelik irtifasıyla Türkiye’nin en yüksek cam seyir teraslarından birisi hizmete açıldı. Cam seyir terasının üzerine çıkan vatandaşların birçoğu korkudan camın üzerinden değil de kirişl..

Gabar Kartallarından yeni yıl mesajı 08:27

Gabar Kartallarından yeni yıl mesajı

Şırnak ile Siirt’in Eruh ilçeleri arasındaki Gabar Dağı’nda bulunan Seslice Kışlası’nda, geçiş güzergahını tuttukları teröristlere göz açtırmayarak, gece gündüz elleri tetikte bekleyen Gabar Kartalları, Türkiye’nin yeni ..

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor 02:06

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor

İngiltere'de başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada yalnızlıktan sorumlu bir bakanlığın kurulduğu açıklandı. Muhafazakar Parti'den milletvekili Tracey Crouch'un yalnızlık bakanı olarak atanacağı belirtildi. Bu projen..

Tsk Dan Afrin e Özel Taktik 01:15

Tsk Dan Afrin e Özel Taktik

Zeytin Dalı Harekatı'nı sınırın sıfır noktasında takip eden Yeni Şafak muhabiri Yılmaz Bilgen, TSK'nın Afrin Harekatı'na özel taktiğini açıkladı. Bilgen Türk Silahlı Kuvvetleri Afrin'e girerken inanılmaz bir strateji iz..

Tsk Afrin’i Roketlerle Böyle Bombardımana Tutuyor 00:27

Tsk Afrin’i Roketlerle Böyle Bombardımana Tutuyor

Zeytin Dalı Harekatı'nın başlatıldığı Suriye'nin Afrin bölgesinden Türkiye'ye atılan roketlere karşılık olarak TSK Suriye sınırındaki roketatarlarla teröristlere misliyle karşılık vermeye başladı. Hatay'ın Reyhanlı ilçes..

Hayat Sırları 11. Bölüm Fragmanı (Final) 00:41

Hayat Sırları 11. Bölüm Fragmanı (Final)

Yıllardır sırtlarında taşıdıkları, kimseye anlatamadıkları büyük sırları, ilmek ilmek ördükleri mutlu yuvalarına bomba gibi düşen Kuzgun ailesinin sevgiyle sarmalanmış, sıcacık ama bir o kadar da tehlikelerle dolu hikaye..

Diva Bülent Ersoy'un Taktığı Yüzük Olay Oldu 16:09

Diva Bülent Ersoy'un Taktığı Yüzük Olay Oldu

Dün akşam bir mekanda sahne alan Diva Bülent Ersoy muhabirlerin sorularını yanıtladı. Diva’nın sahnesinde sürpriz bir isim de vardı. Diva Bülent Ersoy dün akşam bir mekanda sahne aldı. İzlemeye gelenler arasında Fatih Ür..

  • BETA tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin Harekatı Doları Nasıl Etkiledi ? Dolar Ne Kadar ? 01:12

Afrin Harekatı Doları Nasıl Etkiledi ? Dolar Ne Kadar ?

Türkiye'nin Afrin'e gerçekleştirmiş olduğu askeri operasyonun ilk tepkisi uluslararası piyasalarda dolar/TL kurunda görüldü. Cuma günü 3.80 seviyesinin hemen üzerinde kapanan dolar, bu sabah 3.82 seviyesine yükseldi. Tür..

Zeytin Dalı Harekatı Için Fetih Suresi Okundu 02:09

Zeytin Dalı Harekatı Için Fetih Suresi Okundu

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'lı teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı nın zaferle sonuçlanması için sabah namazında Fetih Suresi okun..

Mekke’de Müslümanlar Zeytin Dalı Harekatı  Için Dua Etti 02:12

Mekke’de Müslümanlar Zeytin Dalı Harekatı Için Dua Etti

Mekke'deki Müslümanlar Türkiye'nin Zeytin Dalı Harekatı nın zaferle sonuçlanması için dua etti...

Londra'da Metro İstasyonu Gaz Sızıntısı Nedeniyle Kapatıldı 00:39

Londra'da Metro İstasyonu Gaz Sızıntısı Nedeniyle Kapatıldı

İngiltere’nin başkenti Londra’nın merkezinde gaz sızıntısı korkulu anlar yaşattı. Şehrin kalbindeki Charing Cross metro istasyonu yoğun gaz sızıntısı nedeniyle kapatıldı. Güvenlik güçleri tarafından kordon altına alınan..

2018 Kia Cerato En Şık Kompakt Sedan 02:06

2018 Kia Cerato En Şık Kompakt Sedan

Detroit otomobil fuarında ülkemizi de ilgilendiren oldukça dikkat çekici bir kompakt sedan daha tanıtıldı. Kia Forte bizdeki adıyla Cerato, Kia'nin premium yüzü Stringer'den ilham alan tasarımıyla oldukça iddialı bir gör..

  • BETA tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
John Cena - 6 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:13

John Cena - 6 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

John Cena Jr (23 Nisan 1977), Amerikalı profesyonel güreşçi, rapçi, aktör ve gerçek televizyon süperstarlarının gösteri sunucusudur. SmackDown markasında yaptığı WWE ile anlaşma imzaladı. Cena 1999 yılında Ultimate Pro W..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.359 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı 01:38

8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı

7 yaşındaki Zeynep, 4 Ocak'ta Kasur kentinde teyzesinin evine giderken kaçırılmıştı. Cesedi 9 Ocak'ta bir çöplükte bulunmuştu. Yapılan otopsi sonucunda Zeynep'in öldürülmeden önce tecavüze uğradığı ortaya çıkmıştı. Pakis..

Mehmet Şimşek Davos Zirvesinde Açıklama Yaptı 00:54

Mehmet Şimşek Davos Zirvesinde Açıklama Yaptı

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek Avrupa Birliği ile ilişkilerde en kötünün geride kaldığını söyledi ''Kısa vadede Avrupa'nın rasyonel davranmadığını düşünüyorum. Avrupa Komisyonu oy birliğiyle Gümrük..

İncir Çekirdeği 2009 Türk Filmi İzle 1:20:12

İncir Çekirdeği 2009 Türk Filmi İzle

Konusu : Günümüzden yedi yıl önce, ailenin tek oğlu Celil, askerden gelecektir. Evde telaşlı bir bekleyiş vardır. Celil'in ablası Delal'in Nazif'le evlenmiş ve ondan bir kız bebek doğurmuştur. Aile Celil'i heyecanlar ka..

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı yayında! Namık için ölüm vakti geldi mi? Aslı'nın Ferhat'tan sakladığı sır ne? Namık silahla vurularak yere yığılmıştır. Namık o haldeyken ilk kontrolü Aslı yapar ve sessizlik o an baş..

Cin Çeşmesi Fragmanı 01:27

Cin Çeşmesi Fragmanı

Kardeş olan Raziye ve Kanber Hoca, aynı köyde yaşadıkları Kamil ile Şerife’ye aşıktır. Fakat Kamil’in annesi Hatice onların ilişkilerine karşıdır. Oğlunu Raziye’den ayıran Hatice onu Kanber’in sevgilisi Şerife ile evlend..

Başkomutan Sınırda 01:36

Başkomutan Sınırda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nın 6. gününde Hatay'daki Harekat Merkezi'ne gitti.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulu..

Afrinli Dedenin Türkler Için Söyledikleri Paylaşım Rekorları Kırıyor 00:44

Afrinli Dedenin Türkler Için Söyledikleri Paylaşım Rekorları Kırıyor

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Mehmetçiğin teröristlerden temizlediği Afrin'in Adamanlı köyünde yaşayan 70 yaşındaki Hüseyin Dede'nin sözleri izleyenleri duygulandırdı. Hüseyin Dede, Türkiye gelmiş, dediler. Ben de Tür..

ABD'den Türkiye Ve Suriye'ye Dair Açıklamalar 00:55

ABD'den Türkiye Ve Suriye'ye Dair Açıklamalar

Pentagon'dan yapılan açıklamada Türkiye ile Suriye'nin kuzeyinde 'güvenlik bölgesi' oluşturulması için görüşme halinde olunduğu belirtildi. Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, iki ülke arasında güven tesis edilme..

İtalya'da Göçmenler Dudaklarını Dikerek Eylem Yaptı 01:03

İtalya'da Göçmenler Dudaklarını Dikerek Eylem Yaptı

İtalya'nın Lampedusa Adası'nda bir kilisenin önünde toplanan eylemciler, son 3 gündür yetkililere seslerini duyurmaya çalışıyor. Bir çoğu da günlerdir bir şey yemeden bekliyor. Kuzey Afrika'dan hareketle İtalya'nın Lam..

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:20

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Muhammed Ali (Мохаммед Али, doğan Cassius Marcellus Clay, Jr, 17 Ocak 1942 - 3 Haziran 2016) Amerikan profesyonel boksörüydü. Kariyerinin başlarında Ali, boks ringinin içinde ve dışında ilham verici, tartışmalı ve kutupl..

ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Menbiç'ten Çekilmeyi Düşünmüyoruz 00:38

ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Menbiç'ten Çekilmeyi Düşünmüyoruz

Amerikan CNN televizyonuna konuşan ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı General Joseph Votel, ABD askerlerinin Suriye'nin Menbiç bölgesinden çekilmeyeceğini söyledi. General Votel Menbiç'ten çekilmeyi düşünmüyoruz ..

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:24

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Carlos Ray Norris (Чак Норрис) Ryan, Oklahoma'da doğdu, hiç kimse gerçekten Chuck Norris'in içinde yaşayan inanılmaz yetenek biliyordu. Jimnastik salonunda saf bir bağlılık ve sayısız saatler vasıtasıyla, Amerikan Hava K..

Tamamen Yasal 18 Ay Çalıştı, 15 Yıl Maaş Aldı 01:30

Tamamen Yasal 18 Ay Çalıştı, 15 Yıl Maaş Aldı

İspanya'nın güneydoğusundaki Alicante kentindeki bir memurun, rapor ve yasal izinlerini kullanarak 18 ay işe gitmesine rağmen 15 yıl maaş aldığı belirlendi. Memurun yaptığının 'tamamen yasal' olduğu belirtildi. İspanya'd..

Park Halindeki Araç Alev Alev Böyle Yandı 02:01

Park Halindeki Araç Alev Alev Böyle Yandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, park halindeki araç bir anda alev alarak küle döndü. Aracını Park Caddesi ile Doğal Sokağı'nın kesiştiği kavşağa park eden Hasan Korkmaz, işini halletmek için İnegöl Vergi Dairesi'ne gitti. Pa..

Kızlarım İçin 10. Bölüm Fragmanı 01:05

Kızlarım İçin 10. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 10. Bölüm Fragmanı yayında! Hüma'nın böbrekleri iflas ediyor, kızlar için zor bir sınav daha başlıyor! Kızlarım İçin yeni bölüm fragmanında, Hüma'nın sağlık sorunu herkesi tedirgin ediyor. Öte yandan Sumr..