#Aralarında kentin tanınmış işadamlarından orkide yağları’nın sahibi ahmet küçükbay’ın da bulunduğu

CHP'de Muharrem İnce Krizi: İstifa Etti 01:05

CHP'de Muharrem İnce Krizi: İstifa Etti

Yalova CHP'de Muharrem İnce'nin katıldığı programda istifa krizi yaşandı. Merkez İlçe Başkanı Tamer Sönmez, kendisine yer ve söz hakkı verilmeyip İnce'nin konuşturulmasına tepki göstererek istifa ettiğini açıkladı...

TSK Cinderes'de Sağlık Hizmetlerine Ara Vermiyor 00:45

TSK Cinderes'de Sağlık Hizmetlerine Ara Vermiyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'i terörist işgalinden kurtarmasının ardından bölgede sağlık hizmetleri de tüm hızıyla sürüyor. TSK'nın resmi Twitter hesabından 'Cenderis'de halka sunulan..

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı 01:09

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ferhat, Aslı'ya aşkını yeniden dile getiriyor; yeni bir başlangıç için adım atıyorlar! Ferhat ile Aslı, zorlu süreçleri birlikte atlatmak için yeni bir adım atmaya karar ve..

İsrail'in Katliamına Yahudiler Bile İsyan Etti 02:04

İsrail'in Katliamına Yahudiler Bile İsyan Etti

İsrail askerlerinin işgal altındaki Gazze sınırında yaptığı katliama tepki gösteren iki Yahudi'nin videosu sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Israel National News adlı haber sitesinde yayımlanan videoda iki sol görüşlü Y..

Azem 4 Alacakaranlık Hd İzle 1:12:01

Azem 4 Alacakaranlık Hd İzle

Konusu : Azem 4: Alacakaranlık, yerli korku serisi Azem'in 4. devam halkasıdır. Film, 1936 yılında İç Anadolu'da, Beydağları eteklerinde bir köyde yaşanan, garip bir ailenin tüyler ürperten hikayesini anlatıyor. Azem s..

3 Striptizci Kadın Uçağı Birbirine Kattı 00:54

3 Striptizci Kadın Uçağı Birbirine Kattı

İngiltere'nin başkenti Londra'dan İspanya'nın Tenerife kentine giden easyJet uçağında üç kadın yolcunun kavgası kameralara yansıdı. Bir anda patlayan kavgada çığlıklar yükseldi, kabin ekibi birbirlerinin saçını çekip küf..

  • JET TV tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlüler'de Berna Ve Damla Üzüntüsü Etkisinden Çıkamayacak 48. Bölüm Survivor 2018 01:36

Ünlüler'de Berna Ve Damla Üzüntüsü Etkisinden Çıkamayacak 48. Bölüm Su

Ünlüler takımı yarışmacıları ada konseyinden sonra Berna'nın yarışmaya veda etmesi ve Damla'nın eleme adayı olması için duydukları üzüntüyü dile getirdi...

  • BETA tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 6 yıl önce
OHAL 3 Ay Daha Uzatılıyor 01:24

OHAL 3 Ay Daha Uzatılıyor

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ MGK'nın OHAL'in uzatılmasına ilişkin tavsiye kararını Bakanlar Kurulu'na gönderdiğini söyledi. Bozdağ 'Bakanlar Kurulu MGK'nın tavsiye kararına uyarak OHAL'in 3 ay daha uzatılmasına dair tezk..

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle 1:32:41

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle

Konusu : Yüzyıllar once iyi bir Cin tarafından Kuran-ı Kerim'den yola çıkılarak yazılan kitabın, her yüz yılda bir koruyucuları gelmektedir. Bu koruyuculara Bekçi adı verilir. 1365 yılında Demirci yine bir cin vakasını ..

Türk Ve Suriyeli Çocuklar Dedelerinin Savaştığı Topraklarda 02:10

Türk Ve Suriyeli Çocuklar Dedelerinin Savaştığı Topraklarda

Ankara'nın Altındağ ilçesi Kaymakamlığınca yürütülen Tarihe Yolculuk projesi kapsamında 500 Türk ve 500 Suriyeli öğrenci, Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı tarihi Gelibolu Yarımadası'nda dedelerinin şehit düştüğü topra..

Bbp De Açıkladı Adayımız Erdoğan 00:13

Bbp De Açıkladı Adayımız Erdoğan

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığını desteklediklerini açıkladı. Destici, AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu 'Cumhur İt..

Başbakan Yıldırım Son Başbakan Olarak Hitap Etme Onurunu Yaşıyorum 02:15

Başbakan Yıldırım Son Başbakan Olarak Hitap Etme Onurunu Yaşıyorum

Başbakan Yıldırım, seçimlerin 24 Haziran'da yapılmasına yönelik AK Parti ile MHP'nin ortak imzalı önergesinin üzerinde TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, “Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı olarak da hitap etme o..

Kanada'da Bir Araç Yayaların Arasına Daldı 00:15

Kanada'da Bir Araç Yayaların Arasına Daldı

Kanada'nın Toronto şehrinde bir kamyonetin yayaların içine daldığı belirtildi. Kanada'nın Toronto şehrinde, bir kamyonet yayaların çok sık olduğu bir kavşağa daldı. En az 10 kişinin yaralandığı belirtilen olayda kamyonet..

Elif Sahra Elendiği İçin Suçlu İlan Edilmesinden Rahatsız 54. Bölüm Survivor 2018 02:49

Elif Sahra Elendiği İçin Suçlu İlan Edilmesinden Rahatsız 54. Bölüm Su

Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanıp ada konseyinde Sahra'nın ismini veren Elif, takımının Sahra'nın elenmesinden dolayı kendisinin suçlanmasından rahatsız...

  • BETA tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şam’da Sel Felaketi 06:35

Şam’da Sel Felaketi

- Suriye’nin başkenti Şam'da etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle birçok bölgeyi sel bastı. Suriye’nin başkenti Şam’da fırtına yaşandığı, şiddetli yağışların ise su taşkınlarına yol açtığı belirtildi. Uzun yılların ard..

Daha Yeni Başladık Türkçe Altyazılı Fragman 02:03

Daha Yeni Başladık Türkçe Altyazılı Fragman

Geçmişinde tanık koruma programında mafya avukatı olan Duke Diver, kendini yeni işine adamıştır. Tam bir eğlence ve huzur mekanı olan Villa Capri’nin müdürlüğünü yapan Duke, hayatını bir parti gibi yaşar. Bir yandan eğle..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. Bölüm Fragmanı (FİNAL) 01:10

Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. Bölüm Fragmanı (FİNAL)

Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. Bölüm Final Fragmanı yayında! Bizans İmparatorluğu, Mehmed'e karşı önlem almaya çalışıyor; Mehmed, Konstantiniyye hayali için harekete geçiyor! Sultan Mehmed Han, Konstantiniyye hayali için ha..

Özgürlüğün Elle Tonu Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:45:13

Özgürlüğün Elle Tonu Türkçe Altyazılı Hd İzle

Anastasia ve Christian, yaşadıkları zorlu ayrılıkların ve iniş çıkışların ardından nihayet mutlu sona ulaşmışlardır. Tutkulu aşkları, nikah yüzükleri ve görkemli bir evlilik töreni ile mutlu sona ulaşmıştır. Ancak Anasta..

10x10 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:40

10x10 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dışarıdan sıradan bir adam olarak gözüken Lewis, aslında pek de öyle değildir. Onun Cathy’ye karşı gizli bir takıntısı vardır. Genç kadından intikam almayı düşünen Lewis, en ince ayrıntısına kadar her şeyi hesapladığı bi..

Kin Orijinal Fragmanı 02:39

Kin Orijinal Fragmanı

Kısa bir süre önce serbest bırakılan bir mahkum ve onun üvey kardeşi Eli, ailesi ile birlikte suç oranı yüksek bir bölgede yaşar. Eli’nin ağabeyinin suç lorduna borcu yüzünden eski karanlık hayatına geri döner. İntikam p..

Kardeş Payı 5.Bölüm Kartal’ın Okul Fobisi 01:50

Kardeş Payı 5.Bölüm Kartal’ın Okul Fobisi

Kardeş Payı 5.Bölüm Büyük Hilmi’nin Sürüş Keyfi İzle..

Romantik Muavin ile İlginç Gülüşlü Otobüs Şoförü Bir Araya Gelirse 04:58

Romantik Muavin ile İlginç Gülüşlü Otobüs Şoförü Bir Araya Gelirse

Uğur'la Fenomen Avı'nın 2. Bölümünde; Uğur Arslan, romantik muavin ve Türkiye'nin en güzel gülen otobüs şoförüyle eğlenceli bir yolculuğa çıktı...

  • JET TV tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 6 yıl önce
10 Gün İçerisinde İmar Barışını Çıkarıyoruz 01:04

10 Gün İçerisinde İmar Barışını Çıkarıyoruz

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye'nin genelinde imar sorunu bulunduğunu belirterek Türkiye'nin genelinde var olan bir sorun var. Mülkiyetle, imarla, ruhsatla ilgili bir sorun, bu bütün vatandaşlarımızın kanayan yarası. ..

Ölüm Emri 1970 Türk Filmi İzle 1:17:55

Ölüm Emri 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği bir suç yüzünden on dört yıl hapis cezası alan Murat’ın değişen hayatını konu edinir. Murat, Ayşe ile evlilik hazırlıkları yaparken bir anda kendisini hapishanede bulur. On dört sene hapishaned..

Galatasaray 2-0 Beşiktaş Maç Özeti 29.04.2018 07:16

Galatasaray 2-0 Beşiktaş Maç Özeti 29.04.2018

Spor Toto Süper Lig'in 31'inci hafta derbi maçında Galatasaray, sahasında Beşiktaş'ı 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Ezeli rakibini Fernando ve Rodrigues'in golleriyle mağlup eden Aslan, zorlu virajı kayıpsız geçerek ş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.873 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karamanın Koyunu Full Hd İzle 1:44:41

Karamanın Koyunu Full Hd İzle

Konusu : Bahtiyar, koşulları oldukça rahat olan bir kışlada askerlik yapmaktadır. Bir gün çeşme başında gördüğü Mhriban adlı kadına ilk görüşte aşık olur ve onunla evlenmek ister. Mihriban'ın da Bahtiyar'da gönlü vardır..

Kral Şakir Oyun Zamanı Türkçe Dublajlı Teaser 00:22

Kral Şakir Oyun Zamanı Türkçe Dublajlı Teaser

Laboratuvarda yapılan bir deney hiç beklenmedik sonuçlar doğurur. Deney sonucu Fil Necati’nin telefonundaki oyun ile gerçek dünya arasında bir kapı açılır. Şakir’in ne yapıp edip dünyayı kurtarması gerekir. Ailesi ile ke..

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle 1:09:41

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir adamın sevdiği kadın için yaptığı fedakârlıkları konu edinir. Osman, hokkabazlık yaparak para kazanır. Beraber çalıştığı arkadaşı Fatma’yı sever ancak bunu ona bir türlü söyleyemez. Fatma’nın boncuk a..

KRAL ŞAKİR - Pembik -29. Bölüm (Çizgi Film) 10:35

KRAL ŞAKİR - Pembik -29. Bölüm (Çizgi Film)

Cartoon Network'ün ilk ve tek yerli yapımı 'Kral Şakir' yeni maceraları ile yayında! Bir aslan ailesinin modern şehir hayatında geçen komik, eğlenceli ve maceralarla dolu hayatını anlatan Kral Şakir'in bütün full bölüml..

  • ÇocukTV tarafından
  • 4.630 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kral Şakir “Oyun Zamanı” - Fragman (11 Mayıs’ta Sinemalarda) 02:07

Kral Şakir “Oyun Zamanı” - Fragman (11 Mayıs’ta Sinemalarda)

Kral Şakir 11 Mayıs’ta sinemalarda! 7’den 77’ye herkesin severek izlediği Kral Şakir sizi yepyeni bir maceraya sürükleyecek. Laboratuvarda yapılan bir deney yüzünden Fil Necati’nin telefonundaki oyun ile gerçek dünya ar..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.560 görüntüleme
  • 6 yıl önce