#Aralarında kentin tanınmış işadamlarından orkide yağları’nın sahibi ahmet küçükbay’ın da bulunduğu

Merve Mustafa Kemal'in İsmini Söylemesine Şaşırmış 64. Bölüm Survivor 2018 04:23

Merve Mustafa Kemal'in İsmini Söylemesine Şaşırmış 64. Bölüm Survivor

Dokunulmazlık oyununda bireysel sembolü kazanarak eleme adayı olarak Merve'nin ismini söyleyen Mustafa Kemal'e Merve'nin tepkisi...

  • BETA tarafından
  • 568 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hawaii'de Lavlar Evleri Yutuyor 01:00

Hawaii'de Lavlar Evleri Yutuyor

ABD'nin Hawaii eyaletinde Kilauea Yanardağı'nın faaliyete geçmesiyle binlerce kişi tahliye edildi. Lavlardan hasar gören konut ve binaların sayısı 35'e ulaştı...

Hawaii'de Deprem Sonrası Denize Dökülen Lavlar 00:32

Hawaii'de Deprem Sonrası Denize Dökülen Lavlar

ABD'nin Hawaii eyaletinde 6,9 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş ve Kilauea Yanardağı'nın faaliyete geçerek lav ve duman püskürtmeye başlamış. Yanardağdan çıkan lavların deniz dökülme anı amatör kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 6 yıl önce
10x10 Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 00:43

10x10 Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Dışarıdan sıradan bir adam olarak gözüken Lewis, aslında pek de öyle değildir. Onun Cathy’ye karşı gizli bir takıntısı vardır. Genç kadından intikam almayı düşünen Lewis, en ince ayrıntısına kadar her şeyi hesapladığı bi..

Afrin'de Teröristlerin Mayın Döşediği Hendekler Temizleniyor 00:59

Afrin'de Teröristlerin Mayın Döşediği Hendekler Temizleniyor

TSK ve ÖSO, terör örgütü YPG/PKK'nın Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı'nın ilerleyişine ve sivillerin çıkışına engel olmak için kazdığı hendekleri kapatıyor, mayınları imha ediyor...

Üç Kardeşe Bir Gelin 1965 Türk Filmi İzle 1:16:57

Üç Kardeşe Bir Gelin 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, ağabeyini evlendirmek istediği kadına âşık olan bir adamın hikâyesini anlatır. Sabri, Ekrem ve Turan kardeşler hurdacılık yaparak üç yıl içinde zengin olurlar. Bu süre içinde Sabri sevgilisi Leyla ile hiç..

Survivor 2018 67. Bölüm Fragmanı 01:10

Survivor 2018 67. Bölüm Fragmanı

Ünlüler'in gündeminde Turabi'nin kararı var! Hak etmedik | 67. Bölüm Tanıtımı | Survivor 2018 Ünlüler takımında gündem Turabi'nin bireysele dönüşü var. Survivor 2018 yeni bölümüyle bu akşam 20:00'de TV8'de.....

İsrail Askerlerinden Batı Şeria'daki Gösteriye Müdahale 01:33

İsrail Askerlerinden Batı Şeria'daki Gösteriye Müdahale

İsrail askerleri, Nekbe'nin (Büyük Felaket) 70. yılı nedeniyle işgal altındaki Batı Şeria'nın Beytüllahim kentinde gösteri düzenleyen Filistinlilere müdahale etti...

Daha Yeni Başladık Orijinal Fragman #2 02:02

Daha Yeni Başladık Orijinal Fragman #2

Geçmişinde tanık koruma programında mafya avukatı olan Duke Diver, kendini yeni işine adamıştır. Tam bir eğlence ve huzur mekanı olan Villa Capri’nin müdürlüğünü yapan Duke, hayatını bir parti gibi yaşar. Bir yandan eğle..

Hadi Be Oğlum Hd İzle 1:46:44

Hadi Be Oğlum Hd İzle

Bir balıkçı olan Ali, hayatını küçük oğlu Efe'ye adamıştır. Ali’nin bu hayatta tek tutunduğu dal oğlu Efe olsa da, Efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunu olan Efe, gülüp oynayan, duyduklarına tepki verebilen bi..

Tarihi Değiştiren Olaylar 70 Yıl Sonra Aynı Senaryo Filistin 01:54

Tarihi Değiştiren Olaylar 70 Yıl Sonra Aynı Senaryo Filistin

ABD Başkanı Donald Trump, Aralık 2017'de 'Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağım ve Büyükelçiliği Tel Aviv'den Kudüs'e taşıyacağım' demişti. ABD'nin Büyükelçiliğini taşıma günü 14 Mayıs 2018 olarak açıklanmıştı. K..

Cumali Ceber 2 Fragman 03:20

Cumali Ceber 2 Fragman

Cumali, zamanını oğlu Cevher’e kız istemek için hazırlık yapmakla geçirir. Tam da bu sırada aldığı bir haberle sarsılır. Cumali’nin dedesine ait olan huzur evinin arsası satılmıştır ve onun yerine AVM yapılacaktır. Dedes..

Yeşil Köşkün Lambası 1960 Türk Filmi İzle 1:42:33

Yeşil Köşkün Lambası 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Harbiye Nazırı Halil Paşa’nın kızı Şükran’a âşık olan Binbaşı Kemal’in öyküsünü anlatır. Binbaşı Kemal, Harbiye Nazırı Halil Paşa’nın yaveridir. Bir gün paşanın kızı Şükran ve arkadaşları kendisine bir oy..

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Altyazılı İzle 2:20:13

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Altyazılı İzle

Dominika Egorova hayatı boyunca hep başarılı bir balerin olmayı hayal etmiştir. Ancak tam da bunu dünyaya kanıtlayacağı gece başına hiç beklenmedik bir kaza gelir ve Dominika'nın sahnede ayağı kayıp, ayağını sakatlar. Bu..

Yüz Binler Kudüs İçin Taksim'de 00:54

Yüz Binler Kudüs İçin Taksim'de

ABD'nin İsrail işgalini resmileştirmeye yönelik gerçekleştirdiği, büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma kararına karşı İHH İnsani Yardım Vakfı'nın düzenlediği protesto yürüyüşüne 'İşgale karşı ses ver' sloganıyla Taksim Tünel'd..

Bohemian Rhapsody Türkçe Altyazılı Fragman 01:38

Bohemian Rhapsody Türkçe Altyazılı Fragman

Film, Queen grubuna, müziklerine, klişelere meydan okuyan ve kuralları yıkarak dünyanın en sevilen sanatçılarından biri haline gelen ikonik solistlerine bir saygı duruşu niteliği taşıyor. Film, simgeleşmiş şarkıları ve d..

Son Nokta İle Yay Çizildi 01:00

Son Nokta İle Yay Çizildi

TSK'nın, Suriye'nin İdlib ilinde Astana anlaşmaları kapsamında kurduğu gözlem noktaları çalışmaları sona erdi. Kurulan 12. gözlem noktası ile İdlib'in kuzeyinden başlayan, Suriye toprakları içinde bir yay çizerek İdlib'i..

Rilakkuma ve Kaoru 1. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:25

Rilakkuma ve Kaoru 1. Sezon Tanıtım Fragmanı

Netflix'in yeni dizisi Rilakkuma'nın sevimli yaratıklarına, kare kare animasyon tekniğiyle çekilen bu tanıtım fragmanında bir göz atalım. Rilakkuma, sıradan gibi görünen Kaoru adlı genç kadınla birlikte yaşamaya başlayan..

Teknik Aksaklığa Kurban Giden Sunucu 00:50

Teknik Aksaklığa Kurban Giden Sunucu

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin mitingini canlı veren CNN Türk'te yaşanan teknik aksaklık sunucu Başak Şengül'e büyük bir şok yaşattı...

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nutuk Bölüm - 1 2:50:23

Nutuk Bölüm - 1

Bu söylevimle, ulusal varlığı sona ermiş sayılan büyük bir ulusun, bağımsızlığını nasıl kazandığını; bilim ve tekniğin en son ilkelerine dayanan ulusal ve çağdaş bir devleti nasıl kurduğumu anlatmaya çalıştım. -Mustafa K..

Uçan Balonlarla Düğün Törenine Gelen Gelin Adayı 00:34

Uçan Balonlarla Düğün Törenine Gelen Gelin Adayı

İtalya'nın Floransa şehrinde peri masallarını aratmayan düğün törenine 250 adet helyumlu balonla gelen Lübnan'lı gelin adayı Chirine'nin kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sihirli Müze Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:01

Sihirli Müze Türkçe Dublajlı Fragmanı

Harvie’nin hayattaki en büyük tutkusu bilgisayar oyunu oynamaktır. Babasının müdürü olduğu Kukla Müzesi’nin yıkılacağını öğrenen Harvie, arkadaşı Monica ve köpeği Jerry’i de yanına alarak müzeye girer. Gizlice müzeye gir..

Dev Yılanla Oyuncak Gibi Oynayan Hatun 00:45

Dev Yılanla Oyuncak Gibi Oynayan Hatun

ABD'nin Arkansas eyaletinde bulunan Saline Nehrinde balık avı yaparken elmas sırtlı su yılanıyla karşılaşan adrenalin tutkunu Jessica'nın görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muharrem İnce Korumaların Sert Davranarak Sahneden Fırlattığı Vatandaşı Arayarak Özür Diledi 01:32

Muharrem İnce Korumaların Sert Davranarak Sahneden Fırlattığı Vatandaş

Dün İzmir mitinginde sahneye çıkarak Muharrem İnce ile selfie yapmaya çalışan vatandaş korumaların sert müdahalesiyle karşılaşmıştı. Selfie'nin ardından korumalar tarafından sahneden itilerek uzaklaştırılan vatandaş için..

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Avatar Türkçe Dublaj HD İzle 2:58:09

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle

Avatar filmi 18 Aralık 2009 tarihinde izleyicilere sunulmuş aksiyon, fantastik ve macera unsurlarıyla dopdolu mükemmel bir filmdir. Bütün ülkelerle birlikte Türkiye'de de aynı tarihte vizyona giren Avatar filmi bütün ..

Hawaii'deki Kilauea Yanardağı Faaliyetini Sürdürüyor 00:57

Hawaii'deki Kilauea Yanardağı Faaliyetini Sürdürüyor

ABD'nin Hawaii eyaletinde Kilauea Yanardağı'nın, en son patlamada şimdiye kadarki en sıcak ve hızlı lav kitlesini püskürttüğü bildirildi...

Metin Temel Komutan İçin Yapılan Özel Klip Sosyal Medyayı Salladı 02:02

Metin Temel Komutan İçin Yapılan Özel Klip Sosyal Medyayı Salladı

CHP'nin cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Zeytin Dalı Harekatı'nın kilit ismi İsmail Metin Temel için, ' O generalin apoletlerini sökeceğim' dedi. Açıklamaların ardından çığ gibi tepkilere maruz kalan İnce ise sessizliğ..

Trabzonlu Vatandaştan Muharrem İnce'ye: Sen Nasıl Cumhurbaşkanı Olacaksın? 01:55

Trabzonlu Vatandaştan Muharrem İnce'ye: Sen Nasıl Cumhurbaşkanı Olacak

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Eyüp Sultan Camii'nde türbe ziyareti sonrası oy istediği vatandaştan aldığı cevap karşısında ne diyeceğini şaşırdı. Yazıcı'nın “Senin bisikletle çıkman çok komik geldi “sözleri ..

Berat Albayrak Muharrem İnce'ye Öyle Bir Cevap Verdi Ki 02:19

Berat Albayrak Muharrem İnce'ye Öyle Bir Cevap Verdi Ki

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Korgeneral İsmail Metin Temel ile ilgili sözlerini de değerlendirdi. Albayrak, Biri çıkmış apolet söküyor. Düne kadar asker ö..

Arka Sokaklar 484. Bölüm Fragmanı 00:55

Arka Sokaklar 484. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 484. Bölüm Fragmanı yayında! Rıza Baba ve ekibi, Hüsnü'ye manevi destek olmaya gidiyor! Ali, öğrendikleri karşısında çok büyük hayal kırıklığına uğrar. Babası olduğunu söyleyen kişinin sattığı silahlar, Al..