#Aralarında kentin tanınmış işadamlarından orkide yağları’nın sahibi ahmet küçükbay’ın da bulunduğu

Toyota Motor Corporation 01:38

Toyota Motor Corporation

Var olan şehirleri düzeltmek imkansız. Peki o zaman yeni şehirler kuralım mı? Toyota'nın Fuji dağı eteklerinde inşaa etmeyi düşündüğü Woven Şehri buna bir örnek. Şehirde tüm evlerin çatısı solar panellerle kaplı ve yak..

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Brüksel'de polis koronavirüs kontrolünden kaçan gence çarparak ölümüne neden oldu, protesto gösterileri düzenlendi 01:12

Brüksel'de polis koronavirüs kontrolünden kaçan gence çarparak ölümüne

Belçika’da kısıtlama sırasında olaylar çıktı.Belçika’nın başkenti Brüksel’in Anderlecht semtinde koronavirüs bağlamında uygulanan kısıtlamaların kontrolü sırasında polisin “Dur” ihtarına uymayan bir genç, yaşanan kovalam..

Aylin COŞKUN - Sinsirella (Official Video) 03:46

Aylin COŞKUN - Sinsirella (Official Video)

Aylin Coşkun, müzikseverin karşısına yeni teklisi “Sinsirella” ile çıkıyor! Daha önce Sezen Aksu, Gökhan şahin , Gülşah Tütüncü gibi isimlerin şarkılarını seslendiren başarılı yorumcu, son projesinde bir Ersay Üner şarkı..

  • TEK KANAL tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Anima Fauna Projesi - Bogota 03:15

Anima Fauna Projesi - Bogota

Kolombiya'nın başkenti Bogota'nın sokakları, sokağa çıkma yasağı nedeni ile vahşi hayvanlarla dolunca, herkes amatör video ve fotolar çekmiş. Bir kaç belgesel yapımcısı da bir proje ile bu amatör görüntülerden belgesel y..

  • PengoTV tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İsrailliler WBank(Batı Şeria) ilhak planlarına karşı protesto 02:02

İsrailliler WBank(Batı Şeria) ilhak planlarına karşı protesto

(23 Haziran 2020) Yüzlerce İsrailli, hükümetin Batı Şeria'nın bazı bölgelerini ilhak etme planına karşı Salı günü Tel Aviv'de protesto düzenledi. İsrail hükümeti işgal altındaki Batı Şeria'nın bazı kısımlarını 1 Temmuz g..

ABD'deki protestolarda olay görüntüler: Elindeki ok ve yayla göstericileri vurmaya çalıştı! 00:36

ABD'deki protestolarda olay görüntüler: Elindeki ok ve yayla gösterici

ABD'nin Minneapolis eyaletinde siyahi George Floyd’un polis tarafından boğularak öldürülmesine tepkiler tüm eyaletlere yayılıyor. ABD'de bir adamın göstericilere ok ve yayla saldırmaya çalıştığı görüntüler sosyal medyada..

Bay Yanlış 1. Bölüm 2. Fragmanı 01:07

Bay Yanlış 1. Bölüm 2. Fragmanı

Bay Yanlış 1. Bölüm 2. Fragmanı | Bay Yanlış 26 Haziran Cuma 20:00'da FOX'ta!nnÖzgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerde..

Bay Yanlış 1. Bölüm 2. Fragmanı 01:07

Bay Yanlış 1. Bölüm 2. Fragmanı

Bay Yanlış 1. Bölüm 2. Fragmanı | Bay Yanlış 26 Haziran Cuma 20:00'da FOX'ta!nnÖzgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerde..

Bay Yanlış 1. Bölüm 2. Fragmanı 01:07

Bay Yanlış 1. Bölüm 2. Fragmanı

Bay Yanlış 1. Bölüm 2. Fragmanı | Bay Yanlış 26 Haziran Cuma 20:00'da FOX'ta!nnÖzgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerde..

Bay Yanlış 1. Bölüm 2. Fragmanı 01:07

Bay Yanlış 1. Bölüm 2. Fragmanı

Bay Yanlış 1. Bölüm 2. Fragmanı | Bay Yanlış 26 Haziran Cuma 20:00'da FOX'ta!nnÖzgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerde..

Bay Yanlış 2. Bölüm 1. Fragmanı 01:06

Bay Yanlış 2. Bölüm 1. Fragmanı

Bay Yanlış 2. Bölüm 1. Fragmanı | Bay Yanlış Cuma 20.00'da FOX'ta!nnÖzgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ..

Teröristler Korkudan Telsizle Bile Konuşamıyorlar 01:48

Teröristler Korkudan Telsizle Bile Konuşamıyorlar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü FETÖ'nün etkisiz hale getirilmesiyle terör örgütü PKK'nın da belinin kırıldığını söyledi. Soylu, terör örgütü PKK'nın artık telsizle bile konuşmaya korktuğunu vurguladı...

Sabiha Gökçen Türk bayrakları ile donatıldı 02:19

Sabiha Gökçen Türk bayrakları ile donatıldı

Sabiha Gökçen Havalimanı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında Türk bayrakları ile donatıldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında İstanbul Sabiha Gökçen..

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış 02:54

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış

Tekrar merhabalar, Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük ..

Sibirya sıcak hava dalgasının ortasında orman yangınları 00:48

Sibirya sıcak hava dalgasının ortasında orman yangınları

Sakha Cumhuriyeti'ndeki bir Sibirya köyü, şiddetli orman yangınlarına katkıda bulunan bir sıcak dalga ile rekor yüksek sıcaklıklara ulaştı. Suturuokha'daki sıcaklıklar Çarşamba günü 30 santigrat dereceye (86 derece Fahre..

Kayseri İli Tanıtımı Filmi ( Videosu ) 03:14

Kayseri İli Tanıtımı Filmi ( Videosu )

kayseri tanıtım videosu kayseri tanıtım ingilizce kayseri tanıtım broşürü kayseri tanıtım slayt kayseri tanıtımı kısaca kayseri tanıtımı almanca kayseri tanıtım slaytı kayseri tanıtım powerpoint sunusu kayseri tanıtım pp..

Bay Yanlış 3. Bölüm 1. Fragmanı 01:07

Bay Yanlış 3. Bölüm 1. Fragmanı

Bay Yanlış 3. Bölüm 1. Fragmanı | Bay Yanlış Cuma 20.00'da FOX'ta!n(10 Temmuz Cuma)nnÖzgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişk..

Bay Yanlış 1. Bölüm 2:00:01

Bay Yanlış 1. Bölüm

Bay Yanlış 1. Bölüm Tek Parçan(26 Haziran 2020)nnEzgi, erkek arkadaşı Soner‘e düzenlediği sürpriz doğum günü partisinde aldatıldığını öğrenir. Ezgi için zor günler yine başlamıştır. Soner’le birlikte yaşadığı evden ayrıl..

Bay Yanlış 2. Bölüm 1:53:18

Bay Yanlış 2. Bölüm

Bay Yanlış 2. Bölüm Tek Parçan(3 Temmuz Cuma)nnEzgi yaptığı hatayı telafi etmek için Serdar’la tekrar bir araya gelmek istemektedir. Cansu’dan bir buluşma daha ayarlamasını ister. Bu sefer doğru davranıp Serdar’ı etkilem..

Bay Yanlış 3. Bölüm 2:08:09

Bay Yanlış 3. Bölüm

Bay Yanlış 3. Bölüm Tek Parça (10 Temmuz Cuma) Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki..

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor 07:48

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, tekerlekli kayak sporcuları koronavirüs nedeniyle ara verdikleri antrenmanlarını normalleşme süreci ile birlikte Yüksekova - Esendere Karayolu’nda sosyal mesafe kuralına uyarak yapıyor. 7..

Dolar neden yükseldi, artış sürecek mi, düşmesi için ne yapılmalı- 12:00

Dolar neden yükseldi, artış sürecek mi, düşmesi için ne yapılmalı-

Türk Lirası'nın ABD Doları karşısında Temmuz ayı boyunca devam eden yatay seyri, son haftalarda yerini değer kaybına bıraktı. Dolar/TL kuru art arda rekorlar kırmaya başladı. Türk Lirası yılbaşından bu yana ABD Dolar..

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı 00:40

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı

Erzurum'da yaşayan ve cilt kanseri hastalığı nedeniyle gün ışığına çıkamayan Salih İğneci'nin (8) tedavisine Ankara'da başlandı. Salih’in babası İdris İğneci, İyileşme oranıyla ilgili hocalarımız umutlu bakıyor. İlaç so..

Toplu Taşıma Araçlarında Manzara Değişmedi 02:35

Toplu Taşıma Araçlarında Manzara Değişmedi

İstanbul’da İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi’nin kararının ardından bu sabah toplu taşıma araçlarında ve duraklarında manzara değişmedi. Öte yandan ayakta giden yolcuların fazlalığı dikkatlerden kaçmadı. İstanbul İl Umumi Hı..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Kılıçdaroğlu'ndan Dikkat Çeken Özeleştiri 01:35

Kılıçdaroğlu'ndan Dikkat Çeken Özeleştiri

Cumhuriyet Halk Partisi, 97. yaşını kutlarken Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu partisiyle ilgili öz eleştiri yaptı. Kılıçdaroğlu, CHP'nin iktidar olamamasının kabahati millette değil, CHP'nin kendisinde dedi...

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe 03:31

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe

Erzurum’da bir esnaf şiddete dikkat çekmek için iş yerinin dışını sosyal mesajlarla kaplattı. Meşhur tostlarıyla vatandaşların karnını doyurduğu büfe ayrıca şiddete karşı farkındalık oluşturuyor. Erzurum’un Yakutiye ilçe..