#Aralarında kentin tanınmış işadamlarından orkide yağları’nın sahibi ahmet küçükbay’ın da bulunduğu

Palandöken'e mevsimin ilk karı düştü 04:23

Palandöken'e mevsimin ilk karı düştü

Türkiye'nin önemli kayak merkezilerinden Erzurum'daki Palandöken Dağı'nın zirvesi olarak bilinen Ejder Tepesi'ne mevsimin ilk karı düştü...

  • GÜL tarafından
  • 29 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı 05:58

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı

Manisa'da geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası felç kalan ve doktorların 'yürüyemezsin' dediği Berrin Akduman (56), yatalak gelip şifa bulduğu Spil Dağı eteklerindeki Ayvacık Mahallesi'nin 3 dönemdir muhtarlığını yapıy..

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video) 00:19

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video)

Selamlar, Bir süre ara verdikten sonra, “Demo 2” albümü şarkılarına devam ediyoruz. Şarkımızın adı: Kendimce. Mustafa Ceceli’nin ilk albümünde söylediği, çok öne çıkmamış ama benim sevdiklerimden biri bu. Yayınladı..

Krizi fırsata çeviren çiçek sektörü, 90 milyon dolarlık ihracat yaptı 05:39

Krizi fırsata çeviren çiçek sektörü, 90 milyon dolarlık ihracat yaptı

Türkiye'nin kesme çiçek üssü Antalya, sektördeki en büyük rakipleri İspanya ve İtalya'nın pandemi nedeniyle çiçek ekememesini fırsata çevirdi. Çiçek üretimine ara vermeyen sektör, büyük kriz beklediği yılı kayıpsız kapat..

Akıncı TİHA Bir İlke Daha Uçtu 01:25

Akıncı TİHA Bir İlke Daha Uçtu

Türkiye'nin göklerdeki gururu Akıncı TİHA bir ilke daha uçtu. Akıncı'nın yer kontrol istasyonu bulunmayan meydana, kumanda ile iniş kalkış testi başarıyla tamamlandı...

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü 02:30

Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü

Kocaeli'nin içme suyunun büyük bir bölümün karşılayan Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü. Başiskele ilçesinde bulunan Yuvacık Barajı'nda, yeterli yağışın olmaması nedeniyle su seviyesi düştü. Kocaeli Su ve ..

Putin'in Sevgilisinin Maaşı Dudak Uçuklattı 01:44

Putin'in Sevgilisinin Maaşı Dudak Uçuklattı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Alina Kabaeva'nın arasındaki ilişki Rus basınının gündeminden düşmüyor. Bu kez Kabaeva'nın maaşı tartışma konusu oldu. Putin'in eski bir temizlikçiden kızı olduğu da iddia edildi...

NATO Toplantısında ABD ve Türkiye Birbirlerini Suçladı 02:23

NATO Toplantısında ABD ve Türkiye Birbirlerini Suçladı

Belçika'nın başkenti Brüksel'de NATO dışişleri bakanları toplandı. Toplantıda ABD ve Türkiye birbirini suçladı. Öte yandan NATO'nun yeni reform planı ilan edildi. Türkiye'nin hoşuna gitmeyecek maddelere yer verildi. Fran..

Kalecik’te Yük Trenleri Çarpıştı- 2 Makinist Hayatını Kaybetti 03:36

Kalecik’te Yük Trenleri Çarpıştı- 2 Makinist Hayatını Kaybetti

Ankara Kalecik İstasyonu’nda iki yük treninin çarpışması sonucu 2 makinist hayatını kaybederken, 2 makinistte hafif yaralandı. Olay, Ankara’nın Kalecik ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde An..

Selçuklu MHP’den Askıda Ekmek Kampanyasına Destek 02:23

Selçuklu MHP’den Askıda Ekmek Kampanyasına Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin başlattığı ‘askıda ekmek’ kampanyasına destek vererek muhalefetin bu konuda yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. MHP lid..

Başkan Erdoğan BM Kovid-19 Özel Oturumunda Konuştu 02:11

Başkan Erdoğan BM Kovid-19 Özel Oturumunda Konuştu

Başkan Erdoğan Birleşmiş Milletler Kovid-19 özel oturumuna özel video mesaj yayınladı. Türkiye'nin 156 ülkeye yardım gönderdiğini dile getiren Başkan Erdoğan, Prof. Uğur Şahin'i ve Dr. Özlem Türeci'ye de aşı çalışmaları ..

Antalya'da 5,2 Büyüklüğünde Deprem 05:23

Antalya'da 5,2 Büyüklüğünde Deprem

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında bir deprem meydana geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü 5.4 olarak açıkladı. AFAD ise saat 15.44'te Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğin..

Irak Başbakanı Kazımi Ankara'daydı 03:02

Irak Başbakanı Kazımi Ankara'daydı

Irak Başbakanı Mustafa Kazımi’nin Ankara ziyaretinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi. Erdoğan, Türkiye’nin ve Irak’ın geleceğinde bölücü terörün yeri olmadığını söyledi. Er..

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı 04:40

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı

Türkiye’de ‘kabak’ denince akla gelen şehir Sakarya’da, lezzetiyle ve büyüklüğüyle ön plana çıkan balkabağının hasadı başladı. Kış aylarının vazgeçilmez sebzelerinden biri olan hem tatlı yapımında hem de çeşitli yemek ya..

Bir Annenin Günahı Fragmanı 01:12

Bir Annenin Günahı Fragmanı

Bir Annenin Günahı Fragmanı yayında! Filipinler’de reyting rekorları kıran A Mother's Guilt dizisinden uyarlanan Bir Annenin Günahı nın başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas..

  • GÜL tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor 06:03

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İzmir’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına katılan 5 itfaiye aracıyla 17 kişilik arama kurtarma timi, enkazda gece boyunca arama çalışmalarını sü..

Dünyanın kumaşı artık Elazığ’dan 07:29

Dünyanın kumaşı artık Elazığ’dan

İş adamı Ramazan Saka’nın Dünyada Türkiye'den, Türkiye’de Elazığ’dan başka yere yatırım yapmam diyerek başladığı ve tamamlandığında 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak Türkiye’nin örnek tam entegre tekstil tesisinin i..

Sol Yanım - Tanıtım 01:11

Sol Yanım - Tanıtım

Sol Yanım'a Abone Olmak İçin → http://bit.ly/sy-dd-subnn‘Sol Yanım’ seyirciyi genç yaşta kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş ve annesinin bakımını üstlenmiş Serra ile varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim’le t..

500 kadın özel harekat polisi mezun oldu 01:34

500 kadın özel harekat polisi mezun oldu

Ankara'da 500 kadın özel harekat polisi için mezuniyet töreni düzenlendi. Törende konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK'daki kişi sayısının 320'nin altına düştüğünü söyledi. PKK'nın kolunu kaldıracak hali söz konu..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor 04:50

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor

Niğde’nin Orhanlı köyünde yıllarca kendileri için yaptıkları yöresel ekmek, Niğde merkeze açtıkları fırınla gelir kapıları oldu. Eşinin hayatını kaybetmesiyle 27 yaşından bu yana 4 kız çocuğuna bakmak zorunda kalan Fatma..

Kızılırmak'ta Kuraklık Tehlikesi! Sular Çekildi, Kara Parçaları Ortaya Çıktı 05:03

Kızılırmak'ta Kuraklık Tehlikesi! Sular Çekildi, Kara Parçaları Ortaya

Türkiye'nin en uzun nehri olarak bilinen bin 355 kilometrelik Kızılırmak'ta kuraklık tehlikesi yaşanırken, suların çekilmesiyle kara parçaları ortaya çıktı. Sivas'tan doğup İç Anadolu topraklarını sulayan Türkiye'nin en ..

11 yaşındaki çocuk, yavru köpek balığını sıkıştığı kayalıktan kurtardı 00:53

11 yaşındaki çocuk, yavru köpek balığını sıkıştığı kayalıktan kurtardı

Tazmanya Hobart'ın güneyindeki Kingston Beach'te yaşayan 11 yaşındaki Billie Rea isimli kız çocuğu kayalıkların arasında sıkışmış bir köpek balığı yavrusu görünce durumu annesine ve erkek kardeşine haber verdi. Annesi A..

Kuzey Güney 3. Bölüm - Full Bölüm 1:33:36

Kuzey Güney 3. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, hayatını tehlikeye attığı boks maçını sürdürürken, Cemre de Ali’den öğrendiklerinin şokunu yaşamaktadır. O gecenin galibi Kuzey, bu yeteneğini paraya çevirmenin bir yolunu bulmuştur ama, ertesi gün hayatının önüne..

  • Dizi TV tarafından
  • 124 görüntüleme
  • 4 yıl önce
NASA'dan Türkiye'ye Kuraklık Uyarısı 06:32

NASA'dan Türkiye'ye Kuraklık Uyarısı

NASA, Türkiye'nin yer altı su rezervlerini gösteren bir harita yayınladı. Türkiye'nin büyük bir bölümünde yer altı suları ortalama seviyenin altında. Peki, bu ne anlama geliyor. Su Politikaları Uzmanı Dursun Yıldız, TGRT..

Türk Armin'den Uğur Şahin'e övgü 01:32

Türk Armin'den Uğur Şahin'e övgü

GELİŞTİRDİKLERİ KORONAVİRÜS AŞISI İLE TÜRKİYE'NİN GURURU, TÜM DÜNYANIN DA UMUDU OLDU ONLAR. TÜRK BİLİM İNSANLARI PROFESÖR DOKTOR UĞUR ŞAHİN VE ÖZLEM TÜRECİ'DEN SÖZ EDİYORUZ. MERKEL'İN VELİAHTI, DEMOKRAT BİRLİK PARTİSİ'N..

Kuzey Güney 9. Bölüm - Full Bölüm 1:47:36

Kuzey Güney 9. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, bütün tehlikeleri göze alarak, Ferhat’ın tuzağına düşüyor.n nFerhat, Kuzey’e gücünü ispat etmek için farklı bir yola başvurmuş, Cemre’nin karşısına çıkmıştır. Geçmişte olduğu gibi bugün de, Ferhat’a karşı Kuzey’in..

  • Dizi TV tarafından
  • 247 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 9. Bölüm - Full Bölüm 1:47:36

Kuzey Güney 9. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, bütün tehlikeleri göze alarak, Ferhat’ın tuzağına düşüyor.n nFerhat, Kuzey’e gücünü ispat etmek için farklı bir yola başvurmuş, Cemre’nin karşısına çıkmıştır. Geçmişte olduğu gibi bugün de, Ferhat’a karşı Kuzey’in..

  • Dizi TV tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kurtlar Arasında - Türkçe Dublaj Yabancı Dram Filmi - Full Film İzle 1:49:03

Kurtlar Arasında - Türkçe Dublaj Yabancı Dram Filmi - Full Film İzle

Kurtlar Arasında | Türkçe Dublaj Yabancı Dram Filmi | Full Film İzle Filmin Konusu: Babası tarafından zengin toprak ağasına borcu karşılığında verdiği 7 yaşındaki Marcos'un hayatını anlatmakta. Marcos, babası tarafından..