#Aralarında kentin tanınmış işadamlarından orkide yağları’nın sahibi ahmet küçükbay’ın da bulunduğu

Canim Kardeşi̇m 68.Bölüm Koleksi̇yon 09:57

Canim Kardeşi̇m 68.Bölüm Koleksi̇yon

Mine ve müge evde oyun oynarken babalarına ait pul koleksiyonun bulurlar. Lale çocuklara koleksiyon yapmanın çok güzel bir hobi olduğunu anlatır. Koleksiyon yapmanın eğitici ve öğretici yanından söz eder. Mine de koleksi..

  • ÇocukTV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 75.Bölüm Arkadaşım Mi̇ni̇k 10:14

Canim Kardeşi̇m 75.Bölüm Arkadaşım Mi̇ni̇k

Çocuklar parkta gezerken karşılarına çıkan Midilli’yi çok severler. Ve ona Minik adını verirler. Minik, Müge ve Mine’yi evlerine kadar takip eder. Minik isimli Midilli de bizim kızlarımızı çok sevmiştir. Mine ve Müge Min..

  • ÇocukTV tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Beşiktaş 1-1 Napoli (Maç Özeti - 01 Kasım 2016) 06:59

Beşiktaş 1-1 Napoli (Maç Özeti - 01 Kasım 2016)

Napoli, bu kez Beşiktaş'tan puanı kopardı : 1-1 Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde iki hafta önce mağlup ettiği Napoli'yi İstanbul'da konuk etti. Şampiyonlar Ligi B Grubu 4.maçında Vodafone Arena'da Beşiktaş, İtalyan temsil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.385 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 25.Bölüm Ressam Olmak İsti̇yorum 11:45

Canim Kardeşi̇m 25.Bölüm Ressam Olmak İsti̇yorum

Galip bey kızının ödevine yardım etmek için yağlıboya resim malzemeleri alır. Tüm aile bahçede resim yapmaya başlar. En kötü resimleri galip bey yapar. Müge’nin resim ödevi eğlenceli bir ortama dönüşür. Lale evde resimle..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İrem Derici - Dur Yavaş 03:55

İrem Derici - Dur Yavaş

İrem Derici'nin, GNL etiketiyle yayınlanan Dantel albümünde yer alan Dur Yavaş isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle Söz & Müzik: Kaan Karamaya Düzenleme: Erhan Bayrak..

  • PengoTV tarafından
  • 2.112 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun 04:20

Mustafa Ceceli - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun

Mustafa Ceceli'nin, K Majör & DMC etiketiyle yayınlanan Kayahan'ın En İyileri 1 albümünde yer alan Sarı Saçlarından Sen Suçlusun isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle. Söz - Müzik: Kayahan Düzenleme: Mustafa Cece..

  • PengoTV tarafından
  • 3.563 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 06:31

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Ba

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili çok önemli bir bilgi ortaya çıktı. FETÖ tutuklusu Kemal Batmaz'ın Adil Öksüz ile birlikte darbeyi y..

Athena - Ses Etme 05:25

Athena - Ses Etme

Athena'nın, Pasaj Müzik etiketiyle yayınlanan Altüst albümünde yer alan Ses Etme isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle. Söz & Müzik: Athena Yönetmen: Gönenç Uyanık (Depo Film)..

  • PengoTV tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Trump'a Fetö çağrısı 02:12

Başbakan Yıldırım'dan Trump'a Fetö çağrısı

Başbakan Yıldırım'dan Trump'a Fetö çağrısı ABD'nin yeni Başkanı Donald Trump seçilmesinin ardından Başbakan Binali Yıldırım açıklamalarda bulundu, terörist başı Gülen'in iade edilmesini istedi...

Trump Fetö'ye Ne Yapacak- Abd'den İlk Açıklama 05:04

Trump Fetö'ye Ne Yapacak- Abd'den İlk Açıklama

Trump Fetö'ye Ne Yapacak- Abd'den İlk Açıklama ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass, Donald Trump'ın seçim zaferinin Sürpriz bir sonuç olduğunu söyledi...

Chp Genel Başkanı - Beni Mahkemeye Veremiyorlar 01:57

Chp Genel Başkanı - Beni Mahkemeye Veremiyorlar

Chp Genel Başkanı- Beni Mahkemeye Veremiyorlar CHP genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Terör örgütlerine yardım ve yataklık yapan parti AKP’dir. Ortadoğu’daki, El Nusra ve IŞİD Türkiye’dekiler PKK ve FETÖ… Bunlara yardım ve ya..

İtalya'da Afet Bölgesinde Hasar Tespit Çalışmaları İki Hafta Daha Sürecek 01:20

İtalya'da Afet Bölgesinde Hasar Tespit Çalışmaları İki Hafta Daha Süre

İtalya'da Afet Bölgesinde Hasar Tespit Çalışmaları İki Hafta Daha Sürecek Pazar günü 6.5 büyüklüğündeki depremle sarsılan İtalya'nın orta bölgelerinde okullar 2 hafta daha kapalı kalacak. Uzmanlar son 36 yıl içinde b..

Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş 01:12

Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş

Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad, en az 2021'e kadar görevde kalmayı planladığını söyledi. Esad, Şam'daki başkanlık sarayında İngiliz ve Amerikalı bir grup gazeteciye verd..

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt 02:01

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, esnaf gezisi sonrası yaptığı açıklamada, tehditlere hiçbir zaman değer vermedi..

Ozan Doğulu feat. Ziynet Sali - Yağmur 03:10

Ozan Doğulu feat. Ziynet Sali - Yağmur

Ozan Doğulu feat. Ziynet Sali'nin, DGL & DMC etiketiyle yayınlanan Yağmur isimli tekli çalışması, video klibiyle sizlerle...

Gülnur Gökçe - Usta 03:00

Gülnur Gökçe - Usta

Gülnur Gökçe'nin, Dems Yapım & DMC etiketiyle yayınlanan Usta isimli tekli çalışması, video klibiyle sizlerle. Söz: Murat Güneş Müzik & Düzenleme: Volga Tamöz Yönetmen: Ulaş Elgin..

Işın Karaca - Güzelim (Official Video) Yeni Klip 03:49

Işın Karaca - Güzelim (Official Video) Yeni Klip

Işın Karaca’nın, Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanan Güzelim isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle...

Tuna Kiremitçi & Öykü Gürman - İyi Şeyler (Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları) 03:36

Tuna Kiremitçi & Öykü Gürman - İyi Şeyler (Tuna Kiremitçi ve Arkadaşla

Tuna Kiremitçi'nin, önümüzdeki aylarda Pasaj Müzik etiketiyle yayınlanacak olan Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları projesinde yer alan İyi Şeyler (Öykü Gürman ile düet) isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle. Söz & Müzi..

Kenya'da 300 Bin Kişi Açlıktan Ve Susuzluktan Ölmemek İçin Yaşam Savaşı Veriyor 01:38

Kenya'da 300 Bin Kişi Açlıktan Ve Susuzluktan Ölmemek İçin Yaşam Savaş

Kenya'da 300 Bin Kişi Açlıktan Ve Susuzluktan Ölmemek İçin Yaşam Savaşı Veriyor Kenya'nın kıyı bölgesindeki Kilifi eyaleti kuraklıkla kavrulurken, köylerde yaşayan 300 bin kişi açlık ve susuzluğun etkisi altında yaşam m..

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı 01:02

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Yunanistan'a kaçan darbeci 8 askerin, Türkiye'ye iade edilmelerine karar verilecek yargı süreci kapsamında gözaltı süreleri uzatı..

Mustafa Kemal Atatürk Son Balo (Vals & Zeybek) 07:53

Mustafa Kemal Atatürk Son Balo (Vals & Zeybek)

Türkiye sustu, Ata'sını son baloda izledi... Onu hiç böyle görmediniz. Savaş meydanının mavi gözlü kartalı, salonda gıpta edilen bir centilmen. Doktoru ısrarla uyardı: Paşam gitmeyin Ancak söz vermişti, yemekte olmalıy..

Turkish Military Song-Plevne marşı - Osman paşa marşı 03:08

Turkish Military Song-Plevne marşı - Osman paşa marşı

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Plevne Marşı veya Osman Paşa Marşı, Plevne Savunması'nda Osmanlı birliklerinin komutanlığını yapan Osman Paşa'yı konu alan marş. Makamı Kürdî, tonu Con tristezza'dır. Bu tonun adı İtalyanca..

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede 00:46

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede ABD Başkanı Barack Obama, ülkesinin ve dünyanın geleceğinin tehlikede olduğunu söyledi ve tüm farklı etnik kökenlerden Demokratları Hillary Clinton'a oy vermeye çağırdı. ABD B..

İspanya Dağılmanın Eşiğinde 00:22

İspanya Dağılmanın Eşiğinde

İspanya Dağılmanın Eşiğinde Katalonya'daki bağımsızlık yanlısı sivil toplum örgütleri, ayrılıkçı girişimlerinden dolayı yargılanan Katalan siyasetçilere destek için gösteri düzenledi. Bağımsız Katalan bayrakları taşıyan..

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek 01:18

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyec

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek Irak ordusu, IŞİD'in Musul'un güneyindeki son kalesi olarak bilinen Hammam el-Alil'e girmeye başladı. Ninova Ortak Operasyonlar Komutanı, Haşdi ..

Trump'ın Korku Dolu Anları 01:15

Trump'ın Korku Dolu Anları

Trump'ın Korku Dolu Anları ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, Nevada eyaletindeki seçim mitinginde gizli servis ajanları tarafından güvenlik gerekçesiyle kürsüden uzaklaştırıldı. Nevada eyaletinin ..

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu 01:36

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu Japonya'nın güneydeki Kyushu adasındaki Fukuoka kentinin ana caddesinde meydana gelen çöküntü beraberinde gaz, su ve elektrik hatlarını da beraberinde yuttu Japonya'da Kyushu adasının e..

Emre Kaya - Dın Dın 03:25

Emre Kaya - Dın Dın

Emre Kaya'nın, Dın Dın isimli tekli çalışması, video klibiyle seyredelim.com'da..