#Aralarında kentin tanınmış işadamlarından orkide yağları’nın sahibi ahmet küçükbay’ın da bulunduğu

Resul Aydemir (Misal) 'Çocukluğum' - O Ses Türkiye 02:51

Resul Aydemir (Misal) 'Çocukluğum' - O Ses Türkiye

O Ses Türkiye’nin 25 Kasım Cuma akşamı yayınlanan 26.Bölümünde, 'Çocukluğum' adlı parçayı söyleyen ve Jüri Üyesi Gökhan - Hakan'ı seçen Resul Aydemir (Misal), O Ses Türkiye'de yoluna devam ediyor...

Davos'ta Trump Soruları 01:32

Davos'ta Trump Soruları

İsviçre’nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu, siyaset ve iş dünyasından liderler başta olmak üzere 100 aşkın ülkeden 3 bine yakın kişinin katılımıyla dün açılışını yaptı. Amerika Birleşik Devletleri’nd..

Solo Türk’ten Konya Semalarında Klipli Mesaj 00:59

Solo Türk’ten Konya Semalarında Klipli Mesaj

Hava Kuvvetleri Komutanlığının gösteri ekibi Solo Türk, hazırladığı klip ile anlamlı bir mesaj verdi Konya 3’üncü Ana Jet Üssü 132’nci Filo Komutanlığında faaliyetlerini sürdüren F-16 gösteri ekibi Solo Türk, Konya sema..

Recep İvedik 5 - Azerbaycan Sahnesinin Tamamı - İşte Gerçek 00:31

Recep İvedik 5 - Azerbaycan Sahnesinin Tamamı - İşte Gerçek

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanı ile büyük beğeni toplayan Recep İvedik 5 17 Şubat’ta hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan filme ilk tepki ise Giresun Üniversitesi'nin Azeri kökenli akademisyeni Prof. Dr. Aygün Att..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.166 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülben Ergen - Avrupa _ Milli Takım 04:58

Gülben Ergen - Avrupa _ Milli Takım

Yaz haydi yaz Yaz futbolun tarihini Kupaya giden bu yollarda İnlet yerleri gökleri Gol haydi gol gol gol! Türkiye’m göster kendini Tek yürek olduk yanındayız Durma coştur gönülleri Rap: İmkansız gelen zaferlerle doğdu ..

Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

Maceracı _ Muğla 1:05:45

Maceracı _ Muğla

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Muğla’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Muğla Bölüm'ünde.....

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi 00:56

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, görevi devraldığı yemin töreni esnasında Filistin’de de protesto edildi. Filistinliler Trump’ın Amerikan Büyükelçiliği’ni İsrail’in başkenti Tel Aviv’den Kudüs’e taşıma planlarına tepk..

Şehit Cenaze Töreninde Chp Çelengi Boş Bahçeye Atıldı 01:24

Şehit Cenaze Töreninde Chp Çelengi Boş Bahçeye Atıldı

Samsun'da şehit cenazesine gönderilen CHP çelengi cenazeye katılanlar tarafından istenmeyerek boş bir bahçeye atıldı. Çarşamba ilçesindeki Rıdvan Paşa Camii’nde kılınacak olan cenaze namazı öncesinde, Şehit Piyade Uzma..

Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor 01:15

Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor

Amerikan Başkanı Donald Trump yemin törenine katılanların sayısıyla ilgili medyada yer alan haberlere sert çıktı. Törende 1.5 milyon kişinin bulunduğunu öne süren Trump, basını yalan haber üretmekle suçladı ve gazetecil..

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı 01:35

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

14 Şehit Veren Tugayın Eski Askerlerinden Vefa 01:18

14 Şehit Veren Tugayın Eski Askerlerinden Vefa

Kayseri'deki hain terör saldırısında 14 askerini şehit veren 1. Komando Tugayı'nın 56 ilden gelen yaklaşık 400 eski askeri, olayın yaşandığı yere giderek şehitleri andı..

İngiltere Yetenek Yarışmasında İllüzyon Numaraları ile İzleyenleri Büyüleyen Yarışmacı 03:52

İngiltere Yetenek Yarışmasında İllüzyon Numaraları ile İzleyenleri Büy

İngiltere'nin Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılan Darcy Oake belki de izlemesi en zevkli şovlardan birisine imza attı. Kuşlarla akıl almaz gösteri hazırlayan illüzyonist adamın şovunu mutlaka izlemelisiniz!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En İyi Erkek Parfümü Listesi 02:42

En İyi Erkek Parfümü Listesi

2016 nın en çok tercih edilen bu sene de öne çıkan erkek parfümleri listesini videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.682 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aleyna Tilki'den Muhteşem Beste - Sana ne (Parodi) 00:34

Aleyna Tilki'den Muhteşem Beste - Sana ne (Parodi)

Aleyna Tilki'nin paylaştığı sana ne şarkısına muhteşem parodi sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kedinin Önünden Fareyi Alan Tavuk 00:41

Kedinin Önünden Fareyi Alan Tavuk

Kedi'nin ilgisizliğini görünce fareyi bir çırpıda kapan tavuğun kameraya yansıyan görüntüleri sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu 01:03

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu

Samsung, aşırı ısınıp patlamaya neden olan akıllı telefon modeli Note 7 ile ilgili soruşturmayı tamamladı. Güney Kore’nin başkenti Seul’de basın toplantısı düzenleyen şirketin Mobil İletişim Departmanı Başkanı Koh Dong-..

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı 01:22

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı

Fransa’nın başkenti Paris’te hava kirliliğini azaltmak amacıyla alınan yeni bir önlem daha uygulanmaya başlandı. Hava kirliliği oranının tekrar yükselmesinin ardından pazartesi günü gri renkli etiketi olan araçların tra..

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta 04:20

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta

Almanya’nın başkenti Berlin’deki bu araştırma merkezinde bilim adamları siz yürürken nasıl enerji üretileceğiyle ilgili kafa yoruyor. Onlar ürünlerde farklı yapıdaki nano malzemeler kullanıyor. Bu sayede yürürken enerji ..

Poyraz Karayel 78.Bölüm Fragmanı - 2 01:02

Poyraz Karayel 78.Bölüm Fragmanı - 2

Nevra'nın adamları tarafından kaçırılan Ayşegül ve Sinan, kurtarılmayı bekliyor! Poyraz, Sadreddin'lerle birlikte büyük bir operasyon düzenleyerek onları kurtarabilecek mi?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 540 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi 02:36

BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi

Alman İstihbaratının FETÖ ile işbirliği Arka Plan programında deşifre edildi. Programa konuk olan A Haber İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek şok etkisi yapacak ayrıntıları paylaştı. İşte o çarpıcı açıklamalar... 17 Ara..

Harranlı Kadın Girişimcinin Keçe Ürünleri Yurt Dışından İlgi Görüyor 01:53

Harranlı Kadın Girişimcinin Keçe Ürünleri Yurt Dışından İlgi Görüyor

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde kredi desteğiyle keçecilik yapımına başlayan kadın girişimci Handan Ünlü, kısa sürede yurt içinde olduğu kadar yurt dışından da sipariş almaya başladı...

Fransa'da Sosyalistlerin Cumhurbaşkanı Adayı Benoit Hamon 00:33

Fransa'da Sosyalistlerin Cumhurbaşkanı Adayı Benoit Hamon

Fransa’da iktidardaki Sosyalist Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı belli oldu. Ön seçimlerin ikinci turunda eski Başbakan Manuel Valls’e karşı mücadele veren Benoit Hamon sandıktan ilk sırada çıktı. Yüksek katılım oranının sa..

Tek Kişilik Milli Takım 01:09

Tek Kişilik Milli Takım

Milli sporcu Muhammed Ali Bedir, Erzurum'da düzenlenecek 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nde kayakla atlama branşında Türkiye'nin tek temsilcisi olacak...

Bozdağ’dan Yunanistan’a Jet Yanıt 00:46

Bozdağ’dan Yunanistan’a Jet Yanıt

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbeci askerleri iade etmeyen Yunanistan’ın bağımsız yargı kararını verdi açıklamasına yanıt vererek, Yunanistan’ın bu kararı, Türkiye-Yunanistan ilişkilerine tamiri oldukça güç ve çok uzu..

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi 03:21

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi

Kahramanmaraşlı iş adamı oğlu için düzenlediği sünnet düğününde, Osmanlı geleneklerini günümüze taşıdı. Kahramanmaraşlı iş adamı Yunus Kaya, oğlu Muhammet Fatih Kaya için dillere destan sünnet düğünü düzenledi. Ramada O..

Maceracı _ Rize 1:15:02

Maceracı _ Rize

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, yeni sezonun ilk durağı Rize’den çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Rize’yi keşfe çıkan Murat Yeni, ilk olarak Karadeniz mutfağının inceliklerini ekrana geti..

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

51 Şehidimizin Hesabı Bir Bir Sorulacak 03:12

51 Şehidimizin Hesabı Bir Bir Sorulacak

15 Temmuz darbe girişiminde en fazla şehidin verildiği Polis Özel Harekat ve Havacılık Dairesi’nin bombalanmasına ilişkin soruşturma tamamlandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilen fezlekede o gece yaşananlar ay..