#Aralarında kentin tanınmış işadamlarından orkide yağları’nın sahibi ahmet küçükbay’ın da bulunduğu

Dündar Kılıç Kimdir ? 02:43

Dündar Kılıç Kimdir ?

(d. 1935, Sürmene - ö. 10 Ağustos 1999, İstanbul), Türk ünlü kabadayı. Doğumundan kısa bir süre sonra ailesiyle birlikte Ankara'ya göç etti. Yetişkin çağlarında Ankara'da ünlü olan kabadayılarla yakınlık kurmaya başladı..

Deniz Serkanova Kemal Doğulunun Dudağını Nasıl Patlattı 12:41

Deniz Serkanova Kemal Doğulunun Dudağını Nasıl Patlattı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde Simay Tokatlı, Deniz Serkanova'nın bu aralar elemeye çıktığı için daha dikkatli olmasını ve tarzını değiştirmesini önerince Deniz, Simay'a ..

  • ANKA tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Navalny Hakim Karşısında 00:59

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Navalny Hakim Karşısında

Rusya'da muhalefet lideri Alexei Navalny, pazar günü düzenlenen yolsuzluk karşıtı mitingde gözaltına alınmasının ardından bugün hakim karşısına çıkarıldı. Başkent Moskova'da bir mahkemeye getirilen Navalny'nin nakli sı..

Sihirli Annem 8.Bölüm Dizi İzle 1:01:21

Sihirli Annem 8.Bölüm Dizi İzle

Dudu, yıllardan beri insan gibi yaşayan Taci’yi bir son dakika kıskançlığı ile köpeğe dönüştürerek bütün dengeleri yeniden bozmuştur. Eda’yı ise gözlerimiz göremese bile hep aramızda hissederiz. Dizi 26 Eylül 2011 tarihi..

DÜNYA HABERLER : Tabka Hava Üssü IŞİD'den kurtarıldı 00:43

DÜNYA HABERLER : Tabka Hava Üssü IŞİD'den kurtarıldı

ABD destekli Kürt YPG ve Arap savaşçılardan oluşan koalisyon güçleri, Suriye'nin Rakka kentinin 45 kilometre batısında bulunan Tabka Askeri Hava Üssü'nü terör örgütü IŞİD'den geri aldı. IŞİD, 2014'ten bu yana üssün kon..

Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin 47:19

Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin

Üç Gölge Köyü (Bazı kaynaklarda Üç Çatallı Gölge Köyü olarak da geçer) Bursa'nın .... ilçesine bağlı bir yol kenarı köyüdür. Bugünlerde terk edilmiş bir halde bulunan köyde en son maden işçileri kalmış ve sonrasında onla..

  • ZULMA tarafından
  • 1.290 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ: Paris Hükümetine Tepki Fransız Guyanası'nda Genel Greve Dönüştü 01:30

DÜNYA HABERLERİ: Paris Hükümetine Tepki Fransız Guyanası'nda Genel Gre

Fransa'nın denizaşırı topraklarından Guyana'da, Paris hükümeti tarafından ihmal edildiklerini savunan sendikalar sınırsız genel grev kararı aldı. İşsizlik ve yüksek suç oranlarına tepki gösteren 37 sendikanın grevi, he..

DÜNYA HABERLERİ : Japonya'da Çığ Felaketi: 8 Öğrenci Hayatını Kaybetti 00:39

DÜNYA HABERLERİ : Japonya'da Çığ Felaketi: 8 Öğrenci Hayatını Kaybetti

Japonya'nın başkenti Tokyo'nun 160 kilometre kuzeyindeki Nasu'da meydana gelen çığ felaketi nedeniyle sekiz kişi hayatını kaybetti. Bir yetkili, felaket sırasında 52 lise öğrencisi ile 11 öğretmenin bölgede kayak yap..

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Alexei Navalny'ye 15 Gün Hapis Cezası 01:02

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Alexei Navalny'ye 15 Gün Hapis Ceza

Rusya'nın başkenti Moskova'daki hükümet karşıtı gösterilerde gözaltına alınan muhalif lider Alexei Navalny, izinsiz gösteriye katılmak ve polise karşı koymak suçlarından, 15 gün hapis ile yaklaşık 300 Euro para cezasına ..

Ecem Uzgör Kimdir? 01:58

Ecem Uzgör Kimdir?

ngiltere’de yaşayan Türk model Ecem Uzgör, Almanya’nın Bremen kentinde yapılan dünyanın en büyük modellik yarışması Top Model of the World’de Türkiye’yi temsil etmişti. 1,76 boyunda, 52 kilo ve 82/65/86 beden ölçülerine..

Karadağ - Polonya Maçı Animasyon Film Oldu 00:37

Karadağ - Polonya Maçı Animasyon Film Oldu

2018 Dünya Kupası Elemelerinde Polonya'nın deplasmanda Karadağ'ı 2-1 yendiği maç animasyon film oldu...

Sinan Şamil Sam Kimdir? 03:30

Sinan Şamil Sam Kimdir?

Sinan Şamil Sam aslen Karslı Türk profesyonel ağır sıklet boksörüdür. Sinan Şamil Sam, 24 Haziran 1974 tarihinde Almanya'nın Frankfurt şehrinde doğdu. Amatör boks yaşamı yıllarında oldukça başarılıydı...

Toz - Fragman 02:24

Toz - Fragman

Azra’nın, ailesinin sır dolu geçmişinin izini sürerken; savaşın insanların kaderi üzerindeki etkilerini ve Afganistan’da yalnız bir kadın olarak çıktığı yolculuğu anlatan dram filmi Toz'un çekimleri İstanbul ve Afganista..

Cin Musallat Olan Kişinin Yüzüne Okunması Gereken Sözler  Sulhubad Duası 02:56

Cin Musallat Olan Kişinin Yüzüne Okunması Gereken Sözler Sulhubad Dua

Bismillahirrahmanirrahim Bismillahil ' azimi ve billahilkerimüskün ya sürhubad. Ve Bihakki Adem safiyullah hürmeti için üskün ya sürhubad. Ve bihakkı nuh neciyullah hürmett için üskün uhruc ya bihakki şit nebiyullah hürm..

  • ZULMA tarafından
  • 1.575 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bambaşka - Fragman 02:03

Bambaşka - Fragman

Doğa, hayatı çok seven üniversiteli genç bir kadındır ve başına gelen trajik bir kaza sonucu omurilik felci geçirerek belden aşağısının hissini kaybeder. Bu travma sonrası yaşamı tepe taklak değişen ve hayata olan heyeca..

Bilal_ A New Breed of Hero - Orijinal Fragman 02:30

Bilal_ A New Breed of Hero - Orijinal Fragman

Bilâl-i Habeşî'nin çocukluğundan itibaren yaşadığı hayatı anlatan animasyon film, epik bir kahramanlık hikayesi. Bin yıl önce yaşayan küçük bir çocuk ile başlayan hikayede bu küçük çocuğun en büyük hayali dünyanın gelmiş..

Rasim Öztekin Kimdir? 01:44

Rasim Öztekin Kimdir?

İstanbul'daki Galatasaray Lisesi'nin ardından İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'ndan mezun olan sanatçı, sahne yaşamında ilk deneyimlerini İstanbul Akademik Sanatçılar Topluluğu, ve Kadıköy Halk eğitim ve Nö..

3 Yıllık Sevgilisi Evli Çıkan Asenadan İlginç Ve Şaşırtan Sözler 04:27

3 Yıllık Sevgilisi Evli Çıkan Asenadan İlginç Ve Şaşırtan Sözler

Çifti farklı bir amaçla tanıştıran Semiha Yankı Asena'ya açtı ağzını yumdu gözünü.Hasan Dere'nin evliliğini bitirmesini sebeb olarak üstü kapalı Asena'yı gösteren Semiha Yankı bakın daha neler neler söylemiş...

  • ANKA tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayvan Bekçisi Karısı Fragman 02:23

Hayvan Bekçisi Karısı Fragman

Zookeeper's Karısı, Alman istilası sırasında yüzlerce kişiyi ve hayatı kurtaran Varşova Hayvanat Bahçesi, Antonina ve Jan Zabinski'nin bekçilerinin hesabını anlatıyor...

İsa İçin Kılıf Türkiyede İlk Fragmanı 02:10

İsa İçin Kılıf Türkiyede İlk Fragmanı

Bir araştırmacı gazeteci ve kendi kendini ilan eden ateist karısı bir Hıristiyan olduktan sonra Tanrı'nın varlığını kınamak için yola koyulur...

Merve Sevin Neden Gizlice Gözyaşlarına Boğuldu 12:42

Merve Sevin Neden Gizlice Gözyaşlarına Boğuldu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 104. bölümünde Kemal Doğulu, Merve Sevin'in durgun olduğunu ve kuliste ağladığını gördüğünü söyleyince Merve ailesini özlediğini söyledi. Kemal Doğulu ise yarı..

  • ANKA tarafından
  • 1.643 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman 01:53

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman

Kendini karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da resim eğitimi alıp kendini geliştirmek olan Emre, günün birinde hayatının aşkı ile tanışınca planları altüst oluyor. Arkadaş grubuyla gönüllü olarak katıldı..

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy 02:31

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy

Muğla’nın Kıbledere Köyü’ndede yaşananlar gazetelere çıkmış daha sonrada filmlere konu olmuştu. Köy artık bomboş bir harabe halinde. Köyü terkedenler ise hala bu konu üzerine konuşmak istemiyor. Hepsinin belli nedenlerle..

  • ZULMA tarafından
  • 15.371 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The 9th Life Of Louis Drax Orijinal Fragman 02:05

The 9th Life Of Louis Drax Orijinal Fragman

Liz Jensen'ın çok satan romanından beyazperdeye uyarlanan yapım bilim kurgu ile fantastik türlerinin sınırlarını genişletiyor. 9 yaşındaki Louis Drax'ı temel alan filmde 9 yaşına dek 8 ölümcül kazayı atlatmış olan küçük ..

Atiye Kimdir? 01:45

Atiye Kimdir?

Annesi Hollandalı, babası Türk olan Atiye, 22 Kasım 1988’de Almanya’nın Bremen şehrinde doğdu. Babası Antakya doğumludur.[kaynak belirtilmeli] Küçük yaşlarda piyano ve dans derslerine başladı. 8 yaşında Almanya’dan Ameri..

Acun Ilıcalı - ''Sabriye İle Adem Bana Kalırsa Aşk Yaşıyor'' 01:59

Acun Ilıcalı - ''Sabriye İle Adem Bana Kalırsa Aşk Yaşıyor''

Acun Ilıcalı'nın Sabriye ve Adem le ilgili açıklamalarına çok şaşıracaksınız...

  • ANKA tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arif V 216nın Çok Konuşulan Tanıtımı Böyle Çekildi 03:05

Arif V 216nın Çok Konuşulan Tanıtımı Böyle Çekildi

2017 de gösterime giren yerli filmler arasına hızlı giriş yapan Arif V 216'nın tanıtım filminin kamera arkası görüntüleri...

  • ANKA tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım  Avrupa'yı Uyarıyorum, iç İşimize Karışmayın 01:06

Yıldırım Avrupa'yı Uyarıyorum, iç İşimize Karışmayın

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye'nin iç meselesi olan bu halk oylaması konusunda Avrupa'yı uyarıyorum. İç işimize karışmayın, kendi işinize bakın. Herkes yerini yurdunu bilsin. dedi...

Çöp Şehri Mısır'dan Haberler 01:06

Çöp Şehri Mısır'dan Haberler

Kahire'nin Moqattam tepelerinde tünemiş olan Manshiyat Nasır sakinleri (çoğunlukla Kıpti Hıristiyanları). başkentin son 70 yıldaki çöp toplama belgesinin olmaması için bir geçici çözüm olarak hizmet ediyorlar. Kahire ..

Burcu Biricik Kimdir? 01:22

Burcu Biricik Kimdir?

Üniversite eğitimini İzmir Ege Üniversitesi’nin Arkeoloji bölümünde tamamladı. Üniversite eğitimi devam ederken Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi aldı. Eğitimi sırasında Yaşlı Hanımın Ziyareti, Vazi..