#Aram tigran te ez din kirim müzik dinle

Bakan Pakdemirli Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili konuştu 03:31

Bakan Pakdemirli Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili konuştu

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede “Yangına 2 uçak, 4 helikopter, 122 arazöz, 10 dozer iş makinesi ve 500 personel de biz sevk ettik ve çalışmala..

Rus Ordusunun Hedefinde Mariupol Var 02:30

Rus Ordusunun Hedefinde Mariupol Var

SAVAŞIN 36. GÜNÜ GERİDE KALDI. RUSYA SALDIRILARINI KIRIM VE DONBAS ARASINDAKİ STRATEJİK MARİUPOL KENTİNE YOĞUNLAŞTIRDI. KENTİN DIŞ MAHALLELERİNDE TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ BIRAKMADI, BİNALAR HARABEYE DÖNDÜ...

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı,  Kandil Kadrosu Da Orada. 01:52

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı, Kandil Kadrosu Da Orada.

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı Diyarbakır'da şeytan üçgeni olarak adlandırılan ve Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında geniş çaplı operasyon başladı. PKK 'şeytan üçgeni'nde sıkıştı. Kandil kadrosu da orada. Diyarba..

Trump'ın Dışişleri Bakanı Adayı_ _Suriye Meselesinde Erdoğan'la Yeniden Çalışmalıyız 01:27

Trump'ın Dışişleri Bakanı Adayı_ _Suriye Meselesinde Erdoğan'la Yenide

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) 20 Ocak’ta başkanlık görevini devralacak olan Donald Trump’ın izleyeceği dış politika merak edilirken, Dışişleri Bakanı adayı Rex Tillerson Suriye konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyi..

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

İstanbul Muhafızları 20. Bölüm 14:22

İstanbul Muhafızları 20. Bölüm

Osmanlı Devletinin Kırım Savaşı sırasında büyük rol oynayan Rumeli Feneri, İstanbul Boğazının Karadeniz ile kesiştiği noktada konumlanmıştır. Savaş esnasında Karadenizde bulunan gemileri gözlemlemek için kullanılan fener..

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Referandumu Rusya'ya Yarayacak' 00:48

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Refera

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i ağırlıyor. Erdoğan ve Putin akşam yemeği yiyecek, ikili bir görüşme yapacak ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. Rus medyası, Pu..

‘Putin’in ziyaretiyle Ankara-Moskova  iş birliği yeni bir ivme kazanacak’ 01:51

‘Putin’in ziyaretiyle Ankara-Moskova iş birliği yeni bir ivme kazanac

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Türk-Rus Toplumsal Forumu Eş Başkanı Çonkar, Rusya Devlet Başkanı Putin’in yarın Ankara’ya gerçekleştirdiği ziyaretinin Ankara-Moskova ilişkilerine yeni bir ivme kazandıracağını söylerke..

Sarhoş Genç Araçlara Böyle Zarar Verdi 00:36

Sarhoş Genç Araçlara Böyle Zarar Verdi

Eskişehir'de sarhoş bir gencin 10'a yakın araca verdiği zarar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Olay, Kırım Caddesi üzerinde sabaha karşı saatlerde yaşandı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüle..

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı 02:50

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı

Bu vatan aşığı evladi yetiştiren anne baba türkiyem icin Evlat degil servet yetiştirmiş ömrün uzun olsun yiğidim ayagina taş değmesin türkiye türkmen diyarı kerkük azerbeycan bişkek kırgız Özel Harekat Polisinden Muhteş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hollanda'dan -Rus jetleri gemimizi taciz etti- iddiası 01:52

Hollanda'dan -Rus jetleri gemimizi taciz etti- iddiası

Karadeniz'de gerilim tırmanıyor. 31 NATO ülkesi, Ortak ülke Ukrayna'nın da katılımıyla bölgede tatbikat yaparken, Rusya'nın, Hollanda gemisini taciz ettiği açıklandı. Rusya ise jetlerin güvenli mesafeden uçtuğu yönünde..

FETÖ'nün 38 yıl Önceki Konuşması Dinletildi 01:41

FETÖ'nün 38 yıl Önceki Konuşması Dinletildi

DİYANET İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu tarafından Kendi Dilinden FETÖ-Örgütlü Bir Din İstismarı başlığı altında hazırlanan çalışma, Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen basın...

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu 06:41

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu

Kolombiyalı Blanca Milena İyigün, Müslüman olarak Nisanur adını aldı. Nisanur İyigün ile birlikte, Kayseri’de son bir haftada 4 kişi Müslüman oldu. ternette tanışarak evlendiği eşi Serkan İyigün ile birlikte İslamiyet'i..

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik 02:50

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik

Avrupa’da 356 cami ve mescidin kundaklandığını ve yakıldığını söyleyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye olarak hiçbir zaman Hristiyan terörü diye bir terim kullanmadıklarını belirterek “Dinlerin hiçbirisi terörü emret..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Allah Bol Lyrics – Rana Shaad 04:12

Allah Bol Lyrics – Rana Shaad

Allah Bol (Full Video) | Rajeev Kapur & Sweety Kapur | Steelbird Entertainment Song : Allah Bol Artist : Rana Shaad Album : Allah Bol Music : Shaad Beats Song Lyrics Maan Na Kariye Rab Ton Dariye(x3) Zindgi Nu Na Rol ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2023 KRİTİK YIL! 1:53:01

2023 KRİTİK YIL!

Bildiğimiz Her Şey Yalanlanacak! Gerçeklerin Ortaya Çıkma Zamanı Geldi! Bizi Engellemeye Çalışıyorlar Kur'an Kursu Çocuklara Kur'an'ı Öğretebiliyor Mu? Din Bahanesiyle Türkler Üzerine Oynanan Oyunlar ORJİNAL NUTUK ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Bedri Ayseli - Hinney (Turkish - Arabic - Aramaic)  Mardin Türküsü 04:45

Bedri Ayseli - Hinney (Turkish - Arabic - Aramaic) Mardin Türküsü

Bedri Ayseli - Hinney - Mardin Türküleri - Türkce Arapca Süryanice Mardelli Aramiler Tur Abdin - Turabdin - Mardin - Midyat - Aram Nahrain - Diyarbakir - Urfa (Urhoy)- Mesopotamia - Lebanon - Iraq - Turkey - Syria - Kam..

  • PengoTV tarafından
  • 1.481 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İhtiyar - Bıg 03:18

İhtiyar - Bıg

BIG şarkı sözleri ile Her şey BIG BIG paralar BIG çantada birikti BIG arabam BIG garaja girdi Hiç ağlama bunu kendim hak ettim BIG dream Oyun BIG para BIG Soluduğumuz hava BIG Fanatik çok fanatik Sorun değil hiç bana ..

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio) 03:14

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio)

Şarkı Sözleri: İçinize işlemiş bak Biraz öfke biraz kin Düşmanımı sınar dilim Biraz bozuk biraz pis Hiphop bizde classic Biz varken kimse kral değil Sen kendi evinde misafir Bitch benim villam kira değil Siz karada kapta..

Karım Beni Aldatırsa 1967 Öztürk Serengil  Sevda Ferdağ Türk Filmi İzle 1:34:52

Karım Beni Aldatırsa 1967 Öztürk Serengil Sevda Ferdağ Türk Filmi İzl

Karım Beni Aldatırsa; 1967 yapımı başrollerini Öztürk Serengil ile Sevda Ferdağ'nın paylaştığı yeşilçam filmidir. Tek parça izleyebilirsiniz. Filmde, çapkın bir adamın bir kıza âşık olması konu edilir. Orhan, bir spor..

  • PengoTV tarafından
  • 5.853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadri Alışık Firar 00:34

Sadri Alışık Firar

Filmin Adı: Benimle Evlenir Misin? Yönetmen: Aram Gülyüz Oyuncular: Sadri Alışık, Sevda Ferdağ Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1968..

Acemi Çapkın 01:19

Acemi Çapkın

Ulusal Radyo Televizyon a yaptırılmış ve Atv kanalında yayınlanmış dizinin yönetmenliğini Temel Gürsu ve Aram Gülyüz yapmıştır...

Yavrumu Kurtarın 1987 03:12

Yavrumu Kurtarın 1987

Filmin Adı: Yavrumu Kurtarın Yönetmen: Aram Gülyüz Oyuncular: Yılmaz Zafer, Müge Akyamaç Yapım: Erler Film..

Yasak Aşk 1986 06:33

Yasak Aşk 1986

Filmin Adı: Yasak Aşk Yönetmen: Aram Gülyüz Oyuncular: Ekrem Bora, Gökben..

Mazideki Kadın 1986 04:07

Mazideki Kadın 1986

Filmin Adı: Mazideki Kadın Yönetmen: Aram Gülyüz Oyuncular: Kenan Kalav, Nadya Smolik..

Huysuz Virjin Şov Yılbaşı Özel 09:40

Huysuz Virjin Şov Yılbaşı Özel

Filmin Adı: Melek Yüzlü Cani Yönetmen: Aram Gülyüz Oyuncular: Cüneyt Arkın, Şehnaz Dilan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1985..

Kız Kaçırma 00:44

Kız Kaçırma

Filmin Adı: Yavrumu Kurtarın Yönetmen: Aram Gülyüz Oyuncular: Müge Akyamaç, Yılmaz Zafer Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu..