#Aramada

Trabzon’da 600 Gram Sezyum Maddesi Yakalandı 00:21

Trabzon’da 600 Gram Sezyum Maddesi Yakalandı

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yol uygulaması yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir araç içerisinde yaptığı aramada kimyasal silahlarda kullanılan 600 gram sezyum maddesi ele geçirdi. Ele geçirilen 600 Gram kaçak Se..

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon 06:15

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Ekipleri, Ramazan Ayını fırsat bilip insanların manevi duygularını i istismar etmek isteyen dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlar sırasında sa..

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu 01:14

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu

Aksaray'da bir yolcu otobüsünde 11 kilogram esrar ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aksaray-Adana karayolunun 10. kilometresindeki uygulama noktasında, şüphe üzerine bir ..

Esrarı Vücuduna Sardı, Böyle Yakalandı 00:30

Esrarı Vücuduna Sardı, Böyle Yakalandı

Sivas'ın Gürün ilçesinde durdurulan yolcu otobüsünde yapılan aramada bir şahıs vücuduna sardığı 1 kilo 696 gram toz esrarla yakalandı...

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor 00:44

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Mersin'de, iki ayrı operasyonda bir kilo 960 gram eroin, 54 gram kokain ele geçirildi, iki kişi tutuklandı.Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Toroslar ilçesinde kullanılmayan bir evde yüklü miktarda eroinin sat..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Satışa Giderken İhbar Sonucu Yakalandı! 00:43

Satışa Giderken İhbar Sonucu Yakalandı!

Antalya'nın Serik ilçesinde polis ekiplerince 420 kilogram kaçak domuz eti ele geçirildi. Bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, D-400 karayolunun Sanayi Kavşağı'nda, E. K'nın kullandığı 34 FB 5903 pla..

Mardin'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu 01:28

Mardin'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 31 kilo 850 gram eroin ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, terör örgütünün finans kaynaklarının kesilmesi ve uyuşturucu ticaretinin önlenmesi amacıyla Kızıltepe'd..

Jandarmadan Lüks Rezidansa Uyuşturucu Baskını 02:09

Jandarmadan Lüks Rezidansa Uyuşturucu Baskını

Jandarma ekipleri, Esenyurt'ta lüks bir rezidansa uyuşturucu operasyonu düzenledi. Rezidansta yapılan aramada, tuvalette bulunan lavabonun arka kısmına zulalanmış 360 gram kokain ve 1 adet 9 milimetre çapında tabanca ele..

Otomobilin Motor Kısmında 16 Adet Silah Ele Geçirildi 01:19

Otomobilin Motor Kısmında 16 Adet Silah Ele Geçirildi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir otomobilde16 tabanca ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik çalışma..

Bolu'da 10 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi 01:50

Bolu'da 10 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Bolu'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 9 kilo 878 gram toz esrar, 33 gram kubar esrar, 6 gram plaka esrar, 2 gram metamfetamin ile bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre,..

PKK'lılar Yunanistan'a Kaçarken Yakalandılar 02:21

PKK'lılar Yunanistan'a Kaçarken Yakalandılar

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde sahte kimlik kullanarak yasadışı yollarla yurtdışına çıkış yapmak isteyen aralarında sözde Ağrı bölge sorumlusunun da olduğu 4 PKK'lı jandarma tarafından yakalandı. Şüphelilerin yakalandığı ar..

Eylem Hazırlığı Yapan Teröristler  Mersin'de Yakalandı 02:43

Eylem Hazırlığı Yapan Teröristler Mersin'de Yakalandı

Mersin'de polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, Akdeniz Bölgesi'nde eylem hazırlığında olan ve Kuzey Irak'tan kente geldikleri tespit edilen 4 terör örgütü PKK mensubu yakalandı. Alınan bilgiye göre, Mersin Emniyet..

Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu 00:24

Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu

Gaziantep'te durdurulan 2 otomobilde, 23 kilo 20 gram esrar maddesi ele geçirildi.Emniyetten yapılan yazılı açıklamaya göre, bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipler..

Diyarbakır’da 800 Polisle Hava Destekli Asayiş Uygulaması 03:44

Diyarbakır’da 800 Polisle Hava Destekli Asayiş Uygulaması

Merkez Bağlar ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Özel Harekat, Narkotik, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince il gen..

Diyarbakır'da Kamyonetin Demir Profillerine Gizlenmiş 50 Kilo Esrar Ele Geçirildi 00:51

Diyarbakır'da Kamyonetin Demir Profillerine Gizlenmiş 50 Kilo Esrar El

Diyarbakır’da bir kamyonette dedektör köpek eşliğinde yapılan aramada, demir profiller içerisine kaynak ve boya yapılarak gizlenmiş 100 paket halinde 50 kilogram esrar maddesi ele geçirildi...

Yılbaşı Fırsatçılarına Jandarma Baskını 02:19

Yılbaşı Fırsatçılarına Jandarma Baskını

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, halkın sağlığını tehlikeye sokacak şekilde kaçak içki imalatı yapıldığını tespit ettiği Çatalca Subaşı Mahallesinde bir imalathaneye baskın düzenledi. Yapılan aramada 1 tona yak..

İstanbul’da yarım ton uyuşturucu ele geçirildi 03:38

İstanbul’da yarım ton uyuşturucu ele geçirildi

İstanbul’da sunta yüklü tır dorsesinde yapılan aramada, panellere gizlenmiş yaklaşık 150 kilogram eroin bulundu. Takibe alınan bir minibüste ise 350 kilo ‘skunk’ denen uyuşturucu bitki ele geçirildi. Polis kamerası taraf..

Van'da 75 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi 00:40

Van'da 75 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Van'ın 4 ilçesinde düzenlenen operasyonlarda, 75 bin 233 paket kaçak sigara ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 11-14 Kasım'da merkez ve ilçelerinde yol kontrolü ve arama çalışması yapıldı.Çalışmalarda, Tuşba..

Cihangir’de Nefes Kesen Narkotik Operasyonu 05:56

Cihangir’de Nefes Kesen Narkotik Operasyonu

Operasyonda bir saunaya giren ekipler, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirirken çok sayıda şüpheliyi de gözaltına alındı. Narkotik köpeği “Eros” ile yapılan aramalarda da 'skank' diye tabir edilen uyuşturucu madde el..

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı 01:22

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı

Adana'da polisin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bir ilkokula yaptığı FETÖ operasyonunda gözaltına aldığı sınıf öğretmeninin incelenen dijital belgelerinde 19 bin ayrı çocuğun çıplak fotoğrafı, 4 bin çocuk pornosu vid..

Elazığ'da Yarım Ton Esrar Ele Geçirildi 00:18

Elazığ'da Yarım Ton Esrar Ele Geçirildi

Elazığ'da polis köpeği 'Şimşek'le yapılan aramada kum ve çakıl yüklü TIR'ın kasasında yarım tondan fazla esrar ele geçirilirken, 1 şüpheli gözaltına alındı...

Ankara'da 70 Milyon Dolarlık Nükleer Madde Operasyonu 00:39

Ankara'da 70 Milyon Dolarlık Nükleer Madde Operasyonu

Ankara'da bir otomobilde yapılan aramada, piyasa değeri 70 milyon dolar olan 1 kilo 441 gram nükleer kaliforniyum maddesi ele geçirildi...

Eylem hazırlığındaki DEAŞ militanı yakalandı 03:52

Eylem hazırlığındaki DEAŞ militanı yakalandı

Bursa'da eylem hazırlığında olduğu belirlenen DEAŞ militanı M.A. yakalandı. Şahsın evinde yapılan aramada intihar yeleği ile çeşitli materyaller ele geçirildi..

Şüpheli araçtan renkli balon içinde uyuşturucu çıktı 02:05

Şüpheli araçtan renkli balon içinde uyuşturucu çıktı

Antalya'da jandarmanın uygulama noktasında durdurduğu araçta şüphe üzerine yapılan aramada 80 gram uyuşturucu madde ele geçirildi...

Otomobiliyle su almak için çıktı, ceza yemekten kurulamadı 01:47

Otomobiliyle su almak için çıktı, ceza yemekten kurulamadı

Bursa'da kısıtlama saati içerisinde otomobiliyle su almak için otomobiliyle dışarı çıkan 2 şüpheli idari cezası uygulandı. Hal ve hareketlerinden ekipler, otomobilde yapılan aramada uyuşturucu madde geçirilirken, 2 kişi ..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Müşterinin dikkati yakalattı! 01:46

Müşterinin dikkati yakalattı!

İSTANBUL'DA İKİ KADIN MÜŞTERİ TAKSİYE BİNDİ, ARAÇTA TUHAF BİR KOKU VARDI... TARTIŞMA ÇIKINCA KADINLARDAN BİRİ POLİSİ ARADI. YAPILAN ARAMADA BAKIN O TAKSİDE NE BULUNDU?..

Akıllı yetenekli cesur! 03:19

Akıllı yetenekli cesur!

KİMİ HASSAS BURNUYLA İZ PEŞİNDE... KİMİ BOMBA, KİMİ MAYIN, KİMİ UYUŞTURUCU ARAMADA UZMAN... PEKİ JANDARMA'NIN MAHARETLİ KÖPEKLERİ BU BECERİLERİ NASIL EDİNİYOR? NEVŞEHİR'E GİDİYORUZ ŞİMDİ... SHOW HABER EKİBİ, KÖPEK EĞİTİM..

Duvar Arasından 10 Milyon Dolar Çıktı 01:00

Duvar Arasından 10 Milyon Dolar Çıktı

Çin'de yolsuzluk soruşturması kapsamında bir apartman dairesinde arama yapan polis, duvarın içine saklanmış yaklaşık 10 milyon dolar değerinde Çin Yuan'ı buldu. Hürriyet'te yer alan habere göre, Shuang Fei olarak bilinen..

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce