#Arap denizi

Deniz Yıldızının Karada Yürüyüşü 01:26

Deniz Yıldızının Karada Yürüyüşü

Denizyıldızı, hayvanlar âleminin derisi dikenliler şubesine bağlı Asteroidea sınıfından olan deniz omurgasızlarına verilen ortak ad. Dünya üzerinde, tropikal bölgelerden soğuk kutup denizi sularına kadar deniz tabanında ..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devlerin Kabilesinin Son Temsilcisi Chacha 01:55

Devlerin Kabilesinin Son Temsilcisi Chacha

Filipin Denizi'ndeki Hakhajima Adası'nda (Japon emperyal arşetinin savaş öncesi kroniği) yaşayan tek canlı kadro, Chacha dev kabilesinin son temsilcisi, şaşkınlıkla izliyoruz efenim ...

  • JET TV tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cashflow - Gazapizm 03:34

Cashflow - Gazapizm

[Verse 1: Monoman] Manipüle edilen gündem, sırf ünlem Hırs misyonu yükler sistem Tırsmana yüklenmemem lazım ama Üstüme düşenleri eden tarzım aga Seni rapçi değil kabzımal Bile yapmazdım, sen yat zıbar Bizi bitti sandın,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dur Yolcu Almadan Geçme 00:55

Dur Yolcu Almadan Geçme

Gönlübol Arif, ailesi çok zengin olmasına karşın avare yaşayan, külhanbeyi geçinen biridir. Amcası, hapisten çıkan Gönlübol Arif'e ve arkadaşlarına şirketinde iş verir ancak ilk günde kovulurlar. Deniz kıyısındaki kulube..

İkinci Dünya Savaşı'nda Japonya'nın 35 Uçakla Birlikte Batırdığı Gemiye 76 Yıl Sonra Ulaşıldı 00:53

İkinci Dünya Savaşı'nda Japonya'nın 35 Uçakla Birlikte Batırdığı Gemiy

İkinci Dünya Savaşı sırasında batan ABD uçak gemisi 'Lady Lex'in enkazına 76 yıl sonra ulaşıldı. Mercan Denizi'de bulunan uçak gemisi 2. Dünya Savaşı sırasında Japonya'ya karşı savaşmıştı...

  • JET TV tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahil Güvenlik Hem Kurtardı Hem Yakaladı 01:59

Sahil Güvenlik Hem Kurtardı Hem Yakaladı

Ege Denizi'nde, İzmir ve Aydın açıklarında son 3 günde düzenlenen 10 operasyonda yasa dışı yollarla Yunan adalarına geçmeye çalışan 410 yabancı uyruklu yakalandı...

Arabayı Sahil Kenarına Parketmek 00:15

Arabayı Sahil Kenarına Parketmek

Bu arkadaşımız hava almak için deniz kenarında gitmiş belli ki. Denizi de yakından seyretmek istemiş olacak ki böyle bir aksiyona girmiş. İyi seyirler..

  • JET TV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rus Gemisinin Ukrayna Gemisine Hasar Verme Amaçlı Çarpma Anı 01:33

Rus Gemisinin Ukrayna Gemisine Hasar Verme Amaçlı Çarpma Anı

Azak Denizi'nde Rus savaş gemileri ile Ukrayna savaş gemileri karşı karşıya geldi.Rusya'ya ait savaş gemileri Ukrayna savaş gemilerine müdahalede bulunurken, bir Ukrayna gemisi hasar gördü. Kaynak:Rusya 24..

Güney Afrika'da Çöpten Görünmeyen Deniz 00:27

Güney Afrika'da Çöpten Görünmeyen Deniz

Güney Afrika'da insanların medeniyetten nasibini almamış olması ve devlet yetkililerinin yetersiz çalışmaları denizi bakın ne hale getirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Serkan Kaya - Karagözlüm 04:29

Serkan Kaya - Karagözlüm

KARA GÖZLÜM ŞARKI SÖZLERİ: Her akşam oluşunda şimdi gelir diyorum Öyle çok sevdim ki bir dakika duramıyorum Canım mısın nesin sen kanatsız meleğim mi Çölde susuz kalana denizi verelim mi? Kara gözlüm yürek tabanca Bir..

 İbrahim Sadri   Yağmur Sonrası 04:20

İbrahim Sadri Yağmur Sonrası

Yağmur sonrası karanlıkta bir şehir İçinde ben. Şarkılar çalıyor taksilerin teyibinden Giderken sen... Tüyleri ıslak kuşlar su içiyorlar çeşmelerden Kimsenin umrunda değiliz, Ne aşk Ne ben. Bir şey olmamış,bir ye..

  • Candy tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor 00:43

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor

Rus yetkili Vladimir Kojin, Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin kontratın hayata geçirilmeye başlayacağını bildirdi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Askeri Teknik İşbirliği’nden soruml..

Marmara'da 4,2 Büyüklüğünde Deprem Oldu 05:29

Marmara'da 4,2 Büyüklüğünde Deprem Oldu

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 16.38'de Marmara Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Prof. Dr. Şükrü Erson, durum değerlendirmesine bulundu...

Denizanaları Marmara Kıyılarını İstila Etti 01:01

Denizanaları Marmara Kıyılarını İstila Etti

Marmara Denizi'nde denizanası sayısındaki artış paniğe yol açtı. Tekirdağ’da binlerce denizanası kıyı şeridini istila etti...

İzmir depremi kahraman kadın #izmir #deprem #kuşadası 00:59

İzmir depremi kahraman kadın #izmir #deprem #kuşadası

İzmir depremindeki kahraman kadın tek başına tüm arkadaşlarını dışarıya çıkardı İzmir kalbimiz seninle İzmirde 6,6 şiddetinde deprem Aydın ın Kuşadası açıklarında Ege. Denizi'nde bir deprem oldu. Kandilli Rasathanesi,..

 6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı 00:31

6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı

Güney Kore, Kuzey Kore Kuzey Kore'nin bugün Japonya üzerinden geçen füzesinden 6 dakika sonra Güney Kore'nin de 2 adet Hyunmoo-2 füzesi fırlattığı aktarıldı. Kuzey Kore füze - Japonya © REUTERS/ ISSEİ KATO Kuzey Kore, J..

Fuchs Full aLbüm Dinle 1:50:28

Fuchs Full aLbüm Dinle

Fuchs - Öldü Sanma Albüm Adı : Çöl Tilkisi Gönderen : Birkan14 Düzelten : felucia Nakarat (Fuchs) : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim Sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben burda..

  • umay penbe tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize- Elif Bebek Sağ Çıktı! 26:41

İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize- Elif Bebek Sağ Çıktı!

İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize: Elif Bebek Sağ Çıktı! / A Haber Merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,9 büyüklüğündeki deprem sonrası yıkılan binalardaki arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 6..

TCG GÜR denizaltısından AKYA Talim Torpidosu atışı 00:25

TCG GÜR denizaltısından AKYA Talim Torpidosu atışı

TCG GÜR denizaltısı Marmara Denizi’nde AKYA Talim Torpidosu atışını başarıyla gerçekleştirdi. Görüntüleri Milli Savunma Bakanlığı yayınladı...

Milli Torpido AKYA'nın Atışı Başarıyla Tamamlandı 01:43

Milli Torpido AKYA'nın Atışı Başarıyla Tamamlandı

TCG Gür denizaltısı, Marmara Denizi'nde yerli ve milli torpido AKYA'nın atışını başarıyla gerçekleştirdi. Milli Savunma Bakanlığı o anları sosyal medya hesabından paylaştı. İşte o torpidonun atış anları geliyor ekranları..

Erdek'te 3.7 Büyüklüğünde Deprem 01:25

Erdek'te 3.7 Büyüklüğünde Deprem

Balıkesir'in Erdek ilçesi açıklarında, Marmara Denizi'nde 3.7 şiddetinde deprem meydana geldi...

Gökçeada’da kalp krizi geçiren hasta Sahil Güvenlik botuyla anakaraya ulaştırıldı 03:15

Gökçeada’da kalp krizi geçiren hasta Sahil Güvenlik botuyla anakaraya

Çanakkale’nin Gökçeada ilesinde kalp krizi geçiren bir kadın, Kuzey Ege Denizi’nde etkili olan poyraz fırtınası nedeniyle sefer yapılamadığı için Sahil Güvenlik botuyla anakaraya ulaştırıldı...

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.487 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ortaşark Yanıyor 1967 Türk Filmi İzle 1:18:10

Ortaşark Yanıyor 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Milli Emniyet ajanı Metin’in maceralarını anlatır. Demir Üçgen çetesi, Su Altı Araştırmaları Merkezi’nde çalışan Kamuran Şakir’in peşindedir. Kamuran Şakir’e çok benzeyen Metin’i kullanarak Ege Denizi’nde..

İstanbul’da ‘Balık avı’ yasağı başladı 03:19

İstanbul’da ‘Balık avı’ yasağı başladı

Balık avı sezonunun bitmesiyle birlikte İstanbul İl Tarım Müdürlüğü, Marmara Denizi’nde denetimlerde bulundu. İstanbul İl Tarım Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, “Yasadışı avcılık yapan, trol çeken teknelere ve iç sularda avcıl..

Marmara öldü! 01:58

Marmara öldü!

DENİZ SALYASI KABUSU BÜYÜYOR, MARMARA'DAN ENDİŞE VERİCİ GÖRÜNTÜLER GELMEYE DEVAM EDİYOR... 'MARMARA DENİZİ ÖLDÜ, BU GÖRÜNTÜ DE CESEDİN ÇÜRÜMESİ' DİYEN BİLİM İNSANLARI BİLE VAR...

Deniz salyası testlerden geçti artık tarımda kullanılacak 01:28

Deniz salyası testlerden geçti artık tarımda kullanılacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) tarafından Marmara Denizi'nde geniş alanlarda yayılan müsilajın (deniz salyası) tarım başta olmak üzere farklı alanlarda ekonomiye kazandırılması için numune..

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar 03:52

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar

İmkansızlıklar şarkı sözleri ile 1.verse Saatim kurulu bu imkansızlık kafamda yok yere türetiyorum Sığmıyor içim içime , istediğim gibi olmuyor hiç birşey Tek çaren hep vasıfsız olmak eskisi gibi hiç iyi gibi değil N..

Alper Ayyıldız  -  Ağustos Sırılsıklam 03:26

Alper Ayyıldız - Ağustos Sırılsıklam

Alper Ayyıldız - Ağustos Sırılsıklam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bilmem hangi rüzgar attı. Nerden esti tuttum. Hangi dalga sayesinde kıyıma kadar vurdun? Dön nerden geldiysen eğer oraya. Söyleyeceklerini suya yaz. Okunab..

Onlar daldı, fırtına koptu! 01:22

Onlar daldı, fırtına koptu!

EGE DENİZİ DALGIÇLARA ADETA TUZAK KURDU! HAFİF RÜZGARLI HAVADA DALIŞ YAPAN BALIKADAM VE ARKADAŞLARI ÇIKTIKLARINDA KARARMIŞ BİR GÖKYÜZÜ VE HIRÇIN DALGALARLA KARŞILAŞTI....