#Arası!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü Üzerinde Raylı Sistem Başlıyor 03:03

Yavuz Sultan Selim Köprüsü Üzerinde Raylı Sistem Başlıyor

A Haber'e konuk olan Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerindeki raylı sistem için hem Anadolu hem de Avrupa yakasında bağlantılar için çalışamaların başlayacağını söyledi. Bakan Ar..

Dinlerarası Diyalog Diyen Çocuğun Öğretmeni Açığa Alındı 00:37

Dinlerarası Diyalog Diyen Çocuğun Öğretmeni Açığa Alındı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başbakan ve bakanların koltukları da geleneksel olarak çocuklara devredilmişti. Basına açıklama yapan çocuk bakanlardan biri, Medeniyetler ittifakı girişimimiz, kült..

Hayat Şarkısı 54. Bölüm Fragmanı İzle 00:35

Hayat Şarkısı 54. Bölüm Fragmanı İzle

Hayat Şarkısı 54. Bölüm Fragmanı yayında! Kerim, babası Bayram Cevher'e tepkisini gösteriyor! Bayram Cevher ve oğullarının arası yeniden iyi olacak mı? Son yaşanan olaydan son artık Bayram Cevher ve Kerim'in ilişkisi kop..

Kısmetse Olur - Melis Adnan'dan Hesap Sordu! 05:18

Kısmetse Olur - Melis Adnan'dan Hesap Sordu!

Kısmetse Olur 10 Mayıs Çarşamba yayınlanan son bölümde, Melis, Adnan ve Kemal arasındaki samimiyetin dostluklarını bozulmasında en önemli sebep olduğunu söylüyor. Adnan, Melis'ten özür diliyor!Kısmetse Olur'un eski dostl..

  • ANKA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tanışma Günü Vakası 00:36

Tanışma Günü Vakası

Kadınlar Ve Erkekler Arası Tanışma Günü Anlatması..

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onlarda Ve Bizde Liseli 00:15

Onlarda Ve Bizde Liseli

Liseler Arası değişim..

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Merak Edilen Fotoğrafı Böyle Yorumladı 00:48

Erdoğan Merak Edilen Fotoğrafı Böyle Yorumladı

ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı görüşme üzerine sorulan bir soruyu cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yemek masasında o kadar detaylı konuları görüşme imkanımız olmadı. Sadece Perşembe günü kendisiyle ikili, kısmen ..

Nurselle Evin Tadı - Şıllık Tatlısı Tarifi 05:44

Nurselle Evin Tadı - Şıllık Tatlısı Tarifi

Nursel, birbirinden lezzetli yemekler yapıyor; çok değerli püf noktaları veriyor. Nursel, konuğu Ümmü Gülsüm Hanım'la birlikte şıllık tatlısı yapıyor! Şıllık Tatlısı Malzemeleri Hamuru için; 3 su bardağı un Bir fiske tuz..

  • ANKA tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 53.Bölüm - Süper İkili Ayrılıyormu 04:48

Hayat Şarkısı 53.Bölüm - Süper İkili Ayrılıyormu

İlk tanıştıkları andan itibaren birbirlerinin ortağı ve en yakın arkadaşları olan Hülya ile Mahir, yol ayrımına gelirler. Büyük ortaklık bitecek mi? Kerim'in kendisini terk ettikten sonra Almanya'ya gitmesiyle, Hülya'da ..

  • ANKA tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni 03:48

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni Şarkı Sözleri Alacakaranlığın varla yok arası Zindandan hallice kibirli yalnızlığım Yaş hala tutuşmuyor, Kederim hasret olmuyor Zaman demir almıyor, Yeniliyor kızgınlığım İlelebet aşk..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı 01:06

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump tarafından onuruna verilen öğle yemeğine katıldı. Erdoğan ve Trump, Beyaz Saray'daki ikili görüşmeden sonra yaptıkları ortak basın açıklamasının ardından öğle ..

Hayat Şarkısı 54.Bölüm - Seni Eşekler Öpsün! 05:45

Hayat Şarkısı 54.Bölüm - Seni Eşekler Öpsün!

Hüseyin'in el koyduğu video yüzünden araları bozulan Hülya ile Mahir, küslüğü daha fazla uzatmıyor ve barış sağlanıyor! Torunbaş Ailesi'ni bitirecek, her şeyin anlatıldığı videoyu İpek, Mahir ile Hülya'ya vermişti. Bu vi..

  • ANKA tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatlı Bela 106.Bölüm Fragmanı 00:46

Tatlı Bela 106.Bölüm Fragmanı

AŞK VE NEFRET BİR KEZ DAHA KARŞI KARŞIYA Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yine çok konuşulacak bir Hint dizisini daha ekranlara taşıyor. Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bi..

Gönül Akkor  Bir Sokak Çeşmesi 03:37

Gönül Akkor Bir Sokak Çeşmesi

Bir sokak çeşmesi oldu gençliğim Uzanan her tasa doldu gençliğim Çerçevesiz kalmış bir resim gibi x2 Eğrildi kırıldı soldu gençliğim On sekiz yaş ile otuz arası Dile destan oldu her macerası Aynaya bakınca yıllar ..

Krizler Geçici, Dostluklar Kalıcıdır 05:15

Krizler Geçici, Dostluklar Kalıcıdır

İnsan ilişkilerinde de devletler arası ilişkilerde de toplumdan topluma hiç değişmeyen ve eskimeyen kuraldır; Dostlarınla da düşmanlarınla da ölçülü ol, dostlarına her sırrını açma, düşmanlarına da zulmetme, adil ol, yar..

Maşın Şou 15 - Ülviyə Alovlu 04:36

Maşın Şou 15 - Ülviyə Alovlu

Maşın Şou 15 - Ülviyə Alovlu - (Reklam arası efirə getməyən video kadr)..

  • ANKA tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Minderden Kaçan Biz Olmayacağız 00:34

Minderden Kaçan Biz Olmayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi...

Basket Maçında Canavar Smacı ile Öğrenci Gömen Öğretmen 00:05

Basket Maçında Canavar Smacı ile Öğrenci Gömen Öğretmen

Liseler arası basket maçı sanırsam,öğretmen defans yapan lise öğrencisinin üstünden zıplayıp smacı gömerek öğrenciyi toz bezi yaptığı naı izlicez..

  • JET TV tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Futbol En Komik Anlar Salak Futbolcular 2017 10:02

Futbol En Komik Anlar Salak Futbolcular 2017

futbol,futbol hareketleri,futbol kavgaları,futbolda komik anlar, futbol thug life,futbolist,futbol vine,futbolda ölüm,futbol skills,futbol çalımları, futbol komik anlar,futbol kazaları,futbol oyunları,futbol animasyon,fu..

  • OFSAYT tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üç Kağıtçı Filmindeki Hata Yıllar Sonra Fark Edildi 00:29

Üç Kağıtçı Filmindeki Hata Yıllar Sonra Fark Edildi

Kemal Sunal'ın başrolünü oynadığı Üç Kağıtçı filminde, Sabahat Işık'ın sahneler arasında kıyafetini değiştirdiği, dikkatli izleyici tarafından yıllar sonra fark edildi. Kemal Sual filmleri birçoğumuz için efsanedir. Ar..

  • ANKA tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 27 Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Adı Efsane 27 Bölüm 2.Fragmanı

Adı Efsane 27. Bölüm 2. fragmanı yayında! Hakan, Sinan'ın Naz'ın babası olduğunu öğreniyor! Adı Efsane 15 Ağustos Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Hakan, öğrendiği bu gerçek ile ne yapacağını şaşırmıştır. Naz ile ar..

Evim Lokanta 33.Bölüm- Açma Kete 06:03

Evim Lokanta 33.Bölüm- Açma Kete

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 33. Bölüm'de Açma Kete tarifi verdi! Açma Kete MALZEMELER 3 Adet Yumurta Akı 3 Su Bardağı Süt 1 Su Bardağı Sıvı Yağ 1 Yemek Kaşığı Tuz 1 Yemek Kaşığı Toz Şeker 1 Paket Yaş Maya 8,5 ..

  • ANKA tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Sabah’ı Resmi Törenle Karşıladı 04:59

Başbakan Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Sabah’ı Resmi Törenle Karşıladı

Başbakan Binali Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el-Mübarek el-Hamad es-Sabah'ı Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşıladı. Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el..

Halk Otobüsünde Koltuk Kavgası 00:20

Halk Otobüsünde Koltuk Kavgası

Ankara'da özel bir halk otobüsünde kadınlar arasında koltuk kavgası yaşandı. Ankara'da Kızılay ve Aktepe arası yolcu taşımacılığı yapan 411 numaralı Özel Halk Otobüsünde koltuk kavgası çıktı. Görüntüler bir vatandaşın ce..

Endonezya’da Trenden Yılan Çıktı 00:32

Endonezya’da Trenden Yılan Çıktı

Endonezya’da şehirler arası bir trende yolcuları korkutan bir olay yaşandı. Trenin tavanındaki bagaj rafında, saklanmış bir yılan bulundu. Bir tren yolcusu ise çıplak elleriyle yılanı yakaladı ve olduğu yerden çıkardı. S..

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti 06:16

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti

Moğolistan'ın Kubuqi Çölü'nde hayata geçirilen yeni projeler ve yatırımlar, çölde yaşayan ailelerin kaderini önemli ölçüde değiştirdi. Uluslararası çölleşme sorunu ile mücadelede örnek olan Kubuqi modeline dikkat çeken B..

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar 1:29:42

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 'lı Yılların En Sevilen Slow Pop Şarkıları .1 saat 30 dakikalık bu müzik ziyafetinde hoşça vakit geçirmeniz dileklerimle.. Şarkı listesinin yan kısmındaki linklerden şarkılar arası ..

Snapchat Nedir 03:03

Snapchat Nedir

Akıllı telefonlar için geliştirilmiş, platformlar arası çalışma özelliğine sahip, kullanıcıların birbirlerine metin, resim, ses veya video göndermesini sağlayan bir anlık mesajlaşma uygulaması. Whatsapp'tan farkı ne? Ark..

Karadeniz Sahil Yolunda Heyelan 00:23

Karadeniz Sahil Yolunda Heyelan

Karadeniz Sahil yolu üzerinde heyelan meydana geldi. Giresun-Trabzon arası ulaşım tek şeride düştü. Giresun'un Keşap ilçesine bağlı Düzköy mevkiinde Trabzon istikameti yönünde heyelan meydana geldi. Yola gelen toprak ve ..

Feminizm Nedir 01:05

Feminizm Nedir

Feminizmin fıtratında kadın erkek eşitliği vardır. Feminizm erkek düşmanlığı değildir. Geçmişten günümüze toplumda kadın ve erkek arasındaki toplumsal eşitsizliğin giderek artması, feminizmin amacını kadının toplumdaki y..