#Arazi

Test Toyota Hilux 21:09

Test Toyota Hilux

Toyota Hilux tamamen yenilendi. Sapanca'da gerçekleşen lansmanda Toyota modelin gelişen arazi kabiliyetine dikkat çekmek için özel olarak hazırlanan Offroad parkurunda bu otomobili bizlere test ettirdi. Yeni ve eski Hilu..

  • BETA tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuş Avı 17:29

Kuş Avı

Colorado'nun halka açık topraklarında büyük oyun, küçük oyun ve su kuşları avcılığına genel bir bakış. Ulusal Ormanlar, Arazi Yönetimi Bürosu, Eyalet Vahşi Yaşam Alanı, Eyalet Güven Toprak, Eyalet Parkı dahil...

  • BETA tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dağların Aslanları Ansızın Vuruyor 01:24

Dağların Aslanları Ansızın Vuruyor

Dünyada sadece birkaç ülkenin gerçekleştirebildiği Teröristle Mücadele Harekatı Tatbikatı nda komandolar, zorlu hava, arazi ve iklim şartlarında eğitim alarak, senaryo gereği çıkan çatışmada teröristleri imha etti...

Winchester Orijinal Fragmanı 02:04

Winchester Orijinal Fragmanı

Winchester Tüfekleri servetinin varisi Sarah Winchester, San Francisco'nun 50 mil dışında, izole bir arazi üzerinde malikanesinin yapımına başlar ve onyıllardır, haftanın 7 günü, günün 24 saati boyunca tadilatlar durmaks..

Ne Yaptın Sen Toyota 00:54

Ne Yaptın Sen Toyota

Japon otomotiv devi Toyota'nın arazi aracı Hilux'un engebeli arazide çekilen görüntüler sosyal medyada büyük ilgi görüyor...

  • JET TV tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karadeniz’de Pkk’ya Karşı Operasyonlar Devam Ediyor 00:36

Karadeniz’de Pkk’ya Karşı Operasyonlar Devam Ediyor

Doğu Karadeniz Bölgesinde Bölücü Terör Örgütü PKK'ya karşı operasyonlar devam ediyor. Trabzon'un Maçka ve Tonya ilçesinin yüksek kesimlerinde karla kaplı tepelerde sürdürülen operasyonlara Jandarma Özel Harekat ve Jandar..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Mutfak Tüplerine Tuzaklanan Eyp Böyle İmha Edildi 00:30

Mutfak Tüplerine Tuzaklanan Eyp Böyle İmha Edildi

Bingöl'de, mutfak tüplerine tuzaklanmış EYP kontrollü bir şekilde imha edildi. Bingöl Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı tarafından kent genelinde yapılan arazi arama tarama faaliyet kapsamında, bölücü terör örgütü PKK ta..

Dacia Duster Dizel Otomatik Test Sürüşü 19:15

Dacia Duster Dizel Otomatik Test Sürüşü

Yeni nesil Dacia Duster özellikle ön ve arka tasarımıyla daha farklı görünüyor ve kaput yüksltildiği için önden daha güçlü görünüyor Yeni Duster daha şık görünen iç mekana sahip artık ve şık görünmenin kanısıra kabin erg..

  • BETA tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Akülü Arabayı Adeta Gerçek Bir Araca Çeviren Ekip 04:11

Akülü Arabayı Adeta Gerçek Bir Araca Çeviren Ekip

Bir YouTube kanalı, Barbie pembesi bir Ford Mustang akülü arabaya arazi motosikleti motoru takarak sınırları zorladı. Akülü araba adeta bir yarış aracına dönüştü...

  • JET TV tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 6 yıl önce
280 Km Menzile Sahip BORA'nın Nefes Kesen Atış Görüntüleri 01:59

280 Km Menzile Sahip BORA'nın Nefes Kesen Atış Görüntüleri

Uzun menzilli karadan karaya silah sistemi olan Bora füzesi ise 280 kilometre azami menzile sahip bulunuyor. Gece ve gündüz, her türlü hava ve arazi şartlarında görev yapabilen sistem, yüksek öncelikli hedefler üzerine y..

Askeri Operasyonlar İçin Örümcek Robot Geliştirdiler 01:50

Askeri Operasyonlar İçin Örümcek Robot Geliştirdiler

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) öğrencileri, zorlu arazi şartlarında gerçekleştirilen askeri operasyonlarda saldırı amaçlı kullanılabilecek 6 bacaklı örümcek robot geliştirdi...

Rus Yapımı Avtoros Shaman 8×8 Araç 03:31

Rus Yapımı Avtoros Shaman 8×8 Araç

Mercedes G63 6×6’nın ardından bu sınıfta gördüğümüz en etkileyici projelerden birisiydi. 6 metrelik uzunluğuyla Mercedes’ten yarım metre gibi bir farkla daha ileride konumlanan model, her birinin ebatları 1.185 milimetre..

  • JET TV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dağ Yolunda Pumaya Çarpayazan Motorsikletli 01:08

Dağ Yolunda Pumaya Çarpayazan Motorsikletli

Arazi motosikleti ile adrenalin arayan motosikletli dağ yolunda ilerlerken solundan gelen pumayı son anda fark etmiş , puma da onu son anda far etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Güzel Güzel Gelen Aracın Hazin Sonu 01:10

Güzel Güzel Gelen Aracın Hazin Sonu

Dağlık rampayı tırmanan arazi taşıtı tam sona yaklaşmışken bir anda geri geri gitmeye başlamış ve kaza yapmış. Son anda olacak iş mi?..

  • JET TV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Offroad Yaparken Sınırları Zorlayan Adam 00:45

Offroad Yaparken Sınırları Zorlayan Adam

4x4 arazi araçları ile doğada zor koşullarda yapılan offroad olayında bu aracı boyundaki suya girip çıkarak zirve yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 72.Bölüm 2:23:00

Söz | 72.Bölüm

Karargâha bombalı saldırı yapmak üzere olan Karabatak’ı(Eren Vurdem) karşısında gören Tim, büyük bir şok yaşar. Tim ve Nazlı(İlayda Ildır), Karabatak’a aslında kim olduğunu hatırlatmak için elinden geleni yapar.nSami’ye ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Wuhan, altı gün içinde koronavirüs hastalarını tedavi etmek için 1.000 yataklı hastane inşa edecek 00:54

Wuhan, altı gün içinde koronavirüs hastalarını tedavi etmek için 1.000

Çin, Wuhan'da yeni koronavirüs bulaşmış hastalara adanmış 1.000 yataklı bir hastane inşa ediyor. Yetkililer tesisin Çarşamba günü bitirilmesini hedefliyorlar. Wuhan Huoshenshan Hastanesi inşaatı üçüncü gününe girdi. Şu a..

Rıza Bey Apartmanının enkazı kaldırıldı, geriye acılar kaldı 02:37

Rıza Bey Apartmanının enkazı kaldırıldı, geriye acılar kaldı

İzmir’de meydana gelen depremde yıkılan ve 34 kişinin hayatını kaybettiği Rıza Bey Apartmanı’nın enkazı kaldırıldı. Apartmandan geriye boş bir arazi ve acılar kaldı...

Show Haber ekibine saldırdılar! 02:53

Show Haber ekibine saldırdılar!

ARAZİ YÜZÜNDEN KIZDIKLARI GELİNLERİNİ DEMİR ÇUBUKLARLA DÖVÜP HASTANELİK ETTİLER. ARDINDAN DA OLAYI ARAŞTIRAN SHOW HABER EKİBİNDEN SÜMEYYE YILANCI VE FATİH GÜNAL'A TAŞLA SALDIRDILAR. POLİS BU GÖRÜNTÜLERİN ARDINDAN HAREKET..

Manisa'da petrol heyecanı devam ediyor 06:55

Manisa'da petrol heyecanı devam ediyor

Zeytin bahçesini sulama amacıyla açtığı sondaj kuyusundan siyah ve yanıcı maddeye rastlayan, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğünün incelemesi sonrası maddenin yüzde 6'sının kaliteli petrol olduğun..

Fransa'daki orman yangınlarında yaklaşık 4 bin hektar alan kül oldu 01:44

Fransa'daki orman yangınlarında yaklaşık 4 bin hektar alan kül oldu

Fransa'nın güneybatısındaki Gironde bölgesinde devam eden iki orman yangınında şu ana kadar 3 bin 750 hektar arazi küle döndü...

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması 03:25

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması

Amasya’nın Taşova ilçesi Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri 2020 yılı ormancılık faaliyetleri kapsamında kayınların doğal gençleştirme programında bulunan alanlarında toplam 21 hektar sahada orman gülü temizliği, arazi haz..

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu 03:36

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu

Bursa’dan, pandemi sürecinde memleketi Şırnak’ın Uludere ilçesine gelen Yekta Ürün, kaymakamlık ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün desteği ile sera kurdu. Yüzde 70 hibe desteği alan Ürün, kiraladığı 16 dönüm arazinin ..

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor 04:47

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor

Badem üretiminde Adıyaman’a rakip olmaya hazırlanan Şanlıurfa’da hasat başladı. Badem bahçelerinde bu yıl yüksek verim bekleniyor. Şanlıurfa’nın Hilvan ve Karaköprü ilçelerinde ekim alanı her yıl genişleyen badem, bölged..

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı 02:28

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Arnavutköy Sosyal Konut Projesi ihalesinin, kanunda öngörüldüğü üzere tüm şartlar yerine getirilerek, 6-7 Ekim 2021'de yapılacağını bildirdi. Kurumdan..