#Araç maketlerini

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

Dünyanın En Farklı Aracını Süren Eleman 00:15

Dünyanın En Farklı Aracını Süren Eleman

Çok ilginç araç hakketen tenekeye benziyo o nasıl gidiyor arkadaş siz seyredip bir anlam verin...

  • JET TV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şahini Ölümüne Yüklemek 00:40

Şahini Ölümüne Yüklemek

Bingöl-Erzurum karayolunda, üzerine aşırı yük yüklenen otomobil trafiği tehlikeye soktu.Bingöl-Erzurum karayolunda bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına kaydedilen görüntüler, trafikteki tehlikeyi gözler önüne ..

  • JET TV tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada 02:47

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada

Pendik’te kavşaktan geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı ATV isimli aracın sürücüsü havaya uçarak yere düştü. Kazayla birlikte havaya uçması saniye saniye kameralara yansıyan sürücü, ışıkları suçladı. Kurtköy Ankar..

5000 CC’lik Lüks Araca Yüksek Egzoz Sesi Cezası 03:07

5000 CC’lik Lüks Araca Yüksek Egzoz Sesi Cezası

İzmir'de lüks segment araç kiralama şirketi bulunan Ufuk Karavar (29), 5000 cc motor gücüne sahip aracıyla evine doğru giderken polis kontrol noktasında durduruldu. Fabrika çıkışlı orijinal araçta önde plaka takacak yer ..

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat 01:15

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat

Suriye sınırındaki birliklere takviye amaçlı gönderilen yaklaşık 80 paletli askeri araç, demir yoluyla Hatay'a ulaştı...

Bursa'da Faciadan Dönüldü! 00:27

Bursa'da Faciadan Dönüldü!

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde hatalı sollama yapan bir araçla karşı şeritten gelen bir başka aracın burun buruna gelmesi araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Faciadan dönülen görüntülerde araç sürücü..

İşte İhanetin Belgesi  Tam 120 Tır 00:24

İşte İhanetin Belgesi Tam 120 Tır

ABD'nin PKK'nın Suriye kolu olan YPG'ye 120 tırlık ağır silah yardımı ve zırhlı araç sevkiyatı yaptığı bildirildi...

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı 03:49

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı

Adana Valiliğine bombalı araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin yaralandığı saldırının planlayıcısı olduğu ileri sürülerek tutuklanan Halo dayı lakaplı teröristin Adana'da geçtiğimiz yıllarda ..

Drift Yapan Şahinciler Polisten Pist İstedi 00:46

Drift Yapan Şahinciler Polisten Pist İstedi

Şahinci gençlerin toplanacağı bilgisine ulaşan polis ekipleri ve trafik polisleri, belirlenen bölgeye baskın yaptı. Çevik kuvvetin de desteğiyle otomobilli gençlerin bulunduğu caddeyi 2 ayrı noktadan kapatan polis, 200 a..

Kazayı İzlerken Önündeki Kamyona Böyle Çarptı! 00:39

Kazayı İzlerken Önündeki Kamyona Böyle Çarptı!

Aynı anda meydana gelen iki korkunç kaza böyle görüntülendi. Rusya'da araç kamerası tarafından kaydedilen kazalarda hatalı sollama sonucu iki araç kafa kafaya çarpışırken bu kazayı izleyen sürücü önünde aniden duran kamy..

Suriye Sınırına Askeri Sevkıyat 00:59

Suriye Sınırına Askeri Sevkıyat

Zırhlı askeri personel taşıyıcı araçlar ve rütbeli askerleri taşıyan otobüs sınır hattı istikametine gitti. Hatay'ın Suriye sınırındaki askeri birliklere, personel ile araç, ekipman ve sağlık malzemesi gönderildi. Suriye..

Kazmalarla Araca Saldırdılar 00:59

Kazmalarla Araca Saldırdılar

Esenler'de öfkeli bir grup ellerinde sopa, taş ve kazmayla caddede ilerliyor ve aracı geçiyor. Grubu gören araç sürücüsü ise manevra yaparak caddeden ayrılmak istiyor. Ancak araç cadden ayrılamadan geri gelen grup araca ..

Yanan Aracın Patlama Anı 00:25

Yanan Aracın Patlama Anı

Alevler içinde yanan araç patlıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Makas Atarken Refüje Giren BMW Sürücüsü 01:01

Makas Atarken Refüje Giren BMW Sürücüsü

Otoyolda kendinin ve başkalarının hayatını hiçe sayarak makas atan sürücü bir anda yol kenarındaki refüje çarptı. Araç içerisindeki kamerada tarafından kaydedilen kaza anı sosyal medyada paylaşıldı..

Ölüm Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaparken Yakaladı 00:38

Ölüm Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaparken Yakaladı

Suudi Arabistan'da yüksek sesli müzik eşliğinde seyahat eden 2 kişi, yolculuklarını da sosyal medyadan canlı yayınladı. Ama sürücünün bir anlık dikkatsizliği sebebiyle araç şeridinden çıktı ve karşı yönden gelen otomobil..

Saçma Amfibik Tekne Gezintisi Yola Düşer 03:53

Saçma Amfibik Tekne Gezintisi Yola Düşer

A GENIUS mechanic has merged a 32ft houseboat with a three-wheel tractor to create the most unorthodox vehicle – an amphibious driving houseboat. In the summer of 2016, Theon Parseghian used a derelict 1967 houseboat and..

  • BETA tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayalet Otomobilin Araca Çarpması 00:42

Hayalet Otomobilin Araca Çarpması

Singapur'da araç içerisinde bulunan kameraya yansıyan görüntülerde birden bire ortaya çıkan araç kazaya neden olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eskişehir'de Trafik Kazaları MOBESE'de 01:31

Eskişehir'de Trafik Kazaları MOBESE'de

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, MOBESE kameralarına yansıyan görüntüleri basın kuruluşları ile paylaşırken değerlendirme ve önerilerde de bulundu. Yapılan açıklamada, kazaları önlenerek, sürücü, yolcu ve yaya olarak için..

İnsansız İş Makinesi 00:50

İnsansız İş Makinesi

Built Robotics firması sürücüsüz otomobillerden esinlenerek inşaat sektörüne otonomiyi getirmeyi hedefliyor. Sensörler ve takip cihazları sayesinde hareketleri algılayan araç kendi kendine inşaat sahasında çalışabiliyor...

Emniyet Kemeri Takmayanlara Ders Gibi Kaza! 00:38

Emniyet Kemeri Takmayanlara Ders Gibi Kaza!

Aksiyon kamerasının kaza anında araç içerisinde kaydettiği görüntüler emniyet kemerinin hayati önemini bir kez daha gösterdi. Görüntüler çekime giden bir youtube kanalı çalışanlarının yolcuğu sırasında kaydedildi. Emniye..

  • PengoTV tarafından
  • 1.879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceza Yazan Polisleri Güldüren Alkollü Sürücü 02:10

Ceza Yazan Polisleri Güldüren Alkollü Sürücü

Kütahya'da polisin Dur ihtarına uymayan ve minibüsüyle kaçan sürücü K.E.'nin yapılan alkol muayenesinde 0.65 promil alkollü olduğu ve sürücü belgesine de bir süre önce yine alkollü araç kullandığı için el konulduğu ort..

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehidin Kanı Yerde Kalmadı 05:38

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Hazro ilçesi Kırmataş köyü mülki sınırları içerisinde teşkil edilen Şok Yol Kontrol ve Arama Noktasında 16 Kasım 2017 Perşembe gü..

Şişli’de Otomobil Duran Kamyonete Çarptı 3 yaralı 04:51

Şişli’de Otomobil Duran Kamyonete Çarptı 3 yaralı

Şişli’de meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Araç içerisinde sıkışan sürücüyü sağlık ekipleri tarafından çıkartılırken, araç içerisinden çıkartılan başka bir yaralı ise kaldırımda ambulans bekledi...

20 Saat Karda Mahsur Kalan 3 Arkadaş Kurtarıldı 01:15

20 Saat Karda Mahsur Kalan 3 Arkadaş Kurtarıldı

Edinilen bilgilere göre, Dün Espiye ilçesine bağlı çakıl yaylasında arızalanan iş makinasını almak için yola çıkan 3 arkadaş aniden bastıran kar sonrası yayla yolunda mahsur kaldı. Telefonların çekmediği için haber verem..

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza 04:05

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza

Kaza, 23.00 sıralarında Küçükçekmece Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kemalpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 RT 345 plaka kimliği öğrenilemeyen araç sürücüsü Kemalpaşa Caddesi üzerinden bir alt so..

Esenler’de Tır Üst Geçide Takıldı 01:56

Esenler’de Tır Üst Geçide Takıldı

Olay, saat 21.00 sıralarında TEM Otoyolu Mahmutbey-Aksaray bağlantı yolu Esenler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 33 FU 911 plakalı tır sürücüsü Remzi Başkurt, Esenler Atışalanı mevkiinde taşıdığı beton kö..

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü 00:25

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü

Sürücülerin, araç kullanırken dikkat dağıtan işlerle meşgul olması, kazaların önemli sebepleri arasında yer alırken İstanbul'da kameralara yakalanan iki sürücünün hareketi bu kadar da olmaz dedirtti. Sürücülerin, araç k..

  • JET TV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kazadan Kurtulan Karedenizli Ailenin İstifini Bozmadığı Anlar 00:37

Kazadan Kurtulan Karedenizli Ailenin İstifini Bozmadığı Anlar

Viraja hızlı giren adamın direksiyon hakimiyetini kaybedişi ile spin atan bir araç ve içindeki ailenin gayet soğukkanlı bir şekilde Niye öyle yaptı ki? diye sorgulamaları araç içi kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku 01:16

Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku

Gaziantep’te trafik Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) bugün itibariyle devreye girdi. Mesai saat ile başlayan uygulamada, 1 saatte 868 araç kural ihlali yaparak sisteme takıldı. Gaziantep’te 2918 sayılı Karayolları T..