#Araçlar ateşe

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat Sürüyor 00:35

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat Sürüyor

Suriye sınırındaki Kilis'e askeri sevkiyat yapıldı.Alınan bilgiye göre, bazı illerden gönderilen askeri araçlar, jandarma ekiplerinin eskortluğunda kente getirildi.Konvoyda 8 obüs yüklü tır ile zırhlı personel taşıyıcı a..

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı 02:58

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı Ankara'dan Kuzey Irak sınırına giden Barış Gücü Tugayı'na ait tank ve zırhlı araçlar, Gaziantep'e ulaştı. Ankara Mamak'ta bulunan ve Barış gücü olara..

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış 01:30

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağı

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış Diyarbakır'da emniyet binasına bomba yüklü araçla yapılan saldırıda kullanılan minibüsü fark eden taksici önünü kesti, kapıyı açtı, 'bomba' diye..

Antalya'da Arazi Taraması Yapan Jandarma Ekibine Ateş Açıldı- 1 Şehit 00:39

Antalya'da Arazi Taraması Yapan Jandarma Ekibine Ateş Açıldı- 1 Şehit

Antalya'da Askere Ateş Açıldı- 1 Şehit.Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki ormanlık alanda arazi taraması yapan jandarma ekibine ateş açıldı. Saldırıda yaralanan bir uzman çavuş hastanede şehit oldu. Antalya'da ormanlık ..

Aşırı Hız Felaket Getirdi 00:54

Aşırı Hız Felaket Getirdi

Suudi Arabistan'da meydana gelen feci kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Aşırı süratli bir otomobilin önündeki otomobile çarpmasıyla başlayan kazada, kontrolden çıkan araçlar park halindeki kamyonete çarptı. Feci k..

Tatbikat Alanında Hilal Taktiği 00:37

Tatbikat Alanında Hilal Taktiği

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı yakınlarında 18 Eylül'de başlattığı tatbikat sürüyor. Öğle saatlerinde hareketlenen tatbikat alanında tank ve diğer zırhlı araçlar Hilal T..

Sarıyer'de Yollar Dereye Döndü 01:48

Sarıyer'de Yollar Dereye Döndü

İstanbul Sarıyer'de akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan yağmurla bir çok noktada su birikintileri oluştu. Yağan yağmur nedeniyle yollar adeta dereye döndü. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İstanb..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Kaplan Tankı Endonezya'da Görücüye Çıktı 00:52

Kaplan Tankı Endonezya'da Görücüye Çıktı

Endonezya'da 72. Ulusal Silahlı Kuvvetleri Günü, Endonezya'nın Banten kentinde askeri geçit töreni ile kutlandı. Törende, Türkiye ve Endonezya ortaklığında yapılan Kaplan tankı, savaş helikopterleri, denizaltıları ve sil..

Reyhanlı İlçesinde Askeri Hareketlilik 01:13

Reyhanlı İlçesinde Askeri Hareketlilik

İdlib'deki çatışmasızlık bölgesine gerçekleştirilecek intikal kapsamında Hatay'a gönderilen askeri araçlar ve komando birlikleri, Reyhanlı sınırına konuşlandırıldı...

Suriye Sınırından Yeni Görüntüler 00:55

Suriye Sınırından Yeni Görüntüler

İdlib'deki çatışmasızlık bölgesine gerçekleştirilecek intikal kapsamında Hatay'a gelen çok sayıda zırhlı personel taşıyıcı ile askeri araçlar Reyhanlı sınırına konuşlandırıldı. Sınır hattına konuşlanan araçların zaman za..

Hatay’da 300 Polisle 01:43

Hatay’da 300 Polisle "Huzur Operasyonu" Gerçekleştirildi

Hatay’da 300 Polisle Huzur Operasyonu Gerçekleştirildi Antakya ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 300 polisin yanı sıra özel harekat polislerinin de katılımıyla gerçekleştirilen ”Huzur Operasyonu”nda Altınçay, Eme..

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı 01:06

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı tomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'na (Bursa Oto Show 2016) katılan dünyanın en büyük otomobil devleri, Hibrit modellerini tanıttı. 10 SENEYE ..

Arabam Şekil Yoldan Çekil  ( Ferrari’den 70. Yıla Özel Tarih Yolculuğu) 02:33

Arabam Şekil Yoldan Çekil ( Ferrari’den 70. Yıla Özel Tarih Yolculuğu

Ferrari, başrolünde LaFerrari Aperta ve Formula 1 pilotu Sebastian Vettel’in yer aldığı özel reklam filmiyle bizleri tarihinde kısa bir yolculuğa davet ediyor. Ferrari’nin ürün gamının en üst noktasında yer alan LaFerra..

  • Cowboy tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul'a 725 Adet Otobüs 03:20

İstanbul'a 725 Adet Otobüs

İstanbul'a 725 Adet Otobüs İstanbul'un temel sorunlarından biri olan ulaşımın en önemli ayağı olan İETT'nin 2017 bütçesi açıklandı. İETT'nin 2017 bütçesi 2 milyar 900 milyon. Bütçenin 1 milyar 110 milyon liralık kısmı i..

Suriye Sınırında Silah Sesleri 01:15

Suriye Sınırında Silah Sesleri

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin sınır komşusu olan Suriye'nin Rasulayn ilçesinde akşam saatlerinde duyulan silah sesleri ilçede tedirginliğe neden oldu. Rasulayn'da akşam saatlerinde terör örgütü PYD tarafından uzun ..

Mercedes Benz Rescue Assist Uygulaması | Değerli Zaman Tasarrufu 01:56

Mercedes Benz Rescue Assist Uygulaması | Değerli Zaman Tasarrufu

Yeni Mercedes-Benz Rescue Assist App, acil durumlarda değerli zaman tasarrufu sağlamaktadır. Güvenlikle ilgili bileşenlerin yerini ayrıntılı olarak gösterir. Kurtarma ekipleri acil durum çağrıları sırasında kritik bilgil..

  • BETA tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BMW 2017 IAA Ve Diğer Arabalarının Vizyon Dinamik İçerikler Tanıtımı  01:23

BMW 2017 IAA Ve Diğer Arabalarının Vizyon Dinamik İçerikler Tanıtımı

2017 IAA tüm BMW olayları görmek için ilk arasında olacak. BMW Frankfurt IAA Otomobil 2017 show Ana'da yeni modelleri ve konsept araçlar olağanüstü bir gösteri ile markanın gelecek ürün saldırıya başlayan silah ateş. Çeş..

  • BETA tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili 02:03

Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili

Jaguar, merakla beklenen ilk elektrikli modelini I-Pace ismiyle beraber resmi olarak gün yüzüne çıkardı. Formula E ile birlikte yarış karakterini ve tarihini uzun bir aradan sonra tekrar pistlere taşıyan Jaguar, elektri..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maltepe'den Gaziantep'e Askeri Sevkıyat Sürüyor 01:38

Maltepe'den Gaziantep'e Askeri Sevkıyat Sürüyor

İstanbul'un Maltepe ilçesinden Gaziantep'in İslahiye ilçesine askeri araçların taşınması sürüyor. İslahiye'ye son olarak 20 leopar tank ve askeri personel karayolu ile getirildi. İstanbul'un Maltepe ilçesinde konuşlu 2'n..

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp 01:16

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp

Mersin’de yaşanan selde 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de denizde kayboldu. Mersin uzun zamandır böyle bir felaketi yaşamamıştı. Kentte 20 saatte metrekareye 155 kilogram yağmur düştü. Şiddetli yağış beraberinde se..

12 Metropolden Çevre İçin Dev Adım 01:15

12 Metropolden Çevre İçin Dev Adım

2030'da fosil yakıt tüketen araçlar 12 şehre giremeyecek Dünyanın en büyük şehirleri iklim değişikliğine karşı dev bir adım attı. Londra, Paris ve Los Angeles gibi 12 metropol 2030’a kadar emisyon gazlarını sıfıra düşürm..

FSM Köprüsünde Sis Etkili Oldu 01:36

FSM Köprüsünde Sis Etkili Oldu

Fatih Sultan Mehmet(FSM) Köprüsü çevresinde sis etkili oldu. Araçlar ilerlemekte zaman zaman güçlük çekti...

İki Aracın Kafa Kafaya Çarpışması Kamerada 02:50

İki Aracın Kafa Kafaya Çarpışması Kamerada

Pendik'te ana yolda ilerleyen bir araçla yandan aniden çıkan aracın hızla çarpışmaları kameralara yansıdı. Araçlar çarpışmanın etkisiyle kaldırıma çıktı ve bir dükkana çarparak dururken çevre esnafı, 3 ay içerisinde 3’ün..

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi 02:12

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi

Demiryolu ile Gaziantep'e getirilen İstanbul 66.Mekanize Tugayına ait zırhlı araçlar, Suriye sınırına doğru yola çıktı İstanbul 66. Mekanize Zırhıl Tugayı'ndan demir yolu ile gönderilen zırhlı muharabe araçları (ZMA) ve ..

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi 02:21

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi

Kocaeli'de dün akşam arızalı telefonunu götürdüğü mağazada kimse ilgilenmeyince kamyonla içeriye dalan 22 yaşındaki Emre Torun konuştu. Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan bir..

Yeniden Başlayan Kar Trafiği Etkiledi 01:34

Yeniden Başlayan Kar Trafiği Etkiledi

İstanbul'da yeniden başlayan kar yağışı trafiği etkiledi. TEM otoyolunda görüş mesafesi 50 metreye kadar düştü. İstanbul'da geçtiğimiz cuma günü başlayan kar yağışı dün akşam saatlerinde etkisini kaybetmişti. Kar yağışı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada 00:48

Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY’nin Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Örgütün kriptolu haberleşme ar..

Yedieminlerde Milli Servetler Çürüyor 03:48

Yedieminlerde Milli Servetler Çürüyor

Van’da, çeşitli suçlarda kullanıldıkları gerekçesi ile güvenlik güçleri tarafından bağlanan araçlar, yediemin otoparklarında adeta çürümeye terk edildi...

Fatih’te Patlayan Su Borusu Caddeyi Göle Çevirdi 02:08

Fatih’te Patlayan Su Borusu Caddeyi Göle Çevirdi

Fatih Namık Kemal Caddesi’nde yapılan alt yapı çalışmaları sırasında iş makinesi su borusunu patlattı. Namık Kemal Caddesi Yenikapı Sahil Yolu bağlantısında meydana gelen su borusu patlaması sebebiyle cadde göle döndü. S..