#Araştırma merkezinde Çalışan

Suriye'nin Vurulduğu Anlar 00:22

Suriye'nin Vurulduğu Anlar

Şimdiye kadar ABD bombalaması Barza bölgesinde bilimsel araştırma merkezi, Qaysun dağlarında Cumhuriyet Muhafızları genel merkezi, Mezzeh Askeri Havaalanı, Damir Askeri Havaalanı, Alkaswa bölgesi ve başkent Şam'da bazı m..

Koronavirüs Yüzeylerde Uzun Süre Kalabiliyor mu- 01:58

Koronavirüs Yüzeylerde Uzun Süre Kalabiliyor mu-

Koronavirüs Yüzeylerde Uzun Süre Kalabiliyor mu? / A Haber Avustralya'da yapılan bir araştırma dünyayı evlere hapseden Covid-19 ile ilgili bir araştırma hazırladı. Araştırmada corona virüsünün 28 gün yüzeyde kalabildiğ..

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne 01:09

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İl

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nda konuşan İlker Başbuğ, CHP'li Tanrıkulu'nun 27 Nisan e-muhtırası ve Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili ..

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri 01:26

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri Türk mühendislerinin yerli ve milli imkanlarla ürettikleri, sadece enerji kullanarak barutsuz mermi atabilen Sapan , sesin 10 katı hızda hedefe ulaşabilip ve dakikada ..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi 00:24

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi Dünyanın en büyük 4'üncü petrol sahası ABD'de keşfedildi. Sahanın değerinin yaklaşık 1 trilyon olduğu tahmin ediliyor ABD İçişleri Bakanlığına bağlı Jeolojik Araştırma..

  • Haberler tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö Elebaşı Gülen Devleti Nasıl Dolandırdı 01:51

Fetö Elebaşı Gülen Devleti Nasıl Dolandırdı

Meclis 15 Temmuz Darbesini Araştırma Komisyonu Başkanvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özdağ, teröristbaşı Gülen'in yıllarca sahte belgelerle devleti dolandırdığını söyledi. İşte o çok çarpı..

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada 00:48

Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY’nin Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Örgütün kriptolu haberleşme ar..

İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi! 01:28

İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi!

Evinin otoparkında baygın halde bulunmasının ardından beyin kanaması tanısıyla özel bir hastanede tedavi altına alınan İbrahim Erkal, ailesinin talebi üzerine Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne alındı. Ünlü sanatç..

  • ANKA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi 01:15

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi

Trump yönetiminin 2018 bütçe tasarısında, çevre koruma, bilim ve araştırma harcamalarını kesmek istemesi, başkent Washington başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında protesto edildi. Dünya Günü'nde gerçekleşen göster..

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

Hastanede Dehşet Anları Kamerada 00:36

Hastanede Dehşet Anları Kamerada

Ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı'nın hasta mahkum koğuşu bulunmadığı gerekçesiyle yatış izni verilemediği Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde silahla etrafa ateş eden şahsın görüntüleri ortaya çıktı. G..

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar 04:08

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar

Robotlar ve bitkiler yeni mimari alanlar oluşturmak için etkileşime geçiyor Julian Lopez Gomez, Euronews: “Beton ve tuğla kullanılmadan, sensörler, LED’ler ve bilgisayarlardan yardım alınarak bitkiler ve robotlar arasın..

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Çekirdeğiyle Alıç Meyvesi Tüketen Vatandaşlar Hastanelik Oldu 05:08

Çekirdeğiyle Alıç Meyvesi Tüketen Vatandaşlar Hastanelik Oldu

Tokat’ta çekirdekleriyle fazla miktarda alıç tüketen 3 kişi, sindirim sistemlerinde sıkıntı yaşaması sonucu hastanelik oldu. Tokat ve Sivas bölgesinde yetişen alıç meyvesi fazla tüketildiğinde veya çekirdeği ile yenildiğ..

HAARP kullanıldığını gösteren RAPOR, GENEL KURMAY’DA VAR ‼️ 28:16

HAARP kullanıldığını gösteren RAPOR, GENEL KURMAY’DA VAR ‼️

????“HAARP kullanıldığını gösteren RAPOR, Genel Kurmay’da var ‼️” ????Önce batıyı sonra doğuyu yıkıp İŞGAL başlatacaklardı! Planları ayaklarına dolandı‼️ ????99 Depreminde de Haarp kullanılmıştı. İklim değiştirebildiği,..

  • STUDIO AS tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Yaşam Kürü A Cure for Wellness 2. Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:33

Yaşam Kürü A Cure for Wellness 2. Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yaşam Kürü (A Cure for Wellness) filminin 2. Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Hırslı genç bir yöneticiye şirketin CEO’su alma görevi verilir. Söz konusu CEO İsviçre Alpleri’nin ıssız bir bölgesinde yer alan, huzurlu am..

  • PengoTV tarafından
  • 1.265 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori 10:55

İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori

İnsanlık tarihinde, hataların ve yanlış seçilen yöntemlerin milyonlarca insan için feci sonuçlar doğurduğu birçok korkunç örnek vardır. Zaman içinde insanların bazen ne büyük yanılgılar içine düşmüş olduğunu kanıtlayan 1..

  • JET TV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak 02:20

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak

Çocuklar ve yetişkinlerde çevre bilinci oluşturmak amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilen Konuşan Çöp Kovası “Geveze” Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde yerini aldı. Güneşten aldığı enerjiyle çalışan çöp kova..

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli 02:36

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli

İstanbul’da etkili olan yoğun kar fırtınası nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen uçuşlarda aksamalar yaşandı. Pistin karla kaplanması sonucu hava trafiği bir süre durmak zorunda kaldı. Bazı uçaklar ise başk..

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı 01:36

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı Gaziantep'te besi çiftliğini basan kimliği belirsiz kişiler, Süleyman Aslan, Ali Çelik ve Mervan Aslan’ı tabancayla öldürdü. Besi çiftliğinde dehşet! 3 kardeş vurulmuş ha..

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek 01:18

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyec

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek Irak ordusu, IŞİD'in Musul'un güneyindeki son kalesi olarak bilinen Hammam el-Alil'e girmeye başladı. Ninova Ortak Operasyonlar Komutanı, Haşdi ..

Aşk Ve Gurur Tanıtım-1  Çok Yakında Show TVde Başlıyor! 01:02

Aşk Ve Gurur Tanıtım-1 Çok Yakında Show TVde Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Aşk ve Gurur un ilk tanıtımı yayınlandı! Başrollerinde Mert Fırat, Damla Sönmez, Alper Saldıran, Tülin Özen, Ahmet Rıfat Şungar, La..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce