#Archer season 9 trailer

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

Tom Clancy’s Jack Ryan Fragmanı 00:59

Tom Clancy’s Jack Ryan Fragmanı

Tom Clancy’s Jack Ryan Original Fragmanı Yayınlandı. » Tom Clancy’s Jack Ryan 2018 Ağustos Ayında Amazon'da » Oyuncular: John Krasinski, Abbie Cornish, Wendell Pierce, Peter Fonda..

Sessiz Kahraman Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:59

Sessiz Kahraman Türkçe Altyazılı Fragmanı

2052 yılının Berlini'ne hoş geldiniz. Burada hayaller gerçek oluyor ve insanlık kontrolden çıkıyor...

Ant-Man ve Wasp Türkçe Dublaj Fragmanı 01:44

Ant-Man ve Wasp Türkçe Dublaj Fragmanı

Captain America: Civil War’dan sonra, Scott Lang hem bir süper kahraman hem de bir baba olarak yaptığı seçimlerin sonuçlarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de..

Castle Rock Fragmanı 00:30

Castle Rock Fragmanı

Castle Rock Original Fragmanı Yayınlandı. » Castle Rock 2018 Yaz Ayında Hulu'da » Oyuncular: Bill Skarsgård, Jane Levy..

Dundee The Son of a Legend Returns Home Fragmanı 02:15

Dundee The Son of a Legend Returns Home Fragmanı

Vahşi ormanların sert ve bir o kadar da sempatik sakini Timsah Dundee geri döndü. Aslında o bir süredir kayıptı. Yabanda kaybolan Dundee’yi bulabilecek ise sadece bir kişi vardır; o da kimsenin varlığından haberdar olmad..

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:18

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Lara Croft neredeyse genç bir kızken ortadan birdenbire kaybolan egzantrik maceracı babanın asi kızıdır. Şimdiler 21 yaşında, Doğu Londra’da yaşayan, bisikletle kuryelik yapan ve zar zor kirasını ödeyen amaçsız genç bir ..

Tomb Raider Orijinal Teaser 00:30

Tomb Raider Orijinal Teaser

Babasının ortadan kaybolmasından yedi yıl sonra, 21 yaşındaki Lara küresel ticaret imparatorluğunun başına geçmeyi reddetmiş ve üniversite dersleri alırken bir yandan da Londra'da bir bisiklet kuryesi olarak çalışmaktadı..

The Cured Orijinal Fragman 02:37

The Cured Orijinal Fragman

Altı yıl boyunca Avrupa’ya, insanları zombivari bir yaratığa dönüştüren çok kötü bir virüs musallat olmuştur. İnsanlık bu salgın hastalığı kontrol etmekte zorluk çekerken, tedavi için büyük bir umut bulunmuştur. Fakat te..

Rise Tanıtım Fragmanı 01:00

Rise Tanıtım Fragmanı

Rise Tv Series Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. NBC'nin Yeni Müzikal Dizisi 13 Mart Salı Günü Başlıyor..

Deception Fragmanı 00:30

Deception Fragmanı

Deception Sihirbaz Olan Bir FBI Ajanın Maceralarını Anlatan ABC'nin Komedi Macera Dizisi 11 Mart Pazar Günü Başlıyor. » Deception Pazar Günleri Saat 10:00pm ABC'de » Oyuncular: Jack Cutmore-Scott, Amaury Nolasco, Vinnie..

Krypton Teaser 00:30

Krypton Teaser

Krypton Syfy'nin Yeni Süper Kahraman Dizisi 21 Mart Çarşamba Günü Syfy'de Başlıyor. » Krypton Çarşamba Günleri Syfy'de » Oyuncular: Cameron Cuffe, Georgina Campbell..

Gringo Fragmanı 02:49

Gringo Fragmanı

Yumuşak huylu iş adamı Harold Soyinka için işler pek iyi gitmemektedir. Kimi olaylar sonucunda Harold kendini, sırttan bıçaklayan meslektaşlarının, yerel uyuşturucu baronlarının ve yozlaşmış paralı askerlerin insafına ka..

Cloverfield Paradoksu Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Cloverfield Paradoksu Türkçe Altyazılı Teaser

10 yıl önce bir şey ortaya çıktı. Bugün bunun nedenini biliyoruz. Cloverfield Paradoksu bu akşam Netflix'te. Cloverfield Paradoksu'nu izlemeye hazırlanın. Öncelikle, Netflix'te yayınlanan Canavar (2008) filmini yeniden..

Beni Adınla Çağır Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:00

Beni Adınla Çağır Türkçe Altyazılı Fragmanı

1983 yılı yazı sırasında 17 yaşındaki Amerikalı-İtalyan Elio Perlman günlerini ailesinin İtalya'nın kuzeyindeki 17. yüzyıldan kalma villasında klasik müzik yaparak, okuyarak ve arkadaşı Marzia ile flört ederek geçirmekte..

Post Malone - Rockstar Arda Baba  :D 03:38

Post Malone - Rockstar Arda Baba :D

7/A Post Malone - rockstar Şarkı Sözleri Lyrics : [Intro: Post Malone] Hahahahaha Tank God Ayy, ayy [Chorus: Post Malone] I've been fuckin' hoes and poppin' pillies Man, I feel just like a rockstar (star, ayy, ayy) All..

Mission Impossible 6 Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:25

Mission Impossible 6 Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Görevimiz Tehlike serisinin 6. devam halkasıdır. Filmin başrolünü Tom Cruise üstlenirken kadroda Luther Stickell rolündeki Ving Rhames, Benji Dunn rolündeki Simon Pegg ve Ilsa Faust rolündeki Rebecca Ferguson, Alan Hunle..

Han Solo Bir Star Wars Hikayesi Türkçe Dublaj Fragmanı 01:30

Han Solo Bir Star Wars Hikayesi Türkçe Dublaj Fragmanı

Orijinal üçlemeyle tanıştığımız Han Solo ve Chewbacca’nın maceralarını anlatacak Solo: A Star Wars Story filminin yönetmenliğini, Phil Lord ve Christopher Miller’dan devralan 2 Oscar’lı Ron Howard üstleniyor. Alden Ehre..

Deadpool 2 Teaser (2018) 02:02

Deadpool 2 Teaser (2018)

İlk filmi büyük beğeni toplayan, Marvel çizgi romanından 20th Century Fox aracılığıyla beyazperdeye uyarlanan Deadpool’un merakla beklenen, devamı niteliğindeki ikinci filminin de yönetmen koltuğunda Tim Miller oturuyor...

Ailecek Şaşkınız Fragman 03:25

Ailecek Şaşkınız Fragman

Beyazperdenin en sevilen isimlerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi Ailecek Şaşkınız 2 Mart 2018’de TR 40 33 Productions yapımcılığında vizyona girecek. Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Gökhan Tiryaki’nin g..

Post Malone - Rockstar ft 21 Savage ft Arda Baba 04:24

Post Malone - Rockstar ft 21 Savage ft Arda Baba

7/A Post Malone - rockstar Şarkı Sözleri Lyrics : [Intro: Post Malone] Hahahahaha Tank God Ayy, ayy [Chorus: Post Malone] I've been fuckin' hoes and poppin' pillies Man, I feel just like a rockstar (star, ayy, ayy) All ..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:28

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Gökdelen - Skyscraper Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:28

Gökdelen - Skyscraper Türkçe Altyazılı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Taxi 5 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:02

Taxi 5 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Parisli süper bir polis olan Sylvain Marot, aynı zamanda olağanüstü bir şofördür. Sylvain, eski emniyet müdürü şimdi ise Marsilya Belediye Başkanı olan Gibert tarafından, güçlü Ferrarilerle büyük bir soygun düzenleyen İt..

Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:47

Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı

Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı Yayınlandı. Vizyon tarihi: 9 Mart 2018 (1s 25dk) Yönetmen: Peter Lepeniotis Oyuncular: Becky G, Josh Peck, Tara Strong Tür: Animasyon Ülke: ABD..

The Titan Orijinal Fragmanı 02:32

The Titan Orijinal Fragmanı

The Titan Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Sam Worthington Başrol Oynadığı Bilim Kurgu Filmi Yakında Sinemalarda...

The Innocents Tanıtım Fragmanı 00:58

The Innocents Tanıtım Fragmanı

June ve erkek arkadaşı Harry, yaşadıkları hayatı geride bırakıp yeni bir başlangıç yapmak için bir yolculuğa çıkar. En azından niyetleri budur. Ancak kısa süre sonra, hiçbir şeyin göründüğünü gibi olmadığı anlarlar. Bu d..

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:30

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall ve Jeff Goldblum Yönetmen: J.A. Bayona Tema parkı ve lüks tati..

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:19

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublajlı Fragmanı

Film, 2045 yılında, Dünya kaos içide ve yok olmanın eşiğindeyken başlıyor. İnsanlar kurtuluşu, eksantrik ve muhteşem James Halliday (Mark Rylance)’in yarattığı, büyüyen sanal gerçeklik evreni OASIS’te bulurlar. Halliday ..

Kaybedenler Kulübü Yolda Fragman 02:13

Kaybedenler Kulübü Yolda Fragman

Kaybedenler Kulübü Yolda Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı ve başrollerinde yine Nejat İşler ve Yiğit Özşener’in yer aldığı fenomenleşen film Kaybedenler Kulübü’nün ikinci filmi Kaybedenler Kulübü Yolda’da N..