#Arda turan’dan mehmetçik’e destek haber izle

Cevriyem 1978 Türkan Şoray Kadir İnanır Türk Filmi İzle 1:23:58

Cevriyem 1978 Türkan Şoray Kadir İnanır Türk Filmi İzle

Filmde, firar eden bir adam ile onu saklayan bir kadının aşk hikâyesi anlatılır. Cevriye, meyhanede çıkan bir kavga yüzünden polisten kaçmaktadır. Saklanmak için girdiği yerde tanımadığı bir adamla burun buruna gelir. Ka..

Gül ve Şeker 1968 Türk Filmi İzle 59:20

Gül ve Şeker 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Birbirlerini tanımayan altı gencin, evlenme sürecinde yaşadıkları ilginç olayları ele alan bir film. İflas etmiş fabrikatör üç kızını askerlik arkadaşı olan arkadaşının üç oğluyla evlendirmek ister. Ancak birbi..

Meçhul Kahramanlar 1958 Türk Filmi İzle 1:37:08

Meçhul Kahramanlar 1958 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Anadolu'nun işgal edildiği dönemde vatanın kurtuluşu için mücadele eden askerlerin öyküsü anlatılır. Ayşe, Milli Mücadele’ye karşı padişahın tarafını tutan bir babanın kızıdır. İstemediği halde bir yüzb..

Meleklerin İntikamı 1966 Türk Filmi İzle 1:20:00

Meleklerin İntikamı 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, üç aylık ömrünün kaldığını öğrenen Türkan’ın ölmeden önce çocuklarını kurtarmak için verdiği mücadeleyi anlatır. Türkan ve Osman’ın üç çocuğu vardır. Tarık, hırsızlık yapan bir serseri, Turgut ise züppeli..

Sayın Bayan 1963 Türk Filmi İzle 1:13:47

Sayın Bayan 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirini hiç görmemiş bir anne kızın hayatı anlatılır. Türkan’ın anne ve babası o daha bebekken ayrılmıştır. Babasıyla birlikte İzmir’de yaşayan Türkan, zengin bir iş adamının oğlu olan Orhan’la nişanl..

Sinekli Bakkal 1967 Türk Filmi İzle 1:29:17

Sinekli Bakkal 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Müslüman Rabia ile eski bir peder olan Peregrini’nin aşkını konu edinir. Rabia, İmam İlhami’nin kızı Emine ile Kız Tevfik isimli bir hayalinin tek çocuğudur. Kız Tevfikin, sürgün edilmesi ve bir süre sonr..

Üç Kral Serseri 1970 Türk Filmi İzle 1:10:45

Üç Kral Serseri 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, kaçırılan arkadaşlarını kurtarmaya çalışan üç gencin hikâyesini konu edinir. Hasan Başçavuş, Murat, Şeşbeş Ali ve Keş Rıza, Kore Savaşı’na katılmış dört arkadaştır. Hasan Başçavuş bomba yapımı konusunda u..

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle 1:16:27

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir erkek uzaktan gördüğü kızı kaçırır ve kızın gönlü olmamasına rağmen hayatına ortak eder, bu olay uzun soluklu, tutkulu ve nefret dolu bir ilişkiyi başlatır. Bu beraberlikte erkek-kadın arasındaki iktidar ve..

Kara Pençe'nin İntikamı 1973 Türk Filmi İzle 1:01:47

Kara Pençe'nin İntikamı 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Rambe Şatosu’nu almak için mücadele eden bir Türk akıncısının öyküsünü konu edinir. Kont Fley’in kardeşi Ibolya, bir Türk akıncısı olan Kara Pençe’nin çocuğunu dünyaya getirmiştir. Ancak Türk düşmanı olan..

Kurdun uyanışı izlemezsen pişman olursun 2020 Türkçe dublaj film izle abone olmayı unutmayın ???? 2:01:16

Kurdun uyanışı izlemezsen pişman olursun 2020 Türkçe dublaj film izle

Youtube adam 2 Kas 2020 tarihinde yayınlandı korku filmi izle, korku filmleri, türkçe dublaj korku filmleri, korku filmleri 2019, korku filmleri 2020, bilim kurgu filmleri, bilim kurgu filmleri türkçe dublaj full izle, f..

2.Kıbrıs Barış Harekatı izle 24:53

2.Kıbrıs Barış Harekatı izle

Cihangir Göker'in sunuculuğunu yaptığı programda; dönemin Dışişleri Bakanı Turan Güneş ve BaşbakanBülent Ecevit ile harekat öncesi yapılan röportajlar eşliğinde 2. Kıbrıs Barış Harekatı sebepleri ve sonuçları ile ele alı..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 7 yıl önce
32. Gün-1990 İbrahim Eriş'in Brezilya Ekonomisi Çalışmaları izle 09:57

32. Gün-1990 İbrahim Eriş'in Brezilya Ekonomisi Çalışmaları izle

Turan Yavuz'un, İbrahim Eriş ile Brezilya ekonomisi için yaptığı çalışmalar hakkındaki röportajı...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üçü Bir Yerde 2.Bölüm İzle 1:04:10

Üçü Bir Yerde 2.Bölüm İzle

Nursaç Öner Günhan, Emel Taşçıoğlu ve Gülşen Kutlu'nun sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Hüseyin Turan konuk edilmektedir...

Üçü Bir Yerde 31.Bölüm İzle 1:07:50

Üçü Bir Yerde 31.Bölüm İzle

Nursaç Öner, Emel Taşçıoğlu ve Gülşen Kutlu'nun sunuculuğunu yaptığı programın 31. bölümde; Ahmet Turan Şan ve Onur Şan konuk edilmektedir...

Zamanı Geldi 3.Bölüm İzle 1:00:39

Zamanı Geldi 3.Bölüm İzle

Zara'nın sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; Aysun Gültekin ve Turan Engin konuk edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 95. Bölüm İzle 2:00:57

Diriliş Ertuğrul 95. Bölüm İzle

Köle tüccarı Simko ve eşkıya Mihalis’in arasında kalan Ertuğrul, kölelerle birlikte kaçmayı başarmış ve peşine düşen Mihalis ile adamlarını da yok etmişti. Yeniden köle tüccarı Simko’nun eline düşen Ertuğrul’u kurtarmaya..

Biz İkimiz 20. Bölüm İzle 12:20

Biz İkimiz 20. Bölüm İzle

Arda ile Ceren anne ve babasıyla birlikte Galata Kulesi’ni ziyarete giderler. Burada İstanbul manzarasını ve kuşların nasıl uçmayı öğrendiklerini incelerler...

Biz İkimiz 21. Bölüm İzle 10:06

Biz İkimiz 21. Bölüm İzle

Gelen kış mevsimiyle evde çok sıkılan Arda ve Ceren, yazın neler yaptıklarını ve neler oynadıklarını düşünürler. Kışın da eğlenmek için bir çok neden olduğunu gösteren anne ve babalarıyla dışarda kar oynayarak oldukça gü..

Biz İkimiz 23. Bölüm İzle 09:54

Biz İkimiz 23. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bahçede yaptıkları çadırın içinde oyun oynarlar fakat sağlam yapamadıkları için birden yıkılır ve eve giderler. Akşam, anneanneleri bozulan çadırlarını düzelterek onlara sürpriz yapar...

Biz İkimiz 24. Bölüm İzle 09:45

Biz İkimiz 24. Bölüm İzle

Arda gece uyanır ve pencereden dışarı baktığında, sokaktaki köpeğin gölgesini dinazora benzetir. Sabah Ceren'le birlikte tekrar dinazoru görmek için heyecanla beklerler. Fakat onun bir dinazor değil de köpeğin gölgesi ol..

Biz İkimiz 25. Bölüm İzle 09:35

Biz İkimiz 25. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bahçede oyun oynarlar. Fakat bu kez ortak bir oyun da hemfikir olamayıp küserler. Bunu gören anne ve babaları onlara sürpriz define oyunu hazırlar...

Biz İkimiz 26. Bölüm İzle 09:02

Biz İkimiz 26. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bahçede oyun oynarlar fakat esen rüzgardan zorluk çekerek eve girerler. Anneanneleri onlara Sefer Bey hikayesini anlatır. Çocuklar çok heyecanlanır ve Sefer Bey'le tanışmak için babalarıyla müzeye ziyaret ..

Biz İkimiz 27. Bölüm İzle 11:37

Biz İkimiz 27. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bahçede ip atlamak için çatı katındaki depoda ip ararlar. Bu sırada gizemli bir kitap bulurlar. Kitabın içinde bir de soru vardır. Eğer cevabı bulurlarsa diğer sayfa açılacaktır...

Biz İkimiz 28. Bölüm İzle 09:17

Biz İkimiz 28. Bölüm İzle

Arda ve Ceren sihirli kitaptaki ikinci soruyu okurlar ve çözmeye çalışırlar...

Biz İkimiz 29. Bölüm İzle 09:29

Biz İkimiz 29. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bugün de gizemli kitaptaki Biriktirir, her gün dışarı konur. Artıklara veda temizliğe merhaba bilmecesini çözmek için uğraşırlar...

Biz İkimiz 30. Bölüm İzle 10:34

Biz İkimiz 30. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bahçede oynarlarken gizemli kitapta Geri dönmek zor en iyisi bir bilene sor bilmecesini çözmeye çalışırlar...

Oğuzhan Uğur'la P!NÇ 8. Bölüm İzle 38:38

Oğuzhan Uğur'la P!NÇ 8. Bölüm İzle

Oğuzhan Uğur'la P!NÇ (7.Bölüm): Konuk aboneler, Çocuk vahşeti, Nankör kedi ve Merve Özbey..

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle 01:00

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle

Tabula Rosa filminin fragmanı yayınlandı! Şehir keşmekeşi içinde garip bir dalgınlıkla yürümekte olan kadın. O esnada oradan geçmekte olan bir adam, kadını mutlak bir kazadan kurtarmıştır. Kadının elinde bir çanta dol..

  • PengoTV tarafından
  • 2.135 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 107. Bölüm İzle 2:30:28

Diriliş Ertuğrul 107. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:23:51

Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle

2015 yılının mart ayında Maze Runner 1 ve Maze Runner 2’nin yardımcı yazarı T. S. Nowlin, Maze Runner The Death Cure filmi içinde kalemi eline alacağını açıklamıştı. Bundan kısa bir süre sonra da Wes Ball yönetmen koltuğ..