#Arda turan’dan mehmetçik’e destek haber izle

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt 02:01

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, esnaf gezisi sonrası yaptığı açıklamada, tehditlere hiçbir zaman değer vermedi..

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de 02:56

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı güçlerin Türkiye’nin kalıcı istikrara kavuşmasını istediği için terör örgütlerini himaye ettiğini ifade ederek, İsteseniz de..

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etmiyoruz 05:18

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etm

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etmiyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, büyükelçilerin HDP grup toplantısına katılmalarını sert bir dille eleştirdi: Dün TBMM'de bir olay yaşandı. Biz..

Araba'dan Cephanelik Çıktı 01:52

Araba'dan Cephanelik Çıktı

Araba'dan Cephanelik Çıktı Şanlıurfa'da şüphelenilerek durdurulup arama yapılan otomobilin benzin yakıt deposundan 27 adet silah ile 52 adet şarjör çıktı. Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır yolu üzerinde uygulama yapan ..

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor 08:26

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor.Sur, Cizre,Şırnak,Diyarbakır,Silopi Gündemimizde.Yıkılan Evler Harabeye Dönen Camiler Atılan Bombalar Sıkılan Kurşunlar Türk gençlerinin Arasına karışan Ya..

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık 01:49

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık Rusya Tarım Ürünleri Denetim Dairesi Başkanı Dankvert, Türkiye'den sadece büyük tarım üreticilerinden ithalatı serbestleştirmeyi planladıklarını söyledi. Rusya Tarım Ürünl..

Erdoğan'dan Ermenistan’a Net Mesaj 01:23

Erdoğan'dan Ermenistan’a Net Mesaj

Erdoğan'dan Ermenistan’a Net Mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan’ın işgal ettiği topraklardan biran önce çıkması gerektiğini belirterek, “İşgal ile bir yere varılmaz. Buralarda maalesef bir işgal söz ko..

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra 03:41

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra

Solumdan kalktım bu sabah olamaz mı? Terslendim bakkala çakkala olamaz mı? Kudurttular belki? beter oldum Hiç uyutmadı belki hayatımın sen gerçegi... Tek taraflı olur mu yani bu işler? Yüzde elli haksızlık payın ..

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor 00:49

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor Çorum'da bir firma tarafından topraktan üretilen damacanalar, Suudi Arabistan'a ihraç ediliyor. Çorum'da dört kuşaktır tuğla ve kiremit üretimi yapan firmanın ortak..

  • Haberler tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Yıldırım'dan Havada Yeni Yıl Kutlaması 02:17

Yıldırım'dan Havada Yeni Yıl Kutlaması

Başbakan Binali Yıldırım, Isparta'dan Ankara'ya dönüş yolunda TC-IST uçağının kokpitine girerek, pilotların hava trafik kontrol kulesiyle bağlantı kurduğu telsiz frekansından vatandaşların yeni yılını kutladı...

Raco'dan Yeni Görüntüler 01:58

Raco'dan Yeni Görüntüler

TSK ve ÖSO birliklerinin Afrin kent merkezine doğru ilerleyişi devam ederken, Raco beldesinde ise meskun mahal operasyonları sonucu stratejik noktalar ele geçirildi. TSK destekli Özgür Suriye Ordusu Afrin'in kuzeydoğusun..

'YPG-PKK'dan En Fazla Zarar Görenler Kürtlerdir' 01:37

'YPG-PKK'dan En Fazla Zarar Görenler Kürtlerdir'

Suriyeli gazeteci-aktivist Omar Madaniah, Zeytin Dalı Harekatı'nın tam zamanında başlatılan bir operasyon olduğunu belirterek, Bunlar, sözde Kürt halkı adına konuşuyorlar ancak YPG/PKK'dan en fazla zarar görenler Kürtle..

Erdoğan'ı Görmek İçin Van'dan Ankara'ya Yürüyor 01:02

Erdoğan'ı Görmek İçin Van'dan Ankara'ya Yürüyor

Van'da yaşayan Demir ustası Mirza Koğtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşebilmek için Van'dan Ankara'ya yürümeye başladı. Koğtaş, Van'da büyük yenilikler yaptı. Buna bir teşekkür lazım böyle bir yolu terci..

İsmail Kahraman'dan HDP Provokasyonuna Çok Sert Tepki 01:41

İsmail Kahraman'dan HDP Provokasyonuna Çok Sert Tepki

TBMM'deki 23 Nisan özel oturumunda provokasyon yapmak isteyen HDP milletvekili Meral Danış Beştaş'a TBMM Başkanı İsmail Kahraman çok sert cevap verdi. HDP'li vekilin konuşmasında 'Kürt illeri' ifadelerini kullanmasına te..

Başbakan Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na Adaylık Çağrısı 01:31

Başbakan Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na Adaylık Çağrısı

Başbakan Yıldırım Seçime giriyoruz ana muhalefet partisinde tık yok. Kardeşim o mu bu mu aday olsun Ay'dan mı Mars'tan mı getirelim uzaydan mı gelsin? İçinizde Cumhurbaşkanı adayı olacak elemanınız yok mu? Kemal Bey san..

Erdoğan’dan Rol Çaldılar 01:00

Erdoğan’dan Rol Çaldılar

Son dönemlerde Erdoğan'ın adımlarını taklit eden CHP lideri Kılıçdaroğlu ve kurmayları, şimdi de Türk bayrağı hassasiyetinde Erdoğan'dan rol çaldı...

'CHP Genel Merkezi Sonuçları AA'dan Öğrendi' 00:56

'CHP Genel Merkezi Sonuçları AA'dan Öğrendi'

CHP PM Üyesi Erdal Aksünger, 24 Haziran seçimlerinde AA hakkında yapılan spekülasyonları gözler önüne serdi. Aksünger “CHP'de sistem çalışmıyordu. Sonuçlar YSK ve AA'dan takip ediliyordu” dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdam Açıklaması 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdam Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan idam açıklaması Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, idam cezasına İlişkin, Bütün mesele, parlamentoya geldiği zaman parlamentodan geçtiği anda benim için onaylamamak diye bir şey yoktur, onaylarım. ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Guliyev'e Tebrik Telefonu 01:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Guliyev'e Tebrik Telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Guliyev'e tebrik telefonu Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Ramil Guliyev'i tebrik etti...

Merve Boluğur'dan Sürpriz Bir Hamle Geldi Merve Boluğur Murat Dalkılıç'ı Sildi 02:19

Merve Boluğur'dan Sürpriz Bir Hamle Geldi Merve Boluğur Murat Dalkılıç

Murat Dalkılıç yeni sevgilisi Hande Erçel'le görüntülenince eski eşi Merve Boluğur'dan sürpriz bir hamle geldi. Videolarımızı Beğenerek, Yorum Yaparak ve Kanalımıza Abone Olarak Tüm Magazin Haberlerini ve Gelişmeleri En ..

  • BETA tarafından
  • 1.417 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nihat Doğan'dan Survivor 2018 Öncesi Açıklamalar Sizin Yürüdüğünüz Yollarda Benim Ayak İzlerim Var 05:00

Nihat Doğan'dan Survivor 2018 Öncesi Açıklamalar Sizin Yürüdüğünüz Yol

Survivor 2018 All Star kadrosunda yer alan Nihat Doğan, büyük mücadele öncesi iddialı açıklamalar yaptı. Videolarımızı Beğenerek, Yorum Yaparak ve Kanalımıza Abone Olarak Tüm Magazin Haberlerini ve Gelişmeleri En Hızlı ..

  • BETA tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vay Delikanlı Gönlüm Şarkısıyla Meşhur Olan Veysel Mutlu'dan Canlı Yayında Samimi Açıklamalar 13:19

Vay Delikanlı Gönlüm Şarkısıyla Meşhur Olan Veysel Mutlu'dan Canlı Yay

Pazarda mandalina satarken keşfedilen ve bir anda hayatı değişen Veysel Mutlu canlı yayında samimi ve özel açıklamalarda bulundu. Vay Delikanlı Gönlüm şarkısıyla izlenme rekorları kıran Veysel Mutlu Özge Ulusoy'un su..

  • BETA tarafından
  • 1.363 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şahan Gökbakar'dan Çok Konuşulacak İtiraf 07:18

Şahan Gökbakar'dan Çok Konuşulacak İtiraf

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması 01:42

Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın'dan Üzücü Balkon Konuşması Arkadaşları Şokta 04:15

Demet Akalın'dan Üzücü Balkon Konuşması Arkadaşları Şokta

Demet Akalın'dan Üzücü Haber. Tüm Arkadaşları Şokta İzle..

  • BETA tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov- Avrupa'dan Hiçbir Yere Gitmiyoruz 01:21

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov- Avrupa'dan Hiçbir Yere Gitmiyoruz

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Avrupa Birliği'nin yaptırım uygulaması karşısında ilişkileri koparmaya hazır olduklarını söylemişti. Lavrov’dan bir mesaj daha geldi. Avrupa'dan hiçbir yere gitmiyoruz” dedi...

Athena Gökhan'dan vaka eleştirisi 01:49

Athena Gökhan'dan vaka eleştirisi

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA'NIN VAKA ARTIŞLARINA YÖNELİK SORUMLU 84 MİLYON AÇIKLAMASINA ATHENA GRUBUNUN SOLİSTİ GÖKHAN ÖZOĞUZ'DAN TEPKİ GELDİ.. SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN ' BEN NEDEN SORUMLUYUM DİYE SORAN MÜZİSYENE, BAK..