#Arda vs berkayın aylık kazancı

Babasının Güldüğünü Görünce Ağlamaya Başlayan Ufaklık 00:54

Babasının Güldüğünü Görünce Ağlamaya Başlayan Ufaklık

Mitch Simmons'ın beş aylık oğlu Matthew Simmons babasının gülmesine dayanamıyor. Simmons'un paylaştığı o anlar izleyenleri ise gülümsetiyor...

  • Cowboy tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Malul Sayılmayan Terörle Mücadele Gazileri İçin Düzenleme Yaptık 01:40

Malul Sayılmayan Terörle Mücadele Gazileri İçin Düzenleme Yaptık

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya: Malul sayılmayan terörle mücadeledeki gazilerimizden kalıcı hasar, organ kaybı ve kalıcı sekeli olanlar için yeniden bir değerlendirme yapılacak ve uygun görülenlere aylık bağlanm..

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor 00:45

İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor

İngiltere’de ağustos ve ekim ayları arasındaki üç aylık dönemde toplam kayıtlı işsiz sayısı 16 bin azalarak 1 milyon 620 bine geriledi. Veriler, ekonominin geçtiğimiz haziran ayındaki Brexit referandumunun ardından gele..

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında 00:50

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında

Amerika Birleşik Devletleri’nde geçtiğimiz aralık ayında tarım dışı istihdam artışı beklentilerin altında olmak üzere 156 bin kaydedildi. Piyasa beklentileri bu rakamın 175 bin olacağı yönündeydi. ABD Çalışma Bakanlığı’..

Ömer Halis Demir Bebek İçin Seferber Oldular 01:52

Ömer Halis Demir Bebek İçin Seferber Oldular

Kars'ta kar yağışı ve tipi nedeniyle yolu kapanan köyde rahatsızlanan 4 aylık Ömer Halis Demir Ulçay için ekipler seferber oldu...

Bu Horoz Öterken Kahkaha Atıyor 03:11

Bu Horoz Öterken Kahkaha Atıyor

Uşaklı bir süs tavuğu yetiştiricisinin yurt dışından getirttiği Ayam Ketawa ırkı horoz, öterken çıkardığı kahkaha sesiyle dikkati çekiyor. 8 aylık horozla birlikte 4 dişisine 15 bin lira teklif ettiler ancak satmayı d..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Viral panda yine iş başında 01:10

Viral panda yine iş başında

Şubat ayı sonunda viral olan videosunda sürekli bakıcısının bacaklarına sarılmaya çalışan yedi aylık panda yavrusu, yeni yayınlanan videosu ile de milyonları eğlendirmeye devam ediyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FT Southampton 0 - 3 Manchester City Maç Özeti 02:43

FT Southampton 0 - 3 Manchester City Maç Özeti

Manchester City, Vincent Kompany'nin Southampton'u 3-0 yenmesiyle 20 aylık kuraklıkla sonuçlanmasının ardından Premier Lig'de üçüncü oldu. Vincent Kompany, Ağustos 2015'ten bu yana ilk Premier League hedefini attı ve Ma..

Izmir Kalp Hastası Çağan Kutay Bebek Yardım Bekliyor 06:41

Izmir Kalp Hastası Çağan Kutay Bebek Yardım Bekliyor

Kalp hastası Çağan Kutay bebek yardım bekliyorİZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde, yaşayan doğuştan kalp hastası 8 aylık Çağan Kutay bebek sağlığına kavuşabilmek için yardım bekliyor. Kalp hastası Çağan Kutay bebek yardım bek..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan'ın Ayperi'ye karşı güzel şeyler hissetmeye mi başlıyor? Ayperi, Kaan'dan boşanmayı başarabilecek mi? Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek ..

Merve Hanım Ve Eşini Terleten Sorular 03:20

Merve Hanım Ve Eşini Terleten Sorular

Gelin Evi'nin 481. bölümünde;10 aylık evli, 8 aylık hamile, 22 yaşında, Mervenur Demir’in evine konuk olundu. Programın en eğlenceli sorular bölümünde Merve Hanım ve eşi ter döktü...

  • BETA tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Kaan, ciddi ciddi Ayperi ile tatlı bir evliliğe alıştı! Ver Elini Aşk, eğlence dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Kaan, imam nikahı ile evlendiği Ayp..

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı 00:57

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı yayında! Ayperi, Kaan için endişelenmeye başlıyor! Kaan, aşık mı oluyor? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik ilişkiden doğan 9 ..

Ver Elini Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Ver Elini Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Kaan, gönlünü Ayperi'ye kaptırıyor! Ayperi, Kaan'ın duygularına nasıl cevap verecek? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek g..

Gelin Evi 481.Bölüm Fragmanı 00:48

Gelin Evi 481.Bölüm Fragmanı

Gelin Evi'nin 481. bölümünde, 10 aylık evli, 8 aylık hamile, 22 yaşında, Mervenur Demir’in evine konuk olunuyor...

  • BETA tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tabuta Sığmayanlar: Şehit Erdem Ertan (10. Bölüm) 05:35

Tabuta Sığmayanlar: Şehit Erdem Ertan (10. Bölüm)

'Şehit olduğunda eşi henüz 3,5 aylık hamileydi.' Tabuta Sığmayanlar programının bu haftaki bölümünde Şehit Astsubay Erdem Ertan'ın aziz hatırasını yâd ediyoruz. Astsubay Üstçavuş Erdem Ertan(27), Hakkari'nin Yüksekova il..

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı 01:01

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'nin peşinden köye gidiyor! Ayperi yeniden İstanbul'a dönecek mi? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik iliş..

Sarp Apak Açıkladı Baba Oluyorum 02:34

Sarp Apak Açıkladı Baba Oluyorum

Sarp Apak ve Bengisu Uzunöz'den bebek müjdesi. Sekiz ay önce nikâh masasına oturan Sarp Apak ve Bengisu Uzunöz, bebek sevinci yaşıyor. Geçen haziranda Barselona’da evlenen Sarp Apak ve Bengisu Uzunöz, ilk bebek heyecan..

  • BETA tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asena Atalay, Caner Erkin'den İstediği Nafakayı Alamadı 15:55

Asena Atalay, Caner Erkin'den İstediği Nafakayı Alamadı

Daha önce iki kez bilirkişiye gidilen davada karar bugün çıktı. Mahkeme Caner Erkin'in oğlu Çınar'ın giderleri oranında aylık 3 bin TL iştirak nafakası ödenmesine hükmetti. Caner Erkin'in oğluna ödeyeceği nafaka dışında ..

  • BETA tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 5 yıl önce
La Case De Papel 3. Sezon 1. Bölüm İzle 49:50

La Case De Papel 3. Sezon 1. Bölüm İzle

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık b..

Doktoru Açıkladı Seren Serengil Bebeğini Kaybetti 01:12

Doktoru Açıkladı Seren Serengil Bebeğini Kaybetti

Bir Aylık Hamile Olan Seren Serengil, Cuma Akşamı Düşük Tehlikesiyle Kaldırıldığı MediState Kavacık Hastanesi'nde Bebeğini Kaybetti...

  • BETA tarafından
  • 150 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Memnun Etti 02:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Mem

Elazığ’da hak sahibi depremzedeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı konut fiyatlarından memnun kalırken, devam eden inşaatların bir an önce tamamlanmasını talep etti. 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depr..

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi 03:55

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi

Türkiye’nin çeşitli yerlerinden 5 yavru ayı Karacabey Ovakorusu Ayı Barınağına getirildi. Yavru ayılar, taptaze meyve ve sebzeleri her gün bakıcılarının elinden yiyor. Türkiye’nin tek ayı barınağı olan Bursa Karacabey Ov..

İzmir'in Maskotu 'Maskeli Keçi' 06:47

İzmir'in Maskotu 'Maskeli Keçi'

İzmirli acil tıp teknisyeni Uğur Gülbaşaran, annesi ölen keçi Gülizar’ı sahiplendi. 3 aylık keçiyi evinde besleyen Gülbaşaran, Gülizar’la birlikte işe de gidiyor. Gülizar çevresinin maskotu olurken, keçisinin adına sosya..

Fetö'nün Firari iş Adamlarının Abd'deki İş Yerleri 03:59

Fetö'nün Firari iş Adamlarının Abd'deki İş Yerleri

FETÖ firarisi Fetin ve Fatih Kazancı kardeşlerin ABD’de seramik ve mermer işletmeleri olduğunu tespit eden AA muhabirleri aileye ait Tile Optima ve Firuze adlı mermer ve seramik işletmelerini Virginia ve New Jersey'de gö..