#Arda vs berkayın aylık kazancı

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor 03:00

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor

Vatandaşlar son dönemlerde fahiş oranda artan ikinci el otomobil fiyatlarından yana dert yanarken, kış sezonuna doğru fiyatlarda her yıl olduğunu gibi bir düşüş olmayacağı tahmin ediliyor. İkinci el otomobil pazarında Ko..

Hayat kurtaran çanak anten 01:14

Hayat kurtaran çanak anten

16 AYLIK BEBEK CAMDAN SARKARKEN DENGESİNİ KAYBETTİ, 2. KATTAN AŞAĞI DÜŞTÜ. ANNESİNİN DE KOMŞULARIN DA YÜREĞİ AĞZINA GELDİ. MİNİCİK YAVRUNUN HAYATINI AKLA HAYALE GELMEYECEK BİR ŞEY KURTARDI...

Gaz değil tam 9 kilo tümörmüş! 01:31

Gaz değil tam 9 kilo tümörmüş!

Eskişehir'de evli ve 2 çocuk annesi Sıddıka Akkoyun’un (45), gaz şikayetiyle gittiği özel hastanede karnından 9 kilo ağırlığında tümör çıkarıldı. Hastaneye geldiğinde kendisini 8 aylık hamile gibi hissettiğini ifade eden..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılmaz feryadı.. 00:31

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılma

Akdeniz üzerinden Avrupa'ya kaçmak isterken batan teknede bebeğini kaybeden bir annenin feryadı yürek dağladı. Bebeğimi kaybettim! Bebeğim nerede? Gözyaşları içerisinde bağırıyordu genç kadın, hayallerine kavuşabilmek..

Yanlış serum faciası! 02:10

Yanlış serum faciası!

MERYEM... 13 AYLIK BİR BEBEK... İDDİAYA GÖRE, BOĞAZ ENFEKSİYONU ŞİKAYETİYLE GİTTİĞİ ÖZEL HASTANEDE YANLIŞ SERUMUN KURBANI OLDU... TALİHSİZ BEBEK, GÜNLERDİR YOĞUN BAKIMDA YAŞAM SAVAŞI VERİYOR.....

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi 03:07

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Cansu Hatipoğlu, 11 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmak için gitmedik tedavi merkezi bırakmadı. Tedavilerde olumsuz sonuç alan Hatiploğlu, arkadaş tavsiyesi üzeri..

Yüz Filtresi ile Dişlerine Kavuşan Bebek 00:36

Yüz Filtresi ile Dişlerine Kavuşan Bebek

11 aylık olan sevimli bebek annesinin telefonundaki yüz filtresi ile dişlerine kavuşmuş. Bebek dişleri ile ilginç görüntüler oluşturmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 126 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Anne yüreği... 01:03

Anne yüreği...

BREZİLYA'DA 6 AYLIK HAMİLE KADIN, 4 YAŞINDAKİ OĞLUYLA BERABER RESTORANA GİTTİ. BİR ANDA İÇERİ SİLAHLI SOYGUNCULAR GİRDİ. BAKIN O ANNE OĞLUNU KORUMAK İÇİN NE YAPTI?..

İzmir'i sel aldı! 03:29

İzmir'i sel aldı!

İZMİR GÜNE SEL FELAKETİYLE UYANDI. GECE BOYU ARALIKSIZ YAĞAN YAĞMUR CADDELERİ NEHİRE ÇEVİRDİ. EVLERİ İŞ YERLERİNİ SU BASTI. SADECE 8 SAAT İÇİNDE 1 AYLIK YAĞMUR YAĞDI. 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.....

Uzaktan talimatla kurtuldu 01:21

Uzaktan talimatla kurtuldu

7 AYLIK BEBEĞİN BOĞAZINA HAVUÇ PARÇASI KAÇTI, EVLADI KUCAĞINDA CAN ÇEKİŞEN ANNE PANİKLE 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ’Nİ ARADI. ACİL TIP TEKNİSYENİNİN TELEFONDAN VERDİĞİ TAKTİK AYSİMA'NIN HAYATINI KURTARDI...

Cani kardeş! 01:17

Cani kardeş!

8 aylık hamile ablasını öldürdü...

Babanın kaçırdığı bebek bulundu! 01:57

Babanın kaçırdığı bebek bulundu!

BİR BABANIN 4 AYLIK BEBEĞİNİ PENCEREDEN KAÇIRDIĞI ANLARI VE ACILI ANNENİN GÖZYAŞLARINI DÜN EKRANLARINIZA GETİRMİŞTİK ... O GÖZYAŞLARI BUGÜN YERİNİ SEVİNCE BIRAKTI. ASYA BEBEK 24 SAAT İÇİNDE BULUNDU, ANNE İLE KUNDAKTAKİ K..

Kağıt toplayıcısına ceza mı kesilir! 01:57

Kağıt toplayıcısına ceza mı kesilir!

BİR KAĞIT TOPLAYICISI DÜZCE'DE POLİS DENETİMİNE TAKILDI. EVİM KİRA, 6 AYLIK OĞLUM VAR DEDİ, CEZA YEMEMEK İÇİN GÖZYAŞLARINA BOĞULUP YALVARDI AMA YİNE DE CEZA YEMEKTEN KAÇAMADI...

15 gün önce evlenmişlerdi 01:31

15 gün önce evlenmişlerdi

''KADIN CİNAYETİ DEĞİL, PİSLİK TEMİZLEME DİYE YAZIN'' DEDİ... SONRA DA HABERCİLERİ, ''BÖYLE YAZMAZSANIZ SİZİ ÖLDÜRÜRÜM'' DİYE TEHDİT ETTİ. KIRIKKALE'DE 1,5 AYLIK KARISINI KALBİNDEN VE SIRTINDAN BIÇAKLADIĞI İDDİA EDİLEN A..

Lüks giyimde kiralık dönemi! 02:14

Lüks giyimde kiralık dönemi!

ÜNLÜ MARKALARIN BİNLERCE LİRALIK KIYAFET VE AKSESUARLARI, ARTIK KİRALANARAK DA KULLANILABİLİYOR. YANİ KİRALIK ŞIKLIK DÖNEMİ BAŞLADI KADINLAR İÇİN. O UYGULAMALARDAN BİRİNDE 4 KIYAFETİN AYLIK KİRA BEDELİ 550 LİRA.....

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

Emekli Çift Hem Ekmeğini Taştan Çıkartıyor Hem de Doğayı Temizliyor 03:40

Emekli Çift Hem Ekmeğini Taştan Çıkartıyor Hem de Doğayı Temizliyor

Sinop’ta uygunsuz yerlere dökülen hafriyatlar onların gelir kapısı oluyor. Emekliliğini yaşayan çift hem ekmeğini taştan çıkartıyor hem de doğayı temizliyor. Hafriyat betonlarını kırıp demir ve tahtaları toplayarak spor ..

Fidye için kaçırdılar 02:20

Fidye için kaçırdılar

Buruk bir bayram geçiriyorlar. Biricik kızları ve onun 6 aylık oğlu Muhammed ortada yok...

Jandarmadan hoppidi hoppidi operasyonu! 01:36

Jandarmadan hoppidi hoppidi operasyonu!

Kazada annesi yaralandı 9 aylık bebekse yara almadan kurtuldu ve Zeynep bebek için jandarma seferber oldu onunla oyunlar oynadılar terini sildiler Zeynep korkmasın diye ellerinden geleni yaptılar ortaya yürekleri ısıtan ..

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofraları süsleyecek 04:52

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofral

Karaman'da yerin 36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen ve özelliğini de mağaranın flora yapısından alan Divle obruk peyniri, sofraları süslemeye başladı. Fransızların dünyaca ünlü 'rokfor' peynirine rakip olar..

HUSÜMET TARLADA KANLI BİTTİ 01:03

HUSÜMET TARLADA KANLI BİTTİ

4 çocuk babası Kenan Osanmaz, husumetlisi tarafından ailesinin gözü önünde öldürüldü. 38 yaşındaki 4 çocuk babası arazisinde çalışırken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.Olay, Nizip ilçesine bağlı Kocate..

Öldürdüğü kocasından hamile kaldı! 02:02

Öldürdüğü kocasından hamile kaldı!

Balıkesir'de şiddet ve cinsel istismar gördüğü eşini tüfekle vurarak öldüren kadın 1,5 aylık hamile olduğunu öğrendi. Bebeği doğurmak istediğini söyleyen Rümeysa Aydın, Eş katili oldum, bir de bebek katili mi olayım de..

Anne ve babasının düğününe katıldı! 01:31

Anne ve babasının düğününe katıldı!

Tokat'ta pandemi nedeniyle düğün yapamadan evlenen çift, tam 14 ay sonra yeni bir düğün yapma kararı aldı. Fakat bu düğünü diğerlerinden ayıran şey, düğünün onur konuğunun çiftin 4 aylık bebekleri Göktürk oldu...

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde 03:47

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde

İstanbul barajları son günlerdeki yağışlara rağmen alarm vermeye devam ediyor. Barajların doluluk oranı son 10 yılın düşük seviyesi olan yüzde 27 seviyesine kadar indi. Su seviyesi azaldıkça hem organizmaların artacağı h..

Sinop’ta dehşet anları- Yokuş aşağı kayan bebek arabası apartman bahçesine düştü 02:26

Sinop’ta dehşet anları- Yokuş aşağı kayan bebek arabası apartman bahçe

Sinop'ta markete alışveriş yapmaya gelen annenin yol kenarına bıraktığı bebek arabası içindeki 10 aylık bebekle birlikte yokuş aşağı kayarak 3 metre yükseklikten apartman bahçesine düştü. Bebek beton zemine çarpmaktan em..

O CANİ CEZAEVİNDE ÖLÜ BULUNDU 02:43

O CANİ CEZAEVİNDE ÖLÜ BULUNDU

3 AYLIK ELİF'İ DÖVEREK ÖLDÜRMÜŞTÜ..

İhmal 1 yaşındaki bebeği hayatından etti! Uyurken bagaja konan bebek araçtan düşerek öldü 01:11

İhmal 1 yaşındaki bebeği hayatından etti! Uyurken bagaja konan bebek a

Tüyler ürperten kaza dün akşam Aksaray-Ankara yolunda yaşandı. Uyuduğu için bagajdaki eşyaların üzerine yatırılan 13 aylık Muhammed Melih Bucak, iddiaya göre, bagaj kapağının açılmasıyla yola düştü. Diğer araçlar ise beb..

Pandemi işsiz kalan şoförün hayatını değiştirdi, şimdi paraya para demiyor 06:18

Pandemi işsiz kalan şoförün hayatını değiştirdi, şimdi paraya para dem

Antalya'da turizm sektöründe şoför olarak çalışırken pandemiyle birlikte işsiz kalan 4 çocuk babası Erhan Uludağ (35), kentin dünyaca ünlü sahilinde denizin dibine dalarak çıkardığı metalleri geri dönüşüme satıyor, paray..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..