#Arda vs berkayın aylık kazancı

Emeklilere fark ödemesi 28 Temmuz'da 04:24

Emeklilere fark ödemesi 28 Temmuz'da

Memur ve emekli maaş farklarının ne zaman yatacağı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Emekli ve memur maaş farkı ödemelerinde son durumun ne olduğu merak ediliyor. Memur ve emekli maaşlarına enflasyon oranı ve farkına ..

Japonya’da Patlama 00:25

Japonya’da Patlama

Japonya’da Patlama Tokyo’nun kuzeyindeki Utsunomiya kentinde bir parkta meydana gelen iki patlamada bir kişi öldü 3 kişi yaralandı. Ard arda iki patlamanın duyulduğu Japon televizyon kanalı NHK World’ün yayınladığı görü..

Aleyna Tilki Konserine Bombalı Saldırı (Olay Anı) 01:12

Aleyna Tilki Konserine Bombalı Saldırı (Olay Anı)

Aleyna Tilki'nin Diyarbakır'da verdiği konser esnasında patlamalar meydana geldi. Art arda patlayan bombaların ardından konser alanında kargaşa yaşandı. 8 kişi yaralandı. Olayda ses bombası kullanıldığı tahmin ediliyor. ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alanya'da Sağanak Sonrası Yollar Göle Döndü 02:20

Alanya'da Sağanak Sonrası Yollar Göle Döndü

Alanya'da Sağanak Sonrası Yollar Göle Döndü A AA Antalya’nın Alanya İlçesi’nde deniz üzerinde 3 ayrı hortum oluşurken, İncekum Mahallesi’nde ise ceviz büyüklüğünde dolu yağdı. Alanya’nın Alanya İlçesi İnceku..

Güle Oynaya Dayak Yiyen Kızın Kürekle İntikamı ( KIZ DÖVÜŞÜ) 02:03

Güle Oynaya Dayak Yiyen Kızın Kürekle İntikamı ( KIZ DÖVÜŞÜ)

Siyahlı kız iki saat yapınıp kavgaya hazırlanıyor ve kavga başladıktan sonra pembeli güzelin art arda inen yumrukları karşısında sersemliyor. Pembeli güzel adeta güle oynaya sopa çekiyor. Sonunda cinnete bağlayan siyahlı..

  • Cowboy tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beylikdüzü'nde Patlama 00:44

Beylikdüzü'nde Patlama

İstanbul Beylikdüzü'nde tüp patlaması meydana geldi. Atrium Çarşı yakınlarındaki patlama sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi. Bölge sakinleri art arda iki patlama sesi duyulduğunu belirtirken olayın ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Futbol Tarihinde En Sert, Acımasız Fauller ● Top 10 04:31

Futbol Tarihinde En Sert, Acımasız Fauller ● Top 10

Futbol Tarihinde En Sert, Acımasız Fauller ● Spor Sahası Adeta Ringe döndeü hemen izle..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Yanlış Adama Çatınca Bayılana Kadar Dayak Yedi 00:32

Yanlış Adama Çatınca Bayılana Kadar Dayak Yedi

Yanlış adama çatan genç, bayılana kadar dayak yedi. Çin’de cep telefonuyla görüşme yapan akranına sataşan bir genç, beklemediği bir sonla karşılaştı. Genç, kendisinden uzak durmaya çalışan kişiye vurmaya başlayınca şimşe..

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip 04:18

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip

KLİP KÜNYESİ: Yapım: Autonomy Yönetmen: Berent Baytekin Yapımcı: Mustafa Şafak Sezgin Görüntü Yönetmeni: Firar Güney Kayran Yardımcı Yönetmen: Aslı Çelikel Yönetmen Asistanları: Begüm Bakırcı, Ali Öğüt Yapım Koordinatör..

Hangi Ünlü Kaç Kilo?İşte Türk Ünlüler ve Kiloları 01:52

Hangi Ünlü Kaç Kilo?İşte Türk Ünlüler ve Kiloları

-videoda yer alan Türk ünlüler- Fahriye Evcen Tuba Büyüküstün Beren Saat Nurgül Yeşilçay Hazal Kaya Aslı Enver Ebru Şallı Özgü Namal Ayşenur Balcı Elçin Sangu Furkan Andıç Tolga Sarıtaş Kaan Urgancıoğlu Şükrü Özyıldız Ar..

  • Kadınca tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyaz Show'da Konukları Gülme Krizine Girdi 07:44

Beyaz Show'da Konukları Gülme Krizine Girdi

Beyaz Şova katılan ünlü aşçıya sorduğu sorularla esprili anlar yaşatan Beyaz hem konukları hemde izleyicileri gülmekten kırdı,geçirdi.....

  • ANKA tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Savaş kalıntılarını sanata dönüştürüyor 01:02

Savaş kalıntılarını sanata dönüştürüyor

Iraklı bir sanatçı, savaştan arda kalmış parçaları benzersiz sanat eserlerine çeviriyor. Fattah Muhammed Fattah, Irak'ın Dohuk kentinde eserlerini sergilediği bir sergi açtı...

  • Umut Tv tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Arenada Dehşet Yaşandı! 00:34

Arenada Dehşet Yaşandı!

İspanya'nın Valencia kentindeki boğa güreşlerinde arenada dehşet yaşandı. Art arda öfkeli hayvanın boynuz darbelerine maruz kalan matador, feci şekilde yaralandı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıkarıldı 03:01

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıka

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıkarıldı Son Dakika... Milli Takım'ın Kosova kadrosundan Enes Ünal, Okay Yokuşlu, Çağlar Söyüncü ve Bilal Başakcıoğlu çıkarıldı. Rusya'da düzenlenecek..

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. 02:32

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ard

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. Kürt sorununun çözümü konusunda kendisine 'yeni muhataplar' arayan hükümet, Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı 'kanaat ..

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016) 03:02

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016)

Milliler siftahı Kosova'yla yaptı: 2-0 A Milli Futbol Takımı, Kosova engelini rahat aştı ve gruptaki ilk galibiyetini aldı. 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Antalya'da Kosova'yı ağırlayan A Milli Futbol Ta..

  • Cowboy tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Biz İkimiz 20. Bölüm İzle 12:20

Biz İkimiz 20. Bölüm İzle

Arda ile Ceren anne ve babasıyla birlikte Galata Kulesi’ni ziyarete giderler. Burada İstanbul manzarasını ve kuşların nasıl uçmayı öğrendiklerini incelerler...

Biz İkimiz 21. Bölüm İzle 10:06

Biz İkimiz 21. Bölüm İzle

Gelen kış mevsimiyle evde çok sıkılan Arda ve Ceren, yazın neler yaptıklarını ve neler oynadıklarını düşünürler. Kışın da eğlenmek için bir çok neden olduğunu gösteren anne ve babalarıyla dışarda kar oynayarak oldukça gü..

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Galatasaray 1-1 Elazığspor (Maç Özeti - 30 Kasım 2016) 05:30

Galatasaray 1-1 Elazığspor (Maç Özeti - 30 Kasım 2016)

Arena'da Galatasaray'a soğuk duş! Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ilk hafta maçında Galatasaray, TFF 1. lig ekiplerinden Elazığspor ile 1-1 berabere kaldı. Goller: 41' Carole (Galatasaray), 90+2 (p) Murat (Elazığspor) St..

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle 01:00

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle

Tabula Rosa filminin fragmanı yayınlandı! Şehir keşmekeşi içinde garip bir dalgınlıkla yürümekte olan kadın. O esnada oradan geçmekte olan bir adam, kadını mutlak bir kazadan kurtarmıştır. Kadının elinde bir çanta dol..

  • PengoTV tarafından
  • 2.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Biz İkimiz 23. Bölüm İzle 09:54

Biz İkimiz 23. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bahçede yaptıkları çadırın içinde oyun oynarlar fakat sağlam yapamadıkları için birden yıkılır ve eve giderler. Akşam, anneanneleri bozulan çadırlarını düzelterek onlara sürpriz yapar...

Bodrum Masalı 20. Bölüm Fragmanı (22 Ocak Pazar) 01:01

Bodrum Masalı 20. Bölüm Fragmanı (22 Ocak Pazar)

Evren'le yollarını ayıran Yıldız'a, Ateş ve Su destek oluyor! Bodrum Masalı Konusu Bir çok otel sahibi varlıklı bir iş adamı olan Evren Ergüven karısı Yıldız çocukları Su ve Ateş'le birlikte mutlu ve lüks bir hayat sürme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

Biz İkimiz 24. Bölüm İzle 09:45

Biz İkimiz 24. Bölüm İzle

Arda gece uyanır ve pencereden dışarı baktığında, sokaktaki köpeğin gölgesini dinazora benzetir. Sabah Ceren'le birlikte tekrar dinazoru görmek için heyecanla beklerler. Fakat onun bir dinazor değil de köpeğin gölgesi ol..

Biz İkimiz 25. Bölüm İzle 09:35

Biz İkimiz 25. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bahçede oyun oynarlar. Fakat bu kez ortak bir oyun da hemfikir olamayıp küserler. Bunu gören anne ve babaları onlara sürpriz define oyunu hazırlar...

Biz İkimiz 26. Bölüm İzle 09:02

Biz İkimiz 26. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bahçede oyun oynarlar fakat esen rüzgardan zorluk çekerek eve girerler. Anneanneleri onlara Sefer Bey hikayesini anlatır. Çocuklar çok heyecanlanır ve Sefer Bey'le tanışmak için babalarıyla müzeye ziyaret ..

Biz İkimiz 27. Bölüm İzle 11:37

Biz İkimiz 27. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bahçede ip atlamak için çatı katındaki depoda ip ararlar. Bu sırada gizemli bir kitap bulurlar. Kitabın içinde bir de soru vardır. Eğer cevabı bulurlarsa diğer sayfa açılacaktır...