#Ardında

Tutsak 9. Bölüm Fragmanı 01:01

Tutsak 9. Bölüm Fragmanı

Tutsak 9. Bölüm Fragmanı yayında! Elif, Kenan'la evlenmeye karar veriyor! Bahadır ise parmaklıklar ardında kalıyor!..

Mercedes Benz Moda Olivier Zahm Olarak Petit Oz 2017 Moda Hikayesi 04:14

Mercedes Benz Moda Olivier Zahm Olarak Petit Oz 2017 Moda Hikayesi

Olivier Zahm'ın kukla asistanı Petit Oz'a, 2017 kampanyasının yıldızlarıyla röportaj yaptığı Malibu, Kaliforniya'daki Mercedes-Benz 2017 Moda Hikayesi # mbcollective'daki sahnelerin ardında katılın: M.I.A., Susan Sarando..

  • BETA tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama 00:42

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama Trabzonspor Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek bu sezon ilk dış saha galibiyetini almasının ardından Trabzon’a gece geç saatlerde inen bordo-mavili kafiley..

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi 06:06

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletiş

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, terör örgütü PKK'lıların özel GSM şirketine ait iki baz istasyonunu tahrip etmesinin ardından, bölgedek..

Cengiz Kurtoğlu - Bir Ufacık Dünyam Vardı 06:01

Cengiz Kurtoğlu - Bir Ufacık Dünyam Vardı

Şu tepelerin ardında tütüyor hasret dumanı Gurbet bana zor geliyor sen benden uzak kaldın Hayat bana zor geliyor sen benden uzak kaldın Bir ufacık dünyam vardı bak onuda eller aldı Gönlüm orda ben burada sılam bende..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat 05:10

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri sosyal medya konusunda uyardı. Siber zorbalığa dikkat çeken ekipler, DEAŞ, PKK gibi terör örgütlerinin kendilerine eleman sağlamak ..

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar 03:02

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar

Samsung ve Apple 2016 yılında, birbiri ardında piyasaya sürdükleri iddialı ürünleriyle dijital dünyanın en fazla konuşulan markalarından oldular. Samsung’un, Ağustos ayında tanıtımını yaptığı, önceki ürünlerinden bir ha..

Ağız Kuruluğunun Sebepleri Nelerdir 00:42

Ağız Kuruluğunun Sebepleri Nelerdir

Burun tıkanıklığı gibi basit sebepler ağız kuruluğuna yol açabildiği gibi bu problemin ardında daha ciddi sistemik hastalıklar da olabilir. Radyoterapi ve kemoterapi gibi işlemler de ağız kuruluğunun ortaya çıkmasına seb..

  • NABIZ tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çabuk Yorulmak Hangi Hastalıkların Habercisi Olabilir 02:31

Çabuk Yorulmak Hangi Hastalıkların Habercisi Olabilir

Gündelik işlerini sürdürürken çabuk yorulan kişinin mutlaka muayene olması gerekir. Ağır bir hastalığın veya ileri derecede kansızlığın habercisi olabilir. Yorgun uyanma veya gün boyu halsizlik yaşayan kişilerde uyku boz..

  • NABIZ tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
God of War  Çıkış Tarihi Fragmanı  20.04.2018 Türkçe Altyazılı 02:56

God of War Çıkış Tarihi Fragmanı 20.04.2018 Türkçe Altyazılı

Olimpos Tanrıları’na duyduğu öfkeyi ardında bırakan Kratos, artık İskandinav tanrıları ve yaratıklarının diyarında yaşıyor...

  • BETA tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Collateral Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:42

Collateral Türkçe Altyazılı Fragmanı

Londra'da bir pizza dağıtıcısının vurularak öldürülmesinin ardından arapsaçına dönen olayları konu alan Collateral, dört günlük bir süreyi kapsıyor. Bu cinayetin sıradan bir şiddet olayı olduğunu kabul etmeyen Komiser Ki..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Hepsi Sahte Çıktı Bu Kaybı Görünce Şok Geçirdiler 03:41

Hepsi Sahte Çıktı Bu Kaybı Görünce Şok Geçirdiler

itter'da operasyon başladı. Güven yaratmak amacıyla, sahte hesapların tespit edilip silinmesi ve takipçi listelerinden çıkarılmasının ardında en büyük şoku ünlüler yaşadı. Bazı ünlülerin hesaplarında ağır takipçi kayb..

  • BETA tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eda Gören - Dinmeyen Özlemin 02:54

Eda Gören - Dinmeyen Özlemin

Dinmeyen Özlemin şarkı sözleri ile Kaldın kendi kendine Düştün yollara yine Söyle aradığını buldun mu Birden kulağımda bir ses Burnumda bir koku İçime bir titreme kondurdu Kırık bi kalp bırakıp ardında Başlar mı yen..

Bariyeri Söküp Sürükleyen Karavan 00:38

Bariyeri Söküp Sürükleyen Karavan

Bir karavanın ardında inip çıkan bariyer kolu karavanın arka kısmındaki bisikletlere takılınca , karavan sürücüsü farkında olmadan bariyerin kolunu ve pistonunu söküp metrelerce sürüklemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Batı Medyası Macron'u Yerden Yere Vurdu 02:02

Batı Medyası Macron'u Yerden Yere Vurdu

Dış basın, Doğu Akdeniz'deki gerilimin ardında o ismi, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’u gösteriyor. Dünya medyası, Macron'un tansiyonu artıracak hamleler yaptığını belirtirken, ifadeler de çok sert. İşte Fransa'nın..

Agit'in Bilgi İşlem Sistemine Korsan Saldırı 00:52

Agit'in Bilgi İşlem Sistemine Korsan Saldırı

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı’nın (AGİT) internet korsanlarının organize bir saldırısına maruz kaldığı ortaya çıktı. Fransız Le Monde gazetesi AGİT Sözcüsü Natacha Rajakovic’e dayandırdığı haberinde teşkilatın ..

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun 05:00

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun

Sevemedin çekip gittin Ardında yaralı bir can Söylediğin sözler nerde Kan kusturdun bana kan Seni attım dilimden Ama kalbimden atamadım Seni attım dilimden Onun için sana son sözüm Gittin de neler buldun Onlar..

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın 03:21

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın

Çürümesinimi bekliyorsun bu ayakların. Ne kadar daha koşacak ardın sıra. Gözlerim sana hasretmi eriyecek. Bakışlarıma değmeyecekmi bir kez daha. Kaç sayfa daha yazacağım seni. Hesap sormayacakmı yüreğim. Kalemi kırmayaca..

O ceza yüreğine su serpti 02:38

O ceza yüreğine su serpti

24 YAŞINDAKİ BÜŞRA... BOŞANDIĞI EŞİ TARAFINDAN SOKAK ORTASINDA POMPALI TÜFEKLE KATLEDİLMİŞ, ARDINDA İKİ YAŞINDA BİR EVLAT, GÖZÜ YAŞLI BİR ANNE BIRAKMIŞTI... O KATİLİN CEZASI BUGÜN BELLİ OLDU.....

Evsizken Kesilen Ceza Hayatını Değiştirdi 01:53

Evsizken Kesilen Ceza Hayatını Değiştirdi

Tüm Türkiye onu Antalya'da sokak kısıtlamasında gidecek yeri olmadığını söylemesine rağmen polisten ceza yerken tanımıştı. O cezanın ardında yürek yakan bir dram çıkmıştı. Devlet şefkat elini Ali Çiftçi'ye uzattı. Evsizk..

Interpol onu arıyor! 02:41

Interpol onu arıyor!

TÜRKİYE BİR KAÇ GÜNDÜR KRİPTO PARA BORSASI SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'İ KONUŞUYOR. 400 BİNDEN FAZLA YATIRIMCIYI DOLANDIRDI... 28 YAŞINDA MİLYON DOLARLAR KAZANDI. GEÇTİĞİMİZ SALI GÜNÜ ARDINDA MAĞDUR ORDUSU BIRAKARAK ORTADAN ..

Seçmeceye devam! 01:37

Seçmeceye devam!

İSTANBUL'DAKİ TAKSİ KRİZİ, MESLEĞİNİN YÜZ KARASI TAKSİCİLER YÜZÜNDEN HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR. İŞTE ONLARDAN BİRİNİ HABERİMİZDE İZLEYECEKSİNİZ. BİR ARKADAŞ GRUBU, TAKSİ ÇAĞIRIYOR. TAKSİCİ GELDİĞİNDE ARAP TURİSTLERİ GÖRÜNCE G..

Brezilya'da Mahkumlar Cezaevini Ateşe Verdi_ 60 Kişi Firarda 00:51

Brezilya'da Mahkumlar Cezaevini Ateşe Verdi_ 60 Kişi Firarda

Brezilya’da bir hapishanede yaşama koşullarını protesto eden bir grup binayı ateşe verdi. İsyan sırasında 60 mahkum kaçtı. Sao Paulo’ya 350 kilometre mesafedeki Bauru’da bulunan hapishanede çıkan yangın sırasında firar ..

Emre Kaya - İlizyon 03:38

Emre Kaya - İlizyon

Cam kapılar ardında yaşamışım hayatı Bir başka ten tatmadan öldürmüşüm zamanı Tek sen varsın gibi dünyada kabul etmişim Yanlış olmuş kararım çektiğin son mesajda Gözlerim tüm gerçeği gördü yazdıkların Bir bir kazınd..

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak 02:12

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak

Brüksel’de Avrupalı yetkililer ile görüşen Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev euronews’in sorularını cevapladı: euronews, Natalia Richardson: Sayın Atambayev, Kırgızistan Avrasya Ekonomik Birliği üyesi. Bu yıl..

Game of Thrones 7. Sezon Tanıtım Fragmanı 02:02

Game of Thrones 7. Sezon Tanıtım Fragmanı

Game of Thrones 7. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı! Game of Thrones’un 7. sezon 1. bölümü Haziran 2017 tarihinde yayınlanacak. Game of Thrones Dizi Detayı: Krallık dediğin savaşsız olur mu? En güçlü krallığı kurup,..

  • Tv Series tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anormal Gelişmeler Oluyor 1:47:36

Anormal Gelişmeler Oluyor

NASA başkanı Bill Nelson, basın toplantısında UFOlara ve uzaylılara dair yaptığı açıklamalarla herkesi şaşkına uğrattı. Bu gelişmenin, Meksika parlamentosunda uzaylı cesetlerinin sergilenmesinden iki gün sonra gerçekleşm..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
DÜNYAYI 46:20

DÜNYAYI

ARDINDA BIRAK..

  • STUDIO AS tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 9 ay önce