#Arif delen hü dost müzik dinle

Erdoğan Fetih Marşı ile Mesaj Verdi 01:11

Erdoğan Fetih Marşı ile Mesaj Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Gençlik Festivali'nde gençlere fetih marşıyla mesaj verdi, Arif Nihat Asya'nın fetih marşı şiirini okudu....

Cumhuriyete Kanat Gerenler 50.Bölüm 23:42

Cumhuriyete Kanat Gerenler 50.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 50. bölümünde; Arif Dilmen ve Perihan Çambel konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Arif Dilmen ve Perihan Çambel ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilme..

Sevda Kuşun Kanadında 1.Bölüm 1:50:55

Sevda Kuşun Kanadında 1.Bölüm

Hataları, sevapları, tutkuları, umutları ve hayal kırıklıklarıyla bir dönemin gençlerinin hikayesi, Türkiye’nin yaşanmış ancak anlatılamamış ve belki de yeterince anlaşılamamış öyküsü ... Başrollerini Murat Ünalmış, Den..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 145 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 6.Bölüm (Sezon Finali) 2:28:54

Sevda Kuşun Kanadında 6.Bölüm (Sezon Finali)

Tümay, Arif’e inanır ve Tarık’ı artık bir katil olarak görür. Tarık ise Zafer’in gözünden düştüğünü bildiğinden son bir oyun oynayıp öylece ortadan yok olmayı planlar. Işık, Zafer’e gidip Tarık’tan kendilerini korumasını..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gençliğim Eyvah 2. Bölüm 2:02:48

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm Özeti:nArif ve Zekeriya, Çavi ve Zola’nın kendi çocukları olup olmadığını öğrenmek için DNA testi yaptırmaya karar verir. DNA örneği almak için Çavi ve Zola’nın yaşadığı eve gizlice giren Arif ve..

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm 2:16:08

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm Özeti:nYabancı Şube polislerinin Çavi ve Zola’yı gözaltına alması, hem Arif’i hem de Zekeriya’yı rahatlatır. Nihayet bu iki yabancıdan kurtulacaklardır. Ancak Hacer ve Nuriye’nin sürpriz istekler..

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm 2:25:05

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm Özeti: Ahmet’in evinde kalan tüm erkekler Hacer tarafından sokağa atılınca, başlarına gelmeyen kalmaz. Zekeriya doğaya uyum sağlamaya çalışırken; Arif’in vahşi doğanın kurallarıyla hareket etmesi..

Meryem Uzerli Sudi Arabistan da Yasağı Deldi Kırbaçlanabilir! 02:05

Meryem Uzerli Sudi Arabistan da Yasağı Deldi Kırbaçlanabilir!

Meryem Uzerli Suudi Arabistanda çekip paylaştığı resim başına iş açabilir.Kamusal alanlarda kadınların asla başı açık olmaması yasağını delen Meryem Uzerli'yle ilgili olan haberimizin detayları sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sokağa Çıkan Çocuklarını Polis Sireni ile Trolleyen Baba 00:19

Sokağa Çıkan Çocuklarını Polis Sireni ile Trolleyen Baba

20 yaş altı gençlerin ve çocukların sokağa çıkmasının yasağını kapının önüne çıkarak delen çocuklar babaları tarafından fena trollenmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 148 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Örümcek hırsız ağa takıldı 01:35

Örümcek hırsız ağa takıldı

AYDIN KUŞADASI'NDA KISITLAMAYI DELEN BİR KİŞİ POLİSİN DİKKATİNİ ÇEKTİ. TIRMANMADAKİ USTALIĞINI GÖREN POLİS, ŞÜPHELİNİN KAYDINA BAKINCA O MARİFETİNİN NEDENİNİ ANLADI...

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler 02:24

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler

Tokat Devlet Hastanesi'nde çocuğu dünyaya gelenler, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinden birisini koyabilecek. Tokat Vicdan Hareketi Derneği ile Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Devlet Hastan..

Ekiplere böyle ''dayı''landı! 01:53

Ekiplere böyle ''dayı''landı!

BEN SENİN DAYIN DEĞİLİM, POLİSİM ... ANTALYA'DA KISITLAMAYI DELEN BİR ŞEHİR ZORBASI, 'DAYI' DİYE HİTAP ETTİĞİ POLİS MEMURLARINA DAYILANMAYI DENEDİ... İŞTE, SEN BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUN? KABİLESİNDEN BİRİ DAHA....

İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevcan - Vay Be 03:41

Sevcan - Vay Be

Sevcan - Vay Be Şarkı Sözleri: Her ayrılık, hep aynı Giden gider, kalan sağlar hep ağlar Yok bugünün dünden bir farkı Hasret elimi kolumu bağlar Bu devran böyle sürdükçe Ben hep mutsuz yastayım Zaman bizden götürdükçe..

Süper Hareketli Halay / Hakkari Düğünleri 10:07

Süper Hareketli Halay / Hakkari Düğünleri

yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, süper halaylar, govend, van düğünleri, imat rekani, potpori, şırnak dü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap 04:25

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap

Makale Yeni şarkı yayında ! Tüm Dijital Platformlarda Çok Yakında ! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için b..

Pictor - Bu Nasıl Vaka 02:47

Pictor - Bu Nasıl Vaka

Pictor - Bu Nasıl Vaka Dinle Bu Nasıl Vaka şarkı sözleri ile Bu nasıl vaka çat kapı sokağa On farklı sendrom ve on farklı vukuat Bi yanım şair diğer yanım squad Yaklaşan tehlikenin adı ghetto hattı (yere yat) Kula..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu 04:00

Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu

Fatih Bulut Çok Sevdim Yalan Oldu Müzik Dinle Umut ışıklarım bir bir söndüler Dost bildiğim kalleşler yoldan döndüler Her topluma girdim onlar ittiler Ezdi tükenmedik bilmez yordu geceler Her topluma girdim amma onlar..

Canbay & Wolker - Fersah 02:55

Canbay & Wolker - Fersah

Canbay Wolker Fersah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat :x2 Heyhat kafam göçtü diyardan Dönmedi kimse limandan Can ... sende geçme cihandan Düşme sende Fersah Fersah . Canbay Vers ; Bıraktılar uçurumdan aşağıya ..

Emrah Karaduman - Ona Göre Feat Nigar Muharrem 03:35

Emrah Karaduman - Ona Göre Feat Nigar Muharrem

Emrah Karaduman - Ona Göre Feat Nigar Muharrem Müzik Dinle Şarkı Sözleri O səni dərdlərə saldı getdi Sənin ürəyini aldı getdi Özüysə keçmişdə qaldı getdi Sevmədi, sevə bilmədi Onsuz gecələr yana yana,yana yana Rahat y..

Gökhan Akar -  Aşktan Ötesi 04:53

Gökhan Akar - Aşktan Ötesi

Gökhan Akar Aşktan Ötesi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Giden Gittiği Gün Silinir Kalpten Çok Nadirdir Bunu Becerebilen Kalbe Zor Söylemesi Gelmiyorki Hiç Gidesi Varmı Söyle Hadi Söyle Aşktan Ötesi Uzaktan Göründüğü Gibi K..

Zara - Ağla Halime 04:31

Zara - Ağla Halime

Zara - Ağla Halime Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kim Bilir Kaçıncı Arayışım Bu Benden Kaçan Mutluluğumu Nerede Belli Değil Kim Bilir Kaçıncı Arayışım Bu Kaybettim Her Bulduğumu Kader Bana Dost Değil Ağla, Ağla Hali..

Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

MertCan Ersoy - Dirilme Vakti 04:12

MertCan Ersoy - Dirilme Vakti

MertCan Ersoy - Dirilme Vakti Dinle Söz: MertCan Ersoy, Erman UP Nakarat:Engin Suvay Müzik: Ümit Yurdagül Mix & Mastering: Tansu Dirim Kamera: Hakan Dinç Yönetmen: Fatih Koç, MertCan Ersoy Kurgu : Metehan Ersoy, Arif Toy..

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Ceza 06:01

Müslüm Gürses - Ceza

Müslüm Gürses - Ceza Dinle Şarkı Sözleri : Yağmurlu bir günde doğdum anamdan Gökler ağlıyormuş ben doğdum diye Doğarken günahkar olur mu insan Ömrüme verilen bu ceza niye Ne yaptım allahım dertli doğacak Sevipte ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ufuk Beydemir - Güz Bahçen ve Sen 04:21

Ufuk Beydemir - Güz Bahçen ve Sen

Söz & Müzik: Ufuk Beydemir Düzenleme: Ufuk Beydemir, Tolga Görsev, Ali Can Vatanperver, Cevdet Berkay Yavuz, Cihan Reşit Köse, Canberk Cebecioğlu Söz & Müzik: Ufuk Beydemir Düzenleme: Ufuk Beydemir, Tolga Görsev, Ali C..

Azer Bülbül - Amansız Bir Sevda 04:30

Azer Bülbül - Amansız Bir Sevda

Amansiz bir sevda geldi Basima Yürek yandi gönül yandi ben yandim Ziyan oldu akti gitti bosuna Ömrüm yandi dünyam yandi ben yandim Ask dedigin koskoca bir yalanmis Dost bildigim gencligimi calanmis Koynumdaki yilandanda..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım 03:32

Müslüm Gürses - İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım

İşte gidiyorum çeşm-i siyahım Önümüze dağlar sıralansa da Sermayem derdimdir servetim ahım Karardıkça bahtım karalansa da Haydi dolaşalım yüce dağlarda Dost beni bıraktı ah ile zarda Ötmek istiyorum viran bağlarda ..