#Arif delen hü dost müzik dinle

Riyad'ın İsrail Fetvası Kur'an'a Aykırı 02:37

Riyad'ın İsrail Fetvası Kur'an'a Aykırı

Suudi Arabistan Müftüsü Abdülaziz Al-i Şeyh'in 'İsrail'e karşı savaşmanın caiz olmadığı' yönündeki fetvası soru işaretlerine yol açarken, Mümtahine Suresi'nde İslam'la savaşanlar için yer alan Kim onları dost edinirse o..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hayatımızı Kolaylaştırması Gereken Teknoloji Bizi Hayattan Koparıyor 02:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hayatımızı Kolaylaştırması Gereken Teknoloji Biz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dost meclislerindeki gönül sohbetlerinin yerini artık sosyal medya tartışmaları aldı. Hayatımızı kolaylaştırması gereken teknoloji maalesef giderek bizi hayattan koparıyor. dedi...

English Springer Cinsi Köpeklerin Özellikleri 00:51

English Springer Cinsi Köpeklerin Özellikleri

Kökeni: İngiltere Ortalama Yükseklik: 46-56 CM Ortalama Ağırlık: 18-25 KG Tüy Özelikleri: Orta uzunlukta, Çift tabakalı, Düz, İpeksi. Taşıdığı Renkler: Kızıl -Beyaz, Siyah - Beyaz, Mavimsi Gri. Karakteri: Uysal, İyi..

  • JET TV tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balıkların Kafasını Okşayan Kedi 00:41

Balıkların Kafasını Okşayan Kedi

Hollanda'nın Kuzey Brabant şehrinde bir evin bahçesinde bulunan havuz içindeki balıklarla dost olan 5 yaşındaki timo adlı sevimli kedinin görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'deki Taarruz Yerli Silahlarla Yapılıyor 00:49

Afrin'deki Taarruz Yerli Silahlarla Yapılıyor

Türkiye tarafından hudutlarda, bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak, Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ üyesi teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını terör örgütü üyelerinin baskı ve zul..

Alexa & Katie Türkçe Dublaj Fragmanı 01:42

Alexa & Katie Türkçe Dublaj Fragmanı

İki sıkı dost olan Alexa ve Katie, lisedeki ilk yıllarını iple çekmektedir. Ancak Alexa, bir yandan da sır gibi sakladığı hastalığına karşı Katie'nin desteğiyle mücadele etmektedir. Yeni orijinal dizi Alexa & Katie, 23 M..

Karanlıktaki Melekler Fragman 01:53

Karanlıktaki Melekler Fragman

Üç çocukluk arkadaşı Berk, Mete ve Güray bir araya gelince kendilerini maceraların içinde buluyorlar. Birbirlerinden başka kimseleri olmayan bu üç dost, yaşadıkları hayatın zorluklarından uzaklaşabilmek, yaşamlarına bira..

Başbakan Yıldırım Müttefiklerimizden Daha Çok Empati Bekliyoruz 02:58

Başbakan Yıldırım Müttefiklerimizden Daha Çok Empati Bekliyoruz

Başbakan Yıldırım, Dost ve müttefiklerimizden biz daha çok empati bekliyoruz. Bölgede yaptığımız bu fedakarlığın, bu büyük bedel ödemenin karşılığı bu olmamalıdır. dedi...

Engelli Dostuna Yardım Eden Cefakar Köpek 00:44

Engelli Dostuna Yardım Eden Cefakar Köpek

Bir hayvan sahiplendiğiniz de aslında kendinize sağlam bir dost edindiğinizi gösteren muhteşem bir video. İzliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kendisini Dalgıçlara Sevdiren Yunusun İçinizi Isıtacak Anları 01:05

Kendisini Dalgıçlara Sevdiren Yunusun İçinizi Isıtacak Anları

Kızıldeniz'de balık tutarken bir grup yunusun ortaya çıkmasını fırsat bilen insanlar suya daldı. Ancak hiç beklemedikleri bir olayla karşılaştılar, o da, yunusların içlerinden birisinin oldukça dost canlısı olmasıydı. Ko..

  • JET TV tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 6 yıl önce
00:29

"Tut Oğlum" Diyerek Taktik Veren Sahibini Şaşırtan Kedi

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, farenin peşinden koşan kediye sahibi fareyi avlaması için taktik veriyor. Fakat kedi, fareyi avlamak yerine onunla dost olmayı tercih ederek sahibini şaşırtıyor...

  • JET TV tarafından
  • 619 görüntüleme
  • 6 yıl önce
TBMM Başkanı Yıldırım Türkiye Ekonomik Dayatmalara Kapalıdır 01:31

TBMM Başkanı Yıldırım Türkiye Ekonomik Dayatmalara Kapalıdır

TBMM Başkanı Yıldırım: Türkiye ekonomik dayatmalara kapalıdır TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Türkiye siyasi hesaplarla yapılan ekonomik dayatmalara kapalıdır. Dost, hasım herkes bunu böyle bilmelidir. dedi...

FRANSA'NIN Cezayirdeki Soykırımı - Sansürsüz ! 2:04:33

FRANSA'NIN Cezayirdeki Soykırımı - Sansürsüz !

Fransız soykırımı, Fransızlar önce kendisine baksın, Cezayir mezalimi, Müslümanların kıyımı, Haçlılar, Haçlı zihniyeti, Müslüman kardeşim,..

Aydamaya 3. Bölüm - Biz Bir Ekibiz 46:57

Aydamaya 3. Bölüm - Biz Bir Ekibiz

Tonguç sonunda Aydamaya ile karşılaştı. Aydamaya'yı karşısında gören Tonguç, Aydamaya'nın dünyaya düşen dost bir uzaylı olduğunu kabullenecek mi ? Büyük bilgenin Aydamaya'yı geri döndürme çalışmaları nasıl sonuç verecek ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 376 görüntüleme
  • 5 yıl önce
MHP'den Azerbaycan'a destek klibi 01:32

MHP'den Azerbaycan'a destek klibi

AZERBAYCAN ERMENİ TERÖRÜNE KARŞI DİRENİRKEN, MHP'DEN DOST VE KARDEŞ HALKA KLİPLİ DESTEK GELDİ. ÜÇ HİLAL AZERBAYCAN'IN YANINDAYIZ MESAJINI BİR KEZ DE ÖZÜM KARABAĞ DİYEREK VERDİ...

Altın dediler bakır çıktı 02:17

Altın dediler bakır çıktı

YEDİĞİ DOST KAZIĞIYLA YIKIM YAŞAYAN BİR ADAMI GETİRECEĞİZ EKRANLARINIZA.. ÇOK GÜVENDİĞİ ARKADAŞININ TÜM ANLATTIKLARINA İNANDI... İDDİAYA GÖRE ETRAFTAN BORÇ PARA BULUP O ARKADAŞINDAN 1 KİLO ALTIN SATIN ALDI... AMA ALTINL..

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule The Lord of the Rings: The Two Towers 2:59:24

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule The Lord of the Rings: The Two Towers

Özet ve Detaylar Yüzük Kardeşliği adındaki ilk film, Tolkien fanatikleri ve hikayeyle yeni tanışanlar tarafından çok beğenilmiş ve yönetmeni Peter Jackson’ı roman hayranlarının gözünde zirveye taşımıştı. İkinci film ise ..

  • Film İzle tarafından
  • 14.227 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı 04:05

Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı

Dargınım olanlara kırgınım bugünlerde Eldeki avuçtaki yok kalmadı Çok değil birkaç güne toplarım demiştim ya Toplanan eşyalar gibi kolay olmadı Öyle bir kırıldı ki yüreğim onarılmıyor Kaldı ki yaşanmışı sileli kalp affet..

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle 01:00

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle

Tabula Rosa filminin fragmanı yayınlandı! Şehir keşmekeşi içinde garip bir dalgınlıkla yürümekte olan kadın. O esnada oradan geçmekte olan bir adam, kadını mutlak bir kazadan kurtarmıştır. Kadının elinde bir çanta dol..

  • PengoTV tarafından
  • 2.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Alişan'ın Çağla Şıkel'i Çıldırtması 00:26

Alişan'ın Çağla Şıkel'i Çıldırtması

Her Şey Dahil adlı programda gösterdikleri başarılı performansla adlarından söz ettiren Alişan ve Çağla Şıkel, aynı zamanda günlük hayatlarında da çok yakın iki dost. Birbirlerine olan yakınlıklarıyla magazin dünyasında ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Samsun 1:05:44

Maceracı _ Samsun

Türkiye’yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı, bu hafta Samsun’u ziyaret ediyor. Tarihimizde oldukça önemli bir yere sahip olan bu kenti karış karış gezen Maceracı ve ekibi, oldukça renkli görüntüleri ekrana getiriy..

Rober Hatemo - İtirazım Var 05:49

Rober Hatemo - İtirazım Var

İtirazım var bu zalim kadere İtirazım var bu sonsuz kedere Feleğin sillesine hayatın cilvesine Dertlerin cümlesine itirazım var Yarım kalan sevgiye şu emanet gülmeye Yaşamadan ölmeye itirazım var Ben hep yenilmey..

Ahmet Kaya Tedirgin 06:28

Ahmet Kaya Tedirgin

Sarı sıcak yazılar uzak Dost uzanan eller uzak Karanlıklar kurmuş tuzak Benim sonum dünden belli Haramiler sarmış yolumu Güvercinler muhbir uçar Telden tele fermanım gider Benim sonum dünden belli Gözlerim dola..

Maşa ve Koca Ayı - Noel Koleksiyonu (1 saat Yılbaşı hakkında en iyi karikatür!) 1:05:27

Maşa ve Koca Ayı - Noel Koleksiyonu (1 saat Yılbaşı hakkında en iyi ka

Yeni koleksiyonu Masha ve Bear! kış ve yeni yıl karikatürlerin büyük toplama çocuklar için + yeni bir serisi hakkında Favori karikatürler Sizin Lovers not Leave! Maşa ve Ayı - bütün aile için en popüler Rus animasy..

  • ÇocukTV tarafından
  • 4.261 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zakkum - Sen Hala Benimlesin 04:19

Zakkum - Sen Hala Benimlesin

Bilmezler ki içimdesin Hiç kimse kokunu silemez Göğsümde ta derinde Sakladığım yerini bilemez Sen hala gözümü alan güneş Üşüyüp yaktığım ateş Saatler sende durmuş gibi benimlesin Sen hala kanatları yorulmuş Diğerlerinde..

Mt - Haydar Haydar Trap 02:57

Mt - Haydar Haydar Trap

Ben melamet hırkasını kendim giydim eğnime Ar namus şişesini taşa çaldım kime ne Aah Haydar Haydar taşa çaldım kime ne. Kâh çıkarım gökyüzüne, seyrederim âlemi Kâh inerim yeryüzüne, seyreder âlem beni Aah Haydar Hayda..

Mt - Nem Kaldı 04:34

Mt - Nem Kaldı

Aşık Mahzuni Şerif Parsel Parsel Eylemişler Dünyayı Bir Dikili Taştan Gayrı Nem Kaldı Dost Köyünden Ayağımı Kestiler Bir Akılsız Baştan Gayrı Nem Kaldı Padişah Değilem Çeksem Otursam Saraylar Kursam Da Asker Yetirsem ..

Müşerref Akay Türkiyem Orjinal Kayit 04:50

Müşerref Akay Türkiyem Orjinal Kayit

Kahraman ırkıma sızmış ihanet Bütün yüreklerde acı ve nefret Düşmanlarım mert değil hepsi de namert Türke Türkden başka yoktur dost nimet Ata`nın verdiği ilkelerle coşalım Onun gösterdiği hedeflere koşalım Türkiyem..