#Arif güç gidiyorum müzik dinle

Kutsal Mısır Böceğinin Dönüşümü 01:22

Kutsal Mısır Böceğinin Dönüşümü

Skarabe Eski Mısır'daki en yaygın sembollerden biridir. Mısır tradisyonunda farklı bağlamlarda üç değişik anlamda kullanılmış olan sembolün simgelediği anlamlar şöyle açıklanır: Ra'nın “khepre” şeklini temsil eden kulla..

  • JET TV tarafından
  • 1.256 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu 04:01

Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu

Ankara Üniversitesi(AÜ) Tarih Bölümünden mezun olup öğretmenlik için formasyonunu da alan Ayşegül Başar (25) iki defa girdiği KPSS’den atanamayınca eline satır ve bıçağı alıp kasaplığa başladı.Antalya’nın Aksu ilçesinde ..

Yılın Kelimesi Nedir 03:29

Yılın Kelimesi Nedir

Yılın Kelimesi, O Seneye Damgasını Vurmuş, Trend Olmuş, Çok Aranmış Bir Kelime. Her Sene Sonunda Oxford Tarafından Seçilip Açıklanıyor. Neden Tdk Seçmiyor? Çünkü O Meşgul. Zırt Pırt Kelime Çıkarıyorsunuz Onlara Karşılık ..

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK! 1:00:59

HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK!

İnsan Hakları Değişiyor! Parçalanmış Dünyanın Güç Yarışı ve Davos 2023! ABD'de Gizli Belge Krizi GreenPeace ve Dünya Güçlerinin Tarafları İnternet Dünyasında Yeni Sistem... Kurban Kesmek Yapay Et ile Beraber Yasaklanacak..

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
2025'te Kontrolü Almak İstiyorlar! 1:04:08

2025'te Kontrolü Almak İstiyorlar!

İklim Savaşları Çağı! Güç O 2 Ülkeye Geçecek! 01:50 Orjinal bilgiler değiştiriliyor 02:39 ABD'nin çöküş süreci 09:57 Paraya hükmeden her şeye hükmeder 15:40 Gücü Çin'e kaydırmaya çalışıyor 22:41 Neden tek seferd..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 8 ay önce
Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı 02:46

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Aklıma sorular geliyor Zehirliyor duyguları Bıraksan göz yaşı sel olur Ama gururda var Tersine akıyor yıllar İlk günden bile yabancısın ..

Soner Sarıkabadayı - Hala Seviyorum (Akustik) 04:33

Soner Sarıkabadayı - Hala Seviyorum (Akustik)

Soner Sarıkabadayı - Hala Seviyorum Akustik Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Hala seviyorum Ne yapsan da ne etsen de Geçmez biliyorum Azalsan da çoğalsan da Ben de üzdüm sen de üzdün Boşverelim mi? Ben de küstüm sen de küst..

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana 03:18

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen güneşe tutul ben sana Beni öperek uyandir her sabah Gözum aldanır herkezi sen sanar Herşeyim senin istersen al Icim dışım bi garip halde Yüzüm gözu..

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma 04:06

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gecesiyle gündüzüyle Bi aşk yok oluyor Ve belki sana gün doğuyor Çünkü ben gidiyorum Yarım kalan hevesiyle Her şey yok oluyor Ve kalbim yeniden doğuyor Ancak ben öl..

Barabar - Feridem (Akustik) 03:37

Barabar - Feridem (Akustik)

Barabar - Feridem (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Dam Başında Sarı Çiçek Oy Oy Burdan Kalkıp Ürgüp'e Göçek Nennide Feridem Ürgüp'e Vardığımız Gece Oy Oy Hak Yoluna Gurban Kesek Nennide Feridem Gidiyorum İşte ..

Nahide Babashlı - Faydası Yok 03:49

Nahide Babashlı - Faydası Yok

Nahide Babashlı - Faydası Yok Müzik Dinle Şarkı Sözleri Daha kaç bedel ödemem gerek senin hatalarına Suçum mu var söyle sevmekten başka Şimdi gidiyorum çaresiz çaresiz Zaten kırıldım, küstüm aşka Nakarat Durma! Durana..

Furkan Özsan - Sorular 03:34

Furkan Özsan - Sorular

Furkan Özsan - Sorular Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kafamda sorular Geceme dolunay Her şeyin sonu var Sorular, sorular Ne bunun yolu var Ne de bi’ konu var Bu oda bana dar Bana dar bana dar O olmadan da bi’ gün yaşay..

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver 04:39

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken d..

Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler  (Akustik) 05:22

Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler (Akustik)

Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Aklım başımda değil ki Sebebini bilmiyorum Bize nazar değdi inan Adım gibi biliyorum Yine bana haram geceler Senin için, ağlıyorum Yar yine b..

İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi 02:41

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi Sır Gibi (Akustik) şarkı sözleri ile Tanımadan geliverir aklına Akıyorum deli dolu tavrına Acı verir seni yakan her sızı Gidiyorum dönüyorum aslıma Görmeden beni aşık ol emi Aklıma düş..

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan Gencebay Rap Versiyon 05:16

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan

Orhan Gencebay Rap Versiyon 'Tövbekar' Yayında ! Tüm Dijital Platformlarında ! Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/Fw6LU0qX Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtub..

Nigar Muharrem - Gidene Sor 02:41

Nigar Muharrem - Gidene Sor

Söz/Müzik : Burak Bulut Aranje : Rabil Seferli Mix/Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Sadiq Haji Bağlama : Can Kahraman Gitar : Altan Turan Vokal Koç : Rabil Seferli Yönetmen : Ahmet Can Tekin Yönetmen Yardımcısı..

Faça - Benden Hayata 03:53

Faça - Benden Hayata

Benden Hayata şarkı sözleri ile Biliyorum aldığım son nefesti bu Göremiyorum her yer çok karanlık Üşüyorum toprak kokusu sinmiş üstüme Duyuyorum yağmur yağıyor tenime Ben yokum artık bu kirli oyunda Malım mülküm alın h..

Can Algeç - Bu Kalpte 04:05

Can Algeç - Bu Kalpte

Bu Kalpte şarkı sözleri ile Ölümsüz aşklar var ya O bende, ah bu kalpte Güneşsiz denizler var ya O bende, bu kalpte Her şey biter mi? Anlamak yeter mi? Herkes sonunda bu hale düşer mi? Her şey biter mi? Sonunda dönmez..

Gazi - Başka Başka 04:12

Gazi - Başka Başka

Başka Başka şarkı sözleri ile Gidiyorum bu gece Başka başka diyarlara Seviyorum gizlice Sen bilmiyorsun Sokaklar biliyor Teselli ediyorum kendimi Başka başka insanlarla Dalıyorum sessizce Sen görmüyorsun Yıldızlar görü..

Belma Sera - Çözüm Kaçmak 04:51

Belma Sera - Çözüm Kaçmak

Çözüm Kaçmak Belma Sera Çözüm kaçmak gibi görünse de Biliyorum her şey benimle gelecek Yaralar unutulup kapandı dense de Kalbim sızım sızım böyle inleyecek Girilmez yollara girdim Dönülmez yollardan geçtim Sadece gitmek..

Fermanhiphop - Gani Gani Gam 03:51

Fermanhiphop - Gani Gani Gam

Gani Gani Gam şarkı sözleri ile Radyo Skit: Türkçe Rapin keyifi,Phoenix FMden herkese günaydınlar sevgiler merhabalar işte yeni hafta başladı ve umarım keyifimiz yerinde güzel haberler aldığımız bir hafta olur bu sabahı..

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) 04:39

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak)

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) Şarkı Sözleri : Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken..

  • Candy tarafından
  • 1.994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Süper Hareketli Halay / Hakkari Düğünleri 10:07

Süper Hareketli Halay / Hakkari Düğünleri

yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, süper halaylar, govend, van düğünleri, imat rekani, potpori, şırnak dü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MertCan Ersoy - Dirilme Vakti 04:12

MertCan Ersoy - Dirilme Vakti

MertCan Ersoy - Dirilme Vakti Dinle Söz: MertCan Ersoy, Erman UP Nakarat:Engin Suvay Müzik: Ümit Yurdagül Mix & Mastering: Tansu Dirim Kamera: Hakan Dinç Yönetmen: Fatih Koç, MertCan Ersoy Kurgu : Metehan Ersoy, Arif Toy..

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ender AYAN - SARHOŞ 02:51

Ender AYAN - SARHOŞ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; KAFAMDA PARONAYA ZU..

  • Ender AYAN tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Çağrı Telkıvıran - Üstünü Çizerek 02:57

Çağrı Telkıvıran - Üstünü Çizerek

Üstünü Çizerek şarkı sözleri ile Üstünü Çizerek Vur hadi yüzüme eski defterleri Ne var ne yoksa durma Kalmadı içimde senden birileri Öyle durup bana susma Yorma Gidiyorum ben bilerek severek Ağlama karşımda ne va..